Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!!

Αννα μου να χαιρεσαι τη Ζωουλα σου! Πολυχρονη κ παντα ευτυχισμενη!:):)

Ειρηνουλα μακαρι ολοι μας να αξιωθουμε να δουμε δισεγγονα. Εφυγε ευτυχισμενη η γιαγια. Να ειστε καλα, να τη θυμοσαστε.

Γιωτακι περαστικα σας και μην αισθανεσαι ασχημα...

Εγω τα εχω ψιλοπαρει :evil::evil: Ηρθε η μητρια μου, λεγαμε για το παρτυ των παιδιων (αυτη θα λειπει εκδρομη, δεν το ηξερε βεβαια) και της ειπα οτι θα παρω μαλλον catering γιατι με 3 παιδια τι να πρωτοκανω...μου απανταει οτι μπορω να τα κανω ολα απο πριν, να τα βαλω στην καταψυξη και να τα ψησω τελευταια στιγμη....ολα καλα μεχρι εδω, αλλα δεν προτεινε ρε κοριτσια μου να μου φτιαξει ΤΙΠΟΤΑ!!!! :shock::shock: Και μαγειρευει μια χαρα και δεν κανει και τιποτα ολη μερα!!! Δεν πειραζει ομως, καλη καρδια να εχουμε και θα τα καταφερω μια χαρα!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ευχαριστω βρε κοριτσια μου, αλλα ειχε πλακα να μου λεει πως να φτιαξω το ενα και πως το αλλο, αλλα να μην προτεινει να κανει κατι κι αυτη, αφου εχει απειρο ελευθερο χρονο!!! Α, επισης μου εκανε και παρατηρηση που θα στειλω τον βαγγελη κατασκηνωση τον αυγουστο γιατι λεει μαθαινουν κακους τροπους (η ακριβης της εκφραση ειναι οτι πηγαινει καθε καρυδιας καρυδι) και φυσικα της απαντησα οτι δεν γινεται να τον εχω κλεισμενο μεσα στο σπιτι και οτι θα περασει μια χαρα!! Λες και το παιδι με τις 20 μερες στην κατασκηνωση μαθαινει τους κακους τροπους!! Φυσικα ουτε κουβεντα να τον παρει στο πορτο ραφτη εστω και για λιγο...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.Ουφ,τι ζέστη κι'αυτή χθες το βράδυ.Η μικρή κάποια στιγμή ψιλοέκλαιγε στον ύπνο της και μάλλον επειδή ζεστενόταν και προσπαθούσε να βγάλει απο πάνω της ενα λεπτό κουβερλί που της είχα βάλει.Τελικά κοιμήθηκε ξεσκέπαστη με τις πιτζαμούλες της και χωρίς κάλτσες.Της είχα ανοίξει και λίγο το τζάμι για να πέρνει αέρα γιατί το σπίτι μέσα ήταν πάρα πολύ ζεστό.Το ίδιο έκανα και στο δικό μας.

Εχθές είχαμε παιδίατρο.Είναι 87 πόντους και 12,700.Είναι μισό κιλό πάνω απ'ότι μας είπε πάνω απο το κανονικό αλλά δεν παίζει ρόλο.Ετσι κι'αλλιώς μπορεί και να το χάσει τώρα το καλοκαίρι.Απο ύψος δεν πήρε πολύ,μόνο μισό πόντο απ'όταν ήταν 18 μηνών.Αλλά εμένα πως μου φαίνεται οτι έχει ψηλώσει.Μάλλον η ιδέα μου θα είναι.Απο εξετάσεις δεν μας έδωσε τίποτα.Μας λέει γιατί να κάνει εξετάσεις το παιδί αφού είναι μια χαρά.Και δίκιο έχει εδώ που τα λέμε.Μας είπε για την πάνα να ξεκινήσουμε να την κόβουμε σιγά-σιγά.Και σαν επιβράβευση που θα της λέμε μπράβο κάθε φορά που τα κάνει στο γιογιό να της κολάμε ενα αυτοκολητάκι.Του είπα οτι θα ξεκινήσω τώρα κάτω στο χωριό που θα την έχω ολη μέρα και δεν πηγαίνει και σχολείο.Ελπίζω να τα καταφέρουμε.Θα έχει και τον ανιψιό μου που είναι τριών και θα του την κόψει η αδερφή μου φέτος κι'αυτουνού και ελπίζω να πάει καλά η επειχείρηση γιογιό.

SI5Yp3.png

Ξέχασα να σας πω.Μας έδωσε κι'ενα ειδικό που το βάζεις και τραβάει το κεντρί απο τσίμπημα μέλισσας ή σφήκας για το φαρμακείο μας τώρα το καλοκαίρι να το έχουμε μαζί και η αλήθεια είναι οτι χρειάζεται γιατί και πέρσυ στο χωρίό τον είχε τσιμπήσει τον ανιψιό μου και τον είχε η αδερφή μου μια ώρα στο νοσοκομείο επειδή του είχαν δώσει κορτιζόνη και ήταν η πρώτη φορά που τον είχε τσιμπήσει και δεν ήξεραν αν είναι αλλεργικός.

Θα πάει ο άντρας μου να το πάρει σήμερα και του είπα να του δείξει ο φαρμακοποιός και πως γίνεται για να μου το δείξει κι'εμένα μετά να το ξέρω.Αχρείαστο να είναι βέβαια.

SI5Yp3.png

Καλημερα, καταφερα να σας διαβασω μετα απο το 3ωρο ξενυχτι μας αποψε αλλα δεν μπορω να γραψω και πολλα....

δημητρα πες μου κι εμενα ποιο ειναι αυτο που τραβαει το κεντρι, οχι τοσο για το παιδι αλλα για μενα που ειμαι αλλεργικη.

Καλημεραααα σας.

Ευτυχως ειχαμε ενα ησυχο βραδυ και απο θεμα πυρετου αλλα και το κυριοτερο απο θεμα βηχα.

Βεβαια, επειδή την εβαλα για ύπνο με 38,2 και δεν της ειχα δωσει αντιπυρετικο, την ειχα πολύ έννοια.

Οποτε καθε 2 ωρες βαζαμε ξυπνητηρι εναλλαξ και σηκωνομασταν και την τσεκαραμε μια ο ενας μια ο αλλος.

Της διναμε και νερακι και ξανακοιμοταν. Το πρωι την ξυπνησα για να φυγω και ας ειχε πεσει απο τις 8. Αφου ουτε προχτες το βραδυ κοιμηθηκε απο το βήχα αλλα ουτε και το μεσημερι χτες παλι λογω βήχα, ψοφια ηταν.

Ευτυχως κι εγω παρα τα πολλα ξυπνηματα της σημερινής νύχτας, ήμουν τόσο κουρασμενη απο προχτες που ξαγρυπνησαμε, που με το που ξαναεπεφτα στο κρεβατι ξεραινομουν κατευθειαν.

Ευτυχως σημερα ξυπνησε χωρις πυρετο και τωρα ειναι στο σπιτι με τη γιαγια και τον παππού (πεθερικά) που και φαγακι θα μας φτιάξουν και τα έπιπλα του κήπου θα μας τριψουν και λαδώσουν. Τι καλο να εχεις συνταξιουχους αλλά και κοτσωνατους παππουδες.

4Rnfp3.png

Και σκεφτομαι να την κρατησω και αυριο σπιτι, εχει δεν εχει πυρετο σημερα για να γινει τελειως καλα, αφου την παρασκευή φεύγουμε για θεσσαλονικη, μην μας αρρωστήσει εκει και τρέχουμε

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Καλέ Κατερίνα γιατί 3ωρο ξενύχτι, αϋπνίες είχε η Τέτα?!?!?!

Ρε συ Δήμητρα τι θα πει μισό κιλό πάνω από το κανονικό σ' αυτή την ηλικία? Μήπως απλά είναι μισό κιλό πάνω από την καμπύλη του μέσου όρου?!? Γιατί αν είναι έτσι δεν τρέχει και τίποτα, εμένα ήταν μονίμως στην 90η θέση και προχθές που πήγαμε στην παιδίατρο είχαμε πάει στην 96η θέση. Πάντως σε κάθε περίπτωση μισό κιλό δεν είναι τίποτα όπως είπες κι εσύ μέσα στο καλοκαίρι θα το χάσει για πλάκα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν, χθες πήγαμε γιατρό και μας είπε ότι 5-6 Αυγούστου θα βγει ο μπόμπος μας:P:p:p:p:p Από 20 Ιουλίου και μετά θα πηγαίνω να με βάζει στον καρδιοτοκογράφο κάθε βδομάδα να τον τσεκάρουμε και μόλις συμπληρώσω για τα καλά την 38η θα τον βγάλουμε γιατί επειδή έχει πάρει θέση και είναι και μεγαλούτσικος δε θέλει να διακυνδυνεύσει να μπούμε σε διαδικασία φυσιολογικού τοκετού αφού έτσι κι αλλιώς πάμε για καισαρική. Επίσης μου είπε ότι τέλος Ιουλίου θα μου κάνει μια δόση από αυτή την ένεση για την ωρίμανση των πνευμόνων του μωρού γιατί λέει πλέον έχει αλλάξει η οδηγία και σε όλους τους προγραμματισμένους τοκετούς πρέπει να γίνεται μια δόση. Με προβλημάτισε ομολογώ γιατί ήξερα ότι αυτή την κάνουν μόνο σε περίπτωση πρόωρου τοκετού αλλά επειδή γενικά του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, για να το λέει κάτι θα ξέρει:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Α καλα εγω για βαρος δε μιλαω, ασε που δεν υπαρχει "κανονικο" βαρος για ενα παιδι ειδικα σε αυτη την ηλικια! Η Τετα (η οποια Μαριαλενα αποψε κατουρησε αρκετα και αποφασισε να μην ξανακοιμηθει αφου την αλλαξα) ειναι στο 98% της καμπυλης...

Μαριαλενα δεν ξερω για την ενεση αλλα μηπως να το εψαχνες λιγακι?Οχι βεβαια οτι πιστευω πως ο γιατρος σου θα εκανε κατι που δεν ενδεικνυται...και δε μου λες γιατι πας σωνει και καλα για καισαρικη?

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Καλέ Κατερίνα γιατί 3ωρο ξενύχτι, αϋπνίες είχε η Τέτα?!?!?!

Ρε συ Δήμητρα τι θα πει μισό κιλό πάνω από το κανονικό σ' αυτή την ηλικία? Μήπως απλά είναι μισό κιλό πάνω από την καμπύλη του μέσου όρου?!? Γιατί αν είναι έτσι δεν τρέχει και τίποτα, εμένα ήταν μονίμως στην 90η θέση και προχθές που πήγαμε στην παιδίατρο είχαμε πάει στην 96η θέση. Πάντως σε κάθε περίπτωση μισό κιλό δεν είναι τίποτα όπως είπες κι εσύ μέσα στο καλοκαίρι θα το χάσει για πλάκα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Από κιλά καλά πάμε κι εμείς...είναι δεν είναι 12kg.Πάντα καλή ήταν σε σχέση με το μέσο όρο.

Λοιπόν, χθες πήγαμε γιατρό και μας είπε ότι 5-6 Αυγούστου θα βγει ο μπόμπος μας:P:p:p:p:p Από 20 Ιουλίου και μετά θα πηγαίνω να με βάζει στον καρδιοτοκογράφο κάθε βδομάδα να τον τσεκάρουμε και μόλις συμπληρώσω για τα καλά την 38η θα τον βγάλουμε γιατί επειδή έχει πάρει θέση και είναι και μεγαλούτσικος δε θέλει να διακυνδυνεύσει να μπούμε σε διαδικασία φυσιολογικού τοκετού αφού έτσι κι αλλιώς πάμε για καισαρική. Επίσης μου είπε ότι τέλος Ιουλίου θα μου κάνει μια δόση από αυτή την ένεση για την ωρίμανση των πνευμόνων του μωρού γιατί λέει πλέον έχει αλλάξει η οδηγία και σε όλους τους προγραμματισμένους τοκετούς πρέπει να γίνεται μια δόση. Με προβλημάτισε ομολογώ γιατί ήξερα ότι αυτή την κάνουν μόνο σε περίπτωση πρόωρου τοκετού αλλά επειδή γενικά του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, για να το λέει κάτι θα ξέρει:P:p:p:p

Ωχ να ετοιμαζομαι κι εγώ μέσα στον Σεπτέμβριο!:D Καισαρική κι εγώ! Αυτό με την ένεση 1η φορά το ακουω :confused: Λες να μου το ξεφουρνίσει κι εμένα?

Ευχαριστούμε Κατερίνα, θα χρειαστώ σίγουρα ένα μαγιουδάκι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Α καλα εγω για βαρος δε μιλαω, ασε που δεν υπαρχει "κανονικο" βαρος για ενα παιδι ειδικα σε αυτη την ηλικια! Η Τετα (η οποια Μαριαλενα αποψε κατουρησε αρκετα και αποφασισε να μην ξανακοιμηθει αφου την αλλαξα) ειναι στο 98% της καμπυλης...

Μαριαλενα δεν ξερω για την ενεση αλλα μηπως να το εψαχνες λιγακι?Οχι βεβαια οτι πιστευω πως ο γιατρος σου θα εκανε κατι που δεν ενδεικνυται...και δε μου λες γιατι πας σωνει και καλα για καισαρικη?

Κοίτα γενικά όπως έχω ξαναπεί ο συγκεκριμένος είναι 100% κατά των φαρμάκων και υπέρ των φυσιολογικών διαδικασιών, οπότε είμαι σίγουρη ότι για να μου το λέει ισχύει. Σίγουρα θα ρωτήσω και την παιδίατρο μου γιατί μου είπε ότι η οδηγία άλλαξε μετά από απαίτηση των παιδιάτρων, οπότε θα πάρω κι από κει μια γνώμη. Τώρα για την καισαρική, όπως σου έχω ξαναπεί την προτιμούσα έτσι κι αλλιώς και στην πρώτη γέννα και χάρηκα που η Λένα δεν πήρε ποτέ κανονική θέση ώστε να πάω φυσιολογικά (τι να κάνω είμαι φοβιτσιάρα σας το έχω ξαναπεί:tongue::tongue::tongue:). Οπότε όπως καταλαβαίνεις, δε μου πέρασε καν από το μυαλό να τον ρωτήσω αν θα μπορούσαμε να πάμε τώρα φυσιολογικά παρόλο που ξέρω ότι το κάνει σα γιατρός. Βέβαια μου είπε κι από μόνος του ότι το κάνει όταν έχουν περάσει τουλάχιστον 3 χρόνια από την πρώτη, αλλά στ' αλήθεια δε με ενδιέφερε καθόλου αυτή η προοπτική, αφού το γοργονίδιο στην πρώτη γέννα μου έδωσε λύση:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...