Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Εχω αγχωθει, περιμενω απο λεπτο σε λεπτο μια γαλλιδα προμηθευτη εδω στη δουλεια, το αφεντικο φυσικα δεν εχει ερθει,να δω τι θα λεω με τη γυναικα...ελπιζω απλα να τσαντιστει και να φυγει!:mad:

Καλημέρα:) Καλά ρε Κατ τόσο στον κόσμο του ο τύπος? Τι ώρα είναι το ραντεβού? Εγώ έστειλα τώρα τη Νίκη στο ΙΚΑ να καταθέσει τα χαρτιά μου ελπίζω να μην της πούνε καμιά μακακία.....

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα Γιωτάκι! Καλά είμαι, μόνο πριν τον ύπνο με τρομάζει ο μπομπος κάθε μέρα γιατί με πιάνουν κάτι πετρωματάκια και τέτοια και τον νιώθω να σπρώχνει αλλά εντάξει ήδη κερδίσαμε μια βδομάδα αφού μπαίνουμε 33 αύριο και λέω να το πάω έτσι σιγά σιγά χωρίς άγχος:P:p:p:p:p:p

Μόλις γύρισαν και από το ΙΚΑ, όλα καλά και 15 του μήνα θα μπουν τα λεφτά στο λογαρισμό μου. Τώρα πρέπει να στείλω το χαρτί στο γραφείο για να μου δώσουν τη διαφορά και εντάξει είμαστε με αυτά:tongue::tongue::tongue::tongue: Βλέπουμε μετά τον τοκετό για τα υπόλοιπα.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε μαριλουκακι περναει ο καιροσ!!!!!!!!!!!!!!αυριο μπαινεισ αισιωσ στην 34 η!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!σε καλη μερα και τα λεφτουδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσια?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Το καλυτερο που θα κάνεις ειναι αυτό, να μην αγχώνεσαι γιατι δεν πρόκεται να σε βοηθήσει σε τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα. Χαλαρά και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Και όλα θα πανε καλά.

Το Λενουμπάκι τι κάνει?

4Rnfp3.png

Και μενα εχει αρχισει και μιλαει πια πολυ καλα, και όλο και σωστότερα.

Σημερα για παραδειγμα, ενω ξερει καθε πρωι που φεύγουμε οτι δεν μπορει να παιρνει παιχνιδια μαζι της στο σχολείο, μου λεει, μαμα μωλακι κλατήσω. Οτι και καλα θα κρατήσει το μωρακι της μαζι της (εχει ενα μικρο μωρακι πλαστικο που της αρεσει πολύ). Ενω μεχρι προτινως ελεγε απλα μωλακι και μου το εδειχνε.

4Rnfp3.png

Καλημέρα κοριτσούδια!!!Καλό μήνα! :D

Εχω μπλέξει τα μπουτια μου μιλάμε....είχε πάρει καμία από σας άδεια επαπειλούμενης κύησης για να μου πει τι γίνεται με την ετήσια καλοκαιρινή άδεια??? Από χθες ψαχνόμαστε...ο λογιστής λέει πληρώνεται ολόκληρη,το σωματείο μας λέει δεν πληρώνεται ολόκληρη,η επιθεωρηση λέει ολόκληρη(αλλά ήταν λίγο χαζός γιατί του έθεσα ένα ερώτημα κ δεν ήξερε να μου απαντήσει ούτε να μου δώσει το νόμο),ένας άλλος λογιστής λέει δεν πληρώνεται καθόλου!:rolleyes: Όσο κ αν το έψαξα στο ίντερνετ βρήκα επίσης κ τις 2 απόψεις κ άκρη δεν έβγαλα!:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Έχω γίνει μπουρλώτο από το πρωί...μα είναι δυνατόν στις μέρες μας να λες στον άλλο πήγαινε σήμερα να εισπράξεις την επιταγή που σου έδωσα και να σου το παίζει τρελίτσα και να σου λέει θα παω την Δευτέρα?:confused::mad::-x. Πήγαινε Δευτέρα ρε μακάκα και άμα βρεις τίποτα , γράψε μου!

Γενικώς δεν ξεκινήσαμε καλά πρωτο μηνιάτικα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια.Καλό μήνα!

Τι πάθατε καλέ πρωτομηνιάτικα όλες και είστε μες στα νεύρα?Για χαλαρώστε λίγο βρε κορίτσια,υπάρχουν και χειρότερα.Για πάρτε βαθειές ανασούλες και ξεσκάστε λίγο.Καλοκαιράκι είναι,δείτε τα λίγο πιο θετικά.Χρειάζεσται διακοπούλες μου φαίνεται!

Γιώτα κι'εμένα μ'ενα μωράκι έχει φάει κόλημα η δικιά μου το οποίο είναι επίσης πλαστικό και το έχει ξεγυμνώσει και το θέλει συνέχεια μαζί της.Με αυτό να φάμε,να το ταίσουμε,να το κάνουμε μπάνιο να κοιμηθέί μαζί του,μέχρι και στο σχολικό το πήρε ενα πρωί αλλά ευτυχως που υπήρχε χώρος στην τσάντα της και το έβαλε μέσα μετά η συνοδός.Εχουν αρχίσει και δένονται με πράγματα πιο πολύ τώρα και μιμούνται με διάφορα.Οτι τους κάνουμε εμείς,το κάνουν κι'αυτά στα δικά τους πράγματα.

SI5Yp3.png

Γιώτα κι'εμένα μ'ενα μωράκι έχει φάει κόλημα η δικιά μου το οποίο είναι επίσης πλαστικό και το έχει ξεγυμνώσει και το θέλει συνέχεια μαζί της.Με αυτό να φάμε,να το ταίσουμε,να το κάνουμε μπάνιο να κοιμηθέί μαζί του,μέχρι και στο σχολικό το πήρε ενα πρωί αλλά ευτυχως που υπήρχε χώρος στην τσάντα της και το έβαλε μέσα μετά η συνοδός.Εχουν αρχίσει και δένονται με πράγματα πιο πολύ τώρα και μιμούνται με διάφορα.Οτι τους κάνουμε εμείς,το κάνουν κι'αυτά στα δικά τους πράγματα.

χαχα, κι εμενα τσιτσιδι το εχει, και το παιρνει και στο μπανιο μαζι της, της εχω δωσει και ενα ταπερ και καλα για μπανιερα, και ολο τη γεμιζει και το βαζει μεσα να το πλυνει, μετα της δινω και πετσετακια και το σκουπιζει και καλα με το μπουρνουζι και φυσικα, κοιμαται και μαζι του.

Προχτες μαλιστα με το που πηγα να την ξυπνησω, η πρωτη κουβεντα που μου είπε ηταν "που ειναι μωλακι?" προφανως της ειχε πεσει απο την κουνια και το εψαχνε τη νύχτα.

Εγω παντως κοριτσια απο Σεπτεμβρη θα της μετατρεψω την κούνια σε κρεβατι αναγκαστικά, γιατι εχουμε παρει μια κουνια που ειναι 1,20 σε μηκος, ενω όταν το μετατρέπεις σε κρεβατι, με μια μικρή επεκταση γινεται 1,50.

Τωρα εχει αρχισει και τη χωραει λιγο οριακα η κούνια, οπότε ειπαμε χτες βραδυ με το νίκο απο Σεπτεμβρη να της το κανουμε κρεβατι πια.

Η λέτε να της το κάνουμε απο τώρα γιατι ουτως ή άλλως στις διακοπες θα την κοιμησουμε σε μονό κρεβάτι? Για πειτε καμια γνώμη.

4Rnfp3.png

Γιώτα πιστεύω ότι και απο τώρα μπορείς να το ξεκινήσεις με το προστατευτικό καγκελάκι! Απλά ετοιμάσου για νυχτοπερπατήματα! Κι εγώ άμα το είχα πάρει, θα την είχα ήδη βάλει, αλλά έχω μπλέξει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...