Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χρονια πολλα Καρολ!!!!!!!!!!!!

πολυχρονη και οτι επιθυμεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σε χαιρονται οι γονεις σου και τα αδερφακια σου!!!!!!!!!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Aντριανα σε καταλαβαινω απολυτα...και η καρολ ετσι ακριβως ειναι...δρ τζεκυλ και μιστερ χαιντ...η απολυτη μεταμορφωση! ;););) Εξω ειναι αγγελος και στο σπιτι διαολος :rolleyes:

εμενα και εξω και μεσα ειναι ζωηρουλης!!!!

δεν με ακουει καθολου....

ζηλευω με αγαπη τα παιδακια που καθονται κοντα στις μαμαδες τους

που παιζουν με τις ωρες με καποιο παιχνιδι

που περπτανε και δεν τρεχουν..

θελω να τον παρω μια φορα και να παμε για καφε οι δυο μας

να καθισουμε

να του παρω κατι να πιει....

και οχι νε τρεχει σαν τρελο μεσα στο μαγαζι...

πολλα θελω εεε????

στο μονο που καθεται με τις ωρες ειναι στο αυτικινητο να κανει πωσ οδηγαει,,,,

γεια σας ειπα? δεν ειπα....

γεια σας λοιπον!!!

ειπα να κοιμηθω αλλα μου φυγε ο υπνος

εβαλα λαδακι στις φτερνες μου μηπως και ενυδατωθουν,,,,:confused::confused::confused:

χθες ειχαμε παλι παρτυ με τον μικρο

κλαιει και δεν θελει να κοιμηθει στο κρεββατι του

μονο στο δικο μας

ετσι εφυγε ο αντρας μου στον καναπε κι εγω με τον νικολα στο κρεββατι μας

ξυπνησε κατα τις 6 το πρωι του δωσα το γαλα του και υπνο ξανα ο καθενας στο κρεββατι του

στις 9 ηρθε η κοπελα να μου βαψει τα μαλλια και ακομη κοιμομασταν:oops::oops:

Διαφημίσεις

Δημητρουλα προσοχη!!!!! στην μεση!!!

σε καταλαβαινω απολυτα

εδω και 10 μερες με εχει πιασει και μενα η μεση ετσι ξαφνικα χωρις να κανω καποια δυσκολη και βαρια δουλεια????

μονο οταν ξεκουραζομαι ειμαι καλα

πχ εχθες που σιδερωσα 4 πλυντ και μετα βγηκα και καροτσαδα στην αγορα

οταν γυρισα ημουν τοσο χαλια

μα τοσο χαλια

νομιζα θα καταρρευσω...

δεν μπορουσα να κουνηθω...

εβαλα τον μικρο για μπανιο αλλα δεν μπορεσα να συνεχισω....φωναξα τον αντρα μου

σημερα ειμαι καλα!!

Λοιπόν, εμείς με το Νίκο γνωριζόμαστε απο το 1998 (συνάδελφοι), τα φτιάξαμε το 2000, παντρευτήκαμε το 2004 και φέτος κλείσαμε 11 χρονια ζευγος και κλεινουμε 7 χρόνια φαγούρας!!!!!!!

Καλό τριήμερο σε όλες. Καλά να παμε και καλά να γυρίσουμε.

Σας φιλώ

4Rnfp3.png

kαλημέρα.Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα.Σαν να πέρασε η μέση ως δια μαγείας αλλά δεν ξεαθαρεύομαι ακόμα,έχω και την γυναίκα να κρεμάσουμε επιτέλους τις κουρτίνες που τοσο καιρό είναι το σπίτι μου χωρίς.Θα μου καθαρίσει κιόλας να ξεβρομίσουμε μιας κι'εγώ αυτες τις μέρες δεν έκανα τίποτα αφού δεν μπορούσα.Την μικρή την πήγε ο μπαμπας της στην πεθερά μου πρωί-πρωί.Φύγανε στις 8.Σηκώθηκε και τις ετοίμασε και το φαγητό της και μετά σηκώθηκα κι'εγώ και ετοίμασα την τσάντα της με τα απαραίτητα.Το παογευματάκι θα πάμε να την πάμε να την πάρουμε.Πόσο μου αρέσει που έχει αρχίσει να κάθεται και σε άλλους και να μην κλαίει.Πριν λίγο καιρό ούτε μας πέρναγε απ'το μυαλό να την αφήσουμε στην πεθερά μου ή στη μαμά μου έστω για λίγο.Τώρα και βάσει των δεδομένων που άλλαξαν το κάνουμε και είναι πολύ διαφορετικά.Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να αφήσεις το παιδί σου κάπου σε μια δύσκολη στιγμή χωρίς να έχεις και το άγχος πως θα είναι και τι θα γίνει,αν κλαίει και τα σχετικά.Ευτυχώς όσο μεγαλώνει τις αρέσει να κάθεται και να παίζει στις γιαγιάδες και τους παπούδες της.

Αυριο θα ήθελα να πάμε να κάνουμε ενα μπανάκι.Εσείς που έχετε φύγει να περάσετε ενα τέλειο τριήμερο.

SI5Yp3.png

Γειαααα!!!Ευτυχως ιδω στου χουριο εχουμι κι wi-fi!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:πινουμε καφε στην μοναδικη καφετερια του χωριου!Φτασαμε 12 παρα και απο τοτε ειμαστε ολο εξω σχεδον!Την ξυπνησαμε 8 παρα για να φυγουμε το πρωι:confused::confused::confused:Η Τετα δε μαζευεται ουτε για υπνο,με το ζορι επεσε στις 4:30...μας εκανε κι εναν ψιλοεμετο σρο δρομο,ευτυχως εβγαλε λιγα πραματα καθοτι νηστικη απο χθες το βραδυ...δεν ειπιε γαλα και δεν ηθελε τιποτα στο δρομο...τα εφαγα ολα μονη μου!!Καλα να περνατε!

Διαφημίσεις

Καλημερα!Καλε που ειστε ολες?Λειπετε?Εμας εδω μας τα χαλασε ο καιρος σημερα,ψιχαλησε λιγο και τωρα εχει απλα πολυ συννεφια και δροσια..Επισης ενω η μικρη κοιμηθηκε 11:30 ξυπνησε απο την καμπανα στις 6:30...κι εδω υπνος γιοκ!

Γειαααα!!!Ευτυχως ιδω στου χουριο εχουμι κι wi-fi!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:πινουμε καφε στην μοναδικη καφετερια του χωριου!Φτασαμε 12 παρα και απο τοτε ειμαστε ολο εξω σχεδον!Την ξυπνησαμε 8 παρα για να φυγουμε το πρωι:confused::confused::confused:Η Τετα δε μαζευεται ουτε για υπνο,με το ζορι επεσε στις 4:30...μας εκανε κι εναν ψιλοεμετο σρο δρομο,ευτυχως εβγαλε λιγα πραματα καθοτι νηστικη απο χθες το βραδυ...δεν ειπιε γαλα και δεν ηθελε τιποτα στο δρομο...τα εφαγα ολα μονη μου!!Καλα να περνατε!
Χαχαχα τρελλαίνομαι για περιγραφή. Εμείς δεν τα καταφέραμε ψες για συνάντηση με Κωνσταντίνα, οπότε πήγαμε στην πεθερά μου με πίτσες, φάγαμε, της ευχηθήκαμε (έχει σήμερα γεννέθλια) και γυρίσαμε. Τώρα περιμένω να πάει για νάνι ο μικρός, να κάνω ένα ντουζ και να ετοιμαστώ, έχουμε β' δόση αμπαλάρισμα βιβλίων για το ελπίδα. Είμαι ανώμαλη; Μου άρεσε χτες το απόγευμα ο καιρός, αλλά μ'αρέσει πολύ και σήμερα!
περαστικη ειμαι ε :D:D:D:D

μπηκα και ειδα οτι ειστε μια χαρα :D

συνεχιστε εσεις :tongue::tongue::tongue:

Καν' δουλειά σου, μόνο μη μουτζώσεις :tongue:

WN6Op3.png

Βροχή,βροχή,πολύ βροχή!

Καλά αν δεν ερχόταν σήμερα ο μπαμπας μου να μας φτιάξει το κρεβατάκι της μικρής ακόμα έτσι θα εμενε δεν ξέρω κι'εγώ για πόσο.Απο σήμερα έχουμε κι'εμείς κανονικό κρεβατάκι για παιδάκια πλέον.Βάλανε τις τραβέρσες,βάλαμε και το προστατευτικό κάγκελο που είχα πάρει και είναι μια χαρά το κρεβατάκι μας.Τώρα μένει λίγο να προσαρμοστεί γιατί πιστευω οτι θα κατεβαίνει και θα τσουλασάρει στο σπίτι αλλά θα δω τι θα κάνω.Ηταν κάτι που έπρεπε να γίνει άλλωστε γιατί με την μέση μου δεν μπορούσα να την ανεβοκατεβάζω πια.

SI5Yp3.png

Τι έγινε τσούπρες όλες πήραμε τους δρόμους;;;; Μια χαρά:) Εμείς ήρθαμε χθες το απόγευμα Λαγονήσι στη γιαγιά και τον παππού μου και μια και ο μπαμπάς μας δουλεύει σήμερα, μας άφησε εδώ και η μικρή έχει ξεσαλώσει!!!!!! Αλωνίζει στον κήπο, παίζει όλη μέρα με τα νερά και τώρα μαζεύει σαλιγκαράκια και τα βάζει σε ένα κουτάκι!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...