Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαριαλενα κοριτσακι μου πως εισαι σημερα?? Κι' εγω ενα σοκ το επαθα διαβαζοντας το μηνυμα σου χθες το βραδυ που ημουν καπως καλυτερα. Μείνε στο κρεββατι και μην κανεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα.

Ολες θα κανετε μπανακι αυτο το σ/κ εεε?? Μπραβο βρε κοριτσια, εμεις θα το προσπερασουμε το καλοκαιρι του 11, δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να παμε σ/κ για μπανιο. Θυμαμαι πριν λιγα χρονια που γυριζαμε απο τη δουλεια και φευγαμε κατευθειαν για θαλασσα, αλλες εποχες!! :rolleyes::rolleyes:

Πως περασατε χθες στο chinese?

(Το οτι δεν θελω να αναφερθω στο τι περασαμε το καταλαβατε μαλλον!!!:shock::shock:)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2441440t95b7kuyxp.gif

Kι εγω εχω τον Αντωνη με πυρετο απο χθες. Ωστοσο, το απογευμα πηγα για εναν καφε που ειχα προγραμματισει καιρο πριν, και ανελαβε ο μπαμπας κομπρεσες και ντους!

Φυσικα η αποψινη εξοδος ακυρωνεται, και μετατιθεται για το επομενο σκ.

Πολ περαστικα σας. Ελπιζω να ειναι καλα ο Βυρωνακος τουλαχιστον.

Μαριαλενα υπομονη, λιγο εμεινε. Θα σκεφτεσαι εμενα που εβγαλα 2 εγκυμοσυνες απο την αρχη ως το τελος στο κρεβατι!;)

age.png age.png

Μαριαννα μου σ' ευχαριστω πολυ, πολλα περαστικα και στον κουκλο σου. Τωρα για το μικρο βυρωνι, τι να πω?? Προς το παρον δε φαινεται να εχει κατι, αλλα εχει φοβηθει το ματι μου...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

ελα βρε μαριλενακι....με μια ανασα σε διαβασα!!!!λιγο προσοχη θελει...τωρα πια κοντευεισ ε?!!!!παρομοια θεματα ειχα κι εγω (αν θυμαστε που ο γιατροσ μου φωναζε μεσα σε ολα και γι αυτο...)αλλα δοξα τω θεω ολα καλα πηγαν!!!μην στεναχωριεσαι και ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλησπερα δηλαδη ,μεσημεριασε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολινακι πολλα πολλα περαστικα σε ολουσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κολλησε και το μωρουλι?ευχομαι οχι.....

καλη αναρρωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

α!!δεν σασ ειπα,ειχε ελθει και το παιδοντοκτορι την τριτη ,αν θυμαμαι καλα...

η αγγελικη ειναι 12.500 και 93 εκ.!!!

επισησ βαλανε και οι δυο το μαντου αφου απαιτηται για τισ αιτησεισ στουσ δημοσιουσ βρεφικουσ...

πλεον εχουμε 6 μπανακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ουτε διακοπεσ να ημασταν αυτην την εβδομαδα!!!!την πεμπτη μαλιστα πηγαμε δυο φορεσ!!!μια με την μαμα μου και το απογευμα με τον αντωνη!!!!

το πρωτο μασ ηταν την κυριακη και μασ ακουσε ολο το αιγαιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τσιριζαν και εκλαιγαν και οι δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χτεσ που ηταν το 6ο ειχε καλυτερεψει λιγο η κατασταση...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.Γυρίσαμε κι'εμείς σήμερα μετά απο ενα χαλαρωτικό διήμερο μέσα στη φύση,στα αμέτρητα και καταπράσινα πλατάνια που ήταν απίστευτα όμορφα.Ευτυχώς έχει μείνει λίγο πράσινο ακόμα στην Ελλαδίτσα μας που μπορούμε να απολάυσουμε.Ηταν ενα μαγευτικό τοπίο.Ξεκουραστήκαμε και η μικρή μας το χάρηκε πολύ.Και πιο παιδάκι θα μου πείτε δεν χαίρετε στην φύση?Νομίζω πως όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο επικοινωνούμε καλύτερα.Καμία σχέση αυτό το ταξίδι μας με το την τελευταία φορά το Πάσχα που είχαμε πάει Κέρκυρα.Ηταν πολύ ύσηχη αυτή την φορά αφού για να καταλάβετε κοιμήθηκε και στο παρκοκρέβατο χωρίς δεύτερη σκέψη και κοιμήθηκε και κανονικά τις ώρες τις όπως εδώ.3ωρακια το μεσημέρι και κανονικά το βράδυ απο νωρίς.Εχω βάλει και φω΄τό στο fb να δείτε μερικές απο τις όμορφες μας στιγμές μας.

Σήμερα έχει ζέστη και καθως γυρνούσαμε λέμε που είμασταν και που πάμε στην τσιμεντούπολη.Επίσης μπάνιο δεν προβλέπεται να κάνουμε εδώ στην Αθήνα μιας και ο μπαμπάς μας δεν πηγαίνει εδώ,οπότε περιμένω να περάσουν λίγες μερούλες για να την κάνουμε για το χωριό για να αρχίσουμε επιτέλους κι'εμείς τα μπανάκια μας.

Μαριαλένα διάβασα και τα δικά σου νέα και θα σου πω κι'εγώ ξεκούραση.Μην κάνεις τίποτα,λίγο σου έμεινε,τον έφαγες τον γάιδαρο που λένε, η ούρα σου έμεινε.Μην μετακινείσε καθόλου απο το κρεβατάκι σου.Πάρε και το Λενάκι και παίξτε διάφορα πάνω στο κρεβάτι για λίγο καιρό.

SI5Yp3.png

Καλημερα κοριτσια. Καλη κυριακή να έχουμε...

Δημητρα τις ειδα τις φωτο σας, οντως πρεπει να ηταν πολυ ωραια. Μου έκανε εντύπωση που η μικρή έκατσε έτσι ανετη στο άλογο. Πίστευα οτι σε αυτή την ηλικία θα φοβόντουσαν.

Μαριαλενάκι, τι λεει? Πώς παει η ξάπλα? Η ψυχολογία? Γμτ και σου εκατσε και σε full programmed weekend.

Πωλινάκι ελπιζω καλύτερα να είστε πια όλοι.

Μαριαννα περαστικά στον Αντώνη.

Εμεις κοριτσια, θυμασται που σας είπα οτι δεν θα είχαμε Ιλιανα αυτές τις μέρες.

Ε λοιπόν πρεπει να το προγραμματίζω πιο συχνά μου φαίνεται τα (καλοκαιρινά κυρίως) ΣΚ.

Ξεκινήσαμε απο το ωραιο bbq που σας είπα την Πέμπτη (με την Ιλιάνα), και την παρασκευή βγήκαμε με τα κορίτσια για φαγητό.

Να σας πω την αμαρτία μου περασα καλύτερα απο τις συνιθισμένες μας εξόδους, γιατί πρωτον εμένα προσωπικά μου αρεσει περισσότερο η έξοδος για φαγητό από την έξοδο για καφέ, συν οτι ήμασταν σε μια ροτόντα, οπότε είχαμε την ευκαιρία να μιλάμε όλες με όλες, οχι οπως στο καφε, που καταφέρνουμε να μιλήσουμε μόνο με τη διπλανή μας, αντε και την απέναντι, λόγω διάταξης αλλα και σχετικώς δυνατής μουσικής. Συν η ψυχολογία του οτι δεν εχουμε παιδί, και δεν εχω αφήσει πίσω το Νίκο μόνο του με έκανε να είμαι τελείως χαλαρή. (κλείνω την παρένθεση).

Μετά πήγα για λίγο, συνάντησα το Νίκο εκεί που ήταν με τους φίλους του, αλλα εφυγα γρήγορα γιατι η μουσική που ακούγανε (hard rock-heavy metal με ενα γκρουπακι που επαιζε Live) ήταν απλως ηχορύπανση για τα αυτιά μου. Ο νίκος έμεινε και γυρισε κατα τις 3.

Το Σάββατο πήγαμε για μπανάκι, ψαράκι, δωράκια για το αυριανό πάρτυ, γυρίσαμε (κατα τις 6:30) μπανιαριστήκαμε, ξαπλώσαμε, κοιμηθήκαμε (και όχι μόνο) και ξυπνήσαμε κατα τις 10:30 και πήγαμε θερινό σινεμά.

Σήμερα ξύπνησα εντελως χαλαρά στις 09:30, ο Νίκος θα λείπει μεχρι το μεσημερι και απολαμβανω την πρωινή κυριακατικη μοναξιά μου. Νωρις το απογευμα θα φερουν την Ιλιάνα και θα ετοιμαστουμε για το παρτυ των κολλητων μας.

Τα νέα της Ιλιάνας απο την ανάβυσσο, ειναι οτι ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. Απο την παρασκευή το μεσημερι που πήγαν, έκαναν 3 μπάνια, και μου λεει η μαμα μου, καλα εκανες και πηγες χτες μονη σου για μπανιο, γιατί δεν θα ευχαριστηθεις μπανια φετος.

Εγραψα το σεντονάκι μου και σας αφήνω. Φιλιά πολλά οτι κι αν κάνετε.

4Rnfp3.png

Καλημέρα κοριτσούδια!!

Τελικά δεν έκανα χθες το πρώτο μου μπανάκι γιατί είπαμε να πάμε για bowling επειδή είχαμε πάρει κάτι κουπόνια κ λήγανε μέσα στη βδομάδα!Με τα αδέλφια μας πήγαμε κ κάτσαμε μετά κ παίζαμε άλλοι μπιλιάρδο άλλοι ηλεκτρονικά κ γυρίσαμε 1 η ώρα σπίτι! Η μικρή κοιμήθηκε στη μαμά μου μετά από πολύυυυυ καιρό κ ελπίζω να κύλησε ήρεμα η βραδιά τους γιατί υπάρχει κ ενα ενδεχόμενο να την πάρουν μαζί τους μια βδομάδα διακοπές!;)

Δήμητρα καλως ήρθατε!!!Πολύ όμορφες φωτο!;)

Γιώτα για τα ζώα που λες...θα ανεβάσω κάποια στιγμή φωτο της Ζωής που πήγαμε στο ζωολογικό κήπο στο Βέλγιο κ της βάλανε ένα παπαγαλάκι στον ώμο κ έβγαλε φωτογραφία...καθόλου δεν φοβήθηκε ίσα ίσα έκλαιγε μετά που της το πήραν!:tongue::tongue: Νομίζω έχουν άγνοια κινδύνου κ να τα βλέπουν κ αυτά σαν παιχνίδια κ δεν φοβούνται καθόλου!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

1714589ci1epvii5r.gif

Kαλημερα! Κι εμεις τελικα βγηκαμε χθες. Ο Αντωνης ηταν απυρετος ολη μερα (προφανως ηταν ιωση 24ωρου), οποτε ακολουθησαμε το προγραμμα μας! Περασαμε πολυ ομορφα αλλα τωρα νιωθω σα να με εχει πατησει τρενο! :tongue:

Θελω κι εγω ενα children free weekend!!!

age.png age.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δημητρα καλωσ ηλθεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννακι υπομονη για το φυλο του μπεμπακιου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σιγουρα θα περασατε τελεια!!!!!!!!!!!!!!ε?ντισνευ ειχαμε παει κι εμεισ πριν 4 χρονια ακριβωσ.θυμαμαι τοτε ηταν 45-50 το εισητηριο αλλα δεν θυμαμαι αν πληρωναμε εξτρα στα διαφορα που πηγαιναμε!!!!!θελω να ξαναπαμε με τισ κορεσ αλλα σε 2-3 χρονια ωστε να καταλαβαινει και η μπουρμπουλ!!!!εμεισ ειχαμε κανει βλακεια και πηγαμε πρωτα στα μαγαζια τησ ντισνευ και ξεσκιστηκαμε στα ψωνια και μετα στα παρκα επρεπε να τα σηκωνουμε ολα αυτα ,ασε που χαλασαμε πολλη ωρα στα μαγαζια ενω θα μπορουσαμε να παμε στα παιχνιδια...

μαριλενα πωσ εισαι??????ευχομαι ολα πολυ πολυ καλα και η ψυχολογια ακμαιοτατη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολινακι εσεισ πωσ ειστε?ευχομαι ολοι σασ να εχετε αναρρωσει πληρωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για μαγιω που συζητουσατε οι γκαστρουλιτσεσ ,περσυ θυμαμαι που ειχα παει κι εγω για να παρω εγκυμοσυνησ και ηταν ολα οπωσ τα περιεγραψε η μαρια,ετσι πηγα και πηρα ενα κανονικο απλα σε λιγο μεγαλυτερο νουμερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαλιστα το βρακακι κατω καλυπτε και την κοιλουμπιτσα και ολα μια χαρα...

εμεισ εκκλησιαστηκαμε φουλ αυτεσ τισ μερεσ!!!!χτεσ το πρωι μνημοσυνο,το απογευμα γαμο μετα σε βαπτιση αλλου (εν τω μεταξυ ειχα και τισ δυο κορεσ ολομοναχη-το στεφανι ειχε βαρδια-και ηταν λιγο αγανακτηση!!!!!!και σημερα το πρωι παλι ,τισ πηγα εκκλησια καθωσ 7.30 ηταν στο ποδι και οι 2 και για να αφησουμε τουλαχιστον τον πατερα μασ να κοιμηθει λιγο με ησυχια,που του εμεινε μια μερα να ξεκουραστει...

τωρα θα ετοιμασατουμε για μπανιο και ταβερνιτσα!!!!!!μετα σπιτι ντουζακι,υπνοσ και το απογευμα καφεδακι...

καλο κυριακατικο μεσημερο-απογευμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!να περασετε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσια!!!

Εγω το εχω πει και το βροντοφωναζω :rolleyes::rolleyes: Οσες μπορειτε ν' αφηνετε τα παιδια σας, καντε το!! Ειναι απιστευτα αναζωογωνητικο για ολους...επισης το κοντινο εξοχικο ειναι μια αριστη λυση, εγω δυστυχως αναγκαστηκα να το πουλησω για να μην παρω δανειο για το σπιτι της κηφισιας.

Ειμαστε καλα σημερα, ο βυρωνακος μονο ειναι ανορεχτος απο χθες και εχει διαρροια. Νομιζω οτι περναει κι αυτος την ιωση με πιο ελαφρα συμπτωματα.

Ο αντρας μου με τον βαγγελη ειναι στο δρομο για το χωριο. Θα μεινει λιγες ημερες εκει το παιδακι μου, να κανει κανενα μπανακι και να παιξει με τα ξαδερφια του. Ενα αγχος το εχω βεβαια, γιατι η πεθερα ειναι λιγο αλλου, ελπιζω να μη συμβει κατι ασχημο :(:(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα κορίτσια κ καλή εβδομάδα να έχουμε!

Ελένη τέλεια η τινκερμπελ! :D

Χθες η Ζωή κοιμήθηκε στο κρεβάτι της! Την κοίμησα στο δικό μας κρατήθηκα να μη με πάρει ο ύπνος κ την πήγα στο δικό της κ ούτε ήρθε το βράδυ ούτε καν μας φώναξε! :D:D:D

Επίσης έκανε κ τσίσα χθες στη τουαλέτα της! ;) Σήμερα της έβαλα βρακάκι κ όχι πάνα κ ελπίζω να πάει καλά! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!Καλη βδομαδα!

Αννα κι εμεις καναμε 2 φορες χθες το πρωι τσισα στο γιογιο, βεβαια την εχω με πανα αφου δεν ειμαι εγω σπιτι να συνεχισω την εκπαιδευση κανονικα..απο Αυγουστο που θα ειμαι βλεπω να κανω σοβαρη προσπαθεια..

Χθες πηγαμε στο Allou!Η Παγιατέτα (μην το κοιτατε ετσι εξελιχθηκαμε στην ομιλια μας..) ξετρελαθηκε με τον κοσμο και τη μουσικη!Χορευε συνεχεια,εκανε παπια στη λιμνη με το μπαμπα της,καναμε και καρουζελ!!

Την Παρασκευη μου την εδωσε τελευταια στιγμη και πηγα στο κινεζικο...θα εσκαγα!8 παρα 5 ξεκινησα να ετοιμαζομαι και 8:30 εφτασα...ηλπιζα βεβαια να δω περισσοτερες αλλα..

Πολινα περαστικα σας αν και απ'οτι ειδα ειστε πολυ καλυτερα!Να ειναι γρηγορα περαστικα και για το Βυρωνακο!

Μαριαλενα, περιμενουμε νεα!!!

Μαρια ολα καλα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...