Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κι απο μένα...

Χρόνια πολλά Θωμαϊτσα, ευτυχισμένη και τυχερή να είσαι!Δήμητρα να τη χαίρεστε!

Εμείς δεν κάναμε και πολλά το ΣΚ. Το Σάββατο μόνο πλακώθηκα στις δουλειές και το βράδυ πήγαμε σε μια πλατεία με φίλους στην Ηλιούπολη.Αυτά Την Κυριακή ο Αλέξης δούλευε κι έτσι πάλι μέσα. Ωχ επεσε το ρεύμα, κλεινω γιατί ποσο να κρατησει και το ups?:mad:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα:P:p:p:p:p:p Αχ, να' ναι καλά το μπάτσελορ που στείλαμε το μπαμπά μας και πήγαμε στο νήσι, κορίτσια περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!! Καταρχήν ξεκουράστηκα απίστευτα μιας και λύσσαγε όλη μέρα ή στο σπίτι ή στη θάλασσα και κατά δεύτερον ευχαριστήθηκα θάλασσα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: (Μαρία κάναμε μια βουτιά και για σένα μην ανησυχείς καθόλου). Το δε γοργονίδιο, βρήκε κάτι κοριτσάκια φίλες της από το καλοκαίρι 5 και 6 χρονών και κάνανε βουτιές από τα βραχάκια, φτιάχνανε πύργους στην άμμο, χαμός!!!!!!! Για να μη σας πω το στόμα της τι έλεγε ρε κορίτσια, δε σταμάτησα να γελάω όλο το ΣΚ. Το αποκορύφωμα ήταν βέβαια όταν ανακάλυψε ότι μόλις σφύραγε με μια σφυρίχτρα που της έδωσε ο μπαμπάς μου, ο μπόμπος έκανε τούμπες ή τέντωνε τα πόδια του και πήγαινε η κοιλιά μου πέρα δώθε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Ε, παιδιά αυτό ήταν το τρέλανε το μωρό στο σφύριγμα και μετά με τρέλανε και μένα το μωρό στην κλωτσιά :P:p:p:p Σήμερα έχουμε και γιατρό το απόγευμα, να δούμε τις εξετάσεις μου και να μου πει πώς προχωράμε:P:p:p:p

Άννα να χαίρεσαι τη Ζωίτσα σου και με το καλό το αδερφάκι της:D:D:D

Έχουμε άλλα που γενεθλιάζουν σήμερα?!?!?!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Mαριαλένα μπράβο που περάσατε καλά. Δεν με παρηγορεί καθολου η βουτιά που κάνετε και για μενα, αλλα παρόλα αυτά σας ευχαριστώ!:D

Καλά εγώ σε σύντομη συζήτηση που είχα με τον Αλέξη, μου είπε να μην περιμένω διακοπές για φέτος με την κοιλιά στο στόμα!:mad: Φοβάται λέει μην τύχει τίποτα:mad:. Αυτό δεν θα περάσει έτσι, θα τον παρατήσω, θα πάρω την Άντα και θα πάμε μόνες μας :tongue: Δεν υπάρχει περίπτωση! Με ΠΗΤ 8/10 και θα κάτσω όλο το καλοκαίρι να παραφυλάω μην τύχει τίποτα? Τα νεύρα μου!!!

Χρόνια πολλά και για τη Ζωή. Άννα να τη χαίρεσαι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Mαριαλένα μπράβο που περάσατε καλά. Δεν με παρηγορεί καθολου η βουτιά που κάνετε και για μενα, αλλα παρόλα αυτά σας ευχαριστώ!:D

Καλά εγώ σε σύντομη συζήτηση που είχα με τον Αλέξη, μου είπε να μην περιμένω διακοπές για φέτος με την κοιλιά στο στόμα!:mad: Φοβάται λέει μην τύχει τίποτα:mad:. Αυτό δεν θα περάσει έτσι, θα τον παρατήσω, θα πάρω την Άντα και θα πάμε μόνες μας :tongue: Δεν υπάρχει περίπτωση! Με ΠΗΤ 8/10 και θα κάτσω όλο το καλοκαίρι να παραφυλάω μην τύχει τίποτα? Τα νεύρα μου!!!

Χρόνια πολλά και για τη Ζωή. Άννα να τη χαίρεσαι!

Εχεις δικιο!!!

Μολις βρηκα ενα πολυ ωραιο και πληρως εξοπλισμενο δωματιο στο Πευκί στην Εύβοια με 50 ευρω τη βραδια,με κηπους,παιδικες χαρες κλπ...αντε ελατε!Τελεια θα περασουμε!!!:tongue::tongue:Βεβαια αν δε βγουν οι μεταθεσεις του Κωστα δε μπορω να κλεισω τιποτα:-(

Καλημέρα κορίτσια.Καλή εβδομάδα.Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις ευχές.Να είστε καλά και να τα χαιρόμαστε όλα τα παιδάκια.Να είναι γερά!

Σήμερα έτρεχα απο το πρωί στο Περιστέρι για μια αλλαγή που είχα γιατί μου είχαν φέρει 2 φορεματάκια και επειδή έχω πάρα πολλά για φέτος,πήγα και της πήρα κάτι μπλουζάκια για τον παιδικό,για λίγο καιρό ακόμα για να φοράει με κολανάκια γιατί έχω κάτι σετ αλλά είναι με σορτσάκι και δεν θέλω να της τα φοράω στο σταθμό επειδή παίζει μην χτυπήσει τα γονατάκια της.Είχε μια απίστευτη κίνηση στην εθνική οδό και απ'ότι άκουσα στο ράδιο δεν έχει μετρό σήμερα μέχι τις 4.Τέλος πάντων,αφού ξεμπέρδεψα,πάει κι'αυτό γιατί έχω να κάνω αρκετές δουλίτσες αυτή την βδομάδα με κάτι ψώνια γιατί έρχεται και η αδερφή μου την ερχόμενη Δευτέρα με τα ανιψάκια μου και θέλω να πάω να τους ψωνίσω.Πω,πω ρε κορίτσια δεν το πιστεύω οτι θα ξαναπίνουμε καφεδάκια με την αδερφή μου και θα τα λέμε απο κοντά μετά απο ενα χρόνο.Ανυπομονώ τόσο πολύ να την δώ και τα ανιψάκια μου.Τους έχω επιθυμήσει!

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Αννούλα να χαίρεσαι την Ζωίτσα.Με το καλό το αδερφάκι της και εύχομαι να περνάτε πολύ ωραία.Σε περιμένουμε και θέλουμε πολλές φωτό να δούμε!Να τα εκατοστήσει και πάλι η Ζωίτσα.

SI5Yp3.png

Εγω παλι με τα φουστανακια της μικρης απο τη βαφτιση την πατησα ασχημα..Εχω αρκετα που ηταν για 2 ετων,περυσι ηταν μεγαλα και φετος δεν κλεινει το φερμουαρ...πανε αυτα,χαμενα πηγαν!:-(

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για εμασ δεν ξεκινησε καλα.....δυστυχωσ χασαμε την γιαγια του αντρα μου....σημερα το πρωι(ηταν η γιαγια-ελενη,απο οπου πηραμε και το δευτερο ονοματακι μασ αν θυμαστε..).Γεωργια-Ελενη.

μην σασ ψιχοπλακωνω ομωσ δευτεριατικο.....

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για εμασ δεν ξεκινησε καλα.....δυστυχωσ χασαμε την γιαγια του αντρα μου....σημερα το πρωι(ηταν η γιαγια-ελενη,απο οπου πηραμε και το δευτερο ονοματακι μασ αν θυμαστε..).Γεωργια-Ελενη.

μην σασ ψιχοπλακωνω ομωσ δευτεριατικο.....

Ετσι ειναι η ζωη Ειρηνη μου, να ζησετε να τη θυμοσαστε.Τουλαχιστον προλαβε και ειδε δισεγγονα η γυναικα και ακουσε και το ονομα της!

χρονια πολλα στην γλυκουλα θωμαϊτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να την χαιρεστε δημητρουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντα υγιη και ευτυχισμενη να την καμαρωνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ζωουλα πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αννακι να την χαιρεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υγεια κ χαρα να εχει σε ολη τησ την ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη λευτερια κ σε σενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμασ τα υπολοιπα νεα μασ.......σταματησαμε το co-sleeping.με απειρεσ τυψεισ εννοειται......η μπουρμπουλ μεταφερθηκε στο τριτο δωματιακι (στο δοματιο οπου ειναι ο υπολογιστησ,το γραφειο κτλ------γι αυτο και δεν μπορω να πολυμπαινω κ να γραφω πλεον...!!!!!

ειναι προσωρινα εδω καθωσ ,πηραμε τησ αγγελικησ κρεβατι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξερετε ποιο???το πριγκιποκρεβατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!το princess τησ AS!το πηραμε ωσ δωρο γενεθλιων!!

αλλα μεχρι να μαθει να κοιμαται σε αυτο και να μετακομοισει η μπουρμπουλ στο ιδιο δωματιακι με την αγγελικη και να κοιμηθει στην κουνια τησ αγγελικησ ,μενει στο τριτο δοματιο....

βασικα το συγκεκριμενο κρεβατακι εχει την αρτα και τα γιαννενα...αλλα εχτοσ που αρεσε πολυ του αγγελικακιου,σκευτηκαμε να παρουμε αυτο ωστε να τησ κανει καποιο κλικ και να παει ευκολα σε αυτο.....

προσ το παρον δεν την βαλαμε σε αυτο,γιατι δεν πηραμε καγκελο προστασιασ.....

σασ αφηνω κοριτσια!!!!εκανα ενα μικρο διαλειματακι μαζι σασ καθωσ ειμαι πολυ πολυ χαλια σημερα....σαν γιαγια μου την ειχα την συγκεκριμενη γιαγια...

καλο μεσημερακι σε ολεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

σευχαριστω κατερινακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτο ειπα κι εγω...ασε που σε εναν μηνα τωρα ειχε γινει αλλοσ ανθρωποσ....καταπεσε παρα πολυ και πριν λιγεσ ημερεσ ενα εγκεφαλικο...και αυτο ηταν...

οσο για τα φορεματα ,κι εμασ τα 2 ειναι μικρα στο υψοσ...αλλα θα τα βαλει η μπουρμπουλ!!!!!η αγγελικη πλεον φοραει 4-5!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Eμας Ειρηνακι το 2 δε μας κλεινει στην πλατη:confused::confused:με τιποτα ομως!

Οσο για το κρεβατι που πηρατε τρελαινομαι!!!!!Μακαρι να κανω αλλο ενα κοριτσακι και θα τους κανω ενα δωματιο τυφλα να 'χει η barbie!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ρε παιδια, τι πηξιμο ειναι αυτό τον τελευταιο καιρο. Τα χω παιξει.

Ειρηνουλα, ζωη σε σας κοριτσι μου. Να ειστε καλα να τη θυμαστε.

Εγωτα περσυνα φορεματα της Ιλιανας, καποια που μου αρεσαν δηλαδη, της τα φοραω και φετος σαν μπλουζακια με κολανακι απο κατω και ειναι μουρλια. Ενα τετοιο της φοραγα και προχτες που εριξε και το χυμο πανω της και να δω αν σωζεται. το απογευμα θα δείξει που θα βγει απο το πληντυριο.

Με πηραν πριν απο λίγο απο το σταθμο, η Ιλιανα εχει πυρετο γμτ. Ηταν ολο το βραδυ χαλια εβηχε συνεχως και μου φανηκε και λιγο ζεστη να πω την αληθεια, αλλα της εβαλα θερμομετρο και ειδα 37,1 και λεω απο τη ζεστη θα ηταν, αλλα τελικά δεν...

Πηγε και την πηρε ο μπαμπας μου απο το σταθμο και αυριο θα την κρατησει η πεθερα μου.

εντωμεταξυ απο την προηγουμενη τριτη που πηγαμε στην ομοιοπαθητικο μου ειχε πει να της συνεχισω την αγωγη και εγω λογω δουλειας δεν προλαβα να τα παρω, και πηγα σημερα το πρωι αλλα λιγο αργοτερα μου τηλεφωνησαν απο το σταθμο, και τωρα αισθανομαι ασχημα που το ειχα αμελησει και τελικα αρρωστησε. αλλα τι να κανουμε...

4Rnfp3.png

Γιώτα περαστικά σας! Όταν αρρωσταίνουν ρε παιδί μου, γυρνάει ο κόσμος ανάποδα. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι το παιδί θα είναι άρρωστο κι εγώ θα είμαι στη δουλειά, αλλά και τι να κάνεις! Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως παίρνω άδεια.

Από φορεματάκια πρέπει να έχουμε 6-7, μια χαρά!

Σήμερα μάλλον θα πάμε για πεδιλάκια.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...