Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ δε δουλεύω αλλά ο καλός μου δουλεύει και δεν ξέρω τι θα κάνουμε τη Δευτέρα. Έλεγα μήπως μας πάει Λαγονήσι στη γιαγιά μου την Κυριακή το βράδυ να μας αφήσει και Δευτέρα βράδυ να μας μαζέψουν οι δικοί μου που θα γυρνάνε από Τζιά:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα (κακή στραβή και αναποδη)

Χτες γυρισα έκανα δουλειές, ψόφησα, με νευρίασε η Ιλιανα το βράδυ, πόναγε το δόντι μου. Σήμερα ξυπνησα στραβα, με ξανανευριασε η Ιλιανα (πραγμα που δεν θα γινοταν φυσικά αν δεν ημουν με τετοια σκατοδιαθεση), δεν ειχα κοιμηθει καλα το βραδυ... ερχομαι στο γραφειο... Η μία μου διευθύντρια που ελειπε 4 μερες ταξίδι, με το που μπαινω στο γραφειο να της πω καλημερα, μου παταει ενα ξεχεσίδι που αλλο δεν είχε (και το χειρότερο για πραγματα για τα οποια δεν εφταιγα καθολου). Αρχισα να φωναζω κι εγω, γιατι ημουν που ημουν με σκατοδιαθεση, με πηρε και απο τα μουτρα, δεν ειχα και ευθύνη, και γιναμε μπιλιες πρωι πρωι. Αντε τωρα να της πω οτι την Τριτη θελω να λειψω.

ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ πως το λενε....

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

... και μετά η κουκουβάγια αγορομάνα τον φαντασιωνόμουν 16 χρονών με κοτσίδα και κιθάρα να με τρέχει στις συναυλίες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ, αχ, χθες τον πήγα και του έκοψαν τα μαλλιά, δε μ' αρέσει καθόλου έτσι, αγορόφατσα τώρα! Θέλω ξανά τα μπουκλάκια!

Tρελαίνομαι για Πασχαλίδη αλλά χθες είχαμε πάλι φιέστες στο σχολείο της Σοφίας, πολύ ωραία ήταν δε λέω... Προχθές μάλιστα η γιορτή ήταν αφιερωμένη στον Μ. Χατζηδάκη, τα παιδιά λευκοντυμένα χόρευαν και τραγουδούσαν τα τραγούδια του, πολύ πολύ συγκινητικό και όμορφο θέαμα!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Καλημέρα κορίτσια.

Πολινάκι να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.Να τα εκατοστήσει και να είναι γερή και δυνατή!

Αννα σου ευχήθηκα και στο chat.Περαστικά σας και γρήγορα.

Γιώτα υπομονή,πλησιάζει τριήμερο και θα ξεκουραστείς.Εχεις δίκιο να είσαι έτσι αφού έχεις και πονόδοντο.Πάρε ενα πιο ισχυρό χαπάκι να σε αφήσει τουλάχιστον και να μην πονάς.

Εγώ έχω την μέση μου.Απο χτες με τσίγκλαγε λίγο και άρχισα να είμαι πιο προσεχτική στις κινήσεις μου,αφού για να την κάνω μπάνιο την μικρή έβαλα μια καρέκλα να κάτσω στο μπάνιο αλλά και πάλι σήμερα το πρωί με το που πήγα να την σηκώσω απο την κούνια δεν μπορούσα με τίποτα.Μου έδωσε μια σουβλιά άλλο πράμα.Κουτσά στραβά την κατέβασα με το ένα χέρι και είχα τον φόβο μην με πιάσει κανενας πόνος και δεν μπορεσω να την ετοιμάσω και να την κατεβάσω στο σχολικό.Ευτυχώς εντάξει.Μετά ξάπλωσα πάλι για κανα 2ωρο αλλά με το που σηκώθηκα πάλι έχω ενοχλήσεις.Θα πάρω το γιατρό τώρα να του πω αν κάνει να πάρω κανένα norgesic.

SI5Yp3.png

Ρε παιδια τα 4 τελευταια δοντια εκτος απο τα 16 πρωτα που βγαζουν , ποτε βγαινουν???

και μεχρι τα 3 μπορει να βγαινουν τα τελευταια

Ας το γράψω κι εδω..!!

Έρχομαι Αθήνα, όποια μπορέσει Παρασκευή απόγευμα, βρισκόμαστε για κόφι..!!

Η Χριστίνα και η Κατερίνα θα έρθουν..!!

εγω σημερα εχω παρασταση στο μπαλετο.

Αχ, αχ, χθες τον πήγα και του έκοψαν τα μαλλιά, δε μ' αρέσει καθόλου έτσι, αγορόφατσα τώρα! Θέλω ξανά τα μπουκλάκια!

εμενα παλι δε μ' αρεσει καθολου ο δικος μου με μακρια, αλλα δεν καθεται ο ατιμος στο κομμωτηριο για κουρεμα.

τον κουρεψε οσο μπορουσε ο μπαμπας του και ειναι μεν κοντα και ωραια, αλλα αν τα προσεξεις ειναι καπως ασυμμετρα...

yey2p2.png BN4cp2.png

Γιώτα μη μασας, (καλά έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς :tongue:), ιδίως όταν δεν φταις κιόλας. Τους γράφεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι. όλοι την δουλίτσα τους θέλουν να κάνουν και όταν γίνει, μετά όλα μέλι - γάλα. όπως έχω καθιερώσει και λέω...όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν.

Για να καταλάβεις, τώρα που έχει ξεκινήσει δουλειά, είμαι η καλύτερη, όλο αστειάκια και γελάκια. Πριν που είχα κι εγώ τα θέματά μου, ήμουν η χειρότερη υπάλληλος. Εχθές έγινε μύλος εδώ μέσα με άλλο υπάλληλο βέβαια και δεν έφταιγε κιόλας ο κακομοίρης, ξεσπάσματα για μακακίες!:mad:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

εμενα παλι δε μ' αρεσει καθολου ο δικος μου με μακρια, αλλα δεν καθεται ο ατιμος στο κομμωτηριο για κουρεμα.

τον κουρεψε οσο μπορουσε ο μπαμπας του και ειναι μεν κοντα και ωραια, αλλα αν τα προσεξεις ειναι καπως ασυμμετρα...

Έγινε πάλη στο κομμωτήριο ανάλογη της βάπτισης, τον είχα ακινητοποιημένο με τα χέρια σταυρωτά στην αγκαλιά μου για να μην ερχόταν καμιά αδέσποτη ψαλιδιά...

Εγω για πειτε καμια γνωμη,δεν την εχω κουρεψει ποτε, μου αρεσει που μεγαλωνουν τα μαλλακια της,ελεγα να της τα κοψω λιγο αλλα βλεπω που τα πιανουμε αλογοουριτσα και λεω μηπως να το αφησω τωρα το καλοκαιρι να της τα πιανω ετσι να μην ζεσταινεται κιολας

Εγω για πειτε καμια γνωμη,δεν την εχω κουρεψει ποτε, μου αρεσει που μεγαλωνουν τα μαλλακια της,ελεγα να της τα κοψω λιγο αλλα βλεπω που τα πιανουμε αλογοουριτσα και λεω μηπως να το αφησω τωρα το καλοκαιρι να της τα πιανω ετσι να μην ζεσταινεται κιολας

Αν σου αρέσουν άφησέ της τα, κοριτσάκι είναι, με τσιμπιδάκια, κορδελίτσες θα είναι μια χαρά! Αργότερα τους δίνεις λίγο σχήμα στο κομμωτήριο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...