Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kαλησπερα!!!:):)

Τι κανετε κοριτσια???

Αννα πολλα περαστικα στη Ζωουλα...δεν πειραζει και να μην πατε γερμανια, και η γαλλια μια χαρα ειναι!!!:D

Γιωτα μου, περιγραφεις τα πεθερικα που ηθελα να εχω...τελος παντων! Οσο για τα ξυλινα επιπλα, θα τα κανω μονη μου, αφου κανεις δεν προθυμοποιειται να με βοηθησει :rolleyes::rolleyes:

Χθες, πηγαμε τελικα με τον βαγγελη στο avenue...του πηρα 2-3 ρουχα που χρειαζοταν και ενα ζευγαρι all star (απο 50 ευρω, 32 γιατι εχει ενα λερωματακι μπροστα). Αγορασα και ενα φορεμα για την καρολ, με λουλουδια, εντελως 70s, και λεω να της το φορεσω στο παρτυ της, να ταιριαζει και με το κονσεπτ "κηπος":tongue::tongue:. Το αγορακι μου ευχαριστηθηκε πολυ και εγω δυστυχως συνειδητοποιησα ποσο παραμελημμενο τον εχω απο τοτε που γεννηθηκε η καρολ :(:(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΡΟΣΦΟΡΑ LIBERO: Στα μαρκετ Γαλαξίας -50% εκπτωση σε οποιαδηποτε συσκευασία.Μονο για τις 10/6 :D

Μαρια, αν και δεν παιρνω libero εισαι σε καλο δρομο συνεχισε!!!!;););)Το κλεβω και το βαζω στης τρελλης!!

Διαφημίσεις

Παιδιά μόλις είδα το νεογέννητο του συναδέλφου μου, ενα κοριτσάκι σαν ποντικάκι μικρό!!! Είναι γλύκα, αχ κι εγώ θα έχω ένα τέτοιο σε λίγο καιρό!:D :D :D :D :D :D

Μαρια μας το ειπες και προχθες, αλλου βεβαια οχι εδω αλλα....εισαι πολυ ΧΑΖΟΜΑΜΑ!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Πανω απο την εταιρεία?? Τελεια, κι' εγω μια τετοια δουλεια θελω...ειναι μια εταιρεια με ιατρικο εξοπλισμο διπλα μου, μηπως να στειλω βιογραφικο???:rolleyes::rolleyes:

μη το καθυστερείς!!!!:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...