Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Βατραχι http://www.eetaa.gr/ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις μητέρες&Οριστικοί πίνακες επιλέξιμων και μη επιλέξιμων δομών ανά νομό (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) αυτα κοιτάς! ;)

Ευχαριστω Αννουλα μου!!!

τωρα τα ειδα

για τα χαρτια που χρειαζονται και την αιτηση πας στον παιδικο που σε ενδιαφερει και μετα τα στελνεις???? με ταχυδρομειο??

ετσι καταλαβα

αυριο θα παω να ρωτησω

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας,

περάσαμε πολύ ωραία στο πάρτι μας ο Θανασάκης έσβησε με επιτυχία το κεράκι του και χορευε οταν τα παιδακια του τραγουδούσαν το τραγουδάκι

το ευχαριστήθηκε και το διασκέδασε αφου φέτος επαιξε με τα παιδακια και καταλάβαινε μεγαλώνουν τα παιδάκια μας και όλο εκπληξεις είναι λέει τα πάντα κάποια με τον δικό του τρόπο συνενουμαστε μια χαρά και μίλαμε και στο τηλέφωνο οταν είμαι στη δουλειά.

τα φαγητά για το πάρτι ηταν πολύ ωραία εφτιαξα και χαμπουργκερ εκτος απο πιτες πίτσες και όλα αυτά και όλοι ηταν ευχαριστημένοι

είχαμε και δωράκια για τα παιδάκια πήρα κουπες αγορίστηκες και κοριτσίστηκες τισ γέμισα με ζαχαροτά τις τύλιξα με ναυλόν και κορδέλα και ήταν πολύ όμορφα.

ευχομαι σε όλα τα παιδάκια να είναι ευτυχισμένα και καλότυχα

χρονια πολλα στο αγορακι σου!!!

πολυχρονος!!! και παντα μα παντα ευτυχισμενος!!

Καλε τα ξερει ολα αυτος!!!Ασε που αμα πεσει πεινα φορας και ποδια και μαγειρευεις στις 7 το πρωι μπροστα σε ολη την Ελλαδα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Σοβαρα τωρα,κοτοπιτα θες?Γιατι σου χω σουπερ συνταγουλα για κρεπες κοτοπουλο και μπεσαμελ!!!!!

μπααα Κατ μου θελω για κοτοπιτα...

ασε που τωρα ο καλος μου λεει να τα κανουμε εξω

μα σε τιποτα δεν συμφωνουμε με αυτο τον ανθρωπο

ασπρο εγω

μαυρο αυτος

πως ειμαστε μαζι 12 χρονια??? και για πολλα ακομη!!!!

αλλα τελευταια στιγμη που θα παμε για να κλεισουμε τον παιδοτοπο δεν νομιζω να βρουμε τιποτε!!!

Καλημερα!

Σημερα τα ειδα ολα,δεν αγχωθηκα βεβαια αλλα η μικρη στριφογυριζε απο τις 6 και φυσικα αν δε με φωναξει δεν παω να τη δω, οποτε στις 7 και που με φωναξε πηγα και τη βρηκα μεσα στα αιματα...ειχε ανοιξει η μυτη της ποιος ξερει απο τι ωρα, ειχε σταματησει βεβαια...ειχαν ξεραθει ολα, χαλια..την εκανα μπανιο ολοκληρη πρωι πρωι...ο Κωστας λεει οτι ειναι απο το aircondition που ξηραινει την ατμοσφαιρα αν και ειναι στο σαλονι, δεν εχουμε στα υπνοδωματια, εγω απο μικρη θυμαμαι οτι ολο το καλοκαιρι τις νυχτες τις περνουσα στο μπαλκονι με οξυζενε στη μυτη...

Διαφημίσεις

Καλημέρα:) Πιο πιθανό είναι να το έπαθε από τη ζέστη το παιδί παρά από το aircondition ρε συ νομίζω....

Κι εγω ετσι λεω...aircondition βαζαμε και περυσι δεν ειχαμε τετοια κρουσματα...και εννοειται οτι οταν εγω ημουν μικρη δεν ειχαμε ουτε ανεμιστηρα:rolleyes: οχι aircondition..παντως μου τα εχει παρει ολα το παιδι μου,τι να πω...:-(Θα παρω το γιατρο αργοτερα να κανονισω και το ραντεβου μας και να του το πω να μου πει μια γνωμη και τι να βαζω στη μυτη της σε τετοια περιπτωση.

Εν τω μεταξυ αυτη αρχισε να αναστεναζει καπως και να στριφογυριζει γυρω στις 6 κι εγω πηγα και το εκλεισα γιατι κρυωνα..τωρα καλα εκανα η οχι ποιος ξερει..

Καλημέρα κοριτσάκια!

Βατραχάκι από κεπ θα πάρεις την αίτηση ή θα την κατεβάσεις από τη σελίδα που σου έδωσα,επίσης ότι θες μπορείς να πάρεις στην αθήνα στο τηλ που έχει να σου το διευκρινίσουν κ την αίτηση την καταθέτεις στο κεπ σε α4 φακελο δεν θα τον κλείσεις γιατί ελεγχουν τα δικαιολογητικά ! ;)

Κατερίνα το καλοκαίρι σε πολύ κόσμο ανοίγει η μύτη αλλά αφού της είχατε κλιματισμό δεν νομίζω να ήταν από αυτό ούτε επίσης λογω του ίδιου του κλιματιστικου(ανοιχτό παραθυρο δεν αφήνεις?) .... μήπως χτύπησε πουθενά? μήπως τη σκάλισε κ δεν πήρες χαμπάρι? μπορεί να χε κανα νυχάκι κ σκαλίζοντας την να μάτωσε....:rolleyes:

Η γιαγια μου βγήκε χθες,κ σήμερα έρχεται κ η θεία μου από τη γερμανία στο χωριό εκτακτως να δει πως είναι....τώρα την πέμπτη λέει ο πατερας μου να πάει να τη φέρει εκείνη δεν θέλει η θεία μου θα της πει μήπως την πάρει πάλι γερμανία....ένα μπάχαλο η γυναίκα θέλει να πεθάνει σπίτι της ρε κορίτσια κ με το δίκιο της αλλά δεν δέχεται ούτε κάποια κοπέλα να πηγαίνει να τη προσέχει....θα ναι πολύ άσχημο όμως να την αφήσουν εκεί να πεθάνει κ να τη πάρουν χαμπάρι μετά από καμια βδομάδα! :rolleyes:

Ερωτηση: Η Ζωή τρώει τα νύχια της που κ που....να της βάλω πιπέρι?! :tongue: Σοβαρά πως θα της το κόψω μου φαίνεται τόσο άσχημο κ είναι κ επικίνδυνο λογω μικροβίων! :-(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Kαλημέρα,

Πριν λίγο ήρθα στη δουλειά...μέχρι να πάω την Άντα στη μάνα μου και να δραπετεύσω μετά για να φύγω, γιατί κλαψουρίζει να μη φύγω :rolleyes: πέρασε η ώρα! Δυσκολεύει η κατάσταση!

Κατερίνα κι εγώ νομίζω ότι απο τη ζέστη άνοιξε η μυτούλα της! Πάντως κορίτσια εχθές αν και με κλιματιστικό έσκασα στη ζέστη! Άτιμες ορμόνες.:rolleyes:

Πρεπει κι εγώ να αρχίσω να σκέφτομαι για τα γενέθλια της μικρής, αν και φοβάμαι να σχεδιάσω οτιδήποτε...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρία πόσο μηνών είσαι??? Εχω καταμπερδευτεί πάλι με τις βδομάδες κ τους μήνες....αφού 40 εβδομάδες είναι σχεδόν 10 μήνες γιατί λένε ότι είναι 9 μήνες η εγκυμοσύνη μου λέτε??? Νόμιζα ότι είχα μπει στον 5ο αλλά μετρώντας μέχρι 9/12 τους μήνες λογικά πρέπει να μπαίνω στις 9/7 στον 5ο?? Διαφωτίστε με παρακαλώ! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλά Άννα τι να πω, ακόμα και με τη γιαγιά τα ίδια ...η γιαγιά μου είναι εδώ στη θεία μου από το Φεβρουάριο. Δεν έχει τίποτα παθολογικό, απλά δεν την κρατάνε πλέον τα πόδια της.Το άσχημο είναι ότι θέλει να πάει στο χωριό, πολύ λογικό!Αλλά εκεί δεν μπορεί κανείς να την προσέξει! Είναι για λύπηση η καημενούλα, ξεσηκώθηκε στα 92 της να ζήσει στην Αθήνα!:-( Πόσο τη σκέφτομαι κι αυτή δε λέγεται!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Μαρία πόσο μηνών είσαι??? Εχω καταμπερδευτεί πάλι με τις βδομάδες κ τους μήνες....αφού 40 εβδομάδες είναι σχεδόν 10 μήνες γιατί λένε ότι είναι 9 μήνες η εγκυμοσύνη μου λέτε??? Νόμιζα ότι είχα μπει στον 5ο αλλά μετρώντας μέχρι 9/12 τους μήνες λογικά πρέπει να μπαίνω στις 9/7 στον 5ο?? Διαφωτίστε με παρακαλώ! :tongue::tongue::tongue:

Άννα αφού σου έχει δώσει 9/12 τελευταία ημερομηνία κάθε 9 αλλάζεις μήνα άρα σωστά 9/7 μπαίνεις στον 5ο:):):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλά Άννα τι να πω, ακόμα και με τη γιαγιά τα ίδια ...η γιαγιά μου είναι εδώ στη θεία μου από το Φεβρουάριο. Δεν έχει τίποτα παθολογικό, απλά δεν την κρατάνε πλέον τα πόδια της.Το άσχημο είναι ότι θέλει να πάει στο χωριό, πολύ λογικό!Αλλά εκεί δεν μπορεί κανείς να την προσέξει! Είναι για λύπηση η καημενούλα, ξεσηκώθηκε στα 92 της να ζήσει στην Αθήνα!:-( Πόσο τη σκέφτομαι κι αυτή δε λέγεται!

Μωρέ η δικιά έχει σχετικά κουράγια ακόμα κάνει κ δουλειές αλλά παθαίνει ιλίγγους ζαλίζεται κ πέφτει συνέχεια κ καμια μέρα θα χτυπήσει άσχημα κ δεν θα ναι κανεις να τη φροντίσει....από την άλλη όπου πάει τους κάνει τη ζωή κόλαση γιατί γκρινιάζει ότι θέλει να φύγει όλη μέρα κ όλη νύχτα κ στη μάνα μου ειδικά ανακατευεται κ στο ζευγάρι....αλλά πως να την αφήσεις κ μόνη της???

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Είμαι 6,5 τώρα! Εσύ πρέπει να είσαι 18 εβδομάδων, άρα 4,5 μηνών. Μη μπερδεύεσαι με τους 10 μηνες. Το θέμα είναι πόσες εβδομάδες κουβαλάς!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Άννα αφού σου έχει δώσει 9/12 τελευταία ημερομηνία κάθε 9 αλλάζεις μήνα άρα σωστά 9/7 μπαίνεις στον 5ο:):):):):)

Ναι βέβαια η εβδομάδες δεν συμβαδίζουν αλλά ναι έχεις δίκιο έτσι είναι αλλιώς δεν βγαίνει! Δεν ξαναασχολουμε με τις εβδομάδες! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Είμαι 6,5 τώρα! Εσύ πρέπει να είσαι 18 εβδομάδων, άρα 4,5 μηνών. Μη μπερδεύεσαι με τους 10 μηνες. Το θέμα είναι πόσες εβδομάδες κουβαλάς!

Ε όχι 4,5 σε 4 μέρες είπαμε μπαίνω στον 5ο μη με μπερδευεις πάλι με τις εβδομάδες!!! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...