Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα σας

Δημητρα θα σου πω κι εγω τα ίδια. Χεσε τις δουλειές και κοίτα τον εαυτό σου.

Κατερινακι ταλαιπωρήθηκες σήμερα ε? Εγώ πάλι ήρθα αερα πατέρα, δεν βρήκα πολύ κίνηση.

Μαριλού, όντως πρεπει να ειναι δύσκολο το προτζεκτ, κι ενας λογος παραπανω τωρα στην καταστασή σου. Δυστηχως σε αυτή την περιπτωση δεν μπορω να σου πω τα ίδια που ειπα στη Δήμητρα. Οπότε κουραγιο και υπομονή.

Γμτ, μου ξενοικιάστηκε το σπίτι στο θησείο. Πάει το νοίκι που επαιρνα. Δεν τον πληρώνουν τον άνθρωπο απο τη δουλειά του και τωρα μου κλείνει την εγγύηση και την κάνει με ελαφρά. Μαριαλενα εχε ρε κοριτσι το νου αν ακουσεις κανεναν που θέλει να μεινει σε γκαρσονιέρα στην πολυκατοικία της θείας σου (νομιζω ετσι μου ειχες πει).

Εχω πανω στο γραφείο μου ενα κουτι σοκολατακια μαξ περυ, κι εχω φαει ηδη 3. Σκατα... Να δω πως θα βγω στην παραλία μεθαύριο............

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω πανω στο γραφείο μου ενα κουτι σοκολατακια μαξ περυ, κι εχω φαει ηδη 3. Σκατα... Να δω πως θα βγω στην παραλία μεθαύριο............

Ε τωρα τι να σου πω....φορα κελεμπια!!!

Καλημερα και απο εμενα

εχω ψοφησει αυτην την εβδομαδα, ολα μαζι πεσανε.

καναμε την παρασταση του σχολειου τη δευτερα, η δεσποινα ηταν λουλουδακι και ολα πηγαν τελεια.

χτες ειχαν παρτυ στο σχολειο με κλοουν, την πηρε και βοηθο του για λιγο και ηταν πολυ περηφανη και ευτυχισμενη.

σημερα ειχαμε επιδειξη στο κολυμβητηριο, ευτυχως κι εκει ολα πολυ καλα.

μεγαλη διαφορα παντως να ξερετε το περασμα απο καθε ηλικια.

η δεσποινα μεχρι τα 3 και ντροπαλη ηταν πολυ και φοβιτσιαρα σε πολλα και εμπηγε και τα κλαμματα με το παραμικρο.

καμμια σχεση τωρα ρε παιδια.

στην παιδικη χαρα ηδη απο περσι κανει κουνια μονη της και σκαρφαλωνει παντου.

στις γιορτες και στο κολυμπι τα εκανε ολα με πολυ θαρρος και χαμογελο.

αυριο εχουμε και το τελευταιο, την παρασταση του μπαλετου.

για να δουμε...

τα χριστουγεννα ενω ειχε ξεκινησει καλα, στην πορεια νευριασε γιατι της εκανε παρατηρηση η δασκαλα να μη μιλαει και γελαει και κατεβηκε στα καλα του καθουμενου απο τη σκηνη.

εν τω μεταξυ η παρατηρηση ηταν για ολα τα παιδακια, η δικια μου ομως τα παιρνει πολυ προσωπικα και επι πονου βρε παιδια.

yey2p2.png BN4cp2.png

Κασσιανη κι εγω ετσι τοις μετρητοις τα παιρνω ολα μια ζωη γι'αυτο και μπαλετο πηγα μονο 3 μηνες, 6χρονών...μου πάτησε το πόδι για να ισιωσει η δασκάλα...αδικο ειχα???:rolleyes::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα

Εγκυούλες και μη τρέχουμε και δεν φτάνουμε από ότι διαβάζω!

Τρώω πολύ πήξημο στην δουλεια αυτές τις μέρες και μετα στο σπίτι ένα σωρό δουλειές. Ουφ! Επίσης πρέπει να τρέξω να μαζέψω ένα σωρό χαρτιά για τον παιδικό σταθμο ως την Τετάρτη:rolleyes::cool: Για να δούμε θα προλάβω?

Εν τω μεταξύ έχω αρχίσει να μην κοιμάμαι τα βράδια. Εχθές ξύπνησα στις 3:30 και μέχρι τις 6 πολεμούσα να ξανακοιμηθώ! Ε μετά με πήρε ο ύπνος και δεν μπορούσα να σηκωθώ για δουλειά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ποναει ο φρονιμήτης μου... που ετοιμαζεται να σκάσει μύτη. Για την ακρίβεια το ούλο μου.

τωρα καταλαβαίνω πως αισθάνονται τα παιδάκια μας όλους αυτούς τους μήνες που βγάζουν δόντια, ασχετο αν εμείς με την Ιλιάνα δεν το εχουμε καταλαβει καθόλου. Μωρε καλα λεω εγω οτι ειναι γερό σκαρί

4Rnfp3.png

Ποναει ο φρονιμήτης μου... που ετοιμαζεται να σκάσει μύτη. Για την ακρίβεια το ούλο μου.

τωρα καταλαβαίνω πως αισθάνονται τα παιδάκια μας όλους αυτούς τους μήνες που βγάζουν δόντια, ασχετο αν εμείς με την Ιλιάνα δεν το εχουμε καταλαβει καθόλου. Μωρε καλα λεω εγω οτι ειναι γερό σκαρί

Δλδ εσυ τωρα βγαζεις φρονιμιτες?????Πλακα μου κανεις,εδω εγω εχω ηδη πεταξει 2 και ποναει ενας ακομα που θελει πεταμα!!

ο πρωτος ξεκίνησε να βγαίνει όταν ήμουν έγκυος χωρίς πολλά πολλά, κι ακόμα κατεβαίνει δηλαδή, και αυτός είναι ο δεύτερος. Ευτυχως ο οδοντίατρος κρίνει οτι τον πρωτο τουλαχιστον δεν χρειάζεται να τον βγάλουμε γιατι δεν με ενοχλεί και τα δόντια μου δεν πιέζονται. τωρα για τον δεύτερο, θα τον παρακολουθήσουμε και θα δούμε.

Τι νόμίζεις, σουργελο ήμουν πριν, μετα το παιδί σοβάρεψα. Μου το είπαν και στη δουλειά αυτό. Λες να φταίει ο φρονιμήτης τελικά?

4Rnfp3.png

ο πρωτος ξεκίνησε να βγαίνει όταν ήμουν έγκυος χωρίς πολλά πολλά, κι ακόμα κατεβαίνει δηλαδή, και αυτός είναι ο δεύτερος. Ευτυχως ο οδοντίατρος κρίνει οτι τον πρωτο τουλαχιστον δεν χρειάζεται να τον βγάλουμε γιατι δεν με ενοχλεί και τα δόντια μου δεν πιέζονται. τωρα για τον δεύτερο, θα τον παρακολουθήσουμε και θα δούμε.

Τι νόμίζεις, σουργελο ήμουν πριν, μετα το παιδί σοβάρεψα. Μου το είπαν και στη δουλειά αυτό. Λες να φταίει ο φρονιμήτης τελικά?

Εγω τους πεταω επειδη χαλανε καλε...

Ασχετο, σημερα ουτε ξερω αν θα γυρισει ο αντρας μου σπιτι...επεσε ενα mirage στη Σαμο.:-(Μακαρι να τα βρουν σωα τα παιδια!

Διαφημίσεις

Αντε μπράβο, ευτυχως.

ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Εντωμεταξύ παίρνω τον οδοντίατρο και του εξηγώ την κατάσταση και ενόψει τριημέρου τι να εχω μαζί μου, μου λέει παρε Mesulid. Του λεω, μιλάς σε έναν άνθρωπο που με το ζόρι παίρνει ένα ντεπόν... κατι πιο ελαφρύ δωσε...

Καλά μου λέει παρε ντεπόν, κανε μπουκωματα και πλύνε τα δόντια με δύναμη στο σημείο εκείνο και αν δεν δεις βελτιωση εχε μαζί σου νιφλαμόλ και παιρνε ανα 12 ώρες μην σου κάνει φλεγμονή.

Σκατάααα. Θα εχει και χάλια καιρό στη Χαλκιδική το τριήμερο. Δεν μπορω να φαω και μαξ περυ σοκολατακια, ποιος με μούτζωσε ήθελα να ξερα?

4Rnfp3.png

αναρωτιεσαι γιατι το εγραψα αυτό?

Μαλλον δεν θα διαβασες πιο πανω σε νωρίτερο ποστ μου, οτι εχω πανω στο γραφείο μου ενα κουτι μαξ περυ σοκολατακια. Τοτε βεβαια δεν ποναγα και ειχα φαει 3. Ρε μηπως γι αυτό πονάω τώρα?

Παντως η αληθεια ειναι οτι το ντεπον με επιασε. ειμαι αρκετα καλυτερα τωρα

4Rnfp3.png

Γιωτα δεν αναρρωτιεμαι, σου ειχα απαντησει να βαλεις και κελεμπια να βγεις στην παραλια αφου λες οτι δε θα μπορεις...(μουνζτα μετα συγχωρησεως!!)

Να στο πω απλα,εβαλα τοσα ερωτηματικα και μασκα...:cool:να μην καταλαβεις οτι σε μουτζωσα εγω (που τρως τα σοκολατακια...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...