Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α πα πα πα ! Να μου λείπει, ειλικρινά, χωρίς να θέλω να θίξω καμία κοπέλα...απορώ με το πως μπορούν όσες έχουν μεγάλο στήθος & ταυτόχρονα μεγάλη κοιλιά. Ιδίως τώρα το καλοκαίρι, ιδρώνεις κιόλας...απαίσιο! Και μη φανταστείς ότι έκανα και κανένα τεράστιο αλλα για τα δικά μου δεδομένα :tongue:
Tι να κάνουμε, το υπομένουμε κι εμείς οι δόλιες :cool:

WN6Op3.png

Αννα στο λινκ που έδωσες γράφει:

Βρεφικοί - Βρεφονηπιακοί - Παιδικοί Σταθμοί:

Κατηγορία Β νήπια 2,5 ετών μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση

Οπότε ισχύει μόνο γι'αυτές που έχουν και λίγο μεγαλύτερα, όχι για τα δικά μας.

Πολ η Λίνα τι κάνει;

Ναι γύρισα, σας διάβασα (ευτυχώς δεν γράψατε πολλά) και τώρα μπορώ να πάω στο κρεββάτι μου ολοκληρωμένη :cool:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Πολυτέλεια το να κάνω ένα μπάνιο....σηκώθηκα πουρνό πουρνό(αφού κοιμόμουν κ από τις 10) για να το κάνω με ησυχία!;)

Χριστίνα μάλλον διάβασες μόνο στη σελίδα της τανάγρας μπείτε στο http://www.eetaa.gr/index.html κ δείτε τις λεπτομέρειες----> http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi/prosklisi_miteron_21062011.zip επίσης δείτε τους σταθμούς καθε περιοχής Οριστικοί πίνακες επιλέξιμων και μη επιλέξιμων δομών ανά νομό (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) (περισσότερα...) κ τις προυποθέσεις για τον εκάστοτε σταθμό! Σε άλλους θέλουν την 1/9 να είναι κάτω από 2,5 από ότι καταλαβαίνω κ σε άλλους την 31/12 κάτω από 2,5....δεν μπορώ να ανοιξω τις δομές όμως(τα αεχεία pdf με ποιο πρόγραμμα τα ανοίγουμε οεο?:shock::confused:)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Χριστίνα μάλλον διάβασες μόνο στη σελίδα της τανάγρας μπείτε στο http://www.eetaa.gr/index.html κ δείτε τις λεπτομέρειες----> http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi/prosklisi_miteron_21062011.zip επίσης δείτε τους σταθμούς καθε περιοχής Οριστικοί πίνακες επιλέξιμων και μη επιλέξιμων δομών ανά νομό (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) (περισσότερα...) κ τις προυποθέσεις για τον εκάστοτε σταθμό! Σε άλλους θέλουν την 1/9 να είναι κάτω από 2,5 από ότι καταλαβαίνω κ σε άλλους την 31/12 κάτω από 2,5....δεν μπορώ να ανοιξω τις δομές όμως(τα αεχεία pdf με ποιο πρόγραμμα τα ανοίγουμε οεο?:shock::confused:)
Μ'αυτό: http://get.adobe.com/reader/

Α δεν ήξερα ότι σε κάθε σταθμό έχουν άλλα. Καλά τώρα δεν με ενδιαφέρει γιατί τον έγραψα, οπότε δεν το καλοκοίταξα το λινκ!

WN6Op3.png

Καλημερα!

Χριστινα καλωσηρθες!!!Πες καλε πως περασατε???

Λοιπον,απο χθες μου εχει γεννηθει η απορια ποσο μπορει ν'αντεξει ενα ουτε καν διχρονο να γυριζει με τα ποδια ολη την Αιολου και ολη την Ερμου 3 ωρες?????Εγω παντως εγινα πτωμα και τελικα πηρα κατι παπουτσια απο ενα τελευταιο μαγαζι στο δρομο μου ετσι γιατι δε δεχομαι να παω κεντρο και να μη γυρισω με το κατιτις μου!!Τελικα μολις τα φορεσα και βγηκα απο το σπιτι σημερα το πρωι μια απο τις κοτρόνες που ειχε πανω επεσε στο πεζοδρομιο οποτε πανε για αλλαγη μετα τη δουλεια...και δε μ'αρεσε τιποτα αλλο απο το μαγαζι...δε γινεται να μου δωσει τα λεφτα μου πισω????:rolleyes::-(

Μπερδευεις κ τις υπόλοιπες Χριστίνα όμως :tongue::tongue::tongue: Πλήρωσες εκεί που τον έγραψες??? Γιατί αν σε εξυπηρετεί καλύτερα κάποιος από το εεταα απλά τον ξεγράφεις από τον άλλο δεν τρέχει τίποτα! ;) Ασε που οι περισσότεροι δεν έχουν καν τροφεία....;)

Κατερίνα δεν νομίζω να σου δωσουν λεφτά πίσω...αυτα με τις κοτρώνες γι'αυτό δεν τα χωνεύω έχω πάρει κ εγώ δεν ξέρω πόσα κ σε όλα κάθομουν κ κόλαγα πέτρες! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Kαλημέρα

Εχθές είδα το νινι μου.Είναι 690gr, χεχεχε! Κι εγώ με +8 κιλά.Αχ πολύ έξω το έχω ρίξει.:cool:

Χριστίνα περάσατε καλα στον Πόρο? Βέβαια θα μας τα πεις και το βράδυ.

Κατερίνα ατυχία με τα παπούτσια ε?

Α πήγα εχθές στο mothercare για μαγιώ. Τόσο θείτσικα μαγιώ δεν έχω ξαναδει. Κάτι μπλε σκουρα πουα, μπλιαχ, και η γιαγιά μου δεν θα τα φόραγε, είμαι σίγουρη. Πάω μετά δίπλα στα Λητω και είχε τις ίδιες βλακείες αλλά με 70ευρω. Μα πάνε καλά ρε παιδιά? Της το είπα οτι είναι πανακριβα και έφυγα. Στο τέλος κατέληξα στο calzedonia. Πήρα τελικά μια βρακούμπα που καλύπτει την κοιλιά όοοολη και αμα θες το γυρνάς κιόλας και γίνεται κανονικό και απο επάνω ένα καταπληκτικό μπουστάκι (αυτό θα το φορέσω και του χρόνου) σε κοραλί χρώμα!;) Έτσι είμαι έτοιμη για το μπανάκι του ΣΚ.:D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.

Από τώρα ξεκιναει ΣΚΚΚΚΚΚΚΚΚ. Η Ιλιάνα θα φύγει κατευθειαν για Ανάβυσσο το μεσημερι καθως θα την παρει ο μπαμπας μου απο το σταθμο και θα την ξαναδουμε Κυριακή Απόγευμα οπου θα ερθει και θα φύγουμε σούμπιτοι για ενα παιδικό πάρτυ.

Οποτε εχουμε βγαλει προγραμμα απο χτες για ολο το ΣΚ το οποιο μην πω οτι ξεκινησε χτες που ειχαμε παει για μπαρμπεκιου σε μια φανταστική ταράτσα στη γλυφάδα με τους νονους της Ιλιανας και κατι αλλους κοινούς μας φίλους. Η Ιλιάνα κοιμηθηκε στο δρόμο πηγαινοντας οποτε ηταν ξεκουραστη και εκατσε μεχρι τις 11 ανετοτατα οπότε και φύγαμε. (αμαν πια με τα τηλεφωνα, ολο με διακοπτουν)

Τωρα εγω να ρωτησω κατι? Η συνάντηση του Σαββάτου ισχύει, γιατι καταλαβα οτι παει για ακύρωση. Τελικά έτσι οπως μας βγήκε το πρόγραμμα ούτε εγω θα μπορεσω να ερθω στη Σαββατιάτικη (με συγχωρείτε αλλα ειναι ευκαιρια να βγουμε λιγο με το Νίκο οι δύο μας γιατι το εχουμε ξεχασει το σπορ τον τελευταιο καιρο). Ειπαμε να παμε το πρωι για μπανιο και το βραδυ κανα θερινο σινεμαδακι και για ποτακι.

Σας αφηνω τωρα γιατι ειμαι μονη στο γραφειο και εχουν ξεκινήσει ήδη να με πήζουν

Φιλακιααα

4Rnfp3.png

Τωρα εγω να ρωτησω κατι? Η συνάντηση του Σαββάτου ισχύει, γιατι καταλαβα οτι παει για ακύρωση. Τελικά έτσι οπως μας βγήκε το πρόγραμμα ούτε εγω θα μπορεσω να ερθω στη Σαββατιάτικη (με συγχωρείτε αλλα ειναι ευκαιρια να βγουμε λιγο με το Νίκο οι δύο μας γιατι το εχουμε ξεχασει το σπορ τον τελευταιο καιρο). Ειπαμε να παμε το πρωι για μπανιο και το βραδυ κανα θερινο σινεμαδακι και για ποτακι.

Έχω γράψει γιαυτό στο fb. Καθώς είμαι η μόνη που δε θα έρθω την Παρασκευή.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Μαρία μεγιά το μαγιουδάκι καλες βουτιές!!! Εγώ ακόμα δεν το δοκίμασα το δικό μου...κ καλά είπαμε δεν έχω πολύ κοιλιά αλλά το στήθος παραέχει φουσκώσει...πλάκα θα χει να μη μου κάνει...θα πάω τοπλες αυριο για μπάνιο! :tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...