Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εχω στο παιδικο κουτες!Στο σαλονι εχω κουζινα, σπιτακι,αυτοκινητακια...δε χωρανε πιστεψε με!!!

Μαριαλενα καθεται ξαπλα και φωναζει μαμακα μαμακα...οκ σημερα δεν προλαβε να φωναξει καθολου!

Κι εγώ της τα πήγα όλα στο παιδικό και ότι θέλει το πάει σαλόνι και το βράδυ τα μαζεύουμε:P:p:p:p Άρα αν δεν κλαίει, γιατί δεν την αφήνεις χωρίς να πας, δε θα ξανακοιμηθεί μόνη της λες?

Γι'αυτο εσυ κι εγω ας παραμεινουμε ενωμενες ...και με 1 τικερακι! Το 2ο θα ηταν ο ζουρλομανδυας μου!!!

Ναι καλά καλά, αφού κατά βάθος έχεις ψηθεί τρελλά:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι Μαριαλεννα δε θα ξανακοιμηθει!Ειτε παω ειτε οχι!Ασε που οταν παω συνηθως τη βρισκω φουλ κατουρημενη και την αλλαζω κατευθειαν!Μιλαμε τωρα για παιδι που χθες ειχε κοιμηθει 1 ωρα 12:30-1:30 το μεσημερι στο αυτοκινητο και ξανακοιμηθηκε στις 10 το βραδυ!

Άντε μπείτε οι ταξιδιάρες να μας πειτε πως τα περάσατε.
Κοπελιά, 24/6 κινέζικο, θα έρθεις;
Να πω και τι ωρα ξυπνησα σημερα? 5:30 βεβαια...μουτζωστε με κιολας,ειμαι η χειροτερη μανα του κοσμου...προσπαθω να ξανακοιμησω το μωρο με φωνες και ουρλιαχτα...εμ,δε γινεται.Τουλαχιστον το καημενο δεν κλαιει,φοβαται και απλα μαζευεται...
Εχεις απλά σπασμένα νεύρα. Εγώ κάθε μα κάθε μέρα τα ίδια χαϊρια δεν θα άντεχα, το δηλώνω! 'Αλλαζέ την και πήγαινε πάλι στο κρεββάτι σου, αφού δεν κλαίει
Γι'αυτο εσυ κι εγω ας παραμεινουμε ενωμενες ...και με 1 τικερακι! Το 2ο θα ηταν ο ζουρλομανδυας μου!!!
Κι εγώωωωω

Καλημέραααα. Πάω να ετοιμάσω την κλαψιάρα μαϊμού, θα πάμε σ'έναν φίλο του για καφέ σήμερα. Ελπίζω να μην πιαστούν μαλλί με μαλλί!

WN6Op3.png

Κοπελιά, 24/6 κινέζικο, θα έρθεις;

Ναι οκ, εκτός απροόπτου βέβαια! Πωωω και την επομένη έχουμε καφέ...πως τα κανονίσατε πάλι έτσι ρε κορίτσια μου. 2 μέρες σερί είναι πολύ, αλλά κάτι θα κάνω... Πήρες το κουπόνι μου? Αν ναι σου χρωστάω. Πες μου να βρεθούμε να ξοφλήσω τα χρωστούμενα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Ναι οκ, εκτός απροόπτου βέβαια! Πωωω και την επομένη έχουμε καφέ...πως τα κανονίσατε πάλι έτσι ρε κορίτσια μου. 2 μέρες σερί είναι πολύ, αλλά κάτι θα κάνω... Πήρες το κουπόνι μου? Αν ναι σου χρωστάω. Πες μου να βρεθούμε να ξοφλήσω τα χρωστούμενα!

Ναι ρε παιδια,πως τα κανονισατε ετσι???:confused:ειμαι σιγουρη παντως οτι θα χασει και το σαββατο ατομα..κριμα!Μαρια δεν ειναι καφες του σαββατου, ουζο ειναι!

Ναι ρε παιδια,πως τα κανονισατε ετσι???:confused:ειμαι σιγουρη παντως οτι θα χασει και το σαββατο ατομα..κριμα!Μαρια δεν ειναι καφες του σαββατου, ουζο ειναι!

Όχι ρε γιατί να χάσει το Σάββατο άτομα, αφού 4-5 πήραμε κουπόνια:P:p:p Πείτε ότι είναι "Μανούλες weekend":p:p:p:p:p:p Έτσι για να πάρουμε μεγάλη δόση γιατί μετά αρχίζουν οι διακοπές!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Βρε Μαριλου δε μου λες, αφου η Λενα μιλαει κανονικα και συνεννοειστε πως και δεν εχεις ξεκινησει ακομα να της κοβεις την πανα???

Γιατί ακόμη δεν το λέει πριν, είμαστε σε καλό δρόμο αλλά δε θεωρώ ότι είναι έτοιμη ακόμη. Πρώτα τα κάνει και μετά τα λέει οπότε πιστεύω πρέπει να πεεριμένω λίγο ακόμη. Άσε που νομίζω ότι τώρα πρέπει να περιμένω να γεννηθεί το μωρό και μετά γιατί αν την κόψει τώρα και σε ένα μήνα γεννήσω θα μου κάνει σίγουρα πισωγύρισμα. Είναι κια η μετακόμιση στη μέση που θα της αναστατώσει την καθημερινότητα, οπότε είπα μέχρι να τακτοποιηθούμε να μην κάνω πειράματα από τη στιγμή που και το παιδί δε δείχνει ακόμη έτοιμο.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εμενα κοριτσια με ανησυχει που δε θελει να βλεπει το γιογιο στα ματια της...μια θεια μου στο χωριο που ο μικρος της ειναι 4-5 μου ειπε οτι τα ιδια εκανε κι αυτος και του πηρα καθισματακι λεκανης

Εμείς μόνο καθισματάκι έχουμε πάρει έτσι κι αλλιώς. Αλλά νομίζω ότι ακόμη κι αυτό είναι σημάδι ότι δεν είναι έτοιμη ακόμη το ότι δε θέλει να το βλέπει. Κρύψτο και βγάλτο σε κάνα μήνα πάλι αν είναι

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα κορίτσια... τι κάνετε?

πηζω στη δουλειά σημερα (αν θυμαστε ειχα παρει αδεια κανονικά) οποτε θα σας τα πω εν τάχει.

Περάσαμε πολύ ωραία στη Χαλκιδική, την πρωτη μερα ειχε χαρμα καιρό, ημασταν στην θάλασσα μεχρι τις 9 το βράδυ. Ημασταν πολύ μεγαλη παρεα (αν και εμεις ξεραμε μονο το ενα ζευγαρι, τελικά γνωριστηκαμε με πολλα)

Την κυριακή εβρεξε πολύ, αλλα ήμασταν αραχτοί σε καφετεριες και ταβερνες και το βράδυ οι φίλοι των ξαδελφων μας, κανανε και ενα barbeque και ήμασταν πάλι ολοι εκεί... Ειχε σταματήσει και η βροχή και ειχε μια γλυκια δροσιά (και πολλά κουνούπια)

Τη Δευτερα μαζεψαμε τα πραγματα μας, πηγαμε φαγαμε πρωινο, και φυγαμε για θεσσαλονικη, οπου φτασαμε μεσημερι και πηγαμε κατευθειαν για φαγητο στους θειους του νίκου και μετα στο σπιτι των ξαδελφων μας μεχρι το βραδυ που φυγαμε.

Η Ιλιανα εκανε το πρωτο της ταξιδι με αεροπλανο, κοιμηθηκε πρωτη φορα σε μονο κρεβάτι, εκανε το πρωτο της μπανιο για φετος, περασε γενικοτερα καλά, υπηρχαν και πολλα παιδακια στην παρέα, αλλα επειδή αυτή τη στιγμή βγάζει και τους 4 κοπτήρες μαζί, ήταν και εκτός περιβάλλοντος, ήταν ξεσηκωμένη με τόσα παιδάκια, την ψοφαγαμε κι εμεις περα δωθε, ήταν λίγο δύσκολη στη συμπεριφορά της και στη συνεννόηση, οπότε είχαμε και κάποιες δόσεις γκρίνιας, οχι ομως τοσο πολλές ώστε να μας πρήξει. Απλά δεν είχε τη συνιθισμένη καλή συμπεριφορά της.

Ωραια λοιποόν περασαμε, είπαμε του χρόνου πρώτα ο θεός να πάμε εκεί για διακοπές μαζί με τα ξαδελφια μας που κανουμε πολύ καλή παρέα, γνωρίσαμε και την παρέα τους που ειναι όλοι φοβερά παιδιά και εχουν και παιδάκια.

4Rnfp3.png

Ναι στο πήρα, 9 ευρά είναι
Ρε σεις, δεν σας είπα να το βάλω Σάββατο αν θέλετε να έρθετε όλες οι καφετζούδες του Σαββάτου και μου είπατε να μην το πειράξω, να το βάλουμε έκτακτο; Αρα όποια μπορεί να έρθει και τις 2 μέρες θα έρθει :cool:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...