Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μαριλου πως σας ζηλευωωωωω!!!

Εγώ κ αύριο δουλευω κ θα γίνεται της κακομοίρας!!! Βλέπω τη γαλοπούλα να τη πέρνω τηλέφωνο για να μπει μόνη της στο φούρνο!:lol:

Μαριάννα μακάρι να βρεθεί η βέρα σου αν κ να σου πω επηρεάστηκα τόσο πολύ που είδα στον ύπνο μου τις προάλες που το είπες ότι ήμουν σπίτι σου :!: κ τη βρήκα κάτω από κάποιο χαλί με κρόσια!:idea: Α κ άμα κατέβετε στο αλλού πες μας κ εμάς!!!! :wink:

Χαιρετισμούς στο Λιζάκι....άξια άξια!!!! Να της πεις ότι θέλουμε τζακούζι πάρτυ!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Σήμερα έχω δουλειές με φούντες κι εγώ! (Αν καταφέρω να σηκωθώ από τον καναπέ δηλαδή) :tongue::tongue::tongue:

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μαριάννα,μήπως κάποιο λικέρ??

Εγώ σηκώθηκα πρωί πρωί να κάνω δουλειές....έβαλα γίγαντες να γίνονται,σιδέρωσα 1 πλυντήριο της μπέμπας,ξεσκόνισα,περιμένω να ξυπνήσει το ζουζούνι μου να αλλάξω σεντόνια,να βάλω κι άλλο πλυντήριο,κλπ κλπ.....

Με πιάνει κάτι τέτοια μέρα κάθε χρόνο και θέλω να είναι όλο το σπίτι καθαρό,όλα τα ρούχα πλυμένα-σιδερωμένα,όλοι οι λογαριασμοί πληρωμένοι....για να μας βρει ο καινούριος χρόνος στην εντέλεια!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Ο πιτσιποπάκος όλο σχεδόν το βράδυ ήταν ξύπνιος και....γέλαγε:rolleyes: είναι δυνατόν? και όχι μόνο γέλαγε αλλά χοροπήδαγε από τον ενθουσιασμό του....δεν πρέπει να υπάρχει πιο....χαζοχαρούμενο μωράκι...:tongue::tongue::tongue:

Πήρα τηλ χτες τον παιδίατρο για την δυσκοιλιότητα και είπε να ξεκινήσουμε λαχανικά. Για 2 μέρες πατάτα και μετά κολοκυθάκι, μπρόκολο και κουνουπίδι ανά 2 μέρες. Είπε επίσης να αποφύγω το καρότο γιατί προκαλεί δυσκοιλιότητα και καθόλου αλάτι, μόνο λίγο λαδάκι και χυμό λεμονιού.

θα μπορούσες να βράσεις τα λαχανικά και να πάρεις το ζουμάκι..αλλά αφού ξεκινάτε οκ!!!!

σήμερα κάναμε εμβόλιο...χαμός,η δικιά μου δεν ξεκολούσε από πάνωμου..μαζί κάναμε εξέταση!!!είμαστε 7050...η γιατρόε λέει είναι στην καμπύλη της σταθερά και ανοδικά...είπε γιαούρτι επιδόρπιο αλλάεγώ της έδωσα δτραγγιστό να δοκιμάσει όταν έτρωγα εγώ με δημητριακά.μπισκοτόκρεμαείπε να μην της δώσω και να συνεχίσω κρέμα βανίλια...αλλάαφού την ξεκίνησα;;;θα της ξαναδώσω και μακαρονάκι στον 7ο....

δουλειές πολλές κορίτσια..έκανα Δευτέρα και σήμερα είναι χάλια ομως το σπίτι!!!από τα ρούχα πολύ χνούδι και σκόνη..βαρέθηκα πια...

καλήεπιτυχία στις βασιλόπιτες σας,καλές δουλίτσες και Λιζάκι συγχαρητήρια...

nAcmp3.png

uZRep2.png

καλησπερα και καλη επιτυχια στις βασιλοπιτες -επισης ωραιο γλασο κανουμε και με βανιλια το ''υποβρυχιο''

Μαριαννακι καλη φασινα και ευχομαι να βρεθει η βερα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Γεια σας κοριτσακια!!!ετοιμασιες βλεπω!!!

εγω αποφασισα την βασιλοπιτα να την κανω αλλιως μιας και δεν αρεσουν τα κεικ στον αντρα μου!!θα φτιαξω κεικ σοκολατας με κρεμα στην μεση.σαν ενα μεγαλο μπισκοτο φαινετε δηλαδη!και θα βαλω κρεμα αραβοσιτου που αρεσει στον αντρα μου στη μεση.και πανω θα γραψω 20010.αυριο θα την κανω ευχομαι να γινει καλη!

μπιζελακι καλα κανεισ και μενα μου αρεσει να ειναι ολα τελεια την πρωτοχρονια!!σαν αυτο που λενε οτι οτι κανεις την πρωτη μερα του χρονου αυτο θα κανεις ολο τον χρονο!!!ασε που εμενα η πρωτοχρονια ηταν απο τις αγαπημενες μου μερες απο μικρη γιατι γιορταζει ο πατερας μου(βασιλης)και γινοταν χαμος στο σπιτι!!!φετος πρωτη χρονια θα παω σαν επισκεπτρια!!!κριμα που φετος δεν μπορω να τους βοηθησω και πολυ, γιατι η μανα μου εχει τη μεση της και κανει πολλες δουλειες αυτη τη μερα!!

ταρα μου ευχομαι να την βρεις σημερα την βερα σου!!!

παω να κανω καμια δουλεια!!!!

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

Bρεθηκε επιτελους! Σε πολυ απιθανο σημειο ομως! Κατω απο το κρεβατι του Αντωνη, το οποιο εχει συρταρια σχεδον ως το πατωμα! Και βρεθηκε περιπου στη μεση του κρεβατιου. Και να θελεις, ειναι δυσκολο να βαλεις ενα δαχτυλιδι εκει, γιατι η διαφορα πατωματος-συρταριων δεν πρεπει να ειναι πανω απο ενα εκατοστο!

Τελος παντων, χρωσταω Φανουροπιτα και λαμπαδα ισα με το μποι μου...!!!:shock::lol:

age.png age.png

Bρεθηκε επιτελους! Σε πολυ απιθανο σημειο ομως! Κατω απο το κρεβατι του Αντωνη, το οποιο εχει συρταρια σχεδον ως το πατωμα! Και βρεθηκε περιπου στη μεση του κρεβατιου. Και να θελεις, ειναι δυσκολο να βαλεις ενα δαχτυλιδι εκει, γιατι η διαφορα πατωματος-συρταριων δεν πρεπει να ειναι πανω απο ενα εκατοστο!

Τελος παντων, χρωσταω Φανουροπιτα και λαμπαδα ισα με το μποι μου...!!!:shock::lol:

αντε βρε συμπεθερα μπραβο!!!!!!!! να δω που θα βρεις τετοια λαμπαδα μηπως να βαλεις ενα ρεσο στο κεφαλι:lol::lol:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

ωραια!!!ευτυχως επιτελους βρεθηκε!!!!!:D

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω!Χαρά που έκανες όταν την είδες ε?:)

Πριν 2 χρόνια είχα χάσει ένα δαχτυλίδι, πολύ ιδιαίτερο, που μου είχε χαρίσει ο άντρας μου. Μετά από ένα χρόνο περίπου το είδα να το φοράει η περιπτερού της γειτονιάς. Τρελάθηκα μιλάμε! Της το ζήτησα ευγενικά και της είπα και τι ακριβώς γράφει από κάτω το δαχτυλίδι για να πειστεί ότι είναι δικό μου!Μιλάμε η άθλια δεν μου το έδινε.Τελοσπάντων αφού βριστήκαμε μου το έδωσε! Έκλαιγα από τη χαρά μου που το ξαναβρήκα.

Αποτέλεσμα...Την Δευτέρα έγινε το σκηνικό με την περιπτερού και την Πέμπτη μπήκαν στο σπίτι μας και μου κλέψανε όλα τα χρυσαφικά μου.Δεν μου έμεινε τίποτα και το δαχτυλίδι το έχασα για 2η φορά και οριστικά πλέον μαζί με τα υπόλοιπα. Και δεν ήταν και λίγα!!!

Τώρα άντε να πιστέψω ότι δεν σύμπτωση όλο αυτό. Να επισημάνω ότι η περιπτερού είναι Ρουμάνα.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...