Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερααααα, τι κανετε?

Αννουλα welcome back. Χαίρομαι που περασατε ωραία.

Τελικά θα την παρουν οι γονείς μου την Ιλιανα το ΠΣΚ στην Ανάβυσσο, οποτε οπως σας ειπα αν δεν βγαλει αφρους ο Νικος θα ερθω και την Παρασκευή.

Να τολμήσω να το πώ (ή θα το ματιάσω πάλι?)... Το παιδακι μου επανήλθε στα φυσιολογικά του.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα τσούπρες!!!! Αχ, δεν την παλεύω αυτή τη ζέστη πρωί πρωί:P:p:p Και σαν να μην έφτανε αυτό με το που μπήκα στον 8ο άρχισαν κι οι μεγάλες λιγούρες. Μπήκα να πάρω ένα κουλούρι το πρωί στο φούρνο και τελικά, το κουλούρι έγινε λουκουμάς και πήρα και ένα σακουλάκι μουστοκούλουρα που μόλις τα είχαν βγάλει και μου σπάσανε τη μύτη:tongue::tongue::tongue::tongue

Επίσης, σας μεταφέρω τη χθεσινοβραδυνή μου κουβέντα με την κόρη μου 23:30 το βράδυ, πού είσαι Χριστίνα να ακούσεις:

Μαριαλένα: Θέλεις να πούμε τραγούδια ή παραμύθια?

Λένα: Θέλω να πούμε για τη Χριστίνα!

Μαριαλένα: Ποιά Χριστίνα?

Λένα: Τη μαμά του Άλεεε, που παίζαμε μπάσκετ και γκόοολλλλ:tongue::tongue::tongue: Είναι πολύ καλή η Χριστίνα!!!!! Ο Άλεεε γέμισε λάσπη και έλεγε πουφ! πουφ!

και παραληρώντας για τη Χριστίνα, κοιμήθηκε το πουλάκι μου:tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα όμορφες!!!

Δεν την παλεύω τη ζέστη γμτ πρέπει να πάω να αράξω σε μια παραλία κ να περάσω το υπόλοιπο καλοκαίρι εκεί! :tongue::tongue:

Αυριο θα πάμε κ στο γιατρό να δούμε το σποράκι κ μια ανησυχία την έχω μετά τη γαστρεντερίτιδα γιατί μου φαίνεται ότι αντί να φουσκώνω ξεφουσκώνω:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα, κι εγω εσκασα αποψε,και η Τετα μαλλον..εμ ολα κλειστα και χωρις aircondition δε γινεται...

Τελικα θα παμε Χαλκιδικη τον Αυγουστο, 11 μερουλες, σημερα μαλλον θα κλεισουμε και το δωματιο!

Αυριο θα πάμε κ στο γιατρό να δούμε το σποράκι κ μια ανησυχία την έχω μετά τη γαστρεντερίτιδα γιατί μου φαίνεται ότι αντί να φουσκώνω ξεφουσκώνω:confused:

Εσυ...ολο βλακειες εισαι:confused:

Να γραψω και τα υπολοιπα τωρα:rolleyes::rolleyes: χθες ξεκινησα με τη μικρη στο καροτσι να την παω στο αλσος...μετα απο κανα 20λεπτο και ενω κοντευα λεω δεν παει αλλο,εσκασα..ειχα λιωσει και γυρισα πισω, πηγαμε στην παιδικη χαρα της γειτονιας. Καλη γυμναστικη παντως!Κοκκινισα, θυμηθηκα πως γυριζα παλια απο το γυμναστηριο...με επιασε μια νοσταλγια βεβαια..

Επισης, ειχα παρει ενα μπουκαλακι νερο απο αυτα με το στομιο μπροστα και η Τετα λυσσαξε να πινει απο κει! Εννοειται οτι σημερα θα βγουμε για ψωνια, παπουτσακια καθημερινα δικα της και ενα μπουκαλακι με στομιο....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Άννα καλως ήρθατε!

Παιδιά η ζέστη δεν παλεύεται με τίποτα τώρα που είμαι εγκυος.Με κλιματιστικό κοιμόμαστε δεν το συζητώ και εδω στο γραφείο πάλι το έχω ανοιχτό.

Κατερίνα Χαλκιδική τελικά ε? Ωραία είναι. Τα πεθ δεν θα κουβαληθούν?

Το ΣΚ περάσαμε καλα, είχε έρθει και η αδερφή μου!Βέβαια για ένα καφέ βγήκαμε μόνο, ήρθε να δει τον μπαμπά, ο οποίος χειροτερευει όσο πάει. Η Άντα τα έδωσε όλα αυτές τις μέρες και η αδερφή ωε γνωστή χαζοθεία, ξετρελάθηκε!:D

Εχθές πήγα και για καμπύλη ζαχάρου και σήμερα θα έχω την απάντηση:rolleyes: Έφαγα τώρα ένα κρουασάν σοκολάτα, μήπως και δεν προλάβω μετα:tongue: Αχ μακάρι να μην έχω ζάχαρο ρε γμτ.Δεν αντέχεται η ζωή χωρίς μάσα.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Δεν αντεχεται Μαρια δε λες τιποτα!Δε θα εχεις παντως, ειμαι σιγουρη!!!Φαε ομως μεχρι τοτε:tongue::tongue::tongue:

Μα θα εχω να το λεω,τι ησυχο παιδι που εχεις???? Ευχομαι και το 2ο να ειναι ετσι!!!

Δεν αντεχεται Μαρια δε λες τιποτα!Δε θα εχεις παντως, ειμαι σιγουρη!!!Φαε ομως μεχρι τοτε:tongue::tongue::tongue:

Μα θα εχω να το λεω,τι ησυχο παιδι που εχεις???? Ευχομαι και το 2ο να ειναι ετσι!!!

Έλα ρε κι η Τέτα μια χαρά είναι και ο Αλέξανδρος το ίδιο. Είδες τι καλά καθόντουσαν και τα 3? Δεν μας κούρασαν καθολου. Περάσαμε όμορφα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Έλα ρε κι η Τέτα μια χαρά είναι και ο Αλέξανδρος το ίδιο. Είδες τι καλά καθόντουσαν και τα 3? Δεν μας κούρασαν καθολου. Περάσαμε όμορφα!

Ωραια αντε να ξαναρθετε οποτε θελετε να πινουμε κι εμεις κανα καφεδακι!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...