Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πολίνα περαστικά στην Κάρολ μάλλον κυκλοφορεί γαστρεντερίτιδα πάντως κ η μάνα μου σήμερα ναι μεν ήρθε να κρατήσει τη μικρή αλλά είναι με διάροια κ τάση για εμετό από χθες! :rolleyes:

Πήγαμε στο γιατρό χθες όλα καλά με το μπεμπάκι αλλά κολημένο κάτω ανάσκελα κ με τα πόδια λυγισμένα οπότε όσο κ αν με παίδεψε αδύνατον να δει το φύλο του! :rolleyes: Θα κάνω πια υπομονή μέχρι τη πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου που θα κάνουμε β επιπέδου! Είχαμε πάρει κ τη Ζωή μαζί κ το χαιρέταγε κ σε κάποια φάση σήκωσε κ αυτό το χεράκι του σα να χαιρέταγε κ σκάσαμε όλοι στα γέλια! Κορυφαία στιγμή! ;)

Εντωμεταξυ αυτό στο στήθος κ άλλο ένα ξερό(σαν αφυδατωμένο) σημείο που έχω στο ένα πόδι μου είπε ότι είναι μάλον νευροδερματίτιδα από το στρες κ να σταματήσω να αγχώνομαι τόσο(του έλεγα κ που δεν μεγαλώνει η κοιλιά μου κτλ κ φρίκαρε ο άνθρωπος) :rolleyes: Αυτό το ελαφρό φουσκωμα που έχω είναι φυσιολογικό για τις εβδομάδες μου....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλη μου!!!! Δεν εχω λαπτοπι κ το κινητακι μου σεν δεν βλεπει το τσατ.....

Αλλο τωρα....ποτε πατε πευκοχωρι???

Ειχα παει πριν χρονια κ ειναι φανταστικα!!!!!

Που κλεισατε? Θα ηθελα να ξαναπαω εστω για ενα 2μερο!!!

Παμε 7-17 Αυγουστου, στο ιδιο δωματιο που ειχαμε παει τα δυο μας με τον Κωστα το 2002!!!!!

Κοριτσια η καρολ δεν ειναι καλα...εχει τρελλαθει στους εμετους, δεν μπορειτε να φανταστειτε πως εγινε ο καναπες. Απο το απογευμα εχει κανει 4. Δεν ξερω αν ειναι γαστρεντεριτιδα η την πειραξε κατι που εφαγε την κακομοιρουλα!!

Πολινα, πηγαινε τη στο γιατρο μην ειναι καμια ιωση και κολλησει και το μωρο!!Περαστικα!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!Ξυπνησα 8 παρα, η μικρη εμεινε στη γιαγια της χθες αφου τωρα το πρωι δε μπορουσε να ερθει σπιτι, κι εγω κοιμηθηκαααααα!!!Απλα ξεχασα να μαγειρεψω στον αντρα μου χθες, αφου γυρισα σπιτι στις 9...πηγα διαιτολογο Γαλατσι, γυρισα κεντρο και ξανανεβηκα σπιτι...πτωμα εγινα!Σημερα μπορει να παρω τη μικρη να παμε κεντρο για ψωνια.

A! H Tετα ειχε πεσει προχθες μεσα στο σπιτι οπως περπαταγε στο μαρμαρο κι εκανε ενα καρουμπαλο στην αριστερη πλευρα στο μετωπο...ε χθες της πηρε η μανα μου ενα ποδηλατακι, που ειχαμε βεβαια ιδιο και καλυτερο και επεσε και μ'αυτο και εκανε ενα μωβ καρουμπαλο και στη δεξια πλευρα...κατασημαδευτηκε το παιδι μου!!

Εννοειται οτι το ποδηλατο θα παει πισω σημερα,καλυτερα να της παρουμε πλαστελινες...

Καλημέρα,

Περαστικά Πωλίνα για τη μικρή, ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα. Για τη διάροια να της δίνεις μόνο λαπά ρυζάκι και τσάι μαυρο να πίνει. Μειώνουν σημαντικά τις κενώσεις! Και νεράκι αρκετό να πίνει μην πάθει αφυδάτωση. Βέβαια αν και σήμερα έχετε τα ίδια, μάλλον πρέπει να πάτε στο γιατρό.

Κατερίνα καλα έκανες και την άφησες την Τέτα στη γιαγιά. Δεν είσαι πολύ καλύτερα σήμερα? Έτσι θα παίξεται καλύτερα σήμερα που θα είσαι ξεκούραστη και η μικρή θα χαρεί περισσότερο!

Άννα πάλι τζίφος με το φύλο ε?Σας κρατάει σε αγωνία το μπεμπέκι! καλύτερα στη β'επιπέδου μωρε θα φαίνεται και σίγουρα τι είναι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ετσι κι αλλιως η μητερα μου Μαρια σημερα δε θα μπορουσε να ερθει σπιτι,εχει να παει στην εφορια..

Σκεφτομαι απο το Σεπτεμβρη να την πηγαινω καθε πρωι στη μανα μου με λεωφορειο, να σταματησει να πηγαινοερχεται εκεινη..

Διαφημίσεις

Tο ΣΚ θα πάμε μάλλον Πόρτο Γερμενό σε κάτι ξαδέλφια του Αλ.για μπανάκι και θα μείνουμε εκεί. Όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορέσω να έρθω για ουζάκι που λέγαμε. Ευτυχώς όμως θα δω κάποιες αύριο στο κινέζικο.

Άντε τώρα να βρω μαγιώ να χωράει η κοιλούμπα μέσα.:rolleyes:

Μάλλον θα πάω mothercare μετά τον γιατρό σήμερα.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ετσι κι αλλιως η μητερα μου Μαρια σημερα δε θα μπορουσε να ερθει σπιτι,εχει να παει στην εφορια..

Σκεφτομαι απο το Σεπτεμβρη να την πηγαινω καθε πρωι στη μανα μου με λεωφορειο, να σταματησει να πηγαινοερχεται εκεινη..

Ε ξυπνάτε που ξυπνάτε πρωί πρωί, τουλάχιστον να μην κουράζεται κι εκείνη!:tongue: Αλλά θα κουράζεσαι εσύ πολύ πήγαινε έλα πρωί-απόγευμα.

n8m8p2.png

X9drp2.png

2134505c7nf1x3jg4.jpg

Κοριτσια η καρολ δεν ειναι καλα...εχει τρελλαθει στους εμετους, δεν μπορειτε να φανταστειτε πως εγινε ο καναπες. Απο το απογευμα εχει κανει 4. Δεν ξερω αν ειναι γαστρεντεριτιδα η την πειραξε κατι που εφαγε την κακομοιρουλα!!

Πώς ειναι σημερα? Περαστικα!

Για τη διάροια να της δίνεις μόνο λαπά ρυζάκι και τσάι μαυρο να πίνει.

Οχι τσαι μαυρο στο παιδακι! Εχει καφεϊνη!

age.png age.png

Tο ΣΚ θα πάμε μάλλον Πόρτο Γερμενό σε κάτι ξαδέλφια του Αλ.για μπανάκι και θα μείνουμε εκεί.

Τελεια!!!

Άντε τώρα να βρω μαγιώ να χωράει η κοιλούμπα μέσα.:rolleyes:

Μάλλον θα πάω mothercare μετά τον γιατρό σήμερα.

Ελα βρε Μαρια, μπικινακι θα παρεις! Λες και εχεις προβλημα εσυ!!!:tongue:

age.png age.png

Maria ετσι κι αλλιως πηγαινοερχομαι απλα θα πηγαινοερχεται και το παιδι μαζι μου,τι να κανουμε τοσα και τοσα βλεπω στο λεωφορειο καθε πρωι..απλα μην κολλησει τιποτα με τη βρωμα εκει μεσα σκεφτομαι!

Για το μαγιω κανε οτι εκανα κι εγω στην εγκυμοσυνη! Το απο κατω σου (δε θα φαινεται βεβαια απο μπροστα:tongue::tongue::tongue:) και μια μπλουζα δεμενη απο πανω! Αφου το αποπανω δε μου εμπαινε με τιποτα...ρε παιδια ποσο ανοιγουμε στην εγκυμοσυνη???Εγω απο την περιμετρο της κοιλιας εχω χασει 10 εκατοστα,,,που τα ειχα????

Διαφημίσεις

Είδα κάτι ωραία στον κατάλογο mothercare.40euro. Πολλά είναι αλλα τι να κάνω? Είναι και όλη η κοιλιά μέσα και απο κάτω είναι τύπου σορτς.

Άσε που να ψάχνω για μπλούζες τώρα Κατ,είμαι και περίεργη!

Καλά εχθές δοκίμασα κάτι φορέματα μακριά, φαρδιά που είχα στα κανονικά μου και επάνω δεν μου έκανε κανένα. Μα τι στήθος έχω κάνει ρε παιδί μου, να μην μπαίνουν με τίποτα?:rolleyes: Πω πω πω!!! Χοντρέλα! Και έχω και τη Μαριάννα να παίζει με τον πόνο μου!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μα τι στήθος έχω κάνει ρε παιδί μου, να μην μπαίνουν με τίποτα?:rolleyes: Πω πω πω!!! Χοντρέλα! Και έχω και τη Μαριάννα να παίζει με τον πόνο μου!

Αλλες πληρωνουν για να φτιαξουν τετοιο στηθος!!!:tongue:

age.png age.png

Αλλες πληρωνουν για να φτιαξουν τετοιο στηθος!!!:tongue:

Α πα πα πα ! Να μου λείπει, ειλικρινά, χωρίς να θέλω να θίξω καμία κοπέλα...απορώ με το πως μπορούν όσες έχουν μεγάλο στήθος & ταυτόχρονα μεγάλη κοιλιά. Ιδίως τώρα το καλοκαίρι, ιδρώνεις κιόλας...απαίσιο! Και μη φανταστείς ότι έκανα και κανένα τεράστιο αλλα για τα δικά μου δεδομένα :tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...