Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα δεν είπα, τη λέω τώρα. Καλημέρα λοιπόν

Σήμερα ψάχνω από το πρωί για νευροχειρουργό που να κάνει και επισκέψεις στο σπίτι. Η κατάσταση του πατέρα μου χειροτερεύει μερα με τη μέρα. Δεν μπορεί να σταθεί καν. Βρήκα ένα site το οποίο ασχολείται με αυτή την ειδικότητα και κάνει κι επισκέψεις...για να δούμε! Δεν ελπίζω κάτι βέβαια, αλλα σκέφτομαι ότι η ψυχολογική υποστήριξη και μόνο θα βοηθήσει έστω και λίγο. Ουφ τα είπα...έχω στενοχωρηθεί πολύ!

Εχθές πήγαμε golden hall και πήραμε παντοφλάκια nike, φουξια! Έχει πολύ πλάκα η Άντα με αυτά. Είναι πολύ ελαφριά. Πήρα κι εγώ ένα κραγιόν channel 32ευρω :tongue: μη με κράξετε! Έχω βίτσιο!

Γιώτα περαστικα, και μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε και θα φύγετε την Παρασκευή!:D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριαλένα το Σάββατο γέννησε η γυναίκα ενός συναδέλφου.Ένα θα σου πω, 16 ώρες κοιλοπονούσε με τεχνητούς πόνους και στο τέλος έκανε καισαρική, γιατί δεν είχε άλλες δυνάμεις! Άσε μακριά αν είναι έτσι.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαριαλένα το Σάββατο γέννησε η γυναίκα ενός συναδέλφου.Ένα θα σου πω, 16 ώρες κοιλοπονούσε με τεχνητούς πόνους και στο τέλος έκανε καισαρική, γιατί δεν είχε άλλες δυνάμεις! Άσε μακριά αν είναι έτσι.

Ε, μα αυτό λέω κι εγώ, δεν είμαι για τέτοια αφού φρόντισε το πρώτο μου παιδάκι και την απόλαυσα τη γέννα μου γιατί να μπω σε διαδικασία τώρα?!?!?:D:D:D

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ε, μα αυτό λέω κι εγώ, δεν είμαι για τέτοια αφού φρόντισε το πρώτο μου παιδάκι και την απόλαυσα τη γέννα μου γιατί να μπω σε διαδικασία τώρα?!?!?:D:D:D

Τι απολαυσες παιδακι μου??Την εγχειριση???:confused:

Παντως μπραβο σου,εγω δε θα ηθελα να ξανακανω καισαρικη με τιποτα.

Τι απολαυσες παιδακι μου??Την εγχειριση???:confused:

Παντως μπραβο σου,εγω δε θα ηθελα να ξανακανω καισαρικη με τιποτα.

Αφού σου έχω πει ότι ούτε πόνεσα ούτε τίποτα, σηκώθηκα κατευθείαν και από το πρώτο βράδυ κοιμόμουν μπρούμητα:P:p:p:p Όλες τις μέρες του μαιευτηρίου τις θυμάμαι πολύ ωραία!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Κοίτα μέσα στο χειρουργίο όλα καλά, αλλα το μετά ... άσε καλύτερα! Τράβηξα μεγάλους πόνους. Είναι στον οργανισμό βέβαια. Η κοπέλα που σου λέω σηκώθηκε και περπάτησε από την επόμενη μέρα. όνειρο μακρυνό για εμένα!

Τεσπα 3-4 μέρες είναι θα περάσουν, μετά είναι υποφερτά τα πράγματα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Καλέ Κατερίνα γιατί 3ωρο ξενύχτι, αϋπνίες είχε η Τέτα?!?!?!

Ρε συ Δήμητρα τι θα πει μισό κιλό πάνω από το κανονικό σ' αυτή την ηλικία? Μήπως απλά είναι μισό κιλό πάνω από την καμπύλη του μέσου όρου?!? Γιατί αν είναι έτσι δεν τρέχει και τίποτα, εμένα ήταν μονίμως στην 90η θέση και προχθές που πήγαμε στην παιδίατρο είχαμε πάει στην 96η θέση. Πάντως σε κάθε περίπτωση μισό κιλό δεν είναι τίποτα όπως είπες κι εσύ μέσα στο καλοκαίρι θα το χάσει για πλάκα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν, χθες πήγαμε γιατρό και μας είπε ότι 5-6 Αυγούστου θα βγει ο μπόμπος μας:P:p:p:p:p Από 20 Ιουλίου και μετά θα πηγαίνω να με βάζει στον καρδιοτοκογράφο κάθε βδομάδα να τον τσεκάρουμε και μόλις συμπληρώσω για τα καλά την 38η θα τον βγάλουμε γιατί επειδή έχει πάρει θέση και είναι και μεγαλούτσικος δε θέλει να διακυνδυνεύσει να μπούμε σε διαδικασία φυσιολογικού τοκετού αφού έτσι κι αλλιώς πάμε για καισαρική. Επίσης μου είπε ότι τέλος Ιουλίου θα μου κάνει μια δόση από αυτή την ένεση για την ωρίμανση των πνευμόνων του μωρού γιατί λέει πλέον έχει αλλάξει η οδηγία και σε όλους τους προγραμματισμένους τοκετούς πρέπει να γίνεται μια δόση. Με προβλημάτισε ομολογώ γιατί ήξερα ότι αυτή την κάνουν μόνο σε περίπτωση πρόωρου τοκετού αλλά επειδή γενικά του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, για να το λέει κάτι θα ξέρει:P:p:p:p

Mαριαλένα μάλλον σε σχέση με την καμπύλη εννοούσε οτι είναι παραπάνω αλλά και ο ίδιος μου είπε οτι είναι πτέσμα.Οπως είπαμε θα τα χάσει το καλοκαίρι αλλά και να μην χάσει σιγά.Τι 1 κιλό πάνω,τι κάτω παιδάκια είναι και είναι πάνω στην ανάπτυξη οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.Η δικιά μου άλλωστε όπως εχω δει σε σχέση με το ύψος της φαίνεται κανονική και δεν είναι παχουλό παιδάκι.Αυτό θα είναι και το σουλούπι της μας το είχε πει ο γιατρός απο πολύ μωρό που είχε κάνει τις μετρήσεις και πράγματι μέχρι τώρα έτσι αναπτύσετε.

Οσο για την ενεσούλα που σου είπε ο γιατρός κι'εγώ την είχα κάνει και είναι όπως σου τα είπε,την κάνουν για την ωρίμανση των πνευμόνων.Δεν είναι τίποτα.Και ο δικός μου γιατρός την κάνει.

SI5Yp3.png

Hello κι απο μενα και παλι.

σημερα λειπουν ολοι και ειναι λιγο νορμαλ τα πραγματα εδω περα απο δουλεια. εχω βεβαια, αλλα σε πιο νορμαλ ρυθμούς και με πιο χαλαρή διάθεση.

Η Ιλιανα ειναι απυρετη σημερα. και το σιροπι του κορρε που της εδωσα την επιασε απο την πρωτη κουταλια ρε παιδια. ευτυχως γιατι κοιμηθηκε το πουλακι μου σημερα.

Νομιζω οτι μετα την καισαρική, φυσιολογικος τοκετος μπορει να γινει αφου περασουν τα τρια χρονια, εχει δικιο η μαριαλενα (ή ο γιατρος της τελος παντων)

οσο για αυτο που λες φατσακι, 16 ωρες πονων και μετα καισαρική, εγω το ειχα πει στο γιατρο εξαρχής. Αν βλεπεις οτι δεν παμε καλα, βαλε με κατευθειαν για καισαρική, μην κοιλοποναω 40 ωρες και στο τελος κανω και καισαρική.

Αλλα ευτυχως το Ιλιανακι μου, μου χαρισε τον τοκετο που ήθελα και που πίστευα οτι θα έχω. Εύκολο και γρήγορο....

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν έχω παράπονο,, όπως και η Γιώτα πιο χαλαρά μεν, αλλά από δουλειά μια χαρά πάμε. Τώρα κάνω διάλλειμα να φάω το κοτοπουλάκι μου:):):):):)

Α εχω κι εγω ψαρακι σημερα!!!Να ναι καλα η μανα μου!!!

Εννοειται οτι μου το εχει καθαρισει κιολας!!!

Γεια σας κοριτσια!

Ο γιατρος μου στην καρολ μου ειχε πει για την ενεση κορτιζονης για ωριμανση των πνευμονων του μωρου, τον αγριοκοιταξα και τελειωσε το θεμα. Αυτη τη φορα δεν ειπε τιποτα. Δοξα τω Θεω, και τα 2 παιδακια μου δεν αντιμετωπισαν προβλημα. Βεβαια καθε μανουλα κανει ο'τι θεωρει καλυτερο!!

Σημερα ξυπνησα μ' ενα πετρωμενο στηθος. Ο βυρωνακος ηταν πολυ ανησυχος χθες και δεν εφαγε καλα...αναγκαστηκα να τον ξυπνησω στις 9, για να με ξελαφρωσει...:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Συγνώμη για κορτιζόνη μιλάμε? Α δεν το ειχα δει! Νομίζω οτι ούτε κι εγώ θα την κάνω αν μου το προτείνει βέβαια!

Γενικά την ξέρω και γίνεται και είναι πολύ καλή αλλά για περιπτώσεις που φοβούνται πρόωρο τοκετό όχι αν έχεις συμπληρώσει την 38η όπως θα είμαι εγώ γι' αυτό και μόνο έχω προβληματιστεί γιατί υποτίθεται ότι μέχρι την 36η εβδομάδα οι πνεύμονες έχουν σχηματιστεί οπότε εγώ να την κάνω για να βοηθήσει σε τι? Γι' αυτό και μόνο θέλω να ρωτήσω και την παιδίατρο. Κατά τα άλλα, τον εμπιστεύομαι απόλυτα το γιατρό μου και εφόσων μου πει βλέποντας και το ντόπλερ ότι πρέπει να την κάνω θα την κάνω

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...