Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ ευχαριστω παρα πολυ για τα λογια σασ !!!να στε καλα!!!!!!

να σασ πω και τι επαθα σημερα.....!!αν και χτεσ ειχα σφουγγαρισει βεραντα+σκαλα με χυτα νερα,σημερα η σκαλα ηταν μεσα στα αιματα!!!!!!!!???!!!!(προφανωσ καποιο ζωο τησ γειτονιασ...),

εννοειται την ξανασφουγγαρισα με χλωρινη και ολα μια χαρα.!!

παω μετα απο λιγεσ ωρεσ (εννοειται ηταν πια στεγνη)να κατεβω την σκαλα,βαζω και τισ παντοφλεσ(οι οποιεσ ομωσ ηταν βρεγμενεσ απο κατω κ δεν το ηξερα...).κρατουσα στην αγκαλια την μπουρμπουλ και απο το χερακι την αγγελικη(η οποια παρεπιπτοντωσ επι μια ωρα ειχε μεσα στο στομα τησ 2 κουταλιεσ αυγο.....)

με το που παω να κατεβω το πρωτο σκαλι ,γλιστραω και παιρνω σβαρνα τα μαρμαρινα σκαλοπατια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χωρισ να το καταλαβω στριγλουσα μηπωσ και μασ ακουσει καποιοσ!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχωσ μασ ακουσε η μαμα μου!!!!!!πονουσα παρα πολυ αλλα η μεγαλη μου τρομαρα και εννοια ηταν για τα παιδακια!!!!!!!την μικρουλα ενστικτοδωσ την εφερα μπροστα στο στηθοσ μου κ ευτυχωσ δεν επαθε κατι,αλλα μεχρι να καταλαβω οτι ειναι καλα και οτι δεν χτυπησε(γιατι εκλαιγε απο την τρομαρα τησ) κοντεψα να παθω εγκεφαλικο!!!!

η δε αγγελικουλα ευτυχωσ εμεινε στο πρωτο σκαλοπατι και μασ εβλεπε,εκλαιγε κιολασ με γεματο το στομα αυγο(το οποιο εσταζε πανω μου...)!-περιγραφικοτατη ημουν ε?

δοξα τω θεω παντωσ που δεν μου επαθαν τιποτα!!!!εγω εννοειται δεν μπορω να κουνησω καθολου και ειμαι γεματη μελανιεσ αλλα παλι καλα την γλιτωσα!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

πολινακι μου κανει εντυπωση που στο καρολι αντλουσεσ ακαταπαυστα και συνεχεια ,αφου επινε αντλουμενο-μαμισιο γαλατακι και τωρα ουτε να το βλεπεισ το θηλαστρο απο οτι καταλαβα ε?!!κι εγω δεν το εχω παρει απο καλο ματι παντωσ!!!!οσο θυμαμαι τισ 8 αντλησεισ ημερησιωσ και να μαζευω 10-10 τα ml!!!!!απορρω!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Tι να πω βρε Ειρηνη,αφου ειναι και τα παιδια καλα κι εσυ δεν εσπασες τιποτα...αγιο ειχες! Προσεχε αλλη φορα!Καλα τι παντοφλα ηταν αυτη που γλιστρησε ετσι???

μια απλη σαγιοναρα....αλλα τησ ειχα ακουμπησει πανω στο χαλακι τησ εξωπορτασ ,το οποιο ηταν βρεγμενο!!!γι αυτο και βραχηκαν χωρισ να το καταλαβω...ετρεχε και η αγγελικη προσ την σκαλα και για να την πιασω τισ φορεσα απερισκευτα ,εκανα ενα βημα και το δευτερο ηταν πανω στο μαρμαρινο σκαλοπατι....η συνεχεια ειναι αυτη που περιεγραψα...

η πλακα ειναι που με τισ συγκεκριμενεσ εχω γλιτωσει απειρεσ τουμπεσ σε αυτα τα σκαλοπατια(εγκυοσ μαλιστα περσυ) και ολο λεω τελευταια φορα που τισ βαζω ενω ειναι βρεγμενα και ολο το αμελω!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Σας γράφω απο το ολοκαίνουργιό μου λαπτοπ!!!!! Ειναι φοβερο, όσο μικρό πρέπει και παναλαφρο. Μου το πήρε δώρο ο καλός μου Νίκος γιατί μου χάλασε ενα παμπάλαιο που είχα και ετρεξε να μου παρει καινουργιο το μωρο μου.

4Rnfp3.png

γεια σας κι απο μενα!!!!

χαθηκα αυτες τις μερες ο καλος μου φευγει το πρωι με το λαπτοπακι αγκαζε...σας διαβαζω απο το κινητο αλλα με δυσκολευει στο γραψιμο

εχθες ειχαμε μια δυσκολη νυχτα

ο μικρος ξυπνησε στις 2 τα μεσανυχτα νομιζω βγαζει δοντακι

και δεν υσηχαζε παρα μονο στο κρεββατι μας

εκει ομως δεν βολευοταν ζεσταινοταν στριφιγυριζε

ειπα αμαν ποτε θα ξημερωσει?????????

καποια στιγμη κοιμοταν στο πατωμα:shock::shock::shock::shock:

και απο τις 7 το πρωι ηταν ντουρασελ κι εγω κομματια

καποια στιγμη με πιανει ενας γλυκος υπνος ορθια στον καναπε και ερχεται μπροστα μου και μου ριχνει μια τσιριδαααα

πετα=χτηκα ορθια απο την τρομαρα μου:shock::shock::shock::shock:

ολη μερα ειμαι σν ζομπι

τον εβαλα απο τις 9 να κοιμηθει για να χαλαρωσω κι εγω λιγο

αχχχ ρε Κατ ποσο σε καταλαβαινω!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Σας γράφω απο το ολοκαίνουργιό μου λαπτοπ!!!!! Ειναι φοβερο, όσο μικρό πρέπει και παναλαφρο. Μου το πήρε δώρο ο καλός μου Νίκος γιατί μου χάλασε ενα παμπάλαιο που είχα και ετρεξε να μου παρει καινουργιο το μωρο μου.

μεγειες σμουτσακι!!!!!

μπραβο στον καλο σου!!!

Tα καταφερα! Εμαι μονη στο σπιτι!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

που ειναι καλε η Τοτα???

Μην ανησυχεις, ροδα ειναι και γυριζει!!! Εγω θα εχω ξεμπαζωμα, οταν εσυ θα λιαζεσαι στη Τζια!!!:tongue::tongue:

τι καλο ετοιμαζεται πολα μου????:tongue::tongue::tongue:

Kαλησπερα!!!:):)

Χθες, πηγαμε τελικα με τον βαγγελη στο avenue...του πηρα 2-3 ρουχα που χρειαζοταν και ενα ζευγαρι all star (απο 50 ευρω, 32 γιατι εχει ενα λερωματακι μπροστα). Αγορασα και ενα φορεμα για την καρολ, με λουλουδια, εντελως 70s, και λεω να της το φορεσω στο παρτυ της, να ταιριαζει και με το κονσεπτ "κηπος":tongue::tongue:. Το αγορακι μου ευχαριστηθηκε πολυ και εγω δυστυχως συνειδητοποιησα ποσο παραμελημμενο τον εχω απο τοτε που γεννηθηκε η καρολ :(:(

αχ βρε Πολα μου....δακρυσα!!! τι να κανουμε καμια φορα ετσι γινεται με τα μεγαλυτερα παιδακια χωρις να το θελουμε...

Λοιπον ακουστε τι παθαμε σημερα...

πηγε ηλιας στο ΕΛΤΑ να πληρωσει λογαριασμους αλλα εγω ειχα κανει το συνολο και του ειχα πει να κρατας τοσα λεφτα...

δε ηξερε ποσους και τι λογαριασμους αναλυτικα του εδωσα..

παει.. τα παει ταμειο

του ειχα πει θα δωσεις για ολα 470

κια του λεει αυτη 570 μα λεει ηλιας νομιζω ειναι 500 λεει μου δωσατε δυο της δεη... (ηλιας παιρνει πισω τον ενα της δεη και πληρωνει τα υπολοιπα γιατι νομιζε οτι κατα λαθος του εβαλα και το λογαριασμο της μανας μου μεσα..)

ΧΑ ομως ελα που αυτη τον εβαλε και πληρωσε ανυπαρκτο λογαριασμο, η τον δικο της, η αλουνου ...παντως δικος μας δε ειναι εχουμε και τους δυο απληρωτους... τωρα τρεχει στο ΕΛΤΑ να βγαλει ακρη...

το ειδαμε και αυτο....

τελικα τι εγινε??? βρηκατε ακρη??

Διαφημίσεις

τελικα το εβγαλα το δοντακι μου ηταν ενας χαλασμενος φρονιμητης που με εκανε και πονουσε ολη η δεξια μου πλευρα

θα ξαναπαω βεβαια γιατι τωρα μου ποναει κι αλλο:(:(:(

δεν το ειδε ισως με καμια ακτινογραφια να φανει τι ειναι

κι αλλα ηθελα να σας πω αλλα δεν μου ρχονται τωρα

καλο βραδυ μανουλες!!!!

Ειρηνουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!

πραγματικα ειχες Αγιο....

να αναψεις 2 λαμπαδες...

οταν διαβαζα το μνμ σου εκανα αουτς αλλα παρακατω που ειπες οτι ειχες και την μικρη αγκαλια τρομαξα.....:shock::shock::shock:

ευτυχως που τα κοριτσια δεν παθανε τιποτα

περαστικα σου κοπελαμου!!!!

Καλημέρα κορίτσια.

Ειρηνάκι περαστικά σου κορίτσι μου.Τι έπαθες στα καλά καθούμενα?Οι σκάλες είναι πολύ επικίνδυνες γενικά και θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ αφού έχεις και τα μικρά σου μαζί.

Τα δικά μου νέα και δεν είναι και τόσο καλά μιας και εχθές μου ανέβαλε ο γιατρός αύριο την προκαθορισμένη που είχα χημηοθεραπεία γιατί μου έπεσαν πολύ τα λευκά και λέει δεν μπορούμε να την κάνουμε.Μου έδωσε να κάνω πάλι ενέσεις μέχρι την Παρασκευή να ανέβουνε και θα μιλήσουμε πάλι να μου πει τι θα κάνω.Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες πλακώθηκα κι'εγώ στις δουλειές να τα προλάβω όλα να είναι και το σπίτι καθαρό γιατή τις επόμενες ΄μέρες μετά την θεραπεία ξέρω οτι δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα αφού θα είμαι διαρκώς κουρασμένη αλά τελικά μάλλον υπερκτήμησα τις δυνάμεις μου και δεν έπρεπε.Εγώ ένιωθα καλά αλλά το σώμα αντιδρούσε.Ηρθαν και οι γονείς μου απο εδώ και με άρχισαν όλοι στο πρήξιμο.Και δεν σου έχουμε πει να προσέχεις,και να μην κάνεις τίποτα και να ξεκουράζεσαι.Ολο το απόγευμα είχα κύρηγμα.

Σήμερα είχαμε πει να πάμε βόλτα με την μαμά μου στα Σπάτα στο εκπτωτικό χωριό αλλά μετά απο αυτά μου είπε να το ξεχάσω και να μείνω μέσα.Εχει και ο άντρας μου ρεπό σήμερα μιας και έχουν απεργία στη δουλειά και κάθεται και με επιτηρεί.Μου πήρε κρουασανάκια και μου έφτιαξε και πορτοκαλάδα και μου λέει δεν θα μαγειρέψεις σήμερα,θα πάμε να φάμε έξω,και το παραμικρό που κάνεις σε κουράζει.΄Τώρα έχει φύγει για να κάνει μια δουλίτσα γι'αυτό και σας γράφω γιατί ούτε στον υπολογιστή δεν θα με άφηνε να κάτσω,τώρα που έφευγε μου λέει κανόνισε να κάτσεις με τις ώρες στο γραφείο.Να πας να ξαπλώσεις.Αχ,τι τραβάω!

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια:)

Ειρηνάκι τι λαχτάρα κι αυτή!!!! Ευτυχώς κοριτσάρα μου που δε σου χτύπησε καμιά από τις μπουμπούδες και εσύ τι γλύτωσες με μερικές μελανιές. Είναι οι σκάλες άτιμο πράμα, θέλει πολύ προσοχή!!!!!!

Δήμητρα πέρασες και το κρύωμα λογικό είναι να είναι πεσμένα τα λευκά σου, όλα καλά θα είναι μην ανησυχείς αλλά βρε πουλάκι μου όντως άστες τις δουλειές δεν πειράζει!!!!!

Αχ, κορίτσια, ποτέ δε θα αδειάσει το σπίτι της Ηλιούπολης.... Λερναία Ύδρα είναι σας λέω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Αδειάζουμε, αδειάζουμε και από παντού βγαίνουν πράγματα!!!!! Είμαι πτώμα σήμερα εννοείται.......

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα!Ουτε καταλαβα πως εφτασα σημερα με τις απεργιες...10 και ηρθα.

Η Τετα χθες επειδη με ρωτησατε,γυρω στις 6 φορτωθηκε σε ενα ταξι με τη γιαγια της και πηγε στον παππου κοπάνα!:mrgreen:(ετσι τον λεει τον πατερα μου γιατι ενα πρωι την κοπανησε απο το σπιτι χωρις να τον δουμε).Την εστειλα εκει γιατι σημερα με τις απεργιες θα επρεπε να ψαχνεται η μανα μου και να πληρωνει ταξι πρωι πρωι..Εγω εκανα δουλειες, μπάνιο, μαγειρεψα,κουτσομπολεψα στο τσατ,ειδαμε μια ταινια (τον τουριστα...τι μαπα ηταν αυτη, εγω σειρές ήθελα να δω) και κοιμηθηκα μεχρι τις 8!

Δημητρα ξεκουρασου, δικιο εχουν που σε τρωνε!!!Παει πισω και η θεραπεια σου ετσι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...