Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ελενη μην νιωθεις μοναξια,ουτε εγω θα μπορεσω σημερα δυστυχως..

θα μείνεις με τον αντρούλη τελικά? Το αποφάσισες?

Μαρία μεγιά το μαγιουδάκι καλες βουτιές!!! Εγώ ακόμα δεν το δοκίμασα το δικό μου...κ καλά είπαμε δεν έχω πολύ κοιλιά αλλά το στήθος παραέχει φουσκώσει...πλάκα θα χει να μη μου κάνει...θα πάω τοπλες αυριο για μπάνιο! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστώ, κανόνισε να μην εχεις μαγιω για αύριο!:tongue: Ε καλα δεν θα σκάσουμε κιόλας, βούτα με την μπλούζα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θα μείνεις με τον αντρούλη τελικά? Το αποφάσισες?

Ναι, γυρισε και χαλια χθες,πολυ κουρασμενος, θα κατσω να του στιψω καμια πορτοκαλαδα:tongue: να μας δει και λιγο και αυριο που θα δουλευει θα κανονισω με την κολλητη μου να παω για κανενα καφεδακι μιας και ολο τη φτυνω την κοπελα και εχω να τη δω απο τα χριστουγεννα...

Καλημέρα κι από μένα από το σπίτι:P Τι καλημέρα δηλαδή που κοντεύω να σκάσω από το άγχος και την αγωνία!!!! Τρέχαμε ΙΑΣΩ πρωί πρωί γιατί είχα φοβερή δυσφορία και ένιωθα φοβερή πίεση χαμηλά όλο το απόγευμα χθες και με έβαλε στον καρδιοτοκογράφο και μπυ είπε ότιέχω συσπάσεις στο 3-4 και μόλις έκανε να με εξετάσει και γυναικολογικά τσυπ έπιασε το κεφάλι του μπομπου!!!!!! Μου κοπάνησε επι τόπου το πρώτο σετ ενέσεις για τα πνευμόνια του μωρού και με έστειλε σπίτι να μείνω ξάπλα μέχρι την Τετάρτη εκτός από αύριο το πρωί που θα πάω να κάνω το δεύτερο σετ ενέσεις και την Τετάρτη βλέπουμε:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: Περιττό να σας πω ότι τα έχω παίξει από την ανησυχία μου γιατί μόλις μπήκα στην 32η εβδομάδα είναι πολύ νωρίς!!!!!

Α! Στειλτε μου με πμ καμιάς το mail να σας στείλω το κουπόνι μου για σήμερα να μου στείλετε ένα ταπεράκι στο κρεβάτι που θα είμαι:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

;)

Καλημέρα κι από μένα από το σπίτι:P Τι καλημέρα δηλαδή που κοντεύω να σκάσω από το άγχος και την αγωνία!!!! Τρέχαμε ΙΑΣΩ πρωί πρωί γιατί είχα φοβερή δυσφορία και ένιωθα φοβερή πίεση χαμηλά όλο το απόγευμα χθες και με έβαλε στον καρδιοτοκογράφο και μπυ είπε ότιέχω συσπάσεις στο 3-4 και μόλις έκανε να με εξετάσει και γυναικολογικά τσυπ έπιασε το κεφάλι του μπομπου!!!!!! Μου κοπάνησε επι τόπου το πρώτο σετ ενέσεις για τα πνευμόνια του μωρού και με έστειλε σπίτι να μείνω ξάπλα μέχρι την Τετάρτη εκτός από αύριο το πρωί που θα πάω να κάνω το δεύτερο σετ ενέσεις και την Τετάρτη βλέπουμε:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: Περιττό να σας πω ότι τα έχω παίξει από την ανησυχία μου γιατί μόλις μπήκα στην 32η εβδομάδα είναι πολύ νωρίς!!!!!

Α! Στειλτε μου με πμ καμιάς το mail να σας στείλω το κουπόνι μου για σήμερα να μου στείλετε ένα ταπεράκι στο κρεβάτι που θα είμαι:tongue::tongue::tongue:

Τι λες βρε Μαριαλενα????Επιασε το κεφαλι του μωρου????:confused::confused:Απο τωρα???Μηπως το παρακανες με το ....σπορ σ'αυτη την εγκυμοσυνη???;)Κατσε στο κρεβατι οπως σου ειπε, καλα τις ενεσεις δε μπορει να ερθει καποιος σπιτι να σου τις κανει????Πες του μπομπου να κατσει καλα εκει που ειναι γιατι ειναι πολυυυ νωρις!Οριστε μας!

Διαφημίσεις

;)

Τι λες βρε Μαριαλενα????Επιασε το κεφαλι του μωρου????:confused::confused:Απο τωρα???Μηπως το παρακανες με το ....σπορ σ'αυτη την εγκυμοσυνη???;)Κατσε στο κρεβατι οπως σου ειπε, καλα τις ενεσεις δε μπορει να ερθει καποιος σπιτι να σου τις κανει????Πες του μπομπου να κατσει καλα εκει που ειναι γιατι ειναι πολυυυ νωρις!Οριστε μας!

Άσε σου λέω κι εγώ αγχώθηκα πολύ!!!! Χαχαχαααχαχαχα ακόμηγελάω για το σπορ που λες γιατί έχουμε καμιά 20αριά μέρες που το έχουμε κόψει γιατί με τη ζέστη είχα βαρύνει πολύ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Άσε σου λέω κι εγώ αγχώθηκα πολύ!!!! Χαχαχαααχαχαχα ακόμηγελάω για το σπορ που λες γιατί έχουμε καμιά 20αριά μέρες που το έχουμε κόψει γιατί με τη ζέστη είχα βαρύνει πολύ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ελα πλακα κανω να γελασεις! Η πολυ δουλεια και οι βολτες σε φαγανε...εμ δε βαζεις και τον πωπο σου κατω λιγακι!Κατσε ξαπλα τωρα για να μαθεις!:-(

Μαριλου κουραστηκες πολύ και με το ξεκαθαρισμα της Ηλιούπολης. Πρόσεχε πολύ. Αν θυμαμαι καλα απο την αρχη σου ειχε πει οτι ειναι χαμηλος ο τραχηλος ή κατι τετοιο.

Αν δεν σου εχει ζητησει καμια το κουπονι θα το ήθελα εγω. Το ε-μαιλ μου το εχεις.

4Rnfp3.png

Μαριλου κουραστηκες πολύ και με το ξεκαθαρισμα της Ηλιούπολης. Πρόσεχε πολύ. Αν θυμαμαι καλα απο την αρχη σου ειχε πει οτι ειναι χαμηλος ο τραχηλος ή κατι τετοιο.

Αν δεν σου εχει ζητησει καμια το κουπονι θα το ήθελα εγω. Το ε-μαιλ μου το εχεις.

Ναι το ξεκαθάρισμα μάλλον έπαιξε κι ευτό το ρόλο του. Στο έστειλα μόλις το κουπόνι:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Ναι το ξεκαθάρισμα μάλλον έπαιξε κι ευτό το ρόλο του. Στο έστειλα μόλις το κουπόνι:P:p:p:p

Μωρε καλα κάνω εγω και τα έχω φορτώσει στον κόκκορα.Μόνο τα βασικά κάνω, κάθε Σάββατο. Το βλέπω άλλωστε ότι δεν έχω αντοχές.Αυτή η εγκυμοσύνη δεν είναι σαν την 1η.

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλα, σιγουρα καμια εκγυμοσυνη δεν ειναι ιδια με την αλλη, ποσο μαλλον που τωρα εχετε αλλο ενα παιδακι.

Εδω ομως στης Μαριαλενας την περιπτωση δεν τίθεται θεμα καθαριότητας, αλλα μετακομισης, οποτε τι να κανει?

Το νου σας στα μωρακια μας. Αντε....

Μαριλου το ελαβα, ευχαριστω πολυ πολύ

4Rnfp3.png

Πω βρε Μαριαλένα κάτσε στα αυγά σου κ μην κουνηθείς για τίποτα το επόμενο διάστημα! Δεν νομίζω κ να σε αφήσει κανείς να κουνηθείς βέβαια μετά από αυτό! ;) Περαστικά κ ευχομαι να κάνει λίγη υπομονή ακόμα ο μπεμπης! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

2895424vcombjttsd.gif

Ποιός είπε ότι το Σάββατο είναι για ξεκούραση; Από τις 6,30 πρωινό ξύπνημα από το κοκοράκι Νικολάκη, από τις 7,30 ατέλειωτες δουλειές στο σπίτι και, και, και...

Πότε θα 'ρθει η Δευτέρα;:)

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...