Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Αννα, περαστικά σας κοριτσι μου. Τι μακακια ειναι αυτο να σε πιανει αρρωστια σε ταξίδι και πόσο μάλλον τέτοιου είδους.

Επίσης να χαίρεσαι τη Ζωούλα σου, ήταν η μέρα που αρρωστησε η Ιλιάνα, και ξέχασα να σου ευχηθώ. Να ειναι παντα υγιής και χαρούμενη η κορούλα σου.

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παλι σωπασατε?????????????????????????τι παθατε????????????αχ αυτο το τσατ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριαννα ευτυχωσ ειμαι ολο και καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!μεχρι σημερα(ακομα και σημερα)δεν μπορω να ξαπλωσω ανασκελα,να καθησω ευκολα και γενικα ποναω πολυ πλατη,χερια,ποδια κτλ...

δεν μου λεσ συνηθησε το αντωνακι σου το νεο σασ σπιτι???ευχομαι ολα καλα τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περαστικα σασ βρε κοριτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτου και ξανα φτου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σασ ματιαξαν???ευχομαι να αναρρωσετε συντομα ,τουλαχιστον για να απολαυσετε το υπολοιπο των διακοπων σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλια στην ζωουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δημητρουλα !!!!!!!!!!!!!!!!ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μην σκασ για το σπιτι και την καθαριοτητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!προεχει η υγεια σου πανω απο ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολινακι πολυχρονο το καρολινακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καρολινακι σου ευχομαστε να εισαι υγιησ και πολυ ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να χαιρεσαι πολινακι και τα τρια ζουζουνια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

δεν σασ ειπα,χτεσ ειχαμε επετειο με το στεφανι!!!!4 χρονια...πωσ περασαν!!!το μεσημερι του μαγειρεψαμε,μετα σβησαμε και οι 4 την τουρτα (ευτυχωσ το αγγελικιδιον ,δεν εκανε φου γιατι ηταν ωσ συνηθωσ επι μια ωρα μπουκωμενη....!!!),και το βραδυ πηγαμε σε μια παραθαλασσια περιοχη για ποτακι!!!

και ναι,καθησαμε πανω απο μιση ωρα χωρισ εννοια!!!χωρισ να γκρινιαξει καν η μπουρμπουλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και παρολο που δεν ειχαμε το καροτσι τησ ,μονο την κουβαλουσαμε με το καθησματακι του αυτοκινητου....

καλε ησυχασε λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(οχι και τελειωσ αλλα σε συγκριση με παλαιοτερα μια χαρα ειμαστε!!)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Να ζησετε Ειρηνη!!!Κι εμεις 25 Αυγουστου 4 χρονια θα κλεισουμε...αιωνας μου φαινεται οτι περασε!!!

Εμείς 31 Αυγούστου κλείνουμε 14 χρόνια μαζί και 4 παντρεμένοι και νομίζω ότι ήταν χθες που τα πρωτοφτιάξαμε ρε κορίτσια:P:p:p:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

σε ευχαριστω πολυ μαριλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ εσυ να χαιρεσαι και καλη λευτερια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

προχτεσ κοριτσια ,ειχα και αλλο σκηνικο με το αυγο τησ αγγελικησ!!!!!!!!!!!(περα απο το σκηνικο με την σκαλα που το εσταζε πανω μου......)!!!!!για να καταλαβετε ,αν δεν το εχετε ηδη καταλαβει φαγητο+αγγελικη-υπαρχει θεμα!!!!!!εχει κρατησει μεχρι και μια ολοκληρη ωρα μια μπουκια στο στομα τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

προχτεσ λοιπον ενω ειχε κλεισει παλι μισαωρο η μπουκια του αυγου(φανταζεστε τι αυγουλιλα ηταν πλεον ,ε??),

κανει τα κ@κ@ τησ και μου βαζει το χερι μεσα στο παμπερσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::mad::?::idea::arrow::cool:freak εγω!!!!!!!:shock:την βαζω μεσα στην μπανιερα να την πλυνω και μου κανει ενα μπου (κατι τετοιο τελοσ παντων)και γινομαι απο το προσωπο ,μπλουζα και παντελονι μεσα στην αυγουλιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αμαν και πωσ εκανα να ξεβρωμισω κι εγω και το μπανιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χτεσ παλι ,πριν την τουρτα ηταν ωσ συνηθωσ μπουκωμενη.....καθεται σε μια καρεκλα μπροστα απο το τραπεζι και τησ ηλθε φτερνισμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτερνιζεται λοιπον και γινεται ολο το τραπεζι και ολεσ οι απεναντι καρεκλεσ και πατωμα(μολισ ειχα σφουγγαρισει...) μεσα στην φρουτοκρεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αγανακτησα να βγαζω απο ολα τα inox σιδερακια,ποδια καρεκλων κτλ φρουτοκρεμεσ.....

αυτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καταλαβετε τωρα τι γινεται μια απλα και συνηθησμενη ημερα σπιτι μασ ε????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Εμείς 31 Αυγούστου κλείνουμε 14 χρόνια μαζί και 4 παντρεμένοι και νομίζω ότι ήταν χθες που τα πρωτοφτιάξαμε ρε κορίτσια:P:p:p:p:p:p:p

Αχ εκεινος ο Αυγουστος του 7 μας εφαγε....:rolleyes::tongue::tongue::tongue: εμεις μαζι ειμαστε απο το Δεκεμβρη του 2000..μετρηστε εσεις,εγω βαριεμαι...:tongue::tongue:

Ειρηνη εμεις το φτυσιμο το ξεχασαμε ευτυχως αφου θεμα με το φαγητο δεν εχουμε! Αλλα απο φτερνισμα,...τι να σου πω,απο την τηλεοραση ακομα να βγει η φρουτοκρεμα!

Να πω κατι για το οποιο ανησυχω? Της Τετας της αρεσει πολυ το τυρι, οτι τυρι να ναι,οκ κιτρινο συνηθως γκουντα η γραβιερες κλπ αλλα ρε κοριτσια τρωει πολυ και φοβαμαι μην παθει καμια χοληστερινη!Της δινει και η μανα μου πολυ...

καλα σασ θυμομουν οτι ημασταν τησ ιδιασ χρονιασ παντρεμενεσ.....μαριλου,κατερινα ,αννα και χριστινα νομιζω(ή κανω λαθοσ?)

σευχαριστω κατερινακι!!να σαι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Να ζήσετε Ειρήνη, ευτυχισμένοι!

Μαριαλένα άκουσες τίποτα... ότι λέει θα κόψουν το 6μηνο οαεδ?Κάτι ακούγεται αλλά δεν πρέπει να έχει βγει εγκύκλιος. Μα όλα τώρα θα τύχουν?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαριαλένα άκουσες τίποτα... ότι λέει θα κόψουν το 6μηνο οαεδ?Κάτι ακούγεται αλλά δεν πρέπει να έχει βγει εγκύκλιος. Μα όλα τώρα θα τύχουν?

Μη μας λες τετοια τωρα....

κατερινα εμεισ λιγο πιο μετα,ιανουαριοσ του 01.

μαριλου ποσο χρονων ησουν δηλαδη ?γυμνασιο θα πηγαινεσ ε?

το 01 που τα εφτιαξα εγω με τον αντωνη ημουν 17!!!!!!!!τριτη λυκειου!!!!!τωρα οδευω στα 28...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ράδιο αρβύλα είναι. Άσε που και να ψηφιστεί τώρα δε θα ισχύσει για μας, εμείς το προλαβαίνουμε κανονικότατα. Άσε τώρα που το είπα και συμφώνησαν μαζί μου και δεν είχαν και κανένα πρόβλημα, δε θέλω τέτοια:tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

κατερινα εμεισ λιγο πιο μετα,ιανουαριοσ του 01.

μαριλου ποσο χρονων ησουν δηλαδη ?γυμνασιο θα πηγαινεσ ε?

το 01 που τα εφτιαξα εγω με τον αντωνη ημουν 17!!!!!!!!τριτη λυκειου!!!!!τωρα οδευω στα 28...

Επιτελους, βρηκα και μια μικροτερη απο μενα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...