Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια μου!!!!!!!

Τι μου κανετδ!!!!!!

Μαριλου μου!!!!!!!!! Σοκαριστικα οταν σε διαβασα....τωρσ υπομονη ξαπλα κ ξεκουραση και ο μπεμπουλης θα ερθει οταν πρεπει!!!!!!!!!!

Εμεις το σκ πηγαμε θσλασσα!!!!"!!

Αλλα χαλια καιρος..το σαββατο ο νικολας με τον μπαμπα του εκαναν μπανακι εγω οχι κρυωνα...

Επισης το βραδυ ειχε κ διακοπη ρευματος και μπορα και γυρισαμε τρεχοντας στο σπιτι

αχ...ελπιζω το επομενο σκ να μπανιαριστουμε με ζεστη...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κσλημερα μανουλες!!

Χρονια πολλα σε οσους γιορτσζουν σημερα!!

Ξ πολη μας ξεκουρσζεται σημερα μισς κ σημερα ειναι η απελευθερωση

οτσν δουλευα κατι τετοιες μερες ηταν η χαρα μας!!!

κι εμεις φευγουμε σε λιγο για χωτιο

καλη σας μερα!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Γμτ δεν ξύπνησα καλά...βράζω λίγο στο στήθος! Κοιμηθήκαμε με ανοιχτή τη πόρτα κ παρόλο που το βράδυ κρύωνα κ σκεπάστηκα με το σεντόνι δεν σηκώθηκα να τη κλείσω ! :rolleyes:

Ερώτηση: Οδοντόκρεμα βάζουμε στα παιδάκια ή όχι ακόμα?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσιααααα

Εγω της βαζω οδοντοκρεμα πια, τους τελευταιους μήνες, παιδική φυσικά και σε πολύ μικρή ποσότητα.

Τι κανετε? Εχετε κανεναν εορταζοντα σήμερα?

4Rnfp3.png

Καλημέρα κορίτσια:) Μόλις γυρίσαμε από ΙΑΣΩ. Οι συσπάσεις ευτυχώς έχουν υποχωρήσει, φτάνουν μέχρι 2,5 το πολύ αλλά ο μπόμπος έχει κατέβει κι άλλο (πιάσαμε το κεφάλι ακόμη πιο γρήγορα:confused::confused::confused:) οπότε μου είπε να σκώνομαι μόνο για τουαλέτα για να κερδίσουμε όσο πιο πολύ χρόνο γίνεται. Ευτυχώς το αμνιακό μου είναι φυσιολογικό και ο πλακούντας ακόμη μια χαρά οπότε αν δεν κατέβει κι άλλο να μου σπάσει τα νερά με το κεφάλι του, δε θα έχουμε πρόβλημα.... Οπότε ακινησία, υπομονή και περιμένουμε πότε θα κάνει την εμφάνισή του!!!! Κάναμε και υπέρηχο και είναι 1905 γραμμάρια οπότε καλό θα ήταν να καταφέρουμε να τον κρατήσουμε άλλες 3 βδομάδες μέσα να πάρει λίγο βάρος τουλάχιστον!!!!!!

Κατά τα άλλα η Λένα έχει αποσυντονιστεί τελείως που είμαι συνέχεια εδώ αλλά παίζουμε μόνο στο κρεβάτι, ξανάρχισε να κοιμάται μαζί μας το βράδυ αλλά σε γενικές γραμμές δεν κάνει φασαρίες και τέτοια δείχνει να καταλαβαίνει. Χθες με ρωτάει "είσαι ξάπλα γιατί πονάει η κοιλίτσα σου?" Ναι της λέω, λίγο.... Και τσουπ έρχεται με φιλάει στην κοιλιά και πάει μετά στο Βασίλη: "Πόναγε η μαμά αλλά τη φίλησα και θα περάσει τώρα"

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ερώτηση: Οδοντόκρεμα βάζουμε στα παιδάκια ή όχι ακόμα?
Ούτε εγώ βάζω ακόμα. Εγώ αναρωτιέμαι πως καθαρίζουν τα δόντια, αυτός κάνει πως βουρτσίζει μεν (με τις ώρες) αλλά δεν ξέρουν τα πιτσιρίκια να βουρτσίσουν σωστά... Φτάνει αυτό που κάνει;
Καλημέρα κορίτσια:) Μόλις γυρίσαμε από ΙΑΣΩ. Οι συσπάσεις ευτυχώς έχουν υποχωρήσει, φτάνουν μέχρι 2,5 το πολύ αλλά ο μπόμπος έχει κατέβει κι άλλο (πιάσαμε το κεφάλι ακόμη πιο γρήγορα:confused::confused::confused:) οπότε μου είπε να σκώνομαι μόνο για τουαλέτα για να κερδίσουμε όσο πιο πολύ χρόνο γίνεται. Ευτυχώς το αμνιακό μου είναι φυσιολογικό και ο πλακούντας ακόμη μια χαρά οπότε αν δεν κατέβει κι άλλο να μου σπάσει τα νερά με το κεφάλι του, δε θα έχουμε πρόβλημα.... Οπότε ακινησία, υπομονή και περιμένουμε πότε θα κάνει την εμφάνισή του!!!! Κάναμε και υπέρηχο και είναι 1905 γραμμάρια οπότε καλό θα ήταν να καταφέρουμε να τον κρατήσουμε άλλες 3 βδομάδες μέσα να πάρει λίγο βάρος τουλάχιστον!!!!!!
Αφού ο πλακούντας είναι οκ, αντέχεις κοπελιά. Τις ενέσεις τις τελείωσες; Αμα περάσεις και την 33η εβδομάδα, μη φοβάσαι τίποτα, θεός ο μικρός μπόμπος! Μην αγχώνεσαι

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Χριστινα επειδη κι εγω πιστευα οτι δεν κανει τιποτα με το να δαγκώνει την οδοντοβουρτσα (γιατι αυτο εκανε στην ουσια), της βαζω οδοντοκρεμα και της τα βουρτσίζω εγω και μετα της τη δινω λιγο να πει πως κανει κατι μονη της.

4Rnfp3.png

Μαριαλενα υπομονη, λιγο εμεινε. Ευκαιρια να ξεκουραστεις!;)

Δε χρησιμοποιω ακομη οδοντοκρεμα για τη Μαριαλενα, αλλα για τον Αντωνη παιρνω οδοντοκρεμα χωρις φθοριο (και χωρις μεντα λογω ομοιοπαθητικης).

Μετα τον Αντωνη ανεβασε πυρετο και η Μαριαλενα, χθες ομως ηταν καλα.

Ιστορικη μερα για την Ελλαδα σημερα, και νιωθω οτι δε με χωραει το σπιτι. Δεν εχω κεφι και ορεξη να κανω τιποτα.

age.png age.png

Καλημέρα,

Μαριαλένα μάλλον καλά μου ακούγονται αυτά που γράφεις!:D Μπράβο, συνέχισε την ξεκούραση και ο μπόμπος σου θα είναι μια χαρά!

Ούτε εγώ της βάζω οδοντόκρεμα ακόμα. Δεν ξέρω αν πρέπει επειδή περιέχουν φθόριο. Βέβαια οι παιδικές δεν ξέρω αν έχουν. Εγώ της τα βουρτσίζω και μετά μόνη της, δηλ. κοινώς μετά παίζει!:tongue: Μερικές φορές το ξεχνάμε κιόλας, αλλά πρέπει να το καθιερώσω οπωσδήποτε κάθε βράδυ τουλάχιστον!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...