Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!

εμεις εχθες το καταβροχθησαμε το ρυζαλευρο!!δεν την προλαβαινα!!!

οσο για το multi εγω εχω ενα πολυ μικρο με 2λεπιδες και θα παω να παρω μπλεντερ izzy 40ευρω(με κουπονια), για τις κρεμες της μπεμπας.

ikkrp2.png

line_line_typew6_beg_d_typew11_time_1234587600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!

εμεις εχθες το καταβροχθησαμε το ρυζαλευρο!!δεν την προλαβαινα!!!

οσο για το multi εγω εχω ενα πολυ μικρο με 2λεπιδες και θα παω να παρω μπλεντερ izzy 40ευρω(με κουπονια), για τις κρεμες της μπεμπας.

Για πάρε και πες μας αν είναι καλό ;)

Με περηφάνια σας ανακοινώνω πως φάγαμε παραπάνω από το μισό μήλο!!! Λίγο ζόρι ακόμα και θα το έτρωγε όλο! Αύριο πιστεύω να το φάει όλο!

bounce8.gif

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι, αυτό που λένε κανά δύο τράπεζες με 40 ευρώ το χρόνο, λέει έχεις έκπτωση σε εξετάσεις, δωρεάν επισκέψεις σε παιδίατρους και τα λοιπά, τι λέει? Το έχει ψάξει καμία???

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ κι εδώ για τις ευχές.....!!

Σας βλέπω, που συζητάτε για τις κρέμες και ζηλεύω.....!!!

Η παιδίατρος μας είπε να ξεκινήσουμε στις 30 του μήνα, αλλά έλεγα να του δώσω 1η φορά την Πρωτοχρονιά για γούρι.......!!!!

Βασικά, θα φτιάχνω 2πλή μερίδα, να τρώω κι εγώ, πεθαίνω για κρέμεεεεεες......!!!!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Γειά σας κορίτσια.

Νadine να σου ζήσει ο μικρός Παναγιώτης, πολύ όμορφο όνομα...!!!

Ερώτηση άσχετης μάνας (που μαθαίνει στου κασίδη το κεφάλι, όπου κασίδης βλέπε πιτσιποπάκος): το ριζάλευρο προκαλεί δυσκοιλιότητα? γιατί του μικρού στούμπωσε ο πισινούλης....

Κοριτσάκια μου, σας ευχαριστώ κι εδώ για τις ευχές.....!!

Σας βλέπω, που συζητάτε για τις κρέμες και ζηλεύω.....!!!

Η παιδίατρος μας είπε να ξεκινήσουμε στις 30 του μήνα, αλλά έλεγα να του δώσω 1η φορά την Πρωτοχρονιά για γούρι.......!!!!

Βασικά, θα φτιάχνω 2πλή μερίδα, να τρώω κι εγώ, πεθαίνω για κρέμεεεεεες......!!!!!!!

Εμένα το ρυζάλευρο δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Ειδικά της Nestle μου φαίνεται πολύ άνοστο. Προτιμώ της Nutricia... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μπισκοτόκρεμα δεν έχω δοκιμάσει ακόμα...

Αννούλα τέλεια η βασιλόπιτά σου!!! Πες μου πως γίνεται το άσπρο γλάσσο, γιατί ποτέ δεν μου πετυχαίνει!!! (μου βγαίνει πολύ αραιό) :roll:

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια.

Ερώτηση άσχετης μάνας (που μαθαίνει στου κασίδη το κεφάλι, όπου κασίδης βλέπε πιτσιποπάκος): το ριζάλευρο προκαλεί δυσκοιλιότητα? γιατί του μικρού στούμπωσε ο πισινούλης....

Για δυσκοιλιότητα δεν ξέρω αλλά σίγουρα γίνονται πιο σφιχτά τα κακάκια...Το παρατήρησα και στην μικρή που χτες σφιγγόταν σφιγγόταν και έκανε αρκετά σφιχτά κακά....λογικό είναι αφού τώρα πια δεν πίνουν μόνο υγρά...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Δεν νομίζω να προκαλέι δυσκοιλιότητα.. Εμείς τα κάνουμε 2 φορές τη μέρα συνήθως πλέον. Δεν έχει αλλάξει κάτι...

Γειά σας κορίτσια.

Ναι! Βάλτου χαμομήλι στο γάλα του! Μόλις ξεκινήσετε λαχανικά θα στρώσει...εμένα μόνο κουραδάκια:confused::confused::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol: κάνει πλέον δεν νομίζω ότι κάνουν νερουλά κακά όπως πριν αφού αρχίσουν τροφές!

Εμένα το ρυζάλευρο δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Ειδικά της Nestle μου φαίνεται πολύ άνοστο. Προτιμώ της Nutricia... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μπισκοτόκρεμα δεν έχω δοκιμάσει ακόμα...

Αννούλα τέλεια η βασιλόπιτά σου!!! Πες μου πως γίνεται το άσπρο γλάσσο, γιατί ποτέ δεν μου πετυχαίνει!!! (μου βγαίνει πολύ αραιό) :roll:

Ναι δεν είναι ωραία γιατί δεν έχει ζάχαρη....η nutricia νομίζω έχει...:wink:

Λοιπόν το γλάσο το πέτυχα λίγο στη τύχη....έβαλα μια μπάρα λευκή σοκολάτα περίπου 200-250γρ. ήταν,2 κούπες ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη και μία κουταλιά της σούπας βούτυρο....βάζεις σε μπεν μαρί τη σοκολάτα με το βούτυρο να λιώσει κ μετά βάζεις την άχνη κ ανακατεύεις μέχρι να γίνει σαν κρέμα(πυκνότητας λίγο πιο αραιή από τη κρέμα του γιου σου :tongue:) αν το δεις πολύ αραιο βάλε λίγη ακόμα άχνη....έχε υπόψην ότι το γλάσο σφίγγει μόλις κρυώσει οπότε μην περιμένεις να είναι σαν κόλα από την αρχή....σβήνεις το μάτι κ το αφήνεις πάνω στο μπεν μαρί για να μην σφιξει μέχρι να το βάλεις στο γλυκό!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Λοιπόν το γλάσο το πέτυχα λίγο στη τύχη....έβαλα μια μπάρα λευκή σοκολάτα περίπου 200-250γρ. ήταν,2 κούπες ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη και μία κουταλιά της σούπας βούτυρο....βάζεις σε μπεν μαρί τη σοκολάτα με το βούτυρο να λιώσει κ μετά βάζεις την άχνη κ ανακατεύεις μέχρι να γίνει σαν κρέμα(πυκνότητας λίγο πιο αραιή από τη κρέμα του γιου σου :tongue:) αν το δεις πολύ αραιο βάλε λίγη ακόμα άχνη....έχε υπόψην ότι το γλάσο σφίγγει μόλις κρυώσει οπότε μην περιμένεις να είναι σαν κόλα από την αρχή....σβήνεις το μάτι κ το αφήνεις πάνω στο μπεν μαρί για να μην σφιξει μέχρι να το βάλεις στο γλυκό!

Μμμμμ ωραία :D Όταν λες άσπρη σοκολάτα εννοείς κουβερτούρα έτσι? Λέω να βάλω και στη δική μου βασιλόπιτα :D

κορίτσια καλησπέρα...nadine να σου ευχηθώ και από εδώ..να χαίρεσαι τον Παναγιώτη...

φρουτάκι τρώμε μισο...κόβω 1 μπανάνα,1 μήλο,1 αχλάδι και στίβω πορτοκάλι..αλλά με τις μέρες της...ρυζάλευρο νουνου το τσακίζουμε,nutricia δεν μας αρέσει..σήμερα την κρεατοχορτόσουπα την φάγαμε πολύ εύκολα

εγώ έχω το multi το καινούργιο και είναι μια χαρα

χριστινάκι ελπίζωνα είναι τπτ το αιματάκι...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου ;) Σήμερα η μέρα έχει ξεκινήσει τέλεια!!!! Ξυπνήσαμε το πρωί και χουζουρεύαμε και οι τρεις παρέα καθότι και ο καλός μου έχει άδεια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: και τώρα η γοργονίτσα κοιμάται (και ονειρεύεται τον αλητάκο ντυμένο Αη Βασίλη μην ξεχνιόμαστε συμπεθέρα;););)) κι εμείς πίνουμε καφεδάκι...... Σε λίγο θα πάει ο Βασίλης για εξωτερικές δουλειές κι εγώ θα κάνω βασιλόπιττα. Το μεσημέρι έχω και κομμωτήριο κούρεμα ανταύγειες να με βρει ο καινούριος χρόνος ανανεωμένη:D:D:D:D:D:D

Γειά Χριστίνααααααα!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Ο πιτσιποπάκος όλο σχεδόν το βράδυ ήταν ξύπνιος και....γέλαγε:rolleyes: είναι δυνατόν? και όχι μόνο γέλαγε αλλά χοροπήδαγε από τον ενθουσιασμό του....δεν πρέπει να υπάρχει πιο....χαζοχαρούμενο μωράκι...:tongue::tongue::tongue:

Πήρα τηλ χτες τον παιδίατρο για την δυσκοιλιότητα και είπε να ξεκινήσουμε λαχανικά. Για 2 μέρες πατάτα και μετά κολοκυθάκι, μπρόκολο και κουνουπίδι ανά 2 μέρες. Είπε επίσης να αποφύγω το καρότο γιατί προκαλεί δυσκοιλιότητα και καθόλου αλάτι, μόνο λίγο λαδάκι και χυμό λεμονιού.

Kαλημερα κοριτσια!

Εγω πηγα τον Αντωνη χθες στο mall και καταχαρηκε! Ανεβηκε και στο τρενακι, και στο καρουσελ, νομιζω πως ειναι ετοιμος για το allou fun park!

Η Λιζα απο προχθες ειναι στο καινουριο σπιτι. Ειναι ηρωας αυτη η γυναικα! Εκανε μετακομιση σε 2 μερες με 5μελη οικογενεια και κανεναν να της κρατησει το μωρο! Νομιζω πως μολις τακτοποιηθουν λιγο, θα μπει στο γιακουζι, θα κλειδωσει την πορτα, και θα μεινει κανα 12ωρο να χαλαρωσει!!!

Κι εγω θα φτιαξω βασιλοπιτα σημερα, αλλα δε μας αρεσουν τα πολυ γλυκα, και σε ολες τις συνταγες βαζω τη μιση ζαχαρη απ΄οσο λεει, οποτε απορριπτεται το γλασσο. Θα ριξω λιγη αχνη και θα φτιαξω το 2010 με γαρυφαλλα.

Περιμενω και την κοπελα για φασινα σημερα. Για να δουμε, θα βρεθει η βερα?:rolleyes:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...