Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχα, κι εμενα τσιτσιδι το εχει, και το παιρνει και στο μπανιο μαζι της, της εχω δωσει και ενα ταπερ και καλα για μπανιερα, και ολο τη γεμιζει και το βαζει μεσα να το πλυνει, μετα της δινω και πετσετακια και το σκουπιζει και καλα με το μπουρνουζι και φυσικα, κοιμαται και μαζι του.

Προχτες μαλιστα με το που πηγα να την ξυπνησω, η πρωτη κουβεντα που μου είπε ηταν "που ειναι μωλακι?" προφανως της ειχε πεσει απο την κουνια και το εψαχνε τη νύχτα.

Εγω παντως κοριτσια απο Σεπτεμβρη θα της μετατρεψω την κούνια σε κρεβατι αναγκαστικά, γιατι εχουμε παρει μια κουνια που ειναι 1,20 σε μηκος, ενω όταν το μετατρέπεις σε κρεβατι, με μια μικρή επεκταση γινεται 1,50.

Τωρα εχει αρχισει και τη χωραει λιγο οριακα η κούνια, οπότε ειπαμε χτες βραδυ με το νίκο απο Σεπτεμβρη να της το κανουμε κρεβατι πια.

Η λέτε να της το κάνουμε απο τώρα γιατι ουτως ή άλλως στις διακοπες θα την κοιμησουμε σε μονό κρεβάτι? Για πειτε καμια γνώμη.

Εμείς το κάναμε κρεβατάκι εδώ κι'ενα μήνα περίπου με προστατευτικο κάγκελο στο πλάι και κοιμάται μια χαρά.Ανεβαίνει μόνη της,κατεβαίνει,γιατί με είχε πιάσει η μέση μου κάθε φορά να την ανεβοκατεβάζω εγώ.Πιστευω και απο τώρα να το κάνετε είναι πλέον σε κατάλληλη ηλικία να κοιμούνται σε κανονικό κρεβάτι.

SI5Yp3.png

Λες ε? Δεν την καταλαβαινω παντως τη νύχτα να ξυπναει. Λες να ξυπναει και απλως να μη μιλαει και αν δεν ειναι στην κουνια να μου κατεβαίνει ε?

Ε όχι ρε άμα δεν ξυπνάει γενικώς, μια χαρα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλο μηνα δεν ειπα ε?

Οκ,η γαλλιδα μολις εφυγε και το αφεντικο αργησε μονο ενα τεταρτο αφου του ειχα πει οτι το ραντεβου ειναι 9 και οχι 9:30 που ηταν κανονικα!!!

Εμενα αποψε με φωναξε η Τετα στις 5 παρα την αλλαξα γιατι ηταν βουνο τα τσισα και κοιμηθηκε παλι με τη μπλουζα μου αγκαλια!!!

Διαφημίσεις

Ρε παιδια αυτος εδω θα μας τρελανει...δε μας πληρωνει ΙΚΑ ΤΕΑΥΕΚ για δυο μηνες τωρα γιατι δεν τον πληρωνει το δημοσιο απο δουλειες που εχει κανει...θα τρελαθουμε τελειως????:mad:

Ρε παιδια αυτος εδω θα μας τρελανει...δε μας πληρωνει ΙΚΑ ΤΕΑΥΕΚ για δυο μηνες τωρα γιατι δεν τον πληρωνει το δημοσιο απο δουλειες που εχει κανει...θα τρελαθουμε τελειως????:mad:

το ίδιο κάνει και το αφεντικό του άντρα μου εδώ και 4 μήνες...και που είμαστε ακόμα...

n8m8p2.png

X9drp2.png

το ίδιο κάνει και το αφεντικό του άντρα μου εδώ και 4 μήνες...και που είμαστε ακόμα...

Kαι τι θα γινει με αυτα τα ενσημα?Μπορει να μας τα πληρωσει αργοτερα???αν θελει βεβαια...Δε θα χαθουν??

Επισης πληρωθηκα και πηρα τα ιδια παλι...τσαμπα τσακωθηκα προχθες!:mad::x:x

Καλά σήμερα δεν είναι καθόλου η μέρα μου! Μόλις πριν μισή ώρα γύρισα από τη δουλειά ενώ σχολάω στις 1....δεν φτάνει που έφαγα όλη τη μέρα μου σχεδόν με το τι πρέπει να κάνουμε με την άδεια της κοπέλας που γέννησε(κ τελικα δεν ξέρω ακόμη) μετά έπαθε την υστερία του αφεντικό μου μόλις του είπα το φπα του....κ έπρεπε να του συγκρίνω όλο το πρώτο εξάμηνο του 2010 με το αντίστοιχο φετινο μπας κ κάπως διαφωτιστεί αλλά δεν τα πιασε κ πληρως κ ευτυχώς είχε δουλεια κ διακόψαμε....τη δευτέρα η συνέχεια....:rolleyes:

Ερχομαι λοιπόν σπίτι κ μου λέει η μάνα μου ότι η γιαγιά μου είναι στο νοσοκομείο κ δεν είναι καλά....πήρε ο ταξιτζής του χωριού(που την πήγε στο νοσοκομείο) κ είπε στον πατερα μου κ αν μπορεί κάποιος να πάει στο χωριό....τώρα θα πάρει το απόγευμα ο πατέρας μου να μιλήσει με κάποιον γιατρό-νοσοκομα κάτι τεσπα για να δουμε αν είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση να δούμε τι θα κάνουμε....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Αμαν βρε Αννα,δε σας αφηνουν οι αρρωστιες ησυχους πια, ενταξει οι γιαγιαδες μας και παππουδες φυσικο ειναι καθε τοσο να μας τρεχουν κι η δικια μου τα ιδια κανει ασε που χαπακωνει ανελεητα τον παππου μου για την πιεση μεχρι που ενα βραδυ τον αφησε σε κομμα...περαστικα παντως στη γιαγια!μακαρι να μην ειναι σοβαρο!

Χθες ξεκινησαμε για σουπερ μαρκετ ολοι μαζι και τελικα καταληξαμε στο εκπτωτικο χωριο!!Καλε τι ωραια που ειναι???Παιδικη χαρα (δεν πλησιασαμε βεβαια) η Τετα ηθελε να κατσουμε να πιουμε νε καφε! Βολταραμε,ψωνισαμε, οι αλλοι δυο δλδ εγω τιποτα,προσεχω τη μικρη που θελει να μπει σε ολες τις βιτρινες των μαγαζιων....Καλες τιμες παντως για τις φιρμες που εχει, στη μικρη πηραμε sketchers με 31 ευρω,μαυρα με ροζ λουλουδακια τελεια!!!Ειναι το μονο παπουτσι που καθεται κατω να της το φορεσεις!!!Φυσικα ειδαμε και τη Δημητρα με την κουκλα Θωμαιτσα στο καροτσι να μασουλαει!!

Σημερα εχουμε γαμο στο Κορωπι, Γιωτα της φιλης μου που δουλευει σε σας,ξερεις, την κανει τη βλακεια κι αυτη σημερα..Η μικρη παρκαρε μολις στη μανα μου αφου ο Κ δεν την "αντεχε"αλλο,ειχε ξυπνησει και χαραματα και γκρινιαζε και εγω εχω σιδερωμα,σφουγγαρισμα και κομμωτηριο.Φιλιαααα!!!

φατσακι θυμασαι που συζητουσαμε γαι τα παιδικα κρεβατια και συγκεκριμενα ελεγεσ και μετα σου ελεγα εγω,για μια συγκεκριμενη μαρκα???

σε ενα αλλο τοπικ που γραφω φαρδια πλατυα η διαφημηση τησ συγκεκριμενησ....

DnfMp3.pngqTarp3.png

φατσακι θυμασαι που συζητουσαμε γαι τα παιδικα κρεβατια και συγκεκριμενα ελεγεσ και μετα σου ελεγα εγω,για μια συγκεκριμενη μαρκα???

σε ενα αλλο τοπικ που γραφω φαρδια πλατυα η διαφημηση τησ συγκεκριμενησ....

Εγώ γιαυτό λέω ότι δεν είναι και τόσο αθώα τα πράγματα...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημερα!

Αμαν βρε Αννα,δε σας αφηνουν οι αρρωστιες ησυχους πια, ενταξει οι γιαγιαδες μας και παππουδες φυσικο ειναι καθε τοσο να μας τρεχουν κι η δικια μου τα ιδια κανει ασε που χαπακωνει ανελεητα τον παππου μου για την πιεση μεχρι που ενα βραδυ τον αφησε σε κομμα...περαστικα παντως στη γιαγια!μακαρι να μην ειναι σοβαρο!

Χθες ξεκινησαμε για σουπερ μαρκετ ολοι μαζι και τελικα καταληξαμε στο εκπτωτικο χωριο!!Καλε τι ωραια που ειναι???Παιδικη χαρα (δεν πλησιασαμε βεβαια) η Τετα ηθελε να κατσουμε να πιουμε νε καφε! Βολταραμε,ψωνισαμε, οι αλλοι δυο δλδ εγω τιποτα,προσεχω τη μικρη που θελει να μπει σε ολες τις βιτρινες των μαγαζιων....Καλες τιμες παντως για τις φιρμες που εχει, στη μικρη πηραμε sketchers με 31 ευρω,μαυρα με ροζ λουλουδακια τελεια!!!Ειναι το μονο παπουτσι που καθεται κατω να της το φορεσεις!!!Φυσικα ειδαμε και τη Δημητρα με την κουκλα Θωμαιτσα στο καροτσι να μασουλαει!!

Σημερα εχουμε γαμο στο Κορωπι, Γιωτα της φιλης μου που δουλευει σε σας,ξερεις, την κανει τη βλακεια κι αυτη σημερα..Η μικρη παρκαρε μολις στη μανα μου αφου ο Κ δεν την "αντεχε"αλλο,ειχε ξυπνησει και χαραματα και γκρινιαζε και εγω εχω σιδερωμα,σφουγγαρισμα και κομμωτηριο.Φιλιαααα!!!

Συγνώμη τα παπουτσάκια της Τέτας δεν ήταν καφέ με ροζ λουλουδάκια?Μαύρα ήταν?Καλά αχρωματοψία φούλ θα έχω δεν μπορεί.Πάντως ήταν πολύ ωραία.Εγώ δεν της πήρα τίποτα αυτή τη φορά γιατί και με τα 3 πιτσιρίκια μαζί ήταν αδύνατον να μπούμε σε μαγαζί.Τα αφήσαμε κιέμείς στον έξω παιδότοπο που τελικά είχε κι'εγώ σας έστειλα στον πάνω τον κλειστό αλλά δεν τον είχα δεί την πρώτη φορά,εχθές τον ανακαλύψαμε και τα προσέχαμε στην αρχή λίγο εμείς να πάνε μια βόλτα οι δικοί μου και μετά τα πρόσεχαν οι γονείς μου και πήγαμε βόλτα οι 2 μας με την αδερφή μου.Πήρα μόνο 2 μπλούζες απο την columbia που βρήκα κιέγώ σε καλές τιμές για δώρο του Φίλιππου γιατί στις 8 του μηνός έχει γενέθλεια και έχω να του πάρω δώρο κάτι χρόνια.Τώρα που είχα λίγα λεφτάκια είπα να του πάρω.Ψώνισε και ο μπαμπάς μου απο εκεί μια μπλούζα και άλλο ενα μπουφάν αν και έχει χιλιάδες.Πάντως ωραία και καλες τιμές αλλά είναι να πετύχεις και νούμερο.Εγώ ήθελα να του πάρω και μια lacoste αλλά δεν υπήρχε νούμερο ούτε σε pollo ούτε σε t-shirt.Δεν πειράζει την άλλη φορά.

SI5Yp3.png

Εχεις δικιο Δημητρα, τα καφε πηραμε τελικα:rolleyes: εγω τα μαυρα ηθελα αλλα ειπα να κανω το χατηρι του μπαμπα της μιας και της τα πηρε αυτος..αν κι εμενα καφε-μαυρα ιδια μου φαινονταν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...