Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ούτε κι εγώ ... δεν περναει με τιποτα σήμερα και θα πεσω κατω από τη νύστα

Άσε... και τη ζέστη που την πας? Που από όλο το γραφείο μόνο στη θέση μου δε χτυπάει το κλιματιστικό!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Πείτε μου πώς θα περάσουν άλλες δύο ώρες να φύγω και δεν την παλεύω άλλο!!!!!!!!

Κι εγω αυτο περιμενα αλλα μου εχουν βγαλει αλλοι το προγραμμα για μετα, κατ'αρχην ειχα γιατρο αυριο στις 8 και με πηρε και μου το εκανε σημερα στις 5:15...βεβαια η μανα μου αποφασισε να παρει τη μικρη και να την παει σπιτι της (θελει να την κρατησει και το βραδυ αλλα δε γινεται να μεινω και μονη μου τελειως,ο κωστας θα λειπει) δε μου ειπε οτι φευγει με αποτελεσμα να εχω κανονισει να μου φερουν μια τοστιερα που εχω παραγγειλει εδω και μια βδομαδα...να βριζει ο ανθρωπος στο τηλ!

Επισης πριν παω λεει στη γιατρο-Γαλατσι δλδ μετυα τη δουλεια πρεπει να ερθει ο πατερας μου να με παει μεχρι Πατησιων να παρουμε να φορτωσουμε ενα ποδηλατακι που πηρε για τη μικρη...κι αλλο δλδ ποδηλατακι στο μπαλκονι.ΕΛΕΟς! Αφου φτασω Γαλατσι πρεπει να γυρισω στη μανα μου,κεντρο να δω και μαλλον να φορτωσω τη μικρη να γυρισουμε σπιτι...Παναγια μου..κουραστηκα!!!!Ειμαι και αδιαθετη!

Διαφημίσεις

Εγώ λέω να αφήσεις τη μικρή στη μάνα σου να ξεκουραστείς:)

Δε μπορω χωρις τη μικρη στο σπιτι...μου φαινεται γελειο να τη στελνω να κοιμαται αλλου επειδη σπιτι δεν κοιμαται, ποσο μαλλον στη μανα μου που την εχει ολη μερα καθε μερα και ειναι κι αυτη πτωμα!Απλα με ειδε το πρωι στο μαυρο μου το χαλι και με λυπηθηκε...

Βατραχι....για να σου λυθει η απορια, η Χριστινα ειναι Πόρο και μπανιαρίζεται!!!!Εχει φτυσει και το τσατ και το καφε για λιγες μερες!

Ναι ρε Κατ αφησέ τη μονο για σημερα. Να κοιμηθείς κιόλας λίγο! Είναι ωραία να είσαι σπίτι μόνη. Έχω να το νιώσω χρόνια

Καλε εχω προβλημα σας λεω, δε μπορω να βλεπω αδειο το κρεβατακι της!!!:-(

Διαφημίσεις

Καλε Βατραχι...νιωθω τις σφαλιαρες σου στα μαγουλα μου!!!!:(

Εσυ γιατι δε μπαινεις στο τσατ καλε να τελειωνουμε????

Καλη μου!!!! Δεν εχω λαπτοπι κ το κινητακι μου σεν δεν βλεπει το τσατ.....

Αλλο τωρα....ποτε πατε πευκοχωρι???

Ειχα παει πριν χρονια κ ειναι φανταστικα!!!!!

Που κλεισατε? Θα ηθελα να ξαναπαω εστω για ενα 2μερο!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Κοριτσια η καρολ δεν ειναι καλα...εχει τρελλαθει στους εμετους, δεν μπορειτε να φανταστειτε πως εγινε ο καναπες. Απο το απογευμα εχει κανει 4. Δεν ξερω αν ειναι γαστρεντεριτιδα η την πειραξε κατι που εφαγε την κακομοιρουλα!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...