Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(μαλον καλησπερα...)

μερεσ παλι εχω να γραψω αλλλα αφου το δοματιο το εχει καταλαβει η μπουρμπουλ.....!!!

φατσακι κι εγω εψαχνα cilek και διαφορεσ αλλεσ μαρκεσ...αλλα δεν ηταν τοσο ακριβα εδω ...ισωσ τα συγκεκριμενα που κοιταζα........εν τελει πηραμε το princess απο την μια επειδη τησ αρεσε πολυ και απο την αλλη σκευτηκα οτι πρεπει να τησ παρω κατι πολυ παιχνιδιαρικο κτλ ωστε να τησ κανει κλικ να παει σε αυτο και να αφησει την κουνια τησ για την αδελφουλα...!!!!!!αυτο που πηραμε παντωσ ηταν σχετικα οικονομικο200+150στρωμα τα cilek ειχαν περιπου 400 μαζι ομωσ με συρταρι,καγκελο κτλ!!!

πια ειπε οτι τα δευτερα ειναι πολυ πιο ζωηρα??????????????????...ο δευτεροσ λογοσ που δεν προλαβενω να μπαινω κ να γραφω!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια μιλαμε για πολυ ζωηρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και νομιζα κι εγω οτι τα ειχα δει ολα απο την αγγελικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αμ δε??????????????????????:tongue::tongue::tongue:

προχτεσ σε δευτερολεπτα ενω την ειχα ακουμπησει πανω σε ενα αφρολεξ-παζλ να παιζει με την αγγελικη ,ξαφνικα συρθηκε-μπουσουλησε πηγε σε ενα τραπεζακι το φερε κατω,μαζι και μια γιαλινη κορνιζα και μαζι και μια γλαστρα με ορχιδεα......αφου δεν χτυπησε δοξα τω θεω!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια.Πριν καμιά ώρα μαζεύτηκα στο σπίτι και όπως καταλαβένετε είμαι μια χαρά.Σαν να μην έκανα τίποτα αυτή τη φορά.Ούτε το στομάχι μου,ούτε τίποτα.Πετάω.Απο το πρωί πήραμε τους δρόμους με την sister μου.Πήγαμε στα Λητώ και πήραμε ενα μαγιό με κάτι δεινόσαυρους για την αδυναμία μου,τον μεγάλο μου ανιψιό.Μετά πήγαμε απ'το σπίτι της μαμάς μου,μετά ήρθαμε σπίτι μου και μαγείρεψε η αδερφή μου για τα παιδιά της,περιμέναμε να πάρω την μπουμπού απο το σχολικό,έφαγε,είχα μαγειρέψει απο το πρωί εγώ και μετά ξαναπήγαμε απο την μαμά μου οπού έφγαε κι'εκεί πάλι λίγο κοτόσουπα μαζί με τα ξαδέρφια της.Να τανε η ζήλια ψώρα δεν λένε?Μετά τα πήραμε και τα 3 και τα πήγαμε σ'εναν παιδότοπο που πήγαινα και την δικιά μου τον χειμώνα και πέξανε κι'εκεί.Ηπιαμε κι'εμείς ενα καφεδάκι.Εγώ βέβαια έφυγα νωρίς κατά τις 8 γιατί έπρεπε να έρθω να κοιμηθεί η πιτσιρίκα μιας και αύριο έχει σχολείο.Η αδερφή μου το κλείσανε το μαγαζί και φύγανε.Αλλωστε τα μικρά πάνε ακόμα με την καναδέζικη ώρα και κοιμούνται αργά προς το παρόν.

Το καλό είναι οτι τα πάνε καλά μεταξύ τους και τα 3 αλλά επειδή αυτά είναι αγόρια και είναι λίγο ζωηρά,όταν τρέχουν και χτυπιούνται μεταξύ τους λές πάει τώρα θα πλακωθούν.Εχει πλάκα πους έβλεπε η δικιά μου,την πήραν παραμάζωμα κανα 2 φορές αλλά πάει κι'αυτή η τσαούσα και τρέχει.Καλά,ούτε να φανταστώ να είχες αυτά τα 3 παιδιά καθημερινά μέσα στο σπίτι.Σκέτη ζούγκλα!

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D

Δεσποινουλα με ρωτησες για το ξεμπαζωμα...θελω να φτιαξω το πατρικο μου για να το νοικιασω, ειναι ενα ωραιοτατο διαμερισμα στην κηφισια :rolleyes::rolleyes:[/QUOT

Πολα μου καλο κουραγιο και σε σενα!!!!! ευχομαι να μην ταλαιπωρηθεις πολυ...

Βατράχι κι εγώ θέλω μεγαλυτερο σπιτι, δεν χωραμε πλεον σε αυτο, τωρα με το μωρο που ερχεται, αλλα ουτε να σκεφτώ δεν θέλω την μετακόμιση, μεγαλο παλούκι!

Μαρακι εγω μεχρι 7 μηννων εγκυος ελεγα πως αν βρουμε κατι εχω το κουραγιο να κανω μετακομιση

αλλα σε καταλαβαινω 2 παιδια και δουλεια ειναι δυσκολο..

πραγματικα θαυμαζω την μαριλου που με την κοιλια στο στομα ασχολειτε με ανακαινηση και μετακομιση...

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

προχτεσ σε δευτερολεπτα ενω την ειχα ακουμπησει πανω σε ενα αφρολεξ-παζλ να παιζει με την αγγελικη ,ξαφνικα συρθηκε-μπουσουλησε πηγε σε ενα τραπεζακι το φερε κατω,μαζι και μια γιαλινη κορνιζα????? και μαζι και μια γλαστρα με ορχιδεα......αφου δεν χτυπησε δοξα τω θεω!!!!!!!!!!!!!!

Ειρηνη!!!!!!!!!! ζωηρη η Αγγελικη και ειχες τραπεζακια με κορνιζες και λουλουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν νομιζω

απο την στιγμη που αρχισε να σηκωνετε τα μαζεψα οοολα!!!!

προσπαθησα λιγο να του π ω να μην πειραζει

αλλα λεω δε βαριεσαι τα μαζεψα και σταματησα να φωναζω!!!

τωρα δειλα δειλα βαζω κατι!!!

αχ μην μου λετε οτι τα δευτερα θα ειναι ζωηρα!!!!

εγω ειμαι σιγουρη αφου ο Νικολας ειναι τοσο σιφουνας το επομενο να με ξεκουραση:tongue::tongue::tongue:

Koριτσια να ρωτησω κατι ασχετο? Θα παει καμμια στους Πυξ Λαξ στις 13 Ιουλιου??

ρε παιδια ξανασμιξανε!!!!!!!!!!!!!!!!

αγαπω πυξ-λαξ!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι να ρθουν και θεσ/νικη!!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

λοιπον να σας πω και για το σπιτι

που ειδα για να νοικιασουμε

καλο ειναι μεγαλο ειναι πανω απο 10 χρονων η οικοδομη και 15 μη σου πω

το ενοικιο εινια 350

εγω δινω μεχρι 300 της ειπα αν ενδιαφερεται καλος αν οχι δεν πειραζει υπαρχουν και αλλα σπιτια!!

παιδια ο Νικολας μου τι μου ειπε χθες

"τατι μπαμπας μαμουλα....τατι"

(θα ρθει ο μπαμπας μανουλα)

ο γλυκος μου!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημερα! Με ταξι ηρθα,το 2ο λεωφορειο δεν περασε τελικα...:mad:

Λοιπον, η Τετα κοιμηθηκε 11-6:30 και τωρα ξανακοιμαται αφου ειπιε ελαχιστο γαλα, παει το κοβουμε σιγα σιγα και μετα εκανε κακα στο γιογιο!!!!!Χθες το βραδυ αφου ειχαμε κατσει 3 φορες το απογευμα χωρις επιτυχια, εκανε τσισα και μετα ηθελε να πλυνει τα χερια και την κουκλα της μεσα...:confused: Σημερα οταν εφυγα την αφησα στο γιογιο και με πηρε η μανα μου ξεκαρδισμενη στα γελεια...Μου λεει εκανε κακα και μολις σηκωθηκε και τα ειδε εβαλε τις φωνες....αααααα αααααααα μαμαααααα....γμτ να μην ειμαι εκει να τραβηξω καμερα...Τωρα τι θα γινει απο αυριο που θα την αφησω χωρις πανα...ο Θεος βοηθος!:rolleyes:

Βατραχακι ποσα τετραγωνικα ειναι το σπιτι που μενετε τωρα και δε σας χωραει??Παντως το καλο με το ενοικιο ειναι οτι μπορεις να μετακομισεις οποτε θες, να βρεις κατι καλυτερο, εγω τωρα πια οτι πηρα πηρα!Οχι οτι εχω προβλημα βεβαια,ευχαριστημενη ειμαι και με τα 85 τετραγωνικα!

Να σας πω και κατι αλλο,χθες βγηκαμε βολτα με τη μικρη και τη μανα μου στα μαγαζια,λοιπον το Γαλατσι δεν ξερω πως την εχουν δει, τα παπουτσαδικα ειναι πανακριβα! Τα πεδιλα ξεκινανε απο 100ρικο...ελεος!για δικα μου μιλαω.Αλλα πηραμε κατι ρουχα barbie στην Τετα..η μανα μου δλδ, αλλο πραμα!!!Φοβερα!!!Πουα σορτς σετακι με ριχτο αμανικο, πουα κολανακι τι να σας λεω,εχω τρελαθει:D:D:D:D:D

Δεν ξέρεις πόσο θέλω να πάω!!!!!!!!Θα σε ενημερώσω!

Γέννησε προχτές τελικά, μου έστειλε mms το μωρό σήμερα :D

Άντε ρε παιδακι μου , πες κανενα νέο, με το τσιγκέλι θα στα βγάζουμε?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

1441271w8f8ditee0.gif

Δε μου αρεσουν αυτου του ειδους οι αρπαχτες, και μαλιστα εν μεσω οικονομικης κρισης.

Τον Πλιατσικα τον εχω δει πολλες φορες σε συναυλιες.

ρε παιδια ξανασμιξανε!!!!!!!!!!!!!!!!

αγαπω πυξ-λαξ!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι να ρθουν και θεσ/νικη!!!!!!!!!!!!

Δεν ξανασμιξανε, ειπαν πως πρεπει να βγαλουν κανα φραγκο με μια και μοναδικη συναυλια.

λοιπον να σας πω και για το σπιτι

που ειδα για να νοικιασουμε

καλο ειναι μεγαλο ειναι πανω απο 10 χρονων η οικοδομη και 15 μη σου πω

το ενοικιο εινια 350

εγω δινω μεχρι 300 της ειπα αν ενδιαφερεται καλος αν οχι δεν πειραζει υπαρχουν και αλλα σπιτια!!

Βλεπετε τιμες ενοικιων που εχει η επαρχια? Εμεις ειμαστε τα ζωα που χρυσοπληρωνουμε τα παντα στην Αθηνα.

age.png age.png

Γιατί είναι πιο ζωηρά τα 2α παιδιά?Εγώ 2ο είμαι και από ότι λέει η μάνα μου πιο ήσυχο παιδάκι από εμενα δεν είχε ξαναδει...μετά τον τρελοκομείο την αδερφή μου βέβαια! όπου με άφηνε καθόμουν λεει, ήταν σαν να μην υπήρχε παιδί στο σπίτι, δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου! Οπότε όλα είναι μύθος, βουρ για το 2ο λοιπόν!:D

Κατερίνα, σε σκεφτόμουν εχθές μήπως ερχόμουν προς τα εκεί, αλλά φάγαμε μια βρόχα με την Άντα, άλλο πράγμα, φευγοντας από τη μάνα μου:shock::rolleyes:παπακια!

Με γεια τα ρουχαλακια!

n8m8p2.png

X9drp2.png

1441271w8f8ditee0.gif

Δε μου αρεσουν αυτου του ειδους οι αρπαχτες, και μαλιστα εν μεσω οικονομικης κρισης.

Τον Πλιατσικα τον εχω δει πολλες φορες σε συναυλιες.

Εμένα πάλι δεν με ενδιαφέρει, την μουσική τους θέλω να ακούσω!

Βλεπετε τιμες ενοικιων που εχει η επαρχια? Εμεις ειμαστε τα ζωα που χρυσοπληρωνουμε τα παντα στην Αθηνα.

Ανάλογα που βέβαια! Στα Γιάννενα (φοιτητούπολη) τα ενοίκια είναι φωτιά! Πιο ακριβά κι από Αθήνα! Εκεί που μένει το Βατράχι είναι ιδανικά.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ασε Μαρια εμεις τη βροχα τη φαγαμε εξω..αλλα δεν πτοηθηκαμε, η μανα μου στη βροχη κι εγω αγκαλια την Τετα με την ομπρελα...ε βρεθηκε κι αυτο το καλο μαγαζακι μπροστα μας...:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...