Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημητρα και ο δικος μου αντρας 8 ιουλιου εχει γενεθλια!!:)

xaxa.Aλήθεια Πόλα?Πολύ μ'αρέσουν τα καρκινάκια.Ηθελα να παντρευτώ καρκίνο γιατί λένε οτι είναι πολύ της οικογένειας.Καλά,παίζει και το πρότυπο του πατέρα μιας και ο μπαμπάς καρκίνος και τελικά πέτυχα.Είναι καλοί μωρέ,και πολύ συναισθηματικοί αν και δεν το δείχνουν μερικές φορές.

SI5Yp3.png

φατσακι θυμασαι που συζητουσαμε γαι τα παιδικα κρεβατια και συγκεκριμενα ελεγεσ και μετα σου ελεγα εγω,για μια συγκεκριμενη μαρκα???

σε ενα αλλο τοπικ που γραφω φαρδια πλατυα η διαφημηση τησ συγκεκριμενησ....

Βρε για να μπει διαφήμιση πρέπει να πληρωθούν! Λες να παρακολουθούν τι λέμε, να πηγαίνουν στην αντίστοιχη εταιρία και να τους λένε "να εκεί σας κουβεντιάζουν, θα πιάσει η διαφήμιση, πληρώστε μας!"; :cool:
xaxa.Aλήθεια Πόλα?Πολύ μ'αρέσουν τα καρκινάκια.Ηθελα να παντρευτώ καρκίνο γιατί λένε οτι είναι πολύ της οικογένειας.Καλά,παίζει και το πρότυπο του πατέρα μιας και ο μπαμπάς καρκίνος και τελικά πέτυχα.Είναι καλοί μωρέ,και πολύ συναισθηματικοί αν και δεν το δείχνουν μερικές φορές.
Εμένα πάλι μου φαίνονται ψυχαναγκαστικοί. Καταπιεστικοί ψυχολογικά (όσους είχα σχέση δηλ) και κρέμονται πάνω σου, εγώ θέλω και λίγο την ανεξαρτησία μου. Και πήγα δηλ και βρήκα λιοντάρι εγώ και είναι ανεξάρτητο και μου τη δίνει (ε ναι, είμαι ανώμαλη)

WN6Op3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα έχουμε το παρτι μας και ετοιμαζόμαστε έχουμε θεμα θάλασσα & ψαράκια απο τούρτα μεχρι ποτηρακι και χαρτοπετσετα τελεια όλα εκανα ενα διαλειμμα απο την κουζίνα και τις ετοιμασίες και είπα να σας γράψω.

να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας καλό απόγευμα σε όλες

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα έχουμε το παρτι μας και ετοιμαζόμαστε έχουμε θεμα θάλασσα & ψαράκια απο τούρτα μεχρι ποτηρακι και χαρτοπετσετα τελεια όλα εκανα ενα διαλειμμα απο την κουζίνα και τις ετοιμασίες και είπα να σας γράψω.

Να το χαίρεσαι το μωράκι σου, καλό πάρτυ σας ευχόμαστε!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορίτσια, τι κάνετε? Ιουλία να χαίρεσαι το παιδακι σου.

Εμεις περασαμε ενα πολυ ωραιο και πολύ γεμάτο ΠΣΚ και γενικότερα δεν μας είδε το σπίτι μας. Πριν λίγο μαζευτήκαμε απο το Σάββατο πρωί που φύγαμε. Α οχι ψεμματα, γυρισαμε και για 2 ωρες σήμερα το μεσημερι, να κανουμε μπανια και να ξαναφύγουμε.

Γέννησε και η νονά της Ιλιάνας το Σάββατο, έναν παίδαρο 4 κιλά. Δυστηχως δεν προλαβαμε λόγω προγραμματος να παμε να τους δούμε, ίσως και καλύτερα γιατι θα γινόταν χαμός από κόσμο λόγω ΣΚ, οποτε θα παω αυριο με την Ιλιάνα, θα την αφησω στον παιδότοπο και θα ανεβω να τους δω.

4Rnfp3.png

Βρε για να μπει διαφήμιση πρέπει να πληρωθούν! Λες να παρακολουθούν τι λέμε, να πηγαίνουν στην αντίστοιχη εταιρία και να τους λένε "να εκεί σας κουβεντιάζουν, θα πιάσει η διαφήμιση, πληρώστε μας!"; :cool:

Εμένα πάλι μου φαίνονται ψυχαναγκαστικοί. Καταπιεστικοί ψυχολογικά (όσους είχα σχέση δηλ) και κρέμονται πάνω σου, εγώ θέλω και λίγο την ανεξαρτησία μου. Και πήγα δηλ και βρήκα λιοντάρι εγώ και είναι ανεξάρτητο και μου τη δίνει (ε ναι, είμαι ανώμαλη)

Χριστίνα τι να πω,αυτοί μάλλον θα έχουν και ωροσκόπο καρκίνο για να είναι έτσι αν και δεν ασχολούμαι με ζώδια γενικώς μόνο απ'οτι ακούω.Πάντως ο δικός μου είναι πολύ συναισθηματικός αλλά και πολύ της οικογένειας που την βάζει πάνω απ'ολα.Αλλα΄και πολύ ανεξάρτητος και δυναμικός,δεν θα έλεγα με τίποτα οτι είναι προσκολημένος πάνω μου.

SI5Yp3.png

κι'εμείς ωραία περάσαμε αν και δεν κάναμε τίποτα ιδιαίτερο.Χθες πήγαμε με τ'ανίψια μου στο λούνα πάρκ και ξεσκίστηκαν πάλι στο παιχνίδι,γυρίσαμε μετά όλοι σπίτι μου και παραγγείλαμε σουβλάκια και έφαγαν και τα παιδιά αλλά μετά το βράδυ η δικιά μου άργησε να κοιμηθεί και είχε γενικά ανύσηχο ύπνο.Κάποια στιγμή ξυνότανε και πήγα και της έβαλα αλοιφή γιατί είχε πετάξι κάτι καντίλες που δεν κατάλαβα αν ήταν τσιμπήματα η αναφυλαξία,πάντως σήμερα είχαν φύγει.Μετά ζεστενότανε και την πήραμε στο κρεβάτι μας οπού είχαμε βάλει αιρκοντίσιον γιατί έκανε πολύ ζέστη αλλά ούτε σε μας βολευόταν και τελικά την πήγα στο δωμάτιο της πάλι οπού ούτε ξέρω τι ώρα κοιμήθηκε με αποτέλεσμα σήμερα να ξυπνήσει στις 10:30 το πρωί και να χαλάσει όλο το πρόγραμμα της με τον ύπνο.Το μεσημέρι πήγαμε πάλι με τα ανίψια μου για φαγητό στην Π.Πεντέλη και γυρίσαμε κατά τις 3:30 αλλά η μικρή μέχρι να κοιμηθεί πήγε 5.Το απόγευμα βγήκαμε πάλι βολτίτσα.

SI5Yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Χρόνια πολλά,να τα εκατοστήσει!Ωραίο θέμα και πολύ καλοκαιρινό αυτό με τα ψαράκια!

SI5Yp3.png

''.... κι αν εισαι θαλασσα εγω σ αγκαλιασα

κι αν εισαι ανεμος εγω σε κρατησα..."!!!!!!!!!!!

πηγα στον Χατηγιαννη!!!! οεο!!! και ηταν απλα καταπληκτικος!!!!

γεια σασ!!!!!!!!!!!! κοριτσαρες μου!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε????

εμεις μπανιαριστηκαμε σημερα στηνθαλασσα

ο μικρος μου δελφινι κανονικο!!

ουτε μια ματια εριξε στα κουβαδακια του:mad::mad::mad::mad: ολο στο νερο ηθελε να ειναι...

και εμεις να τρεχουμε απο πισω του

ενας γνωστοσ μας λεει "....υπομονη στα 3 θα στρωσει":-(:-(:-(

του πηρα και παντοφλες με διχαλο

σιγα σιγα τις συνηθιζει!!!!

βεβαια οταν τις θυμαται τις βγαζει αλλα εγω της βαζω αμεσωσ!!! δεν δειχνει να του πονανε τα δαχτυλακια

μεγαλωσε το παλικαρακι μου

λεει μανουλα κ μπαμπακα κι εμεις λιωνουμε σαν παγωτακια!!!!

το σαββατο ειναι τα γενεθλιακια μας και προσπαθω να του μαθω να φυσαει με τον αναπτηρα και τραγουδαμε το '' να ζησεις Νικολα...."

το αποτελεσμα μολις βλεπει αναπτηρα μου τον δινει και τραγουδαει....δεν φυσαει...

τελικα σκεφτομαι να κανουμε ενα μικρο παρτακι στο πσιτι μας

λιγα ατομα και καλα!!

αυτα προς το παρον

ααα και βγηκε και ο ενας τραπεζιτης μας απο πανω

τωρα σειρα εχει ο αλλος απο την αλλη πλευρα!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Περασαμε ένα ήσυχο σουκου με πολύ ύπνο....δεν μπορούσα να κουνηθώ για πουθενά! Παρασκευή βγήκαμε μια βολτούλα εδώ γυρω κ σάββατο τα ίδια κ χθες κοιμόμουν 3 ώρες το απόγευμα κ δεν ξύπναγα με τίποτα!:rolleyes:

Η γιαγιά μου μάλλον θα βγει σήμερα κ πιθανότατα θα πάει ο πατέρας μου να την φέρει Αθηνα.....αν εξαιρέσουμε ότι έχει πάθει παλιότερα ισχαιμικά επεισόδια που δεν τα καταλαβε κανείς κ ότι έχει έναν πολύ μικρό όγκο στο κεφάλι που στα 86 της δεν μπορεί να κάνει κ κάποια θεραπεία απ'ότι μας είπαν,είναι σε καλή κατασταση τώρα! Ξεκινάει μια δύσκολη περίοδος για τη μάνα μου που θα την έχει σπίτι άγνωστο για πόσο καιρό!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

φατσακι θυμασαι που συζητουσαμε γαι τα παιδικα κρεβατια και συγκεκριμενα ελεγεσ και μετα σου ελεγα εγω,για μια συγκεκριμενη μαρκα???

σε ενα αλλο τοπικ που γραφω φαρδια πλατυα η διαφημηση τησ συγκεκριμενησ....

Tι να πω ρε Ειρηνάκι? Σύμπτωση?

Εμείς πάντως πήραμε modeco τελικα!Σε 15 μέρες θα το φέρουν!

Καλησπέρα κορίτσια,

Να σας ζήσει Ιουλία, οτι καλύτερο εύχομαι! Ελπίζω να περάσατε όμορφα!

Καλημέρα κορίτσια, σήμερα είμαι πρωινή πρωινή! Ήρθα και άνοιξα εγώ στη δουλειά, αλλα και το βράδυ δεν είχα καλό ύπνο! Τα πράγματα με τον πατέρα μου χειροτερεύουν! Την Τετάρτη θα τον πάω για αξονική, να δούμε που βρισκόμαστε!

Άννα τι να πω πάλι, περαστικά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ιουλία πολύχρονο το ζουζούνι σου! Ωραίο το θέμα που διαλέξατε για τα γενέθλια! ;)

Μαρή συμπεθέρα πόσο σε ζήλεψα....κ εγώ θα πήγαινα φετος αλλά ξεσαλώνω κ δε λέει έγκυος γυναίκα να χοροπηδάω σαν κατσίκι!;) Του χρόνου ελπίζω να τα καταφέρω να πάω....

Η Ζωή το Σάββατο το βράδυ ξύπνησε κ φώναζε έλα μανούλα αγκαλίτσα κ πάω κ μου λέει κοιμηθώ στα ποδαράκια σου μανούλα! :rolleyes: Βλέπω το μωρό με το που θα γεννιέται να το βάζω στο δωμάτιο της μπας κ ζηλέψει κ κοιμάται κ εκείνη εκεί....αλλιώς θα πιάσω τον καναπέ κ θα την αφήσω να κοιμάται με τον πατέρα της μέχρι να αποφασίσει να φύγει! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...