Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γιωτα ηθελα να σε ρωτησω τις σαγιοναρουλες που ειχες παρει στην Ιλιαννα τις φοραει?

Ε τελικά με πείσατε οτι δεν θα τη βολεψουν και δεν της πηρα.

Η Πωλίνα νομιζω ειχε παρει

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρωτησα γιατι εγω την πατησα...δε βαριεσαι,πεταξαμε αλλα 15 ευρω!:-(

Εγω να δεις τι επαθα...που πηρα τις havaianas μικροτερο νουμερο, δεν τις αλλαξα και μου εφερε και η αδερφη μου τις ιδιες σε σωστο νουμερο! Αλλα δεν τις εχει βαλει ακομη για να σας πω σχολια :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σουκού απαραιτήτως παραλία δε τη παλεύω θα ανέβει κ άλλο λένε η θερμοκρασία! :rolleyes:

7 η ώρα θα πάμε γιατρό το απόγευμα κ ελπίζω να μάθουμε το φύλο κ να ναι αγόρι :tongue::tongue:

Χθες πήγαμε οικογενειακώς βόλτα στο καφέ των νονών μας κ φάγαμε παγωτάκι μηχανής...η Ζωή ξετρελάθηκε! Συνάντησα κ τη φίλη μου που εγκυμονούμε με 2 εβδομάδες διαφορά(εκείνη γεννάει πιο μετά) κ αυτή έψαχνε τη κοιλιά μου κ εγώ χάζεψα με μια κοιλιά τούρλα που έχει κάνει λες κ είναι 5 μηνών! :shock:

Εντωμεταξύ λεφτά δεν υπάρχουν αλλά τίγκα ήταν όλα τα καφέ κ τα σουβλατζίδικα της γειτονιάς....μιλάμε τόσο κόσμο είχα να δω πολλάαααα χρόνια! :confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα,

Βγήκε η εξέταση ζαχάρου και είμαι μια χαρά!!!!!!!!!!:D :D :D Το είχα άγχος γιατί στην Αντα είχα τσιμπημένες τιμές! Αχ τι χαρά είναι αυτή...θα τρώω ανενόχλητη και χωρίς τύψεις! Μόνο τα κιλά θα προσέχω, δηλ.βαδίζω κανονικά όπως και πριν.

Άννα κι εγώ έχω μεγαλύτερη κοιλιά σε σχέση με την 1η εγκυμοσύνη.

Για θάλασσα που λες? Φοβάμαι να παω εδώ κοντά, βρώμικες θα είναι σκέφτομαι!

Καλά και σε εμάς στη γειτονιά τα μαγαζιά όλα γεμάτα είναι. Ο Έλληνας δεν χαμπαριάζει από τίποτα τελικά. Γι αυτό είναι όλοι εξαγριωμένοι μαζί μας οι ξένοι:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Μαρία μπράβο για την εξέταση!! Χτύπα ένα γλυκάκι τώρα! :tongue:

Για θάλασσα προς Αυλίδα ή Χαλκίδα μεριά να μην πέσουμε σε πολύ κόσμο....;) απόγευμα θα πάμε οπότε ελπίζω ότι δεν θα συναντήσουμε κ κίνηση!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Α βγηκε κ το πρόγραμμα που σας έλεγα ότι μπορούν κ όσες μανούλες έχουν τέβε ή δεν δουλέυουν να βάλουν τα παιδιά βρεφικό! Δείτε εδώ ----> http://tanagrasdimos.blogspot.com/2011/06/blog-post_21.html κάποιες πληροφορίες κ έχει κ τη σελίδα της εεταα που προς το παρόν δεν δουλέυει για κάποιο λόγο αλλά εκεί θα πρέπει να μπείτε για να δείτε τα δικαιολογητικά,τους παιδικούς κ ότι άλλο έντυπο χρειάζεται:confused:;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα, ηρθα στη δουλεια και συνειδητοποιησα οτι εχω ξεχασει τα κλειδια μου σπιτι..ευτυχως με πεταξε ο συναδελφος με τη μηχανη σπιτι και τα πηρα και πηρα και καφε που δεν ειχα και μου ηταν απαραιτητος!!!Μολις ηρθα τελικα!

Ασχετο, χθες πηραμε τελικα παπά στην Τετα απο τα κροκοντιλινο. 24 νουμερο παρακαλω!!!

Καλημερααααα. Τι κανετε?

Εμενα μ εχει πιασει μια ηλιθια βαρεμαρα γενικοτερα αυτες τις μερες, εχουμε ενα σκασμο υποχρεώσεις ολα τα Σ/Κ και προσπαθώ να τα βολέψω όλα και δεν μου βγαίνουν και γενικοτερα δεν ειμαι στα κεφια μου.

το καλό ειναι οτι πηγα στον οδοντιατρο χτες με πανοραμική ακτινογραφια, και μου ειπα οτι οι φρονιμήτες μου βγαίνουν καλά, και να μην τους πειραξω, οποτε θα γλιτωσω αυτή την ταλαιπωρία.

Επιστρεφω στην (πολύυυυυυυυυυυυυυυυ) δουλειά μου.

Σας φιλώ

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα, ηρθα στη δουλεια και συνειδητοποιησα οτι εχω ξεχασει τα κλειδια μου σπιτι..ευτυχως με πεταξε ο συναδελφος με τη μηχανη σπιτι και τα πηρα και πηρα και καφε που δεν ειχα και μου ηταν απαραιτητος!!!Μολις ηρθα τελικα!

Ασχετο, χθες πηραμε τελικα παπά στην Τετα απο τα κροκοντιλινο. 24 νουμερο παρακαλω!!!

Γιατί γύρισες και τα πήρες? Δεν θα είναι κανενας στο σπιτι το απόγευμα?

4Rnfp3.png

Καλημέρα:) Έχω κάνει ένα κεφάλι καζάνι από το πρωί, όλη μέρα μιλάω στο τηλέφωνο δεν αντέχω άλλο!!!!!!!!

Άννα περιμένουμε τα νέα από το γιατρό. Κι εμένα πάντως η κοιλιά μου είναι μεγαλύτερη αυτή τη φορά:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...