Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα, καλη βδομαδα σε ολες σας!

Χθες πηγαμε για μπανιο στο Σχοινια, καναμε μιαμιση ωρα βεβαια αλλα ηταν ωραια, η μικρη ξετρελαθηκε με το νερο και ηθελε να κολυμπησει μονη της μετα απο λιγο, το μονο μας προβλημα ειναι η αμμος..δεν περπαταει,σιχαινεται!Και με παπουτσακια και χωρις!Τωρα πρεπει να ψαξω να βρω εντελως κλειστα κροκς!(εν τω μεταξυ που να εμοιασε το παιδι?κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα..)

Καλημερα, καλη βδομαδα σε ολες σας!

Χθες πηγαμε για μπανιο στο Σχοινια, καναμε μιαμιση ωρα βεβαια αλλα ηταν ωραια, η μικρη ξετρελαθηκε με το νερο και ηθελε να κολυμπησει μονη της μετα απο λιγο, το μονο μας προβλημα ειναι η αμμος..δεν περπαταει,σιχαινεται!Και με παπουτσακια και χωρις!Τωρα πρεπει να ψαξω να βρω εντελως κλειστα κροκς!(εν τω μεταξυ που να εμοιασε το παιδι?κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα..)

Καλημέρα:) Μη νομίζεις, στην αρχή έτσι είναι, σιχαίνονται και μετά την πρώτη - δεύτερη φορά γίνονται σύχρηστα και πανευτυχή!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα.

Αννα καλώς ήρθες.Περιμένουμε και φωτό να δούμε.Μπράβο που περάσατε ωραία.Πήρες μια γεύση διακοπών.Αντε στις επόμενες τώρα.

Εμείς περάσαμε ενα ήρεμο σκ.Για μπάνιο δεν πήγαμε γιατί ο άντρας μου θέλει να το έχει οργανώσει μια μέρα πριν και την Κυριακή που μου είπε η αδερφή μου να πάμε ήταν αργά.

Την Πέμπτη κλέισαμε να πάμε ενα 2ημερο στην Λίμνη Πλαστήρα.Δεν είναι η κατάλληλη εποχή βέβαια αλλά είχαμε πάρει ενα κουπόνι απο το χειμώνα και λέγαμε να πάμε αλλά μια το ενα μια το άλλο ολο το αναβάλαμε.Μετά λέγαμε να πάμε την άνοιξη,μετά ήρθαν τα προβλήματα υγείας και μόλις τώρα καταφέραμε που είμαι κι'εγώ καλά να πάμε.Κρίμα είναι να το χάσουμε,αυτό έλεγα στον άντρα μου γιατί λήγει τον άλλο μήνα και εγώ δεν θα είμαι εδώ.Μπάνιο μπορεί να μην κάνουμε αλλά τουλάχιστον θα αναπνέυσουμε λίγο καθαρό αέρα και θα είμαστε για λίγο στη φύση.Θα κάνει καλό και στην μπουμπού.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Άσε ρε, τώρα που μετράω και ανάποδα για να σταματήσω μιλάμε έχω τον ασυγκέντρωτο!!!!! Και εννοείται έχω κι ένα σωρό δουλειά για τις 3 βδομάδες που μου μένουν:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Άσε ρε, τώρα που μετράω και ανάποδα για να σταματήσω μιλάμε έχω τον ασυγκέντρωτο!!!!! Και εννοείται έχω κι ένα σωρό δουλειά για τις 3 βδομάδες που μου μένουν:)

3 βδομαδες μονο ε???πως περασε ο καιρος!!!ειδα τη μαρια την παρασκευη που ηρθε σπιτι και δεν το πιστευα πως μεγαλωσε η κοιλουμπα!!!Φανταζομαι η δικια σου:tongue::tongue::tongue::tongue:

Θα με καμαρώσεις το Σάββατο, μεγάλη επιτυχία:):):):):):) Κανονικά για το ΙΚΑ σταμάταω αυτή αυτή τη βδομάδα αλλά τους έχω τάξει και 2 βδομάδες παραπάνω οπότε θα σταματήσω 8 Ιουλίου πριν τα γενέθλια της μικρής:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Θα με καμαρώσεις το Σάββατο, μεγάλη επιτυχία:):):):):):) Κανονικά για το ΙΚΑ σταμάταω αυτή αυτή τη βδομάδα αλλά τους έχω τάξει και 2 βδομάδες παραπάνω οπότε θα σταματήσω 8 Ιουλίου πριν τα γενέθλια της μικρής:)

Ε κανε το καλο και...παρε το 6μηνο!!!!!χεχεχεχεχεχεχεχεχε

εχω ξεκαρδιστει με το "μεγαλη επιτυχια!!!":mrgreen::mrgreen:

Ε κανε το καλο και...παρε το 6μηνο!!!!!χεχεχεχεχεχεχεχεχε εχω ξεκαρδιστει με το "μεγαλη επιτυχια!!!":mrgreen::mrgreen:

Ε ναι κι εγώ αυτό είπα αφού δέχτηκαν τόσο ανέλπιστα καλά το ότι θα πάρω το 6μηνο να τους την κάνω τη χάρη:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...