Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Τι έγινε ρε κορίτσια πού είστε όλες σήμερα?!?!?! Μόλις έφυγε ο καλός μου να πάει σε κα΄τι γενέθλια, εγώ δεν πήγα γιατί η μαμά μου ήταν καλεσμένη οπότε δεν είχα που να αφήσω τη γοργονίτσα. Μόλις κοιμήθηκε κι εκείνη και άραξα στον καναπέ. Κι αυτός ο διαχειριστής με τέτοια ζέστη κι έχει ανάψει τα καλοριφέρ στο φούλ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γκάνιαξε από τη ζέστη το παιδί αφού στο τέλος την είχαμε με το φανελάκι με τα μπουτάκια έξω για να δροσιστεί να ηρεμήσει :) Τι κάνετε εσείς????

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριάννα άντε πήρες δώρο για τη Πρωτοχρονια....τη βέρα σου πίσω :tongue:

Αχ τι τραβάω η γυναίκα????Από τις 3 ετοιμαζα διάφορα για το τραπέζι,καθάρισα κιόλας.....ε κ έκατσα επιτέλους στις 9 να ταίσω τη μικρή....η οποία πάντα στο βραδυνό γεύμα αποκοιμιέται με αποτέλεσμα να πνίγεται πολλές φορές με το γάλα...αλλά σήμερα αχ αχ αχ πνιγηκε τόσο που έκανε εμετό....κ αφού συνήλθε κ άρχισε τα γέλια έπρεπε να μαζέψω τον εμετό....που εκτός από πάνω μου κ πάνω της ήταν στο χαλί στο ριχτάρι στον καναπέ στα παιχνίδια της....ΧΑΜΟΣ!!!! Ποια να με γλωσσοτρώει άραγε????!!!:rolleyes: Είμαι χώμα....νομίζω ότι θα κοιμηθώ μετά τη Πρωτοχρονιά κ θα ξυπνήσω 3 του μήνα!:!:

Καλά κ η γαλοπούλα έχει φάει τέτοιο σιχτίρισμα με τα παλιοπούπουλα που αν δεν μου πετύχει αύριο τη βλέπω να τη κάνω πυροτέχνημα!:lol:

Αυτά....Μαριλού στείλε τσουρεκάκι να συνέλθω!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπερα βρε κοριτσακια

εχω καιρο να γραψω αλλα.......... πνιγομαι

σα την μυγα μες το γαλα

μολις εκανα την βασιλοπιτα μου, νεα συνταγη, να δουμε θα τρωγεται? χαχα

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Τελος παντων, χρωσταω Φανουροπιτα και λαμπαδα ισα με το μποι μου...!!!:shock::lol:
Θυμήσου το, έχουμε Αγιο Φανούριο στο εξοχικό (Ωρωπός) κι είναι κι ωραία εκκλησία, σα νησιώτικη. Αιτούμαι βόλτα για το τάμα μετά φαγητού και καφέδων!
αντε βρε συμπεθερα μπραβο!!!!!!!! να δω που θα βρεις τετοια λαμπαδα μηπως να βαλεις ενα ρεσο στο κεφαλι:lol::lol:

Χαχαχαχα αργεί αλλά πετάει θανατηφόρες ατάκες η μικρή!

Δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω!Χαρά που έκανες όταν την είδες ε?:)

Πριν 2 χρόνια είχα χάσει ένα δαχτυλίδι, πολύ ιδιαίτερο, που μου είχε χαρίσει ο άντρας μου. Μετά από ένα χρόνο περίπου το είδα να το φοράει η περιπτερού της γειτονιάς. Τρελάθηκα μιλάμε! Της το ζήτησα ευγενικά και της είπα και τι ακριβώς γράφει από κάτω το δαχτυλίδι για να πειστεί ότι είναι δικό μου!Μιλάμε η άθλια δεν μου το έδινε.Τελοσπάντων αφού βριστήκαμε μου το έδωσε! Έκλαιγα από τη χαρά μου που το ξαναβρήκα.

Αποτέλεσμα...Την Δευτέρα έγινε το σκηνικό με την περιπτερού και την Πέμπτη μπήκαν στο σπίτι μας και μου κλέψανε όλα τα χρυσαφικά μου.Δεν μου έμεινε τίποτα και το δαχτυλίδι το έχασα για 2η φορά και οριστικά πλέον μαζί με τα υπόλοιπα. Και δεν ήταν και λίγα!!!

Τώρα άντε να πιστέψω ότι δεν σύμπτωση όλο αυτό. Να επισημάνω ότι η περιπτερού είναι Ρουμάνα.

Απιστεφτάμπλ η ιστορία!!! :shock:

Κοριτσάκια τρέχω η δόλια μάνα (ναι ακόμα, δεν έχω καλύψει τα σπασμένα!) αλλά δεν παραπονιέμαι. Το παιδί όλη μέρα παρκαρισμένο στη μαμά μου αλλά και τι να κάνω! Δε βαριέστε, δουλειά να έχουμε... Και τώρα παρακαλώ τις προκομένες της παρέας να περάσουν για γενική φασίνα κι από δω, να πληρώσουν τους λογαριασμούς μου και να μου κάνουν και μια βασιλόπιττα :lol:

Εύχομαι καλή χρονιά γιατί μάλλον δεν θα προλάβω να σας ευχηθώ αύριο. Φιλιά σ'όλες και στα μπεμπέκια

WN6Op3.png

Δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω!Χαρά που έκανες όταν την είδες ε?:)

Πριν 2 χρόνια είχα χάσει ένα δαχτυλίδι, πολύ ιδιαίτερο, που μου είχε χαρίσει ο άντρας μου. Μετά από ένα χρόνο περίπου το είδα να το φοράει η περιπτερού της γειτονιάς. Τρελάθηκα μιλάμε! Της το ζήτησα ευγενικά και της είπα και τι ακριβώς γράφει από κάτω το δαχτυλίδι για να πειστεί ότι είναι δικό μου!Μιλάμε η άθλια δεν μου το έδινε.Τελοσπάντων αφού βριστήκαμε μου το έδωσε! Έκλαιγα από τη χαρά μου που το ξαναβρήκα.

Αποτέλεσμα...Την Δευτέρα έγινε το σκηνικό με την περιπτερού και την Πέμπτη μπήκαν στο σπίτι μας και μου κλέψανε όλα τα χρυσαφικά μου.Δεν μου έμεινε τίποτα και το δαχτυλίδι το έχασα για 2η φορά και οριστικά πλέον μαζί με τα υπόλοιπα. Και δεν ήταν και λίγα!!!

Τώρα άντε να πιστέψω ότι δεν σύμπτωση όλο αυτό. Να επισημάνω ότι η περιπτερού είναι Ρουμάνα.

Πω πω σκηνικο κι αυτο! Οντως δυσκολο να πιστεψεις οτι ηταν συμπτωση.

Θυμήσου το, έχουμε Αγιο Φανούριο στο εξοχικό (Ωρωπός) κι είναι κι ωραία εκκλησία, σα νησιώτικη. Αιτούμαι βόλτα για το τάμα μετά φαγητού και καφέδων!

Ωραια ιδεα!:D

Και τώρα παρακαλώ τις προκομένες της παρέας να περάσουν για γενική φασίνα κι από δω, να πληρώσουν τους λογαριασμούς μου και να μου κάνουν και μια βασιλόπιττα :lol:

Εγω απορριπτομαι! Δεν ειμαι προκομενη! Η συνταγη της βασιλοπιτας εγραφε ενα κιλο αλευρι και αρχισε να σφιγγει επικινδυνα η ζυμη στο μισο, σταματαω να ριχνω, και το μιξερ αρνηθηκε να δουλεψει ακομη και μ΄αυτο το μισο! Ποιος ξερει τι εχει βγει...:evil:

Η κορη μου σημερα μου τσακισε τα νευρα. Τρια τεταρτα να φαει λιγη φρουτοκρεμα, και αλλο τοσο για λιγο χορτοπουρε. Εσφιγγε το στομα και τα δοντια στο κουταλι και δεν τ΄ανοιγε με τιποτα!:lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια η κορούλα μου εκανε σημερα παλαμάκια.....

πολλες φορές στην αρχή νομιζα πως ηταν τυχαιο....

αλλα το εκανε πολλες φορες μολις με έβλεπε να το κάνω!!!!.

Αυριο έχουμε μαθήματα παλαμακίων!!!!

Πως να γράψω πάνω σε κέικ 2010?σκέφτομαι με ξερά φρούτα κοματάκια.

καμια ιδέα?

Αυριο θα κάνω βασιλόπιττα να είναι φρέσκια!!

Tara γιατι δεν έκανες ένα απλο κέικ με σίγουρη επιτυχία.....!!!!!

nuidsoz2w.png

vnqfr9cay.png

Εγω απορριπτομαι! Δεν ειμαι προκομενη! Η συνταγη της βασιλοπιτας εγραφε ενα κιλο αλευρι και αρχισε να σφιγγει επικινδυνα η ζυμη στο μισο σταματαω να ριχνω, και το μιξερ αρνηθηκε να δουλεψει ακομη και μ΄αυτο το μισο! Ποιος ξερει τι εχει βγει...:evil:

Η κορη μου σημερα μου τσακισε τα νευρα. Τρια τεταρτα να φαει λιγη φρουτοκρεμα, και αλλο τοσο για λιγο χορτοπουρε. Εσφιγγε το στομα και τα δοντια στο κουταλι και δεν τ΄ανοιγε με τιποτα!:lol:

Αγάπη μου ένα κιλό αλεύρι έλεγε, όχι ένα κιλό στόκο!

Όσο για το σφράγισμα χειλιών, προ 2-3 ημερών άρχισε πάλι να ξανατρώει, μου έκανε ακριβώς αυτό για αρκετές μέρες κι ο μπράντης. Έπαιξα λίγο τις δόσεις και τα συστατικά κι άρχισε να τρώει πάλι

Κορίτσια η κορούλα μου εκανε σημερα παλαμάκια.....

πολλες φορές στην αρχή νομιζα πως ηταν τυχαιο....

αλλα το εκανε πολλες φορες μολις με έβλεπε να το κάνω!!!!.

Αυριο έχουμε μαθήματα παλαμακίων!!!!

καμια ιδέα?

Αυριο θα κάνω βασιλόπιττα να είναι φρέσκια!!

Εμένα κάνει αυτή την αμερικανιά μωρέ, που χτυπάς το χέρι του άλλου (το gimme five) και σέρνεις μετά το χέρι σου στο χέρι του άλλου μέχρι που βρίσκουν τα δάχτυλα και σφίγγουν μεταξύ τους... καλά, από περιγραφή έσκισα, όποια κατάλαβε κατάλαβε χαχαχαχα

Όσο για το 2010, εγώ ρίχνω άχνη (όοοοοποτε κάνω) και γράφω με δάχτυλο πάνω στην άχνη το έτος. Απλά πράγματα :wink:

WN6Op3.png

Αγάπη μου ένα κιλό αλεύρι έλεγε, όχι ένα κιλό στόκο!

Όσο για το σφράγισμα χειλιών, προ 2-3 ημερών άρχισε πάλι να ξανατρώει, μου έκανε ακριβώς αυτό για αρκετές μέρες κι ο μπράντης. Έπαιξα λίγο τις δόσεις και τα συστατικά κι άρχισε να τρώει πάλι

Εμένα κάνει αυτή την αμερικανιά μωρέ, που χτυπάς το χέρι του άλλου (το gimme five) και σέρνεις μετά το χέρι σου στο χέρι του άλλου μέχρι που βρίσκουν τα δάχτυλα και σφίγγουν μεταξύ τους... καλά, από περιγραφή έσκισα, όποια κατάλαβε κατάλαβε χαχαχαχα

Όσο για το 2010, εγώ ρίχνω άχνη (όοοοοποτε κάνω) και γράφω με δάχτυλο πάνω στην άχνη το έτος. Απλά πράγματα :wink:

χαχα εγραψες παλι δεν μου λες μενει καθολου αχνη πανω στη πιτα ή ειναι ολη κολλημενη πανω στο δαχτυλο?:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα κορίτσια!!!

Άντε να φύγει ο παλιός ο χρόνος γιατί έριξα ένα σκότωμα κρεβατάτο με τον άντρα μου που από τα νεύρα μου δεν ξέρω κ αν κοιμήθηκα καθόλου το βράδυ...ότι είχα να πω όλη τη χρονιά τα είπα σε μία δόση....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Nα΄σαι καλα βρε Αννα μου! Μονο οι μοκετες θα μεινουν στη θεση τους. Ολα τα αλλα θα τα ξεσηκωσουμε και ο Θεος βοηθος!

βρε μανάρι βοηθάς κι εσύ;;;αχ..κι εγώ θέλω βοήθεια αλλά μια που πήρα για σκάλες πολύ κουτσομπόλα βρε παιδί μουυυυ..ευτυχώς βρέθηκε η βέρα...

εγώ βασιλόπιτα δεν θα κάνω θα πάρω από έξω μια έτοιμη να κόψουμε για το καλό...φυσικά σπίτι οι 3 μας..ο καλός μου θ΄λει να πάμε στο σαλόνι της πεθεράς να ανάψουμε το τζάκι αλλά με την μικρή;;;λέω να πάμε αλλά φασαρία να ανάψεις τζάκι για λίγο μετά θα πρέπει να ανεβούμε για να κοιμηθεί αλλιώς είναι ικανή να κλείσει μάτι και να χορεύει όλο...

παλαμάκια έκανα κι εμένα αλλά αυθόρμητα νομίζω..πάντως όταν την φιλάω βάζει κι αυτή την μουρίτσα της και την τρίβει στο πρόσωπο μου..περιττό να σας πω ότι τρελάθηκα από την χαρά μου...

nAcmp3.png

uZRep2.png

καμια ιδέα?

Eγω θα βαλω γαρυφαλλα.

Ελα ντε! Η Μικρασιατικη συνταγη με παρεσυρε!

εγω παλι βασιλοπιτα δεν εχω φτιαξει ποτε , την αγοραζω αλλα για γλυκο κανω πανακοτα

Γραψε καμια συνταγη συμπεθερα, γιατι δεν ξαναματαεμπιστευομαι τσελεμεντε!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Άντε να φύγει ο παλιός ο χρόνος γιατί έριξα ένα σκότωμα κρεβατάτο με τον άντρα μου που από τα νεύρα μου δεν ξέρω κ αν κοιμήθηκα καθόλου το βράδυ...ότι είχα να πω όλη τη χρονιά τα είπα σε μία δόση....:rolleyes:

Να τα βρειτε ομως Αννα μου πριν φυγει ο παλιος ο χρονος...!

Καλημερα σας!

age.png age.png

Θωρητικά τα βρήκαμε Μαριάννα αυτός ξύπνησε σαν να μην έγινε τίποτα αλλά αυτό είναι που με νευριάζει περισσότερο είτε τα είπα είτε όχι το ίδιο πράγμα!!! Περιμένω να δω αν θα μου πάρει δώρο για τη Πρωτοχρονιά γιατί μου λέει πόσο καιρό ότι θα μου πάρει κ πήγα κ εγώ κ έσκασα 200 ευρώ κ του πήρα gps κ αν δεν μου πάρει θα τα πάρω εγώ!!!(στο κρανίο):mad: Τελοσπάντων ανίατη περίπτωση είναι ο άντρας μου....είναι να μην του κάτσει κάτι στραβα κ άδικο να χει λέει ένα σωρό μπούρδες αρκεί να μην το παραδεχτεί....η όλη ιστορία πάντως ξεκίνησε επειδή 'έσκασε' να κρατάει τη μικρή χθες κ μου έλεγε τι κάθομαι κ κάνω τόσο πολύπλοκα πράγματα κ κάνε ένα φαί ότι να ναι κ διάφορα τέτοια.....αυτό είναι το ευχαριστώ λοιπόν που προσπαθώ να είμαι 'καλή' οικοδέσποινα....έπρεπε να πετάξω ένα γουρούνι στο φούρνο όπως κάνει η πεθερά μου με τις τρίχες κιόλας κ τότε θα ήμουν σωστή!:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τι τα θες κι εσυ τα τραπεζια αν γινονται αφορμη τσακωμου με τον αντρα σου? Ασε που απο την κουραση, ειναι τεντωμενα τα νευρα και των δυο, οποτε γινεται η τριχα τριχια!:rolleyes:

Εμεις θα συγκεντρωθουμε ολοι στο σπιτι του κουνιαδου μου τελικα, και το απογευμα που θα γυρισει απ΄τη δουλεια ο Φωτης, θα φτιαξει το τρομερο σουφλε του, κι εγω σαλατα ζυμαρικων.

age.png age.png

Δεν τσακωνόμασταν άλλες χρονιές γιατί δεν είχαμε τη μικρή να πρέπει να τη κρατήσει αυτός για να κάνω τις δουλειές μου....που να ήταν κ κανα δύσκολο παιδί....κ δεν πρόκειτε να ξανα κάνω τίποτα θα φεύγω θα πηγαίνω αλλού τέλος!!!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...