Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γενικά την ξέρω και γίνεται και είναι πολύ καλή αλλά για περιπτώσεις που φοβούνται πρόωρο τοκετό όχι αν έχεις συμπληρώσει την 38η όπως θα είμαι εγώ γι' αυτό και μόνο έχω προβληματιστεί γιατί υποτίθεται ότι μέχρι την 36η εβδομάδα οι πνεύμονες έχουν σχηματιστεί οπότε εγώ να την κάνω για να βοηθήσει σε τι? Γι' αυτό και μόνο θέλω να ρωτήσω και την παιδίατρο. Κατά τα άλλα, τον εμπιστεύομαι απόλυτα το γιατρό μου και εφόσων μου πει βλέποντας και το ντόπλερ ότι πρέπει να την κάνω θα την κάνω

Καλά θα κάνεις, παρε μια γνωμη ακομη για σιγουρια!

Καλο το κοτοπουλάκι? Εγω εφαγα σαλατα και εχω παλι φουσκωμα.Εσύ είχες καθόλου? Τώρα πίνω ανθρακούχο νερό!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρά, έφαγα και μια κομμάτα κέηκ από πάνω και ήρθα και ίσιωσα!!!!! Φούσκωμα δεν είχα ιδιαίτερο αλλά είχα φοβερές καούρες αν έμενα πολύ ώρα νηστική κι ακόμη έχω δηλαδή:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μαρακι καλυτερα ειμαι τωρα, οχι εντελως ομως...ποναει ακομη το στηθος μου, αλλα ετσι κι αλλιως θα βγαλω με θηλαστρο, γιατι θελω να βγω το απογευμα...θα παω avenue (μετα τις 7), θελει καποια κοπελα να ερθει???

Επισης Μαρια θα σου προτεινα να βρειτε ενα ωραιο και κοντινο μερος και να πατε διακοπες, γιατι θα λαλησεις ολο το καλοκαιρι στην αθηνα...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

θελω να βγω το απογευμα...θα παω avenue (μετα τις 7), θελει καποια κοπελα να ερθει???

Αχ, μην παίζεις με τον πόνο μου!!!!! Έχω ξεμπάζωμα στην Ηλιούπολη και σήμερα:P:p:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Αχ, μην παίζεις με τον πόνο μου!!!!! Έχω ξεμπάζωμα στην Ηλιούπολη και σήμερα:P:p:p:p:p:p

Μην ανησυχεις, ροδα ειναι και γυριζει!!! Εγω θα εχω ξεμπαζωμα, οταν εσυ θα λιαζεσαι στη Τζια!!!:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

kalimera kalimera! Sas euxaristoume gia tis euxes sas! Na einai ola ta paidakia mas gera!:D

Ta gene8lia ths mikrhs telika ta kaname se ena fast food pou xe paidotopo giati ebrexe paaaara polu molis mpikame gallia k den mporesame na sunexisoume pros to parko tou asterix k meta gurisame piso k kopsame spiti th tourta....:D

distixos apo x8es omos h mikrh einai mallon me gastrenteritida 5 fores emeto k 4 diaroia....den kseroume ti th peirakse k anamenoume na doume pos 8a einai simera an k apo dia8esh einai mia xara! To bradu bebaia ekane k o stef emeto alla den ksero an einai apo gastrenteritida h apo tis mpires pou hpie:rolleyes: Mavro upno ekana opos katalabainete:rolleyes:

Eutixos exoume meres mprosta mas k gia na anarrosoume k gia na doume kapoia pragmata an k opos to kovo mono pros gallia 8a pame k den 8a prolaboume th germania...:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

xaxa καλημερα

κι εγω γελασα ρε κατερινα

Η Ιλιανα δευτερη μερα απυρετη, απο βήχα καλύτερα αλλα οχι εντελως καλά, οποτε αυριο θα τη στείλω σχολείο, ουτως ή άλλως μισή μέρα θα κάτσει γιατι το μεσημερι θα την παρουν οι γονείς μου.

Μα βρε κοριτσια ομως, τι ωραια ειναι να εχεις μια βοήθεια μια στο τόσο στο σπίτι.

Η πεθερα μου, μου εχει βάλει ολα τα πληντυρια της εβδομαδας, μου εχει μαγειρεψει δυο φαγητά, μου έφτιαξε πρωινο σήμερα, ο πεθερος μου χτες έτριψε και λάδωσε τα επιπλα του κήπου, σημερα κανει το ίδιο για το σπιτακι του κήπου που εχουμε. ΤΕΛΕΙΑ.

Εντωμεταξύ αλλαξα μερα την κοπελα που με βοηθαει με τις δουλειες, γιατι ηταν να εθρει χτες αλλα λογω της Ιλιανας της ειπα και θα ερθει παρασκευή, οποτε το σπιτι θα ειναι καθαρο οταν θα φυγουμε και θα γυρισουμε και θα ειναι τζιτζι.

Αχ ανυπομωνω για το τριημερο πολύ.

4Rnfp3.png

Μα βρε κοριτσια ομως, τι ωραια ειναι να εχεις μια βοήθεια μια στο τόσο στο σπίτι.

Η πεθερα μου, μου εχει βάλει ολα τα πληντυρια της εβδομαδας, μου εχει μαγειρεψει δυο φαγητά, μου έφτιαξε πρωινο σήμερα, ο πεθερος μου χτες έτριψε και λάδωσε τα επιπλα του κήπου, σημερα κανει το ίδιο για το σπιτακι του κήπου που εχουμε. ΤΕΛΕΙΑ

Ψιτ επειδη σου εχω θαρρος, φροντισε να τηρησεις αυτο το "μια στο τοσο" για να προλαβεις τα χειροτερα!!;)ωραια ειναι παντως, εχεις δικιο!

Ψιτ επειδη σου εχω θαρρος, φροντισε να τηρησεις αυτο το "μια στο τοσο" για να προλαβεις τα χειροτερα!!;)ωραια ειναι παντως, εχεις δικιο!

Συμφωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω με την ΚΑτερινα......

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Βρε συ Κατερινα, 7 χρονια ειμαστε παντρεμένοι με το Νίκο, τι να τηρήσω? Αυτό είναι ΝΟΜΟΣ πια...

Αλλωστε παιδί δεν κρατανε, και ούτε ενδέχεται, έτσι ώστε να εχουμε περισσότερα θάρρητα απο το μια στο τόσο (που αρρωσταίνει η Ιλιάνα). Ήταν και επιλογή μου αλλωστε να μην την αφησω στη γιαγιά της ενώ μπορούσε να την κρατήσει και ειχε προσφερθεί. Για να μην απλωνομαστε...

Αλλωστε εχω τόσο καλά πεθερικά και έχουμε τόσο καλή σχέση, που θα πέσει φωτιά να με κάψει αν πω κάτι κακό γι αυτούς..

Γι αυτό αν με ακουσετε καμια φορά να λεω τιποτα, σφαλιαρίστε με (στιγμιαίο θα είναι)

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...