Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ναι το εκανα κι εγω αυτο σημερα κι επιασε. Εκει που χτυπιοταν, τα ξεχασε ολα και εβαζε την πιπιλα στο μωρο (που μόλις της είχα δωσει γιατι ηταν καινουργιο σχετικά παιχνίδι)

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.Μπήκα να σας γράψβ τι έπαθα εχθές.Είχαμε αφήσει απο το πρωί την μικρή στη μαμά μου γιατί θα πηγαίναμε για την θεραπεία μου και ήρθε και ηρθε και η αδερφή μου μαζί μας.Παίρνει κάποια στιγμή η μαμά μου τηλέφωνο και ρωτάει πως να δώσει το αβγό στην μικρή.Οπως θέλεις της λέω το τρώει και σφιχτό και μελάτο.Τελειώνουμε το μεσημεράκι και πάμε απο το σπίτι να με αφήσουν να ξεκουραστώ και δώσαμε το αυτοκίνητο στην αδερφή μου να πάει κι'εκείνη σπίτι να ξεκουραστεί και το απόγευμα θα μας έφρνε την μικρή.Κάποια στιγμή στον ύπνο μου,πετάγομαι γιατί συνηδητοποιώ οτι η μικρή της είχε δώσει το πρωί αβγό και μετά ψάρι που της είχα φτιάξει και είχα αφήσει να της δώσει η μαμά μου.Για πότε πετάχτηκα και την πήρα τηλέφωνο να δω αν είναι καλά το παιδί και αν εχει πάθει τίποτα.Ηταν 4 το μεσημέρι και την πήρα και στο skype οπού την έβλεπα και την ξέντυσε να δούμε αν έχει πετάξει τίποτα κοκκινίλες αλλά μου είπε οτι ήταν μια χαρά και δεν είχε τίποτα,ούτε εμετό έκανε.Ηταν μια χαρά και είχε κοιμηθεί και ενα 2ωρο το μεσημέρι.Μου έφυγε η ψυχή όμως.Λέω άντε τώρα να εχει πάθει καμιά δηλητηρίαση και να τρέχουμε στα νοσοκομεία.

Εγώ το πρωί στο νοσοκομειο εκείνη την ώρα ήταν κάτι νοσοκόμες απο πάνω μου και ούτε σκέφτηκα να της πω να μην της δώσεις το ψάρι αφού θα φάει αβγό.Η μαμά μου πάλι έτρεχε αφού της είχαμε αφήσει και τα 3 παιδιά και το μεσημέρι για να ταίσει έγινε πανικός και ούτε εκείνη το σκέφτηκε εκείνη την ώρα παρά την ώρα που της το είπα εγώ.Τελικά μου λέει όλα ενας μύθος είναι.Ναι,λέω μύθος μπορεί να είναι αλλά έπρεπε να το ανακαλύψουμε εμείς και να πάει η ψυχή μου στην κούλουρη?

Αφού δεν έπαθε τίποτα τι να πω.Καμιά φορά λέμε δεν υπάρχει θεός στις δύσκολες στιγμές αλλά εχθές ήταν σαν μας φύλαξε.Εντωμεταξύ προχθές το απόγευμα είχαμε φωνάξει εναν παπά απο μια εκκλησία της περιοχής μας να μας κάνει ενα ευχαίλεο και εναν αγιασμό γιατί το λέγαμε πάρα πολλούς μήνες πριν αλλά πάντα κάτι τύχαινε και μετά το ξεχνάγαμε.Αυτός ο παπας εχει 10 παιδιά.Ναι καλά ακούσατε.10.Ο γιος του είναι 24 χρονών και η μικρή το κοριτσάκι του 4.Πολύ συμπαθητικός ανθρωπος και έκανε και πλάκα με την μικρή,της έδωσε και μια εικονίτσα και μου είπε και μένα οτι στη φάση που είμαι έχω το ελεύθερο απο εκείνον να κοινωνάω όποτε θέλω και χωρίς να νηστέψω.Επίσης χθες,δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά κι'εγώ μετά την θεραπεία ήμουν τελείως καλά.Δεν με είχε πιάσει το στομάχι μου όπως την πρώτη φορά που είχα πεθάνει στον πόνο.Λίγο μόνο το μεσημέρι με έπιασε αλλά τίποτα φοβερό.

SI5Yp3.png

2872033ouyj6jdvck.gif

Βατράχι κι εγώ θέλω μεγαλυτερο σπιτι, δεν χωραμε πλεον σε αυτο, τωρα με το μωρο που ερχεται, αλλα ουτε να σκεφτώ δεν θέλω την μετακόμιση, μεγαλο παλούκι!

Eιναι παλουκι η μετακομιση, αλλα με 2 παιδια ειναι πολυυυυυ μεγαλυτερο!

το θεμα ειναι οτι νομιζω οτι κραταει μεχρι τα 4 αυτο του τρομερού δίχρονου...

Το ειδες με τα ματια σου!;) Και συνεχιζουμε στους ιδιους ρυθμους... Γλωσσοκοπανο τον φωναζω τον Αντωνη! Αντιδραει στα παντα και δοκιμαζει τοσο πολυ τα νευρα μου, που η μονη μου αμυνα ειναι να μη του δινω σημασια οταν τα κανει αυτα και να μην του μιλαω καθολου.

Τελικά μου λέει όλα ενας μύθος είναι.Ναι,λέω μύθος μπορεί να είναι αλλά έπρεπε να το ανακαλύψουμε εμείς και να πάει η ψυχή μου στην κούλουρη?

Αφού δεν έπαθε τίποτα τι να πω.Καμιά φορά λέμε δεν υπάρχει θεός στις δύσκολες στιγμές αλλά εχθές ήταν σαν μας φύλαξε.

Δεν ειναι μυθος! Ο συνδυασμος αυγο και ψαρι, μπορει να δημιουργησει αλλεργια, αλλα φυσικα δε συμβαινει σε ολους, ισχυει οτι ισχυει για ολες τις αλλεργιες.

Μα ποτε θα ερθει το καλοκαιρι επιτελους? Οταν βγει η χωρα απο το αδιεξοδο?:tongue:

age.png age.png

Καλημερα!

Μαριαννα το καλοκαιρι δε θα ερθει! Μας λυπαται ο Θεος που οι περισσοτεροι δεν εχουν λεφτα για διακοπες και σου λεει ας μην τους καψω φετος αφου καιγονται κι απο μονοι τους!!!

Η Τετα περναει κι αυτη κριση, ειδικα με τον πατερα της που της φωναζει λες και ειναι φανταρος,, εεεει στο παιδι να το τρομαξεις οτι κι αν κανει δε φωναζεις!Μετα χτυπιεται,κλαιει,δερνει κλπ..γενικα ομως ειναι ησυχη, αν την παρεις με το καλο, απλα χοροπηδαει και τρεχει και ουρλιαζει συνεχεια!Εχθες ειχαμε και μια αντιπαραθεση, την πρωτη μας, μου πεταξε ολα τα μανταλακια κατω,δε με αφηνε να τα μαζεψω και της ελεγα, η Τετα δεν ξερει να τα μαζευει, το κοριτσακι απο πανω ξερει, ΝΑΙ μου φωναζε αυτη!Δεν ξερεις της ελεγα εισαι νινι, ΝΑΙΙΙΙΙ φωναζε αυτη!χαχαχαχ πολυ γελιο!

Επισης εχουμε κατσει 2-3 φορες στο γιογιο χωρις αποτελεσμα, παιξαμε κανα 10λεπτο και με τις οδοντοκρεμες χθες,τιποτα αλλα ακομα δεν το εχω κανει συστημα να της βγαλω και την πανα, δεν ειχα σαπουνι για σφουγγαρισμα....:rolleyes:Ο Κωστας λεει να μαθει αργοτερα και σε αλλο σπιτι:(:confused:

Αλλο...χθες φυγαμε απο τη μανα μου οι δυο μας,βγηκαμε με τα ποδια Πατησιων, βρηκαμε ανοιχτο το τετζενή με τα εσωρουχα και πηραμε ενα σορτς και ενα μαγιώ τζην χρωμα με κερασακια...το εδειχνε στο μπαμπα της και του ελεγε οτι ειναι για τη σάνανα (θαλασσα):tongue::tongue:

Ασχετο, η Τετα μολις ξυπνησε...:shock:λιωσαμε αποψε!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια

Κι η δικιά μου αρχίζει τα τρελα της όπως και τα δικά σας, άρα είναι γενικό το κακό :tongue: Ε κάπου κάπου με κουράζει, αλλα αμα πας και κόντρα γίνονται χειρότερα τα πράγματα! Ε ο Αλέξης φωνάζει λίγο περισσότερο, οι άντρες δεν έχουν και τόση υπομονή,τι να κάνουμε?

Δήμητρα πως είσαι σήμερα?

Μαριάννα δεν πρόκειται να μετακομίσω τώρα κι ας μη μας χωράει το σπίτι. Άσε τέτοια κούραση και ανακατωσούρα, στη φάση που είμαι δεν την αντέχω με τίποτα! Τα πέρασα πέρυσι:shock: Και να φανταστείς ότι ο άντρας μου είναι της δουλειάς και είχαμε όλα τα κομφόρ, από αναβατόρια, φορτηγά, κούτες καινούριες...τι τα θες πάλι κούραση είναι!

Άντε να περάσει η μέρα πάλι :rolleyes: Ξυπνάω ήδη κουρασμένη!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαριάννα δεν πρόκειται να μετακομίσω τώρα κι ας μη μας χωράει το σπίτι. Άσε τέτοια κούραση και ανακατωσούρα, στη φάση που είμαι δεν την αντέχω με τίποτα! Τα πέρασα πέρυσι:shock: Και να φανταστείς ότι ο άντρας μου είναι της δουλειάς και είχαμε όλα τα κομφόρ, από αναβατόρια, φορτηγά, κούτες καινούριες...τι τα θες πάλι κούραση είναι!

Α, να σε έχω υπόψη μου εσένα δηλαδή αν χρειαστώ καμιά βοήθεια ε? Αχ, εγώ πάλι έχω να πάω για ξεμπάζωμα το απόγευμα....... Έχω ραντεβού και με έναν επιπλά να έρθει να δει την τραπεζαρία και το σκρίνιο που είναι προικούλα του καλού μου και θέλω να τα συντηρήσω και να τους αλλάξω χρώμα για να τα βάλω στο σαλόνι.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Α, να σε έχω υπόψη μου εσένα δηλαδή αν χρειαστώ καμιά βοήθεια ε? Αχ, εγώ πάλι έχω να πάω για ξεμπάζωμα το απόγευμα....... Έχω ραντεβού και με έναν επιπλά να έρθει να δει την τραπεζαρία και το σκρίνιο που είναι προικούλα του καλού μου και θέλω να τα συντηρήσω και να τους αλλάξω χρώμα για να τα βάλω στο σαλόνι.

καλα κουραγια!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Tι κανετε κοριτσια??

Εγω τα εχω παρει με το προσωπικο (ολοι οσοι εργαζονται εκει εχουν ενα απιστευτο υφακι) γιατι μου εκοψαν τις 15 ημερες που δινει η τραπεζα...λογω πολλων ημερων αναρρωτικης. Δεν μου το ειπαν ετσι βεβαια, αλλα αυτο ειναι το αποτελεσμα. Τελος παντων εχω 23 ημερες αδεια απο το 2010 και αλλες τοσες απο το 2011.

Οσο για τα ζωηρα μας διχρονα, εχω σηκωσει τα χερια ψηλα...η καρολ κυκλοφορει γυμνη, μονο με την πανα και μολις παω να της βαλω τουυλαχιστον μια μπλουζα, κλαιει κ ορυεται...:mad::-x

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Ας γραψω κι εδω κατι...:tongue::tongue:

Απο το πρωι η Τετα τραβαει τη μανα μου να κατσει αυτη στη λεκανη και η Τετα στο γιογιο...φυσικα δεν εχει βγει τιποτα...:tongue::tongue::tongue:

Μια απ΄τα ιδια κι εδω...:tongue:

age.png age.png

το θεμα ειναι οτι νομιζω οτι κραταει μεχρι τα 4 αυτο του τρομερού δίχρονου...

Εννοω οτι ολη τη μερα (οταν ειναι εδω) γκρινιαζει, κλαίει, σπαράζει, με αγνοεί, της μιλαω ηρεμα, της εξηγω, αλλα οχι, αυτή φερνει την καταστροφή και κοπανιεται στην κυριολεξια, πεφτει στα πατωματα. Αφου της εξηγω ηρεμα μια, δυο, μετα την αφηνω και φευγω και την αφηνω να κλαίει μόνη της. Αλλα εχει επιμονή η ατιμη που μου σμπαραλιαζει το νευρικο μου συστημα.

Μαλλον ηρθε η ωρα του οτι συνειδητα δοκιμαζει τα ορια μας

Kαλωσόρισες στο γκρουπ! Ηρθε κι η σειρά της Ιλιάνας εεεε;

Πάντως, αν κρίνω κι από τον Αλεξ, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, περνάνε φάσεις ανά ημέρα. Μια μέρα είναι μέλι ζουληχτούλης, την άλλη ανάποδος. Οπως ξυπνήσει το παιδί!

Δήμητρα πως είσαι σήμερα;

WN6Op3.png

Εσυ στον Αντωνη ποτε εκοψες πανα?

3+ λογω της γεννησης της Μαριαλενας. Για να μπορεσει να προσαρμοστει στα καινουρια δεδομενα. Το θετικο ηταν οτι ακριβως επειδη ειχε μεγαλωσει πλεον, μεσα σε 2 εβδομαδες ειχαμε ξεμπερδεψει. Και ειναι και πιο ευκολο με τα αγορια οταν εισαι εξω.

age.png age.png

3+ λογω της γεννησης της Μαριαλενας. Για να μπορεσει να προσαρμοστει στα καινουρια δεδομενα. Το θετικο ηταν οτι ακριβως επειδη ειχε μεγαλωσει πλεον, μεσα σε 2 εβδομαδες ειχαμε ξεμπερδεψει. Και ειναι και πιο ευκολο με τα αγορια οταν εισαι εξω.

Λες να μην αγχωθώ κι εγώ φέτος;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...