Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια κι εγώ έχω δύο από τα παλιά (δώρα γάμου)... Το ένα μόνο έχω χρησιμοποιήσει και το άλλο το άνοιξα τώρα για τα φρούτα του μπέμπη γιατί δεν ήθελα να παίρνει τίποτα μυρωδιές από το άλλο και μόλις είδα πως δεν έκανε δουλειά πήραμε το άλλο. Για να δούμε τώρα πάω να του ετοιμάσω το μηλαράκι του :D

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Κασσιανή και Μαριλού είστε πιο παλιές νοικοκυρές μάλλον γιάυτό έχετε το παλιό! :tongue:

Σοφία 200γρ πολτός φρούτων είναι ένα καλό γεύμα....δοκίμασε βάζε ολόκληρα τα φρούτα κ δεν χρειάζεται καν νερό .... το υπολοιπο θα το τρως εσύ για να μάθεις να τρως κ φρούτα! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

284415iryrz2pdpp.gif

Καλημέρα!

Τί ωραία που τα λέτε για τις κρέμες όσες προηγείστε λίγο χρονικά, δεν χρειάζεται να ανατρέξω σε κανένα βιβλίο, ούτε να ρωτήσω κανένα παιδίατρο αφού μου τα θυμίζετε, πάντως εγώ αραίωνα τη φρουτόκρεμα με χυμό πορτοκάλι αντί για νερό. Παρεπιπτόντως έχω κι εγώ multi με δυο λεπίδες, δεν κόβει το ίδιο με εκείνο που έχει τέσσερεις?

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Κ η δικιά μου 3 φρούτα τρώει...στις αρχές αφηνε λίγο κ της μανούλας τώρα το καταβροχθίζει όλο!:mad:

Την πάτησες, ούτε κι εμένα αφήνει, πολύ σπάνια!:tongue:

Παρεπιπτώντος πολύ καλή η βασιλόπιτα...και του χρόνου!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα μανούλες....

Nadine,να σου ζήσει ο Παναγιωτάκης!!!

Εμείς χτες πήγαμε στην παιδίατρο και της έδειξα φώτο με τα εξανθήματα που έβγαλε η μικρή...μας είπε ότι είναι αλλεργία κατά πάσα πιθανότητα στο γάλα που έχουν μέσα οι κρέμες και μας είπε να πάρουμε μία από το φαρμακείο (sinlac λέγεται) που δεν έχει μέσα γάλα....οπότες ξεκινάμε από σήμερα το μεσημέρι χορτόσουπα (πατάτα-καρότο-σέλινο-κολοκυθάκι) και μετά από 1 βδομάδα την καινούρια κρέμα για απογευματινό....ελπίζω να μην την πειράξει και η καινούρια...μας είπε επίσης ότι καλά που θηλάζουμε αλλιώς θα αλλάζαμε γάλατα επί γαλάτων και δεν θα ξέραμε τί της φταίει μιας και θα εμφάνιζε συνέχεια αλλεργίες....

Όσο για το multi κι εγώ το καινούριο έχω και όταν βάζω μεγαλύτερη ποσότητα φρούτων τα κάνει καλύτερα...και εννοείται ότι στο ενδιάμεσο τα ανακατεύω και με το κουτάλι 2-3 φορές για να λιώσουν καλά...τώρα τελευταία πάντως 4-5 κουταλιές τις τρώει από μόνη της χωρίς να την ξεγελάω...να δούμε με τα λαχανικά πως θα τα πάμε...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Γεια σας κοριτσαρες!!!!!!!!!

τι μου κανετε?

nadine να σου ζησει ο μικορος σου Παναγιωτακης καλοφωτιστος!!!

ο δικος μου μπεμπουλακος εχει γινει πολυ φατσονι :wink:συνεχως γελαει τσιριζει φωναζει μπα μπα μπα και ειναι πολυ ζωηρουλης οταν παω να του αλλαξω pampers στριφογυρναει σαν μακαρονι και του δινω κατι να κραταει για να καθισει στην θεση του:tongue::tongue:

4 μερες τωρα μου κανει νερα στην φρουτοκρεμα και του βαλα ενα μπισκοτακι παπαδοπουλου και την εφαγε

αυριο θα ξαναδοκιμασω χωρις το μπισκοτακι

κι εγω το παλιο multi εχω και μια χαρα τα αλεθει

απλα σταματω και τα ανακατευω λιγο με το κουταλακι:rolleyes:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Μήπως καμιά σας έχει κάτι τέτοιο?

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10022331

Δεν θα το λιώνει καλύτερα?

Εγώ πάντως που έχω αυτό: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=9903 δεν κάνει καλή δουλειά γιατί έχει μονές λεπίδες και δεν λιώνει καλά τα φρούτα...

Να ρωτήσω κάτι άλλο...Κάνει καμιά μανούλα τα λαχανικά του μωρού στον ατμό???Ρωτάω γιατί θέλω να τα φτιάχνω στον ατμομάγειρα και δεν ξέρω πόση ώρα θέλουν πάνω κάτω για να γίνουν....Πόση ώρα πριν να τα βάλω να γίνονται??Ξέρει καμία??

MRIip3.png

xnmwp3.png

Πω πω δεν περνάει η ώρα. Είμαι στη δουλειά αλλά δεν έχει τίποτα σήμερα καθόμαστε και βαριέμαι πολύ. Άντε να πάει 3 να σχολάσω!Λέω να φτιάξω κι εγώ βασιλόπιτα φέτος. Για να δούμε θα κάτσει λίγο ήσυχο το φατσάκι να με αφήσει να τη φτιάξω? Στο relax ζήτημα να κάτσει 10 λεπτά! Θέλει συνέχεια αγκαλιά και να κάνουμε βόλτες στο σπίτι να πιάνει διάφορα πραγματάκια με τα χεράκια της, όχι να καθόμαστε κάτω! Παλιόπαιδο :tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...