Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια:):):):):) Εμείς (εγώ δηλαδή) περάσαμε πολύ ήσυχο ΣΚ μέσα στην ξάπλα αν και το Σάββατο ο μπόμπος με λαχτάρησε γιατί είχα κάτι πονάκια συνεχόμενα αλλά ευτυχώς Κυριακή ξύπνησα πολύ πολύ καλά και ήμουν κι όλη μέρα καλά, άρα νομίζω τον πείσαμε να κάτσει λίγο ακόμη μέσα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Ήρθε και ο αδερφούλης μου την Παρασεκυή και είχαμε όλοι μεγάλη χαρά! Της έφερε της μικρής κι ένα σακίδιο σαν αγγλικό λεωφορείο και το κότσαρε στην πλάτη και μας χαιρετούσε ότι φεύγει. Το Σάββατο πήγαν όλοι στο γάμο της νονάς γοργονιδίου και περάσανε πολύ ωραία, αν και η μικρή τν έβαλε off τον πατέρα της γιατί εκεί που ήταν το τραπέζι είχε και παιδική χαρά οπότε αφού έφαγε τον άμπακο μετά ήταν όλη την ώρα στην παιδική χαρά:P:p:p:p:p:p Της είχα φορέσει και το βαφτιστικό της και ήταν σαν αγγελάκι!!!!!! Εγώ πάλι είδα bollywod γάμο στην τηλεόραση, παρήγγειλα κινέζικο, διάβασα ένα βιβλίο και πάλι δεν περνούσε η ρημάδα η ώρα με τίποτα!!!!

Για τα γενέθλια γοργονιδίου το Σάββατο όπως καταλαβαίνετε δε θα κάνουμε μεγάλο πάρτυ στο Λαγονήσι αλλά δίπλα στη μαμά μου μεταξύ μας ουσιαστικά απλά θα έρθει και η ξαδέρφη της. Στεναχωριέμαι λίγο αλλά δεν πειράζει, η Λένα πάλι μια χαρά θα περάσει νομίζω:-P:-P:-P:-P:-P:-P

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ιουλια να σου ζησει το παιδακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να το χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ ωραιο το θεμα σασ!!!!!!!!!

φατσακι ευχομαι ολα καλα να πανε με τον πατερουλη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλοριζικο το κρεβατακι σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν ξερω βρε χριστινα,αλλα ειναι περιεργο...οποτε συζηταμε για κατι μετα απο λιγεσ μερεσ τσουπ η διαφημηση....ισωσ ειναι και τυχαιο!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

εμεισ ειχαμε πολυ γεματο σκ,βολτεσ,εξοδουσ(με τα μωρα..),μπανακια κτλ....η μπουρμπουλ πλεον καθεται χωρισ να γκρινιαζει κι ετσι ξελαμπικαρει κι εμενα λιγο το μυαλο μου!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλά οι δικοί μου εδώ δεν παίζονται...πάλι τΟ ίδιο με ρωτάνε, δηλ.πότε θα φύγω, λες και θα φύγω όποτε θέλω εγώ ρε γμτ!

Τους λέω κι εγώ ότι 14/8 βγαίνω σε άδεια τοκετού και μου λέει "δεν μπορείς να φύγεις και λίγες μέρες πιο μετα?" Και του απαντάω "και βέβαια μπορώ αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα με το ΙΚΑ!":tongue: Εκεί κόλωσε! Μου λέει "γιατί φαίνεται ακριβώς η ημερόμηνία που σταματάς?"

Και του λέω "φυσικά, αφού κι εσύ θα μου δώσεις χαρτί που θα βεβαιώνει ότι 14/8 σταματάω και θα το δώσω στο ΙΚΑ." Και μετά του λέω..."ε οκ μωρε μέσα στον Αυγουστο λες να σου κάνουν έλεγχο?" Άλλαξε 10 χρώματα! Κάνω και πλάκα για να μη βρίσω σήμερα, γιατί δεν είμαι και σε φόρμα, αν βρίσω θα βρίσω άσχημα με την ψυχολογία που έχω...και μετα θα φύγω μια και καλή. τελικά το άφησα πάνω τους, ότι θέλουν με έχουν σκάσει πια. Εκτός αν συμβεί κάτι πολύ σοβαρό ή και το μοιραίο και τους αφήσω στα κρύα του λουτρού!

Δεν σκέφτονται ρε φούστη μου ότι θα είμαι με την κοιλιά στο στόμα, μέσα στο κατακαλόκαιρο, ούτε ότι έχω ένα πατέρα ετοιμοθάνατο και ένα μωρο παιδί που συχνά δεν έχω που να το αφήσω, λόγο της κατάστασης. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :x :mad: :x

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Δεν σκέφτονται ρε φούστη μου ότι θα είμαι με την κοιλιά στο στόμα, μέσα στο κατακαλόκαιρο, ούτε ότι έχω ένα πατέρα ετοιμοθάνατο και ένα μωρο παιδί που συχνά δεν έχω που να το αφήσω, λόγο της κατάστασης. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :x :mad: :x

Ετσι ακριβως πες τους τα!!!!Μονο τα bold βγαλε!

O καθένας τον δικό του καημό σκέφτεται, σε λα βι που λένε και τα γαλλόπουλα. Το θέμα είναι εσύ να μην αναστατώνεσαι, κάνε ότι καταλαβαίνεις κι όπως μπορείς καλύτερα, μη σκας, γιατί κανείς δεν το εκτιμάει έτσι κι αλλιώς. Να εκμεταλλεύεσαι όλες σου τις ευκαιρίες!

WN6Op3.png

Που είστε καλεε εεε??????

Πάλι από το τσατ τα λέτε ?????

Πείτε κι από δω κανένα νέο?????

Τελικά η ειρήνη τα πήρε τα λεφτά που είχε δώσει παραπάνω ο άντρας της στο ταχυδρομείο?!!!! Με την απορία μείναμε...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Που είστε καλεε εεε??????

Πάλι από το τσατ τα λέτε ?????

Πείτε κι από δω κανένα νέο?????

Τελικά η ειρήνη τα πήρε τα λεφτά που είχε δώσει παραπάνω ο άντρας της στο ταχυδρομείο?!!!! Με την απορία μείναμε...

Τα πηρε,τα πηρε!!!

Αααα και καμία νόστιμη συνταγή για κοτοπιτα έχουμε?????

Θέλω να κάνω στο πάρτυ του Νικόλα μου!!!!

Αννούλα σε ποία σελίδα ενημερωθηκες για τους παιδικούς που είναι με επιδότηση?????

Ολο αποριες εισαι....μηπως να ξυπνουσες νωρις να βλεπεις Αυτιά????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τα πηρε,τα πηρε!!!

Ολο αποριες εισαι....μηπως να ξυπνουσες νωρις να βλεπεις Αυτιά????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ο Αυτιας λέει κ συνταγές ??!!!! Αν είναι ξυπναω από τις 7....!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ο Αυτιας λέει κ συνταγές ??!!!! Αν είναι ξυπναω από τις 7....!!!!!!!

Καλε τα ξερει ολα αυτος!!!Ασε που αμα πεσει πεινα φορας και ποδια και μαγειρευεις στις 7 το πρωι μπροστα σε ολη την Ελλαδα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Σοβαρα τωρα,κοτοπιτα θες?Γιατι σου χω σουπερ συνταγουλα για κρεπες κοτοπουλο και μπεσαμελ!!!!!

Βατραχι http://www.eetaa.gr/ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις μητέρες&Οριστικοί πίνακες επιλέξιμων και μη επιλέξιμων δομών ανά νομό (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) αυτα κοιτάς! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρα κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας,

περάσαμε πολύ ωραία στο πάρτι μας ο Θανασάκης έσβησε με επιτυχία το κεράκι του και χορευε οταν τα παιδακια του τραγουδούσαν το τραγουδάκι

το ευχαριστήθηκε και το διασκέδασε αφου φέτος επαιξε με τα παιδακια και καταλάβαινε μεγαλώνουν τα παιδάκια μας και όλο εκπληξεις είναι λέει τα πάντα κάποια με τον δικό του τρόπο συνενουμαστε μια χαρά και μίλαμε και στο τηλέφωνο οταν είμαι στη δουλειά.

τα φαγητά για το πάρτι ηταν πολύ ωραία εφτιαξα και χαμπουργκερ εκτος απο πιτες πίτσες και όλα αυτά και όλοι ηταν ευχαριστημένοι

είχαμε και δωράκια για τα παιδάκια πήρα κουπες αγορίστηκες και κοριτσίστηκες τισ γέμισα με ζαχαροτά τις τύλιξα με ναυλόν και κορδέλα και ήταν πολύ όμορφα.

ευχομαι σε όλα τα παιδάκια να είναι ευτυχισμένα και καλότυχα

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...