Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.καλα ειστε ολες;

Εγω μια χαρα,αν εξαιρεσετε τις κωλοαυπνιες.μα καθε μερα απ τις 5 ξυπναω.

Αντε καλε,θαξυπνησει καμμια αλλη;

Λοιπον θα δωσω σε ολες τις εγκυουλες το τηλεφωνο μου να με παιρνουν να τα λεμε...εγω ξυπνησα 5:30....μεχρι τις 7 που καταφερα να ξανακοιμισω την παναγιωτα στο κρεβατι μου...τον κωστα τον εστειλα καναπε!Δεν πηγαινε αλλο το περα δωθε...

Ειμαι ηδη πτωμα αν και ξυπνησαμε 9 τελικα αφου στις 10 μπουκαρανε μεσα πεθερικα και κουνιαδος,πηγαμε τζαμπο της πηραν 3-4 παιχνιδια να εχει να ασχολειται και οταν γυρισαμε σηκωσαμε χαλια, πριν λιγο εκατσα...σφουγγαρισμα και τριψιμο με την παρκετεζα 40 λεπτα....

Παω γιατι ξυπνησε η Τετα!Καλο σαββατοβραδο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παει, θα με αποτρελανεις εσυ. Παπακι ο tweety?

Την επόμενη φορά σε θέλω πιο διαβασμένη, χαχαχαχα

Αμα σας λέω οτι είμαι άσχετη δεν με πιστεύετε έ?Αφού η δικιά μου όποτε το βλέπει παπάκι το λέει μου κόλησε κι'εμένα.Δεν μοιάζει με παπί έ?χαχαχαχα.

SI5Yp3.png

To τι μπόρα έριξε πάλι τώρα το μεσημέρι δε λέγετε.Ευτυχώς είχα προλάβει να πλύνω το φορεματάκι της που θα φορέσει αύριο και είχε στεγνώσει.Κι'εγώ μ'αρέσει που το είχα αφήσει τελευταία στιγμή.

Να δω που θα την πάμε τώρα το απόγευμα που ούτε στις κούνιες δεν μπορείς να πας αφού θα είναι όλα μούσκεμα.

SI5Yp3.png

Εμεις ειχαμε κανονισει bbq σημερα αλλα το ακυρωσαμε λογω καιρου. θα παμε εμεις στους φίλους μας που εχουν μπαλκονι και μπορουμε να κατσουμε εξω αν θελουμε αφου ειναι σκεπασμενο και θα φαμε πιτσουλες

4Rnfp3.png

Βρε Γιωτα δε μου εστελνες sms??? Τωρα ειδα την απαντηση σου!!

Εφτιαξα μαλλι, καλο εγινε, αλλα δυστυχως δεν ειχε ελευθερο χρονο η κοπελα που κανει τα νυχια και δεν τα εφτιαξα. Δημητρα η κοπελα που ειπες παει γενικα σε σπιτια, γιατι μαλλον θα τη χρειαστω αυτη την εβδομαδα??

Πολυ βροχη ρε κοριτσια, πρωτη φορα φοβηθηκα στο δρομο (οδηγουσα 4 χρονια στη σκωτια) γιατι χαλασε ο γυαλοκαθαριστηρας του οδηγου και δεν εβλεπα τιποτα!!!:shock::shock::shock: Σταματησα καποια στιγμη κατω απο μια γεφυρα στην αττικη οδο (μαζι με τις μηχανες) μπας και κοπάσει λιγο, αλλα δεν...σκεφτομουν αν φτασω σπιτι χωρις να στουκαρω πουθενα τυχερη θα ειμαι!! Αλλα ευτυχως, λιγο αργοτερα στην εθνικη σταματησε και ηρεμησα κι εγω...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Πόλα ευτυχώς γύρισες κι'ολα καλά.Αμαν πια με αυτες τις μπόρες.

Να σου πω για την κοπέλα που ήρθε σε μενα χθες,είναι πολύ καλή.Δούλευε πριν εδώ στο κομμωτήριο κοντά στο σπίτι μου που πηγαίνω κι'εγώ αλλά έφυγε γιατί είχε βρει κάπου αλλού.Τελικά δεν έκατσε καλά η συνεργασία με το καινούργιο αφεντικό και σταμάτησε.Τώρα έχει κρατήσει κάποιες πελάτισσες απο το πρω΄το κομμωτήριο,έχει και δικές της και έτσι δουλεύει μόνο έξω προς το παρόν μέχρι να βρει κάπου σε μαγαζί.Εμένα ο άντρας μου μόνο σε αυτήν κάθεται σκέψου.Δεν πάει σε καμμία άλλη.Μένει στην Καλλιθέα αλλά μετακινείτε με μηχανάκι οπότε θα την βολέψει πιστεύω να έρθει και σε σένα.Σου στέλω με πμ το κινητό της και το όνομα της και πέστης οτι πέρνεις εκ'μέρους της Δήμητρας και του Φίλιππα απο Μαρούσι.Θα καταλάβει.

SI5Yp3.png

Καλησπερααα, τι κάνετε?

Εμεις καλάαααααα. Πήγαμε βολτίτσα από το πρωί στη Μαρίνα Φλοίσβου, λιαστήκαμε, λύσσαξε η Ιλιανα στην παιδική χαρά, μαύρισε κιόλας χαχα, και τωρα γυρισαμε, έφαγε, την εκανα μπανιο, την έβαλα για ύπνο και εμείς παραγγείλαμε κινέζικο, το οποιο μόλις ήρθε και θα σας αφήσω. Σας φιλώ

4Rnfp3.png

Bonjour :tongue::tongue: Thomais polixroni na sai panta gerh k xaroumenh! Dhmhtroula na th xaireste!!

Oraia pername,zesth polu an k aurio problepete na brexei k leptomereies kamia mera pou 8a exo perissotero xrono! Filiaaaaaa

Καλά Αννα μόνο εσένα δεν φαντάστηκα οτι θα έμπαινες να μου ευχηθείς.Απο το Βέλγιο βρε θηρίο?Μπράβο,πολύ με συγκίνησες!Να περνάτε πολύ-πολύ ωραία.Ευχές για την Ζωίτσα αύριο.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν,τώρα που χαλάρωσα λίγο ας σας γράψω και πως περάσαμε στο παρτάκυ μας.Ηταν πολύ ωραία και ήρεμα.Καμία σχέση με πέρσυ που είχαμε κλάματα και δεν ήξερε τι ήθελε.Ηταν και μικρούλα μωρέ,τι να σου κάνει το μωράκι 1 ετούς?Φέτος το χάρηκε και η μικρή και εμείς.Οι κοπέλες στον παιδότοπο ήταν πολύ εξυπηρετικές,τα μικρά παίξανε.Δεν είχα και πάρα πολύ κόσμο.Είμασταν λίγοι και καλοί.Τραγουδάκια,χορός,παλαμάκια,είχε πλάκα η θωμαϊτσα που χόρευε,που έσβησε μόνη της τα κεράκια της.Πόσο άλλαξε μέσα σε αυτόν το χρόνο.Εγινε παιδάκι.Φωτό έχω βάλει στο fb να δείτε.Η τούρτίτσα της ήταν ωραία και πολύ μου ζήταγαν και 2ο κομάτι αλλά επειδή είχαμε πάρει πολύ φάγανε οι περισσότεροι και απο 2.Την υπόλοιπη την έδωσα στην μαμά μου να την πάρει σπίτι της.Τα παιδάκια πήραν και τα δωράκια τους στο τέλος και έφυγαν ευχαριστημένα.Το μόνο που μείνανε τα σφολιατοείδή που είχαμε βάλει για μενού.Δεν έφαγε σχεδόν κανένας.Και τα παιδάκια πολύ λίγο.Αλλά δεν μπορούσαμε να μην βάλουμε και τίποτα,σκέτο καφέ δεν θα έλεγε.

Μετά πήγαμε οι 2 οικογένειες και η ξαδερφούλα της στην Πεντέλη και φάγαμε και μου κοιμήθηκε΄λίγο στο δρόμο.Μετά την έβαλα πάλι το μεσημέρι απο τις 4 και την ξύπνησα στις 6 για να μου κοιμηθεί και το βράδυ.Ανοίξαμε και τα δωράκια μας το απόγευμα και μαζέψαμε πάλι ρούχα και παιχνίδια.Α!Μας φέρανε και 2 μαγιό.Και ενα που φέρνει και η αδερφή μου μεθαύριο 3.Είμαστε καλυμένοι απο μαγιό πάλι φέτος.

Και του χρόνου να είμαστε καλά και να είναι γερή και να της κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο παρτάκι!

SI5Yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια

Χρόνια πολλά στα παιδάκια που έχουν γενέθλια ευχομαι σε ολα τα παιδάκια να είναι καλότυχα και ευτυχισμένα

έμεις έχουμε στις 3/7 γενέθλια και θα τα κάνουμε στο σπίτι όπως και περισυ στο μπαλκόνι μιας που είναι και μεγάλο και έχουμε κουνια αυτοκίνητο με μπαταρία και ποδηλατα για να ασχολουνται τα παιδακια.

πήγαμε στον παιδίατρο την παρασκευή και μου είπε πως σιγα -σιγα να ξεκινήσουμε να κόψουμε την πανα αλλα ο Θανασάκης ουτε να το βλέπει δεν θέλει το γιο γιο του λέω κατσε και μου απανταει κατσε εσυ μανουλα.

Εχει αρχίσει και λέει τα πάντα με τον τρόπο του βεβαια αλλα τα λέει όλα και επναλαμβάνει και οτι λέμε και τραγουδάκια στην τηλεοραση βλέπει και τραγουδάει,είμαι μια χαζομαμα.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημερα! Δημητρα να τη χαιρεσαι τη Θωμαιτσα κι απο δω!Πολυχρονη!Να σας δινει παντα χαρες!Ειδα και τις φωτο σας πολυ ωραιες!Κι εμεις παιδοτοπο σκεφτομαστε για να μπορουμε να καλεσουμε αφοβα παιδακια στο παρτυ της Τετας, ο Κωστας το προτεινε δλδ.

Χθες πηγαμε σε μια βαφτιση, η μικρη στο τραπεζι δεν καθοταν πουθενα.πηγε να κοιμηθει με το φαγητο στο στομα παλι, αλλα μολις τελειωσαμε ξυπνησε,δε βολευοταν να κοιμηθει λιγο στο καροτσι και εκλαιγε και ...φυγαμε γρηγορα!

Το απογευμα πηγα με τον Κωστα στο συνταγμα λιγο και μετα καφε στο Κολωνακι και σουβλακι!

Ιουλια εμας ο γιατρος μας ειπε μετα τα 2 να κοψουμε την πανα, εγω πηρα ενα γιογιο αλλα και μενα ουτε να το βλεπει δε θελει...

Καλημερα κι απο εμενα.

εμεις χτες πηγαμε σε παρτυ στο αττικο παρκο.

ειδαμε ολα τα ζωα, εκανε βολτα με το πονυ, ειδαμε και τα δελφινια.

παντως ειχα αναμικτα συναισθηματα με τα ζωα.

απο τη μια καταλαβαινω οτι πολλα ειδη ισως να εξαφανιζοντουσαν αν δεν ζουσαν σε τετοια παρκα προστατευμενα, απο την αλλη ειναι θλιβερο να τα βλεπεις αιχμαλωτα.

ειδικα τα αγρια ζωα (πουμα, τιγρη, λεοπαρδαλη, λυκος) φαινοντουσαν να ειναι σε καταθλιψη εκει μεσα.

το λυκο πραγματι τον λυπηθηκα πολυ, ενα ζωο που ζει σε αγελη, να ειναι ολομοναχο και να γυριζει με το κεφαλι σκυφτο γυρω γυρω:confused:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...