Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουουουου μια χαρά αντιγράφουν τις κινήσεις μας... Με βλέπει που βάζω κρέμα κάθε πρωί και προχθές κόντεψε να τελειώσει τη sudocream όλη πάνω στο μάγουλό της!:mrgreen::lol:

Εμενα τεντωνει το κεφαλι της προς τα πανω να βαλει κρεμα σαν τη μανα μου και στο λαιμο της....:confused:

Επισης στο λαιμο εχει γεμισει δροτσιλες, τι να βαλω???

Καλέντουλα ή αλόη.

Εχω φυτεψει καλεντουλα σε μια γλαστρα...απο κει μπορω να της βαλω καπως?:rolleyes: η βλακειες ρωταω παλι?

Θα ψαξω να βρω πως μπορω να φτιαξω εγω κανενα σκευασμα καλεντουλας για διαφορες χρησεις!:idea::idea::idea:

Θα ψαξω να βρω πως μπορω να φτιαξω εγω κανενα σκευασμα καλεντουλας για διαφορες χρησεις!:idea::idea::idea:

http://www.vita.gr/html/ent/447/ent.2447.asp

Εγω μονο καλεντουλα χρησιμοποιω στα παιδια. Ουτε κρεμες συγκαματος ουτε τιποτα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Οι παιδικες οδοντοκρεμες εχουν όσο φθόριο επιτρέπεται γι αυτη την ηλικια.

Μαριαννα, ρωτησα την ομοιοπαθητικο για την οδοντοκρεμα χωρις μεντα που μου ειχες πει, και μου ειπε οτι δεν παιζει ρολο.

Μεγαλες διαφορες παντως βλεπω στον δικο σου απο τη δικια μου

4Rnfp3.png

Οι παιδικες οδοντοκρεμες εχουν όσο φθόριο επιτρέπεται γι αυτη την ηλικια.

Το φθοριο ειναι τοξικο. Ακομη και η οδοντοκρεμα της apivita που το περιεχει, γραφει οτι σε περιπτωση προσληψης φθοριου απο αλλες πηγες, συμβουλευθειτε τον γιατρο σας.

Μαριαννα, ρωτησα την ομοιοπαθητικο για την οδοντοκρεμα χωρις μεντα που μου ειχες πει, και μου ειπε οτι δεν παιζει ρολο.

Μεγαλες διαφορες παντως βλεπω στον δικο σου απο τη δικια μου

Γενικα υπαρχουν διαφορες στους ομοιοπαθητικους. Εμας το μονο που μας απαγορευσε ειναι η μεντα.

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τις τελευταίες μέρες έχω πολύ έντονο προβληματισμό για το πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μου σε αυτή τη χώρα....δεν σας κρύβω ότι κ αύριο θα έφευγα κ τρεχοντας αλλα πρακτικά θέματα όπως το ότι έχουμε υποχρεώσεις σε τράπεζες που φυσικά αν φύγουμε δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να τις πληρώνουμε είναι που με κρατάνε ακόμα....το να μαυριστω φυσικά κ να με ψάχνουν για κάποιο διάστημα φυσικά δεν με πειράζει αλλά σκέφτομαι πόσο θα στεναχωρηθούν οι δικοι μας(κυρίως πως θα το πάρει η μητέρα μου) που φευγουμε με αυτό το τρόπο! Η αλήθεια είναι ότι όπως πάει το πράγμα κ με τη μείωση μισθού που έγινε στον στεφ,με τη μείωση που θα έρθει πια λόγω παρακράτησης φόρου κ στους 2 μας θα μπορούμε πολύ δύσκολα να ανταπεξέλθουμε...κ ποιο το μέλλον εδώ για τα παιδιά μας??? Πως θα τα σπουδάσουμε? :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!

Αννα πες το μου οτι θα παρω μειωση και τσακωνομουν προχθες για αυξηση...τουλαχιστον να ζητησω και μισθο καθαριστριας που εχω ψοφησει μιση ωρα να καθαριζω...:mad:

Στο είπα Κατερίνα κ τις προάλλες κ στο τσατ νομίζω....από τη στιγμή που το αφορολόγητο έπεσε στα 8000,κ κάτι λιγότερο από 600 ευρώ καθαρα το μήνα να πέρνεις θαα πρέπει να πληρώσεις φόρο....πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει παρακράτηση φόρου στο μισθό σου ή θα πληρώνεις ότι σου βγει μαζεμένα τελος του χρόνου! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Μπήκα πρωί πρωί γιατί μετά ποιος ξέρει πάλι...

Κορίτσια μεγάλο μπάχαλο όντως, δεν θέλω να το σκέφτομαι, προσπαθώ να μην ενημερώνομαι και πολύ γιατί πνίγομαι. Βέβαια όλα τα μαθαίνω από άλλους, όλοι αυτο συζητάμε πλέον!

Από τις 8 είμαι στην τράπεζα, τελικά έβγαλα την πολυπόθητη κάρτα αναλήψεων που τόσο πολύ μας ταλαιπωρήσανε. Ήρθε υπάλληλος στο σπίτι να υπογράψει ο πατέρας μου. Ε μα απέναντι είναι ρε παιδί μου και η κατάσταση αυτή αποτελεί εξαίρεση.

Περιμένω να μου φέρουν τον καφέ μου, που είναι τόση ώρα?:rolleyes: Α και κάτι κρουασανάκια...για τη δίαιτα

n8m8p2.png

X9drp2.png

Kαλημερα!

Σκ@τ@ ειμαι σημερα...μ' εχει παρει πολυ απο κατω η ολη κατασταση, πηγα και πρωι πρωι να εισπραξω μια επιταγη για χρωστουμενα ενοικια προηγουμενων μηνων και ηταν ακαλυπτη, δεν ξερω τι γινεται και που οδηγουμαστε...επισης βλεπω πολυ χλωμο να μπορω να πληρωσω το σχολειο του παιδιου μου φετος :(:(:( Το κυριοτερο ειναι οτι δεν υπαρχει και φως στο τουνελ. Τελος παντων, δεν θελω να μιζεριαζω, αλλα σημερα μου βγηκε ετσι...σορρυ κοριτσια!

Κατα τ' αλλα καλά, χθες πηγα μια βολτα στο mall ν' αλλαξω κατι ρουχα των παιδιων και απο τα νευρα μου μου ψωνισα και για μενα απο το καινουργιο h&m. Και το βραδακι πηγαμε με τα καροτσια στην κοντινη παιδικη χαρα (15 λεπτα περπατημα), ηπιαμε και μια μπυριτσα στο καφε. Πιο πολυ χαρηκα βεβαια γιατι ρωτησαμε σ' ενα ορφανοτροφειο θηλεων που εχουμε στη γειτονια αν θελουν ρουχα και μας ειπαν ναι :D:D, οποτε δεν θα πανε χαμενα οοοολα αυτα τα ρουχα της καρολ!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μπράβο πωλινάκι μου, καλα κανατε και ρωτήσατε. Κι εγω τα ρούχα της Ιλιανας, τα εχω δώσει ήδη μια φορα, (τα ξαναπαιρνω πισω βεβαια) και θα τα ξαναδωσω οπου χρειαστεί.

Οσον αφορά τη γενικότερη κατάσταση, επειδή είχαμε πει κι εμεις απο το καλοκαίρι μήπως βλεπαμε για δεύτερο παιδακι, ε δεν ειμαστε που δεν ειμαστε και ιδιαιτερα φαν της ιδεας, και ετσι οπως παμε και κατα διαόλου σαν χωρα το συζητησαμε με το Νικο και ειπαμε οτι σε αυτή τη φάση με τίποτα.

Και να φανταστεί κανείς, οτι δεν αντιμετωπίζουμε σαν οικογενεια ιδιαίτερο πρόβλημα στα οικονομικά μας, δεν μας τρέχουν βεβαια, αλλα εχουμε και οι δυο τις δουλειές μας που πληρωνομαστε σχετικα καλα εγω και καλα ο Νικος και παντα στην ωρα μας και οπως ολα δειχνουν δεν κινδυνεύουμε από απολύσεις κανενας μας (σκατα να φαω που λενε και στο χωριό μου για να μην αυτοματιαστω) και παρολα αυτα, με την ολη κατασταση ο Νικος εχει κολωσει τελειως.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...