Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατ θα σου έλεγα γιατί δεν πήρες ένα τηλ να βρεθούμε αλλά θυμήθηκα ότι δεν έχουμε ανταλλάξει τηλ! :rolleyes::lol::lol::lol:

Ερώτηση: Τα παιδάκια σας κάνουν κανονικά ποδήλατο????? Γιατί η Ζωή το πάει με τα πόδια σουρνωντας κ πολύ γρήγορα μαλιστα αλλά για να κάνει πετάλι αδιαφορεί! :confused: Κ εχω κ τη μάνα μου '' αλλα μικρότερα να δεις πως κάνουν ποδήλατο στη παιδική χαρα.....'' :mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κατ θα σου έλεγα γιατί δεν πήρες ένα τηλ να βρεθούμε αλλά θυμήθηκα ότι δεν έχουμε ανταλλάξει τηλ! :rolleyes::lol::lol::lol:

Ερώτηση: Τα παιδάκια σας κάνουν κανονικά ποδήλατο????? Γιατί η Ζωή το πάει με τα πόδια σουρνωντας κ πολύ γρήγορα μαλιστα αλλά για να κάνει πετάλι αδιαφορεί! :confused: Κ εχω κ τη μάνα μου '' αλλα μικρότερα να δεις πως κάνουν ποδήλατο στη παιδική χαρα.....'' :mad:

Εμεις δεν εχουμε ανταλλαξει τηλ???Τωρα που το λες εχεις δικιο!

Η δικια μου δεν κανει ποδηλατο,εχει ενα τρικυκλο με πεταλια και με σταθερα, που το οδηγεις εσυ, οχι πεταλι δεν κανει αλλα δεν το παιρνουμε και πολυ,μια φορα τη βγαλαμε βολτα με αυτο.Ενα αμαξακι της fisher price ομως το σπρωχνει μπρος πισω..ολη μερα εκει πανω ειναι..

Καλημέρα,

Τι καλημέρα δηλαδή είμαι μπουρλώτο! Οι τράπεζες είναι απερίγραπτες ρε κορίτσια. Μου ζητάνε να σηκώσω ανάπηρο άνθρωπο (τον πατέρα μου, στην προκειμένη) για να υπογράψει και να βγάλει νέα κάρτα αναλήψεων! Αλλα τελικά μου δώσανε τα λεφτά του, χωρίς κάρτα. Πήγα σπίτι μου έβαλε ο πατέρας μου υπογραφή σε ένα κωλόχαρτο που μου δώσανε και μετά τους το πήγα, τον πήραν και τηλ. και μου τα δώσανε. Εν τω μεταξύ έχω μια απορία...πως ξέρανε ότι μιλήσανε με τον ίδιο?:rolleyes: Καλά μιλάμε είναι τρομεροί! Και το κορυφαίο είναι ότι τον ξέρουν η τράπεζα είναι απένατι από το σπίτι μας σχεδόν και διατήρούμε 3 λογαριασμούς εκεί. Ααααχ εχω συγχιστει πολύ σήμερα!!1:-x

Την Παρασκευή είχαμε άλλο επεισόδειο, τα κορίτσια που πήγαμε στο κινέζικο, ξέρουν! Πήγα τις χαιρέτησα και ξανα έφυγα αμέσως αφού έπρεπε να πάει ο πατέρας μου νοσοκομείο! Ευτυχώς δεν τον κρατήσανε. Έκανε αιμόπτυση, αλλά μετά απο εξετάσεις, που βγήκαν καλές σχετικά, μας είπαν ότι είναι φυσικό στην κατάστασή του.Και που είμαστε ακόμα.

Το Σάββατο πήγαμε τελικά για μπάνιο στο Πόρτο Γερμενό. Η θάλασσα ήταν υπέροχη!!! Το ευχαριστήθηκα κι εγώ και η Άντα μου. Στην αρχή μπήκε με κλάμματα και μετα δεν έβγαινε με τίποτα.Ξετρελάθηκε. Το μόνο κακό είναι ότι όταν πηγαίναμε έκανε ένα εμετό από τις στροφές ... άλλο πράγμα! Ζαλίζετε πολύ στο αμάξι ρε γμτ!

Μείναμε εκί το βράδυ, περάσαμε όμορφα. Την Κυριακή δεν είχε καλό καιρο για μπάνιο, αλλά πήγαμε στα Βίλλια για καφέ, κοιμηθήκαμε το μεσημέρι, (ας πούμε δηλ. γιατί εγώ δεν σταμάταγα να κλαίω, εκείνη την ώρα μου βγήκε0 και το απόγευμα σπίτι μας.

Αυτά ... νομίζω τα είπα όλα:shock:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!! Εγώ εδώ ξάπλα κι Άγιος ο Θεός..... Μιλάω βέβαια με το γραφείο από το πρωί για εκκρεμότητες αλλά κατά τα άλλα τάβλα.... Το Σάββατο που ξαναπήγαμε ΙΑΣΩ είχαν πέσει οι συσπάσεις λίγο οπότε με έπιασε αμέσως το μαγνήσιο. Συνεχίζω τώρα την ξάπλα μέχρι τηνΤετάρτη και βλέπουμε:P:p:p:p

Για πείτε εσείς κανένα άλλο νέο.....

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!! Εγώ εδώ ξάπλα κι Άγιος ο Θεός..... Μιλάω βέβαια με το γραφείο από το πρωί για εκκρεμότητες αλλά κατά τα άλλα τάβλα.... Το Σάββατο που ξαναπήγαμε ΙΑΣΩ είχαν πέσει οι συσπάσεις λίγο οπότε με έπιασε αμέσως το μαγνήσιο. Συνεχίζω τώρα την ξάπλα μέχρι τηνΤετάρτη και βλέπουμε:P:p:p:p

Για πείτε εσείς κανένα άλλο νέο.....

Να σου πούμε τι φαγαμε την Παρασκευη η δεν πρεπει???:tongue:

Η Λενα τι λεει που η μαμακα ειναι ξαπλα?Δειχνει κατανοηση?

Να σου πούμε τι φαγαμε την Παρασκευη η δεν πρεπει???:tongue:

Η Λενα τι λεει που η μαμακα ειναι ξαπλα?Δειχνει κατανοηση?

Ναι μωρέ το καλό μου απλά η κρεβατοκάμαρά μου έχει γίνει παιδική χαρά:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα κοριτσια,τι κανετε?

Μαριαλενα περαστικα και υπομονη.τωρα,τον εφαγεσ τον γαιδαρο

Πολινα,περαστικα σας

Εμεις χαθηκαμε,αλλα φταιει το οτι δεν εχω λαπτοπ στο σπιτι και περιμενω πως και πως να το φερει ο σωτ.τα σαββατοκυριακα

Την παρασκευη ειχε γενεθλια η ζουζουνιτσα μου,και καναμε παρτακι το Σαββατο.Μαζευτηκανε λοιπον καμμια 10αρια πιτσιρικια,πανω κατω στην ιδια ηλικια,και περιπου 25 μεγαλοι.ε,εγινε ο ΠΑΝΙΚΟΣ.καναμε το παρτακι στον κηπο,βγαλαμε και τα παιχνιδακια της εξω,τα ποδηλατακια τα κουβαδακια τους μαρκαδορους...χαμος στο ισωμα,ειχαμε παρει και κατι καραμουζακια και αυτα που κανουν τις φουσκες και ακουγες απο παντου καραμουζες...και ενω ελεγα να μαγειρεψω για να φαμε,ηρθα ο αντρουλης μου και μου λεει,φτιαξε μονο εν γλυκο και θα παρουμε πιτσες,για να μην κουραζεσαι.ε,εφτιαξα και γω μια καρυδοπιτα,εκανα και τοστακια με γαλοπουλα για τα ζουζουνια και πηραμε και πιτσες,και δεν εμεινε ψιχουλο...η Κατερινα ελαμπε απο χαρα,που εβλεπε τα παιδακια,που της ειπαμε το τραγουδακι,που εσβησε το κερακι της...πολυ χαρουμενο ητανε το παιδακι μου και πολυ το χαρηκα

Ικανοποιηθηκε και ο εγωισμος μου βεβαια,γιατι ολη την εβδομαδα σκοτωνομασταν με τον αντρα και τον πεθερο,για το ποτε θα κανουμε το παρτι.εγω ελεγα σαββατο απογευμα,ο σωτ κ ο πεθ.για Κυριακη πρωι για να καναμε και μπαρμπεκιου.Ευτυχως που δεν τους ακουσα,γιατι ειχε εναν κωλοκαιρο χτες και αρκετο κρυο και βροχη και αερα.

Κατα τα αλλα ολα μια χαρα,σπιτακι μου,ξεκουραζομαι και η μπουμπουκα αρχισε να κλωτσαει.:D:D:D

ειδα και ενα κολοονειρο,οτι μου σπασαν τα νερα και δεν προλαβα να παω στα μαιευτηριο,και γεννησα στην λεκανη της τουαλετας:rolleyes:

Να ρωτησω και κατι ακομα,γιατι δεν βλεπω πια το τσατ στο facebook?

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Andrianna να τα εκατοστησει η Κατερινα σου!Εχει και ωραιο ονομα!!!:tongue::tongue:Τα παρτυ σε κηπο ειναι πολυ ωραια!Μακαρι να μπορουσαμε ολες!

Σβησου απο κανα δυο αλλα γκρουπ στο face γιατι μαλλον εισαι σε πολλα και δε μπορω να σε κανω add ...

Kαλημέρα κορίτσια.Αμάν με αυτόν τον καιρό.Η μικρή άρχισε να βήχει.Ετρεχε η μύτη της απο χθες,το βράδυ δεν έβηχε δεν μπορώ να πω αλλά ΄τώρα το πρωί ξύπνησε απο τον βήχα που την έπιασε.Φοβάμαι οτι μπορεί να είναι και απο κάτι χυμούς που ήπιε αυτές τις μέρες που την έβγαζα βόλτα και ήταν λίγο παγωμένοι.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα. Εγω τι ηρθα να κανω εδω σημερα?????Μονη μου θα ειμαι ολη μερα, να ανοιξω tv η να αρκεστω στο ραδιοφωνακι μου?

Δημητρα περαστικα, ελπιζω να την περασετε χωρις πυρετους κλπ..θελει προσοχη με τα παγωμενα!

Κοριτσια η μικρη πινει το γαλα της με coco pops. Ειναι ο μονος τροπος να το πιει αλλα και τοσο κακαο,τοση ζαχαρη???:-(:rolleyes:

Καλημέρα κοριτσάρες!!! Σήμερα οργανώθηκα, έχω δίσκο με ποδαράκια στο κρεβάτι οπότε το έχω κάνει πάγκο εργασίας και έχω και το λάπτοπ. Πρέπει να στείλω και κάτι πράγματα στο γραφείο και να σας μιλάω άλλωστε:P:p:p:p:p:p:p:p

Δήμητρα περαστικά στη Θωμαϊτσα ελπίζω να μην ειναι κάτι σοβαρό. Κι εμένα όλο παγωμένα θέλει να πίνει πάντως, της μαμάς της παιδί!!!!

Κατά τα άλλα καλύτερα είμαι μάλλον, είχα κάτι πονάκια χθες το βράδυ αλλά ευτυχώς περαστικά. Βέβαια μια αγωνία για αύριο που θα πάμε να δούμε τι γίνεται την έχω ......

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κουριτσιαααα!

Μιλάμε για το χάος αρχίσανε οι άδειες κ το αφεντικό σε άλλους έχει ξοφλήσει σε λεφτά τις άδειες από το Γενάρη,σε άλλους έχει δώσει τα μισά κ τώρα ψάχνω να βγάλω άκρη να δω τι είναι να δίνω σε καθέναν τέλος του μήνα! Κ τον επόμενο μήνα που θα αρχίσουν κ οι παρακρατήσεις φόρου σε όλους θα γίνει το απόλυτο μπάχαλο! :rolleyes:

Η Ζωή δεύτερο βράδυ στο κρεβάτι της ατάραχη! Φτου φτου! Καλέ λέτε να το κρατάγαμε με το ζόρι μαζί μας το παιδί το τελευταίο καιρό?! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γεια σας κοριτσια,

Έπεσε λίγο δουλειά...αγγαρείες δηλάδή, τίποτα επί της ουσίας. Αυτά είναι που βαριέμαι περισσότερο από ολα.

Διάθεση πεσμένη και κούραση! Το πρωί ήθελα να μείνω στο κρεβατάκι μου.

Καλά εχθές η Άντα τα έδωσε όλα! Πέταγε τα παιχνίδια της με νεύρα, έκλαιγε με την παραμικρή παρατήρηση που της έκανα, πήγα για λίγο τουαλέτα και βγαίνοντας την βλέπω πασαλειμένη με τη sudocream, στα μάγουλα, χέρια και στα σεντόνια:shock: Τη μαλώνω, άντε πάλι κλάματα...αναβόσβηνε το φως στο υπνοδωμάτιο, μας χτυπούσε, δεν καθόταν να της αλλάξω πάνα, όλα τα έκανε πια...μα τι έπαθε ?Πρώτη φορά τέτοια συμπεριφορά!:confused: :confused: Κοιμηθηκε όταν κοιμηθήκαμε κι εμείς στις 12 δηλαδή, ουφ, τα είπα και ξανακουράστηκα :rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρια μου ανθρωποι ειναι κι αυτα, σαν εμας, σε ολους μας δεν τυχαινει να εχουμε κακη διαθεση και νευρα καποια μερα?

Πρωτη φορα ακουω παιδι 2 χρονων να κανει κανονικα ποδηλατο, μαλλον τα περναει για μικροτερα η μαμα σου Αννα.

Κι εμενα σερνοντας το παει.

Κι εμενα η δεσποινα εχει λιγο συναχι και εναν χαζοβηχα και εχει και ο αντρας μου λιγο πυρετο. ο μικρος δυο μερες πριν δεν ετρωγε και θηλαζε συνεχεια.

Αρα κατι τοπυς τριγυριζει και τους τρεις.

Εγω παντως ακαθεκτη παρα την αυπνια και την κουραση.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...