Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ας το γράψω κι εδω..!!

Έρχομαι Αθήνα, όποια μπορέσει Παρασκευή απόγευμα, βρισκόμαστε για κόφι..!!

Η Χριστίνα και η Κατερίνα θα έρθουν..!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Αχ ρε κοριτσι, εγω δεν μπορω την Παρασκευή δυστηχως. Πολύ λυπάμαι που δεν θα σε γνωρίσω απο κοντα (τουλάχιστον τώρα). Καλά να περάσετε.

Και ναιι...... μείνανε μόλις 5 λεπτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4Rnfp3.png

Ωραία, αναλαμβάνει η Χριστίνα, λοιπόν, ερήμην της :lol::lol::lol:, να συγκεντρωθείτε οι Αθηναίες..!! Φιλιά πολλά, πάω για τα τελευταία του ταξιδιού..!!! :cool:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Παίζει και το Σάββατο μεσημέρι αν ενδιαφέρεται κάποια (για καφέ με Κώνα μιλάω).

Δεν προλαβαίνω να σας πολυπαρακολουθήσω εδώ, έχω τρέξιμο τις τελευταίες μέρες. Είδα ότι η μικρή Ζωή ήταν άρρωστη, περαστικά! Κι η χιώτισσα σαβουρντιάστηκε! Πρόσεχε παιδί μου! Κωλόσκαλα, έχω φάει κι εγώ τα μούτρα μου άπειρες φορές. Πλέον κατεβαίνω αργά αργά και προσπαθώ να κρατιέμαι.

Σήμερα ευτυχώς είναι αρκετά καλύτερα το σύστημα, οισοφάγος, εντεράκι κλπ, δόξα τω θεώ, δεν άντεχα άλλο... Οι πονοκέφαλοι όμως συνεχίζονται ακάθεκτοι. Πήγα για παπ το πρωί, έλιωνα από τον πονοκέφαλο, πήρα παυσίπονο. Το απόγευμα με ξανάπιασε. Μαμώ το στρες μου μέσα :mad:

Μην ξεχάσετε το κινέζικο, ειδικά όσες δεν έχουν ιντερνέτι το σκ στο σπίτι, κάντε το Παρασκευή. Λέτε να κάνουμε την καφεδοσυνάντηση εκεί ρε σεις; Και χτυπάμε και καφέ μετά αν είναι... Πάντως όποια θέλει να έρθει, βολεύει ο ηλεκτρικός κι από κει σας μαζεύω με το κάρο ;)

Πάω να δω το τέλος του μπέντζαμιν μπάτον τώρα. Γεια σας και χαρά σας

WN6Op3.png

Kalimera manoulitses!

Polina na xairese thn karol! Na nai geri k xaroumenh panta!:D

Rixte mas sas parakalo ena ftouuuuu oles mazi apo kei....apo prox8es to bradu ksekinisa k ego emetous ekana 8 fores mesa se 6 ores....mexri x8es to proi eixa k pireto,pire o 8eios edo sto nosokomeio (opou w nai dinoun thlefonika odhgies gia ta panta) k tou eipan ti na paro logo egimosinhs....mou dosan ena antipyretiko koimomoun mexri to apogevma k eutuxos sinil8a...efaga k ligo kotopoulo stegno to bradu k den to ebgala....o stef x8es ksekinise me diaroies pire kati xapia k apo tis 9 den exei paei...elpizo na einai kala simera k na mhn exei kolisei k kanas allos allios blepo na th bgazoume spiti oles tis meres! H zoi einai kala pantos oute 24 ores den tis kratise giati pire k auth ena skevasma pou dialuotan se nero k htan skoni ruziou me mpanana k sunhl8e poli grhgora!

Marialena eneseis kortizonis eixa kanei k ego sth mikrh peripou 3 ebdomades prin genniso giati logo xamhlou barous fobotan o giatros mipos kati den pigene kala k xreiazotan na th bgaloume noritera....nomizo stis programatismenes kaisarikes pou suni8os ginontai kana 2 ebdomades prin thn pit tis kanoun oi perissoteroi giatroi autes tis eneseis!

Giota kala na perasete! Kane mpoukomata me kana tsipouraki bre an se piasei to donti!;)

Eirinaki perastika se sena k pali kala pou htan mikro to kako....poli prosoxi 8eloun oi skales!!! Exoume k edo mia skala pou thn anebokatebainoume poses fores th mera k tremei h psixi moy se ka8e skalopati giati ego eimai apo th fysh moy ligo anisoropi!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα:P Ρε Άννα φτου! φτου! παιδάκι μου, τι είναι αυτό το πράγμα που πάθατε?!?!?!? Ελπίζω τουλάχιστον να τρίτωσε να έκανε τον κύκλο του και να ευχαριστηθείτε τις υπόλοιπες διακοπές σας:P:p:p:p

Αχ κορίτσια εχθές περάσαμε τέλεια!!!!!!!!! Πήγαμε στο Προαύλιο του Badminton που έχει ένα φεστιβάλ με τραγούδια από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και χθες ήταν το "έντεχνο" κομμάτι και τραγουδούσε ο αγαπημένος μου Μίλτος Πασχαλίδης και ήταν τόοοοοοσο ωραία!!!!! Το καλύτερο δε είναι ότι και ο μπόμπος βγήκε μάλλον παιδί της μαμάς του μουσικά γιατί έκανε τρελλό πάρτυ στην κοιλιά μου και μετά η κουκουβάγια αγορομάνα τον φαντασιωνόμουν 16 χρονών με κοτσίδα και κιθάρα να με τρέχει στις συναυλίες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πέρα από αυτό όμως ήταν μαγικά, οι καλοκαιρινές συναυλίες πάντα ασκούν τρελλή γοητεία πάνω μου, πόσο μάλλον τώρα που είχα και πολύ καιρό να πάω!!! Αφού σκεφτείτε κανονικά από τις 22:00 κοιμάμαι κάθε βράδυ και χθες γυρίσαμε 00:30 και ήμουν φρέσκια φρέσκια!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

2295652dv16bf84xl.gif

nomizo stis programatismenes kaisarikes pou suni8os ginontai kana 2 ebdomades prin thn pit tis kanoun oi perissoteroi giatroi autes tis eneseis!

Oχι δε συμβαινει αυτο, παρα μονο οταν φοβουνται οτι το μωρο θα γεννηθει πριν την 37η εβδομαδα.

Περαστικα Αννα! Ευχομαι να΄στε καλα να περασετε ομορφα τις υπολοιπες μερες!

η κουκουβάγια αγορομάνα τον φαντασιωνόμουν 16 χρονών με κοτσίδα και κιθάρα να με τρέχει στις συναυλίες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γιατι μου κλεβεις το ονειρο?:tongue::tongue::tongue:

Πολ, να χαιρεσαι την κορη τη μονακριβη! Να΄ναι παντα ευτυχισμενη!:D

Γιωτα, καλο ταξιδι και ευχομαι να μην εχεις απροοπτα με το δοντι.

Ειρηνη, κι εγω αυτο το φοβο ειχα στην Παιανια με τις εξωτερικες σκαλες. Ειδικα οταν εβρεχε και κατεβαινα με τα παιδια. Πώς εισαι τωρα?

Κωνσταντινα μου, πολυ θα ηθελα να σε δω, αλλα δυστυχως σημερα δε μπορω. Αυριο υπαρχει το ενδεχομενο να φυγουμε για Καρυστο, δεν το γνωριζω ακομη σιγουρα.

Εμεις καλα ειμαστε, τα μικρα μεγαλωνουν και θεριευουν, παιζουν παρα πολυ μαζι, η Μαριαλενα μιμειται τον Αντωνη σε πολλα πραγματα και εχει λυθει επιτελους η γλωσσα της. Θα κανουμε μια προσπαθεια να κοψουμε την πανα και οσο το σκεφτομαι με πιανει η ψυχη μου και το αναβαλλω απο μερα σε μερα!

age.png age.png

Καλημερα!Ρε Αννα ποσο γκαντεμω εισαι πια????Περαστικα σας γρηγορα να χαρειτε και λιγο το ταξιδι σας! Αληθεια μεχρι τωρα τι εχετε δει?Για πες μας!

Πολινα να χαιρεσαι την Καρολ!!!!Να τα εκατοστησει και να μοιαζει στη μαμα της, ομορφη και γλυκια!!!!

Εγω κοριτσια χθες πηγα να παρω την Τετα απο τη μανα μου αλλα τελικα δεν την πηρα:rolleyes:αφου καναμε τις βολτες μας και τα ψωνια μας στην παλια μας γειτονια, την αφησα εκει και γυρισα στις 9 σπιτι και ετοιμασα τα πραγματα για αυριο πρωι.Τελικα κοιμηθηκα μονη μου γιατι ο Κωστας λογω του ατυχηματος δεν ηρθε απο τη δουλεια.Να σας πω για ενα μαγαζακι στην παλια μου γειτονια με παιδικα.Ολο το χεομωνα μου εφερνε η μητερα μου φορμες κλπ για τη μικρη, που παρ'ολα τα πλυσιματα δεν επαθαν τιποτα,Μιλαμε για 8 ευρω το σετ! Πηγα χθες και τρελαθηκα, με 30 ευρω πηρα 2-3 φορεματα,2 κολαν και 5 μπλουζες περιπου, το τι κιττυ και μινυ πηραμε δε λεγεται...στο τελος μου εκανε δωρο και καλτσακια.Ενας ξενος το εχει και τα φερνει απο τουρκια,δεν ειναι κινεζικα!Τωρα συμπληρωσα ολη την γκαρνταρομπα της ειδικα για την παιδικη χαρα που πρεπει να πλενω καθε μερα!!

Επισης η Τετα στη μανα μου λιωνει στον υπνο,μολις ξυπνησε απο τις 11 παρα το βραδυ!

Α!!!Ψωνισα κι εγω ενα καυτο σορτς.....χιχιχιχιχιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...