Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ρε σεις, δεν σας είπα να το βάλω Σάββατο αν θέλετε να έρθετε όλες οι καφετζούδες του Σαββάτου και μου είπατε να μην το πειράξω, να το βάλουμε έκτακτο; Αρα όποια μπορεί να έρθει και τις 2 μέρες θα έρθει :cool:

Ε ναι αφού έτσι κι αλλιώς για τον κινέζο είμαστε λίγες εμείς με τα κουπόνια γιατί να επηρρεαστεί το Σαββατιάτικο:P:p:p:p:p:p Εγώ (για να μη νομίζετε ότι το παίζω και άνετη), έχω κανονίσει να πάει Τζιά με τη μάνα μου το γοργονίδιο εκείνο το ΣΚ γιατί και την Κυριακή έχουμε ολοήμερο bachelor σε spa με τη νονά της Λένας (ο γάμος που οι άντρες έκαναν bachelor στη Μύκονο:tongue::tongue::tongue:) οπότε θα πάω παντού και στον κινέζο και στα ούζα!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το καλύτερο είναι ότι όλοι ανυπομονούν:P:p:p Και η μαμά μου που θα πάρει το γοργονίδιο και το γοργονίδιο που θα πάει στη Τζιά και εγώ φυσικά:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μαριαλενα πολυ ωραια τα κανονισες!!!:D:D

Γιωτα μια χαρα περασατε!!! Αντε, και του χρονου!!

Εγω μαλλον μονο στον κινεζο θα ερθω, δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι την επομενη ειναι η συναντηση μας!!:confused::confused:

Τα μεγαλα αγορια εχουν παει μονοημερη εκδρομη με το σχολειο στην παλια επιδαυρο, θα γυρισουν κατα τις 9.

Χθες παρηγγειλα και τις τουρτες των παιδιων, ελπιζω να ειναι καλες. Κατα τ' αλλα αποφασισα να μαγειρεψω και να παρω και μερικα απο Στεργιου.

Δεσποινουλα με ρωτησες για το ξεμπαζωμα...θελω να φτιαξω το πατρικο μου για να το νοικιασω, ειναι ενα ωραιοτατο διαμερισμα στην κηφισια :rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Χθες παρηγγειλα και τις τουρτες των παιδιων, ελπιζω να ειναι καλες. Κατα τ' αλλα αποφασισα να μαγειρεψω και να παρω και μερικα απο Στεργιου.
Τις τούρτες από κει τις παρήγγειλες; Γιατί δεν έπαιρνες μωρέ όλα τα μεζέδια από Στεργίου να μην κουράζεσαι;

WN6Op3.png

Τις τούρτες από κει τις παρήγγειλες; Γιατί δεν έπαιρνες μωρέ όλα τα μεζέδια από Στεργίου να μην κουράζεσαι;

Κοιτα, θα κανω μονη μου 2 σαλατες, τυροπιτα, και ενα κρεας, θα μου φερει και μια φιλη σουφλε μακαρονια...τα υπολοιπα στεργιου. Οχι, τις τουρτες απο το fresh...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Τούρτα απο το fresh και δεν θα ειναι καλή? Αποκλείεται...

Ρε παιδιά τι μερα ηταν αυτή η σημερινή? Ήμουν και κουρασμένη απο το τριήμερο και δεν τελειωνε η μερα με τιποτα παρολο που ημουν τρελλά πηγμένη.

Ουφφφφφ. Κατα τα αλλα ολες καλά?

4Rnfp3.png

αχ βρε κοριτσια, το πρωτο βραδυ στη χαλκιδική που είχα βάλει την Ιλιανα για ύπνο, είχε μάλλον υπερένταση απο το πολύ παιχνίδι και δεν μπορουσε να κοιμηθεί. Καθόταν και τραγουδαγε μόνη της, βάραγε παλαμακια και διάφορα τέτοια.

Της λεω λοιπόν (σκεφτόμενη οτι μπορεί και το κρεβάτι να την φόβιζε λίγο) "θές να ξαπλώσω μαζί σου?". Μου απαντάει ναι.

Ξαπλωσα λοιπόν δίπλα της και αρχισα να της χαιδευω την πλάτη, το μαγουλάκι της, και αφου σηκώθηκε και μου έδωσε δύο φιλάκια, έχοντας ήδη αρχίσει να γλαρώνει πια, έκλεισε τα ματακια της με ενα χαμογελο στο στόμα.........

ήταν μία απο αυτές τις μικρές στιγμούλες που σου μένουν χαραγμένες....

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.Απ'ότι διάβασα καλά περάσατε το τριήμερο.Μπράβο!

Εμένα ήρθε η αδερφή μου χθες το πρωί και την περιμέναμε σπίτι εναγωνίως εγώ και η μικρή μου.Η Θωμαϊτσα βέβαια περισσότερο για τον ξαδερφούλη της τον μικρό που τον έβλεπε και περισσότερο όλο το χρόνο μέσω skype γιατί ο μεγάλος πήγαινε σχολείο κι'έτσι όταν ήρθαν είχαμε χαρές και πανυγίρια.Το πόσο μου έλειψαν δεν λέγεται!

Η αδερφή μου μας έφερε ενα σωρό πράματα.Σε μένα κάτι τσάντες 2 καινούργιες που μου πήρε και κάτι δικές της που δεν τις κρατάει λέει,εντωμεταξύ είναι κάτι ακριβές μάρκες και της λέω τι μου δίνεις ρε,αυτές κάνουν μια περιουσία,και μου λέει έχει πολλές και δεν τις κρατάει.Εχω τσάντες τουλάχιστον για 3 χρόνια ακόμα.Εκεί τις πέρνουν φθηνότερα λέει αλλά και πάλι είναι πανάκριβες για μένα.Μου έφερε ρούχα,της μικρής μαγιό και κάτι άλλα πράματα.Ευτυχώς τις άρεσε το δώρο που της έκανα αλλά και πάλι νιώθω υποχρεωμένη με τόσα πράγματα που μας έφερε.Σήμερα πάλι πήγαμε βόλτα στο golden hall που ειχα να πάω κάτι χρόνια και μου λέει καλά είσαι δίπλα κι'έχεις να ρθεις τόσο καιρό?Εδώ για να ρθεις της λέω πρέπει να έχεις 3 χρυσές πιστωτικές.Τελικά μου πήρε κι'ενα ζευγάρι σκουλαρικια απο τα swarovski που ήθελα να πάρω γιατί δεν είχα αλλά έλεγα να μου τα έπαιρνε δώρο ο άντρας μου.Με τα χίλια ζόρια να μου τα πάρει.Τώρα πρέπει να δω τι άλλο θα της πάρω δώρο.

Αυριο τελικά πάω για την 2η θεραπεία κι'ελπίζω να είμαι καλά γιατί θέλω να χαρώ τις βόλτες με την αδερφή μου και τα ανίψια μου.Η μπουμπού δεν έχει σχολείο λόγω απεργίας και θα την αφήσουμε στους γονείς μου,θα παίζει και με τα ξαδέρφια της,μια χαρά.Φέτος τουλάχιστον με τον μικρό τα πάνε καλύτερα.Θα έρθει και η αδερφή μου παρέα κι'έτσι θα περάσει ευχάριστα η ώρα της αναμονής.Θα πιούμε και το καφεδάκι μας και θα κουτσομπολέψουμε.Αχ,πόσο μου έχει λέιψει όλο αυτό!

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Όλα καλά με τις εξετάσεις της Αλεξάνδρας! Έτσι φαίνεται τουλάχιστον από τις φυσιολογικές τιμές που έχει δίπλα κάθε μέτρηση. Θα πάμε ντοκτορ να επιβαιβεώσουμε!

Πήγαμε και είδαμε κρεβατακια, modeco & cilek. Πολύ όμορφα, αλλά κάτω από 650 ? δεν καθαρίζεις. Δεν έχουν πάρει χαμπάρι την κρίση αυτοί, τι να πω? Καλά για media strom δεν μιλάω καθόλου, θες τουλάχιστον 1500 ?.Και στο λένε με μία φυσικότητα :rolleyes::mad:

Υπάρχει πάντα βέβαια το ενδεχόμενο να πω στον πεθερό μου να μου φτιάξει το κρεβάτι που μου άρεσε περισσότερο (μαραγγός είναι) και απλά να ακριβοπληρώσω το στρώμα. Αυτά...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημερα!Εχω ερθει στη δουλεια εδω και μιση ωρα με λεωοφορεια,μετρο,ποδια κλπ...και μου την επεσαν 3 πελατες μαζεμενοι με το που μπηκα! Σημερα κοριτσια κοιμηθηκα μεχρι τις 8:30 και η μικρη επισης, μονο που αυτη κοιμηθηκε στη μανα μου,οχι στο σπιτι...μηπως να το μετακομισω εκει μονιμα το παιδι αφου του αρεσει τοσο πολυ και κοιμαται κιολας???

Μαρια εγω χθες πηρα σεντονακια μονα, 2 σετ 50 ευρω,για την ποιοτητα και τα σχεδια (φραουλιτσες κλπ) μια χαρα μαλλον τα πηρα ε?Επισης οταν μου ειπες χθες οτι πας για κρεβατακι στα συγκεκριμενα μαγαζια μου ηρθε να σου πω για τις τιμες, δεν υπαρχει λογος ρε κοριτσι να δωσετε μια περιουσια, εκει πληρωνεις μαρκα και εφε, η ποιοτητα δεν ειναι απαραιτητα καλυτερη, αν εβλεπες το κρεβατι που μου ειχε φτιαξει στα 15 μου ο πατερας μου με ενα φιλο του μαραγκο θα ελεγες οτι το πληρωσα κανα χιλιαρικο!Χιλιες φορες να πληρωσεις ενα καλο στρωμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...