Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Α να σας πω και κατι αλλο, εχουμε κατι ΖΩΑ στην πολυκατοικια στον 3ο, μεχρι και οι καθαριστριες κανουν παραπονα γι'αυτους!Οικογενεια με 2 παιδια, ενα 15 περιπου κι ενα 3,5...ρε παιδια κοντεψε να ερθει χθες στο κεφαλι της Παναγιωτας η σακουλα με τα σκουπιδια!Τα πετανε απο τον 3ο κατευθειαν κατω διπλα στον καδο!Εβαλα ενα χαρτι σημερα παλι! μην τα πετατε απο το μπαλκονι, ελεος πια, μα τι ζωα υπαρχουν?Την αλλη φορα κανανε παρτυ και οση τουρτα εμεινε αντι να την βαλουν σε σακουλα την πεταξαν εξω στο δρομο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσιααααααααααααααααα,τι κανετε;αοοτι διαβασα καλα ειστε,μπραβο

Καταρχας,εγα θα παω στην συναυλια.περιμενω να φερει αυριο ο Σωτ.το λαπτοπ,για να τα παραγγειλω.εχω παει παρα πολλες φορες σε συναυλιες τους αλλα και σε σκηνες που εμγλφανιζονταν,βεβαια ο καλυτερος,για μενα,δεν θα ναι...

Κατα τα αλλα καλα,οι εμετοι καλα κρατουν,σταθεροι στο ραντεβου τους.

Τωρα για την κατερινα,λοιπον εχει μεταμορφωθει σε τερας

Πραγματικα δενξερω πως να φερθω,τωρα ας πουμε κλαιει με λυγμους και τσιριχτα γιατι...εβαλα στο πλυντηριο τα σεντονια της!!!

Επισης,σημερα ανακαλυψε την φραση:περναω,και αφηνω πισω μου συντριμιαααα.και για να καθαρισω μου πηρε 2 μερες ρε γμτ,και σημερα που ξυπνησα ειπα,ευκαιρια να χαρω το αστραφτερο σπιτακι μου.αμ δε,η Κατερινα ειχε αλλα σχεδια.τωρα θα το αφησω ετσι,γιατι βαριεμαι να κανω δουλειες.οταν σας λεω,σαν σταβλο το καταντησε.Ωχ παναγια μου

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Βατραχακι ποσα τετραγωνικα ειναι το σπιτι που μενετε τωρα και δε σας χωραει??Παντως το καλο με το ενοικιο ειναι οτι μπορεις να μετακομισεις οποτε θες, να βρεις κατι καλυτερο, εγω τωρα πια οτι πηρα πηρα!Οχι οτι εχω προβλημα βεβαια,ευχαριστημενη ειμαι και με τα 85 τετραγωνικα!

ειναι 70τμ

θελουμε 3 δωματια το ενα το θελει ο συζηξ για γραφειο

και δεν εχουμε αποθηκη :-(:sad::-(

Δεν ξανασμιξανε, ειπαν πως πρεπει να βγαλουν κανα φραγκο με μια και μοναδικη συναυλια.

Βλεπετε τιμες ενοικιων που εχει η επαρχια? Εμεις ειμαστε τα ζωα που χρυσοπληρωνουμε τα παντα στην Αθηνα.

ναι ειναι χαμηλα σε σχεση με την Αθηνα

αλλα ......υπαρχουν πολλα ΑΛΛΑ

στην πολη μας δεν υπαρχουν δουλειες και πριν την οικονομικη κριση

και αλλα πολλα δευτερευουσας σημασιασ οπως πχ η παραπανω συναυλια

που αν ειναι μια και μοναδικη εγω ποτε δεν θα μπορεσω να την δω

ισως ποτε δεν δω τα τοσα ωραια που εχετε στην πρωτεουουσα

πχ αττικο παρκο κλπ

και δεν με νοιαζει που την κανουν για να βγαλουν κανα φραγκο

λατρευω πυξ λαξ!!!!

Γιατί είναι πιο ζωηρά τα 2α παιδιά?Εγώ 2ο είμαι και από ότι λέει η μάνα μου πιο ήσυχο παιδάκι από εμενα δεν είχε ξαναδει...μετά τον τρελοκομείο την αδερφή μου βέβαια! όπου με άφηνε καθόμουν λεει, ήταν σαν να μην υπήρχε παιδί στο σπίτι, δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου! Οπότε όλα είναι μύθος, βουρ για το 2ο λοιπόν!:D

Μαρια κι εγω το δευτερο ειμαι και ημουν τοσο ησυχη

οπως λες εκει που με αφηνε καθομουν!!

ετσι ειναι κ ο δευτερος ανιψος μου ο Γιωργουλης μου!!!!

Παντως ρε παιδια και στο Κιλκις ακουω κατι ενοικια....100-200 ευρω...εμεις που ζουμε??

αυτες οι τιμες ειναι μεσα στο κιλκις? ή σε κανα χωριο κοντα στο Κιλκις?

στο χωριο μου εχει τετοιες τιμες για κωμοπολη λιγο δυσκολο

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

σημερα που λετε βγηκαμε βολτιτσα!!!

πηγαμε στα στο της μπενετον οπου ειχαν 70% εκπτωση

για τον νικολα δεν ειχε τιποτ...μονο 2 μπλουζακια:shock::shock::shock::shock::mad::mad::mad::mad:

για κοριτσακια ειχε ενα σωρο:mad::mad::mad::mad:

τελικα πηρα ενα δωρακι για μια μπεμπουλα.....με 20 ευρω 2 σετακια σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μετα στα ζαρα τα ιδια

ετσι κι αλλιως δεν ειχαν φερει πολλα ρουχα για την ηλικια του νικολα

και μαλιστα εστησαν και φορμες φθινοπωρινες....

βλεπετε τι τραβαμε στην επαρχια?

εσεις εχετε κι ενα hm gia ποικιλια!!!

μετα που λετε πηγαμε στη πλατεια οπου εχει ενα αυτοκινητακι αγαπημενο του νικολα

ηταν κοντα σε ενα πεζουλακι και καθισα κι εγω διπλα του

και το τι αγκαλις και φιλια μου κανε

με τρελανε!!!!!!!!!!!!!!!

πωσ σε λειει η μαμα νικολα? μελι μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

μαμουλα!!!! μελι μουυυυυ!!!!!!!!!!!

κουκουβααααααα!!!!!

Διαφημίσεις

http://www.koukou.gr/default.asp?pid=3&la=1&itmID=1479

εγω αυτο πηρα, απλο δε θελω να το δει για παινιδι!!εια βρει και ενα αλλο με καπακι βεβαια αλλα ηταν λιγο γδαρμενο και δεν το πηρα.

Οι τιμες ναι ειναι μεσα στο Κιλκις. Και να σου πω και κατι αλλο; Ki εδω Αθηνα βρισκεις παλια βεβαια σε περιοες του κεντρου ανακαινισμενα ομως σαν καινουργια μεσα 100 τετραγωνικα με 400 ευρω!

λοιπον να σας πω και για το σπιτι

που ειδα για να νοικιασουμε

καλο ειναι μεγαλο ειναι πανω απο 10 χρονων η οικοδομη και 15 μη σου πω

το ενοικιο εινια 350

εγω δινω μεχρι 300 της ειπα αν ενδιαφερεται καλος αν οχι δεν πειραζει υπαρχουν και αλλα σπιτια!!

Kαι για πόσα τετραγωνικά μιλάμε;
Α να σας πω και κατι αλλο, εχουμε κατι ΖΩΑ στην πολυκατοικια στον 3ο, μεχρι και οι καθαριστριες κανουν παραπονα γι'αυτους!Οικογενεια με 2 παιδια, ενα 15 περιπου κι ενα 3,5...ρε παιδια κοντεψε να ερθει χθες στο κεφαλι της Παναγιωτας η σακουλα με τα σκουπιδια!Τα πετανε απο τον 3ο κατευθειαν κατω διπλα στον καδο!Εβαλα ενα χαρτι σημερα παλι! μην τα πετατε απο το μπαλκονι, ελεος πια, μα τι ζωα υπαρχουν?Την αλλη φορα κανανε παρτυ και οση τουρτα εμεινε αντι να την βαλουν σε σακουλα την πεταξαν εξω στο δρομο!

Πόσο γύφτοι είναι;;;

Τωρα για την κατερινα,λοιπον εχει μεταμορφωθει σε τερας

Πραγματικα δενξερω πως να φερθω,τωρα ας πουμε κλαιει με λυγμους και τσιριχτα γιατι...εβαλα στο πλυντηριο τα σεντονια της!!!

Επισης,σημερα ανακαλυψε την φραση:περναω,και αφηνω πισω μου συντριμιαααα.και για να καθαρισω μου πηρε 2 μερες ρε γμτ,και σημερα που ξυπνησα ειπα,ευκαιρια να χαρω το αστραφτερο σπιτακι μου.αμ δε,η Κατερινα ειχε αλλα σχεδια.τωρα θα το αφησω ετσι,γιατι βαριεμαι να κανω δουλειες.οταν σας λεω,σαν σταβλο το καταντησε.Ωχ παναγια μου

Μια από τα ίδια, χτες όλη μέρα λείπανε και το συμμάζεψα, έφτασε μια ώρα για να μου το κάνει άνω κάτω!
ναι ειναι χαμηλα σε σχεση με την Αθηνα

αλλα ......υπαρχουν πολλα ΑΛΛΑ

στην πολη μας δεν υπαρχουν δουλειες και πριν την οικονομικη κριση

και αλλα πολλα δευτερευουσας σημασιασ οπως πχ η παραπανω συναυλια

που αν ειναι μια και μοναδικη εγω ποτε δεν θα μπορεσω να την δω

ισως ποτε δεν δω τα τοσα ωραια που εχετε στην πρωτεουουσα

πχ αττικο παρκο κλπ

Καλά, το αττικό δεν μου άρεσε... Μη νομίζεις ότι χάνεις κάτι

WN6Op3.png

Tα' χω παιξει!!! Ευτυχως το μικρο μου μπουμπουρι ειναι τοοοοσο καλο σημερα!!:):) Το φυλαει γι' αυριο, χαχαχαχα!!!

Οσο για το σπιτι, δε φτουραει...μαζευω και σε ενα 10λεπτο ειναι χειροτερο απο πριν...και φυσικα φταιει η καρολ και μονο!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Tα' χω παιξει!!! Ευτυχως το μικρο μου μπουμπουρι ειναι τοοοοσο καλο σημερα!!:):) Το φυλαει γι' αυριο, χαχαχαχα!!!

Οσο για το σπιτι, δε φτουραει...μαζευω και σε ενα 10λεπτο ειναι χειροτερο απο πριν...και φυσικα φταιει η καρολ και μονο!!

Θα της τα πω ρε άμα μεγαλώσει πως για όλα αυτήν κατηγορείς :cool:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

http://www.koukou.gr/default.asp?pid=3&la=1&itmID=1479

εγω αυτο πηρα, απλο δε θελω να το δει για παινιδι!!εια βρει και ενα αλλο με καπακι βεβαια αλλα ηταν λιγο γδαρμενο και δεν το πηρα.

aa αααα ωραιο!!! βατραχακι!!!;););) μπορει να το παρω κι εγω!!!!

δεν εχω βρει κατι που να μου ερεσει...εκτος απο αυτα τις φισερ πραιζ που κανουν και μουσικη

Kαι για πόσα τετραγωνικά μιλάμε;

100τμ

σε εσας ρε κοριτσια ποσο ειναι το ενοικιο?

για ενα σπιτι 70με 90τμ??

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεισ εχουμε αυτο τησ fisher.

http://www.koukou.gr/default.asp?pid=2&la=1&sec=3&secit=1&pg=17

και σημερα για πρωτη φορα το γεμισαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μεγαλη συγκινηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βατραχακι....ωσ τωρα τιποτα δεν εχω ξεστολησει!!!!!!!!!!!!!!!παρολο που η αγγελικη ειναι πολυ ζωηρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!την ειχα μαθει να ζει και να συμπεριφερεται με στολισμενο το σπιτι...αντε το πολυ να τουσ αλλαζε καμια θεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα ομωσ καθωσ φαινεται με την μπουρμπουλ μαλλον θα πρεπει να ξεστολισω........

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

Γυρισαμε(όσο κ αν δεν θέλαμε) την Παρασκευή κ προσπαθούμε να βρουμε τους ρυθμούς μας!:rolleyes:

Σε γενικές γραμμές,αν εξαιρέσουμε τη γαστρεντερίτιδα,περάσαμε φανταστικά! Βασικα δεν ήταν τόσο τα μέρη που είδαμε(κ τίποτα δεν με ενθουσίασε τρελά) όσο η παρέα κ ο χαβαλές που κάναμε! Το Βέλγιο όπως κ η Γαλλία είναι κ πανάκριβα και πανβρώμικα!!! Στο Βέλγιο επειδή το κατούρημα στα περισσότερα μέρη χρεώνεται 0,35 λεπτά οι άντρες κατουράνε στο δρόμο κ αν τους κοιτάξεις περίεργα παρεξηγούνται κιόλας....πετάνε κ σκουπίδια παντού! Στη Γαλλία πήγαμε μόνο σε μια πόλη κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το όνομα και disneyland η οποία οκ εντυπωσιακές εγκαταστάσεις η μικρή ξετρελάθηκε να κοιτάει γύρω γύρω αλλά για να μπεις σε κάποιο παιχνίδι υπήρχε εξτρά χρέωση(η οποία δεν μάθαμε πόσο είναι γιατί δεν μπήκαμε πουθενά) από την είσοδο που ήταν 60 ευρώ κ αναμονή τουλάχιστον 1 ώρα κ πήγαμε κ καθημερινή(δεν θέλω καν να φανταστώ τι γίνεται τα σουκου) :rolleyes: Το μενού για να φας ένα χάμπουργκερ με πατάτες κ κοκα κολα είχε 15 ευρω κ για να φας μια μπριζόλα με πατάτες κ κοκα κολα 30 ευρώ:confused: Κάτσαμε κ φάγαμε κ κόντεψαν να μας φάνε τα μυγάκια,δεν καθαρίζαν τα τραπέζια κ πολλά αλλα όμορφα που θεωρώ επιεικώς απαράδεκτα για ένα μέρος που πάνε τόσα παιδιά! Η εξυπηρέτηση κ οι παροχές στην Ελλάδα είναι πολύυυυυ ανωτερα!;) Αυτό που με εντυπωσίασε πιο πολύ ήταν η βάση του Νατο που μένουν κάποιοι στρατιωτικοί μεταξύ αυτών κ πολλοί Έλληνες....καλά μιλάμε τα σχολεία ήταν σαν παιδότοποι απέξω,είχε μέχρι σινεμά μέσα κ διάφορες άλλες δραστηριότες....ένα ολόκληρο χωριό υψίστης ασφαλείας! Κάναμε πολλά ψώνια μα πολλά ψώνια κ μας πήρανε κ ένα σκασμό ρούχα για τη Ζωή δώρο για τα γενέθλια της! Από κει κ εφόσον γυρίσαμε η Ζωή μιλάει αγγλικά κ γαλλικά:tongue: κ έχει γίνει μια μικρή κυρία λες κ με το που έγινε 2 μεγάλωσε απότομα! :D Αυτα τα νέα μας προσεχώς κ φωτό που είναι πάνω από 1000 κ δεν ξέρω τι θα πρωτοβάλω!:?:;)

Αυριο δουλειά που ως δια μαγείας με ενόχλησαν μόνο 2 φορές σε αντίθεση με τον στεφ που τον παίρναν κάθε μέρα 4-5 φορές κ τσακώθηκε κ με το αφεντικό του γιατί του έριχνε ευθυνες για κάτι τελείως άκυρο(αποφάσισε κιόλας να πηγαίνει συστηματικά στην εταιρεία γιατί όπως μας είπε ο κουνιάδος μου θεωρεί ότι ο στεφ δεν έκανε καλή διαχείρηση) κ αυριο που θα πάει μπορεί κ να τα βροντήξει κ να φύγει!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!

Αννα καλωςηλθες,θα σε διαβασω αυριο,εγραψες πολλα...και ειμαι αυπνη,δε βλεπω μπροστα μου!

Λοιπον,την προσπαθεια με το γιογιο τη σταματαω γιατι δεν αντεχω τον Κωστα καθε φορα που βλεπει βρεμμενα ποδια να φωναζει, βαλτης μπεμπιλινο,βαλτης μπεμπιλινο θα μας κατουρησει ολο το σπιτι.......

Καλησπέρα κορίτσια

και μεις ξεκινησαμε την διαδικασια αλλα με πολυ αργο ρυθμό του βγαζω την πανα και τον ρωταω τακτικα αν θελει να παμε τουαλετα γιατι στο γιο γιο δεν καθετε με τιποτα ετσι πηραμε στεφανι για τη τουαλετα και παμε εκει,ακομα δεν ειδαμε αποτελεσματα αλλα μπηκαμε στη διαδικασια ,οταν θελει να κανει τσισακια η κακα τα λεει αλλα ειμαστε σε αρχικο σταδιο ακομα.

καλό απογευμα σε όλες.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...