Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

αμαν πια με το τσατ, γραψτε κι εδω κατι καλε.

Κοριτσια παμε για οικουμενική κυβερνηση. Αυριο παραιτούνται οι υπουργοί.

Αν τα πραγματα πανε οπως υπολογιζω το Σ/Κ 25-26 θα στείλω κι εγω την Ιλιανα στην Ανάβυσσο στους γονείς μου απο Παρασκευή και θα ερθω κι εγω στον κινεζο εστω και χωρις κουπονι και στο ουζακι το Σαββατο (ετσι για να υπαρχει και μια ποικιλια στη ζωή μας)

Aχ ζηλευω...και εγω θελω και κινεζο και ουζακι!!!

Γιωτακι που το ξερεις για την οικουμενικη??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδω παλι μπουμπουναει....ετοιμαζεται για γερη βροχα!!!! !

Και το απογευμα εχω νσ παω να δω ενα σπιτι για να νοικιασουμε

το ιδιο ενοικιο με αυτο που μενουμε αλλα μργαλυτερο κατα 30 τμ

ο αντρας μου δεν θελει

γενικα φοβσται πολυ με ολα αυτα που γινονται στην χωρα μας και αναβληθηκσν ολα μας τα σχεδισ για να χτισουμε η νσ μετακομισουμε στο χωριο

Και σε μεγαλυτερο σπιτι δεν θελει νσ παμε γιατι θα εχει πολλσ κοινοχρηστα

εγω ομως δεν τον σκουω θα παω να το δω και θα του αλλαξω γνωμη!!""

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλά θα ήταν Πολίνα μου αλλα μακρια για μένα! Θα είμασταν και γειτονισες! Άσε που μετα θα θελαμε ομαδικό μπεϊμπι σιτινγκ!:tongue:

Ναι, το καταλαβαινω...πλακα θα ειχε ομως!!:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλά εσύ κι εγώ δε μετράμε και με τις πέτρες να μας άφηναν πάλι πολυλογούδες θα βγαίναμε μην το ψάχνεις:tongue::tongue::tongue::tongue:
Χαχαχαχαχαχα
Αν τα πραγματα πανε οπως υπολογιζω το Σ/Κ 25-26 θα στείλω κι εγω την Ιλιανα στην Ανάβυσσο στους γονείς μου απο Παρασκευή και θα ερθω κι εγω στον κινεζο εστω και χωρις κουπονι και στο ουζακι το Σαββατο (ετσι για να υπαρχει και μια ποικιλια στη ζωή μας)
Αν σας αρέσει, να ξαναπάμε μεσημέρι σκ, έχει μπουφέ, τρως απ' ΟΛΑ με 15 ευρώ κι όσο θες (όταν θα ξανάχουμε λεφτά δηλ κι άμα δεν πέσει η κυβέρνηση κι αν δεν φαληρίσουμε κι αν κι αν κι αν)

WN6Op3.png

Εγω στο συγκεκριμενο μαγαζί εχω παει κανα 2-3 φορές και ειναι μια χαρά μαγαζάκι.

Οποτε αν δεν βγαλει αφρούς ο Νίκος, θα ερθω και την Παρασκευή και το Σάββατο.

Αν βγάλει θα έρθω μόνο το Σάββατο στην καθορισμένη

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγω στο συγκεκριμενο μαγαζί εχω παει κανα 2-3 φορές και ειναι μια χαρά μαγαζάκι.

Οποτε αν δεν βγαλει αφρούς ο Νίκος, θα ερθω και την Παρασκευή και το Σάββατο.

Αν βγάλει θα έρθω μόνο το Σάββατο στην καθορισμένη

Κάνε νιάου νιάου για να τον ρίξεις

WN6Op3.png

Βρε κορίτσια, εχω μια απορία.

Μπορεί να μου εξήγήσει κάποιος γιατί το παιδί μου εχει αρχισει την τελευταια εβδομαδα να μετατρέπεται σε τέρας?

Δεν ξέρω πώς ακριβώς το εννοείς εσύ, αλλά εμένα σήμερα είναι σε εντελώς άγρια κατάσταση!!!!!! Έχει λυσσάξει να χοροπηδάει, να σκαρφαλώνει και να τραγουδάει με όλη της τη φωνή. Από τη μια πεθαίνω στο γέλιο κι από την άλλη μ' έχει τσακίσει η κούραση...... Για να της λύσω τα κοτσίδια και να την ετοιμάσω για ύπνο μας άκουσε όλη η γειτονιά!!!! Νομίζω το λένε terrible 2 και κρατάει μέχρι τα 3 και:):):) Υπομονή!!!!

Υ.Γ. Όσο σκέφτομαι ότι τα δεύτερα είναι κατά κανόνα πιό ζωηρά.......:tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

το θεμα ειναι οτι νομιζω οτι κραταει μεχρι τα 4 αυτο του τρομερού δίχρονου...

Εννοω οτι ολη τη μερα (οταν ειναι εδω) γκρινιαζει, κλαίει, σπαράζει, με αγνοεί, της μιλαω ηρεμα, της εξηγω, αλλα οχι, αυτή φερνει την καταστροφή και κοπανιεται στην κυριολεξια, πεφτει στα πατωματα. Αφου της εξηγω ηρεμα μια, δυο, μετα την αφηνω και φευγω και την αφηνω να κλαίει μόνη της. Αλλα εχει επιμονή η ατιμη που μου σμπαραλιαζει το νευρικο μου συστημα.

Μαλλον ηρθε η ωρα του οτι συνειδητα δοκιμαζει τα ορια μας

4Rnfp3.png

Καλά αυτο το κάνουν εντελώς συνειδητά μην έχεις καμία αμφιβολία. Με τη Λένα πάντως πιάνει πολύ ο αντιπερισπασμός. Όταν χτυπιέται για κάτι αν της πω "πάμε να παίξουμε με τις πλαστελίνες σου" ξυπνάει μέσα της ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σηκώνεται και τρέχει χαμογελόντας:):):):) Μαχαίρι το κλάμα όμως έτσι, απίστευτη ταχύτητα στην εναλλαγή συναισθημάτων!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...