Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είδα κάτι τουρτίτσες με την kitty και μου άρεσαν πολύ κι'εμένα αλλά αφού έχουμε κόλημα με παπάκια διάλεξε τον twitty νομίζω το λένε.Του χρόνου μπορεί κι'εμείς να πάρουμε με την Kitty.

SI5Yp3.png

καλα μαρή Δημητρα? Ειπαμε δεν εισαι καλή με τα cartoons, αλλα ουτε τον tweety δεν ξερεις? Θα με τρελλάνεις....

Εγω ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. πεθανα. Παω τωρα να φρεσκαριστω λίγο (να βάλω λίγη πουδρα που λεγανε παλιά) και να υποδεχτω την κόρη μου που θα μου τη φερουν απο εδω, για να παμε στο μετρο (= τένο, τσαφ τσουφ) για να κατεβουμε στο Κολωνακι για καφε με κατι φιλες μου (που καμια δεν θα παρει το παιδι της, και να δω τι θα κανει το δικό μου μόνο του εκει περα) αλλα ασοψεται που δεν εχω που να την αφησω. Ευκαιρια για window shopping σημερα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Να σας πω λοιπον τι έκανε το παιδί μου μόνο του.

Εριξε ΟΟΟΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟ το χυμό που της παρήγγειλα πάνω της, εγινε ΧΑΛΙΑ, και το χειρότερο ηταν οτι δεν ειχα αλλη αλλαξιά ρούχα μαζί μου.

Ευτυχως τελευταια στιγμη πηρα απο το αυτοκίνητο ενα μακρυμανικο μακο ζακετακι που το αφηνω στο αμαξι μονιμως και πως μου εκοψε και το εριξα μεσα στην τσαντα μου, γιατι θα πηγαινα να της αγορασω ρουχα.

Της εβγαλα το μπλουζι της που ηταν ΓΕΜΑΑΑΑΤΟΟ ΧΥΜΟ (ήταν και ανάμικτος ο καημενος, νοστιμοτατος, τον ιδιο πηρα κι εγω) και της εβαλα το ζακετακι, της σηκωσα τα μανικια, και την αφησα με το λερωμενο κολαν που ευτυχως δεν ειχε πεσει πολυ εκει. Εντωμεταξυ καθοταν στο καροτσι την ωρα που τον εχυσε, οποτε εκανε και το καρότσι συχριστο.

Αφου λοιπον καταναλωσαμε σχεδόν ολες τις χαρτοπετσετες του μαγαζιου και ενα πακετο μωρομαντηλα, τα φεραμε στα ισια του και συνεχισαμε να πινουμε τον καφε μας.

4Rnfp3.png

Και τη θρυλική γιαγιά φαντάζομαι ε?!?!?
Οχι ευτυχώς... Μούνταρε την πεθερά μου, όλο γρατζουνιές και δαγκωνιές ήταν! Και το τι λόγια της είπε, τι να σας λέω!
Αφου λοιπον καταναλωσαμε σχεδόν ολες τις χαρτοπετσετες του μαγαζιου και ενα πακετο μωρομαντηλα, τα φεραμε στα ισια του και συνεχισαμε να πινουμε τον καφε μας.
Να ξαναπάτε για καφέ, ωραία ήταν!

WN6Op3.png

Καλημερα κοριτσια.καλα ειστε ολες;

Εγω μια χαρα,αν εξαιρεσετε τις κωλοαυπνιες.μα καθε μερα απ τις 5 ξυπναω.εχω δει ολο το τελεμαρκετιν και τωρα ξεΚιναει και ενα ντοκιμαντερ με τις σουρικατες.

Χριστινα να τον χαιρεσαι,παντα χαρουμενος και υγιεις.

Τι να κανω,θα περιμενω να ξυονησουν,να παμε για ψωνια μετα,γιατι πραγματικα,δεν μου μπαινει τιποτα...

Καλε,εχω κανει ηδη μεγαλη κοιλια,που θα φτασει αυτη τη φορα;εχω παρει και 4 κιλα.χαμος στο ισωμα.

Γιωτα,θα συμφωνησω,καλα περασατε ε;

Αντε καλε,θαξυπνησει καμμια αλλη;

an1cEY00g410000MTA3NzdkfDU2NjU2NmhkYXxteSBhbmdlbCBpcw.gif

as1cJYi0aTD0000Nzc3MTEzZHwzMjg5NzhkbHxteSAybmQgYW5nZWwgaXM.gif

7760p2.png

Να ξαναπάτε για καφέ, ωραία ήταν!

Γιωτα,θα συμφωνησω,καλα περασατε ε;

Οχι οχι, αν εξαιρεσεις το ατυχες αυτό περιστατικό, που μας πηρε κανα 10λεπτο να το μαζεψουμε, μια χαρα περασαμε. Μετα στεγνωσε και το καροτσι και πηγαμε και τη βολτα μας στα μαγαζια με τα κοριτσια, και η Ιλιανα καθοταν κυρια, δεν εχω παραπονο. Και το χυμό, ήσυχα ησυχα στο καροτσι της καθοταν και τον επινε, απλα ανοιξε το πλαστικο καπακι (μάλλον με τη βοήθειά της) και χύθηκε πάνω της.

Παρατηρησα ομως κατι. Η Ιλιανα ειναι ενα παιδακι αεικινητο και πολύ κοινωνικό. Παει σε όλα τα τραπεζια, μιλαει, τσαχπινιζει, κανει τα δικά της τελος παντων. Πάντα και παντού γινεται το επίκεντρο της προσοχής. Αυτο ομως δεν συναινει και χτες. Βλέπεις, άλλος ο κόσμος του Κολωνακίου :-(

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

καλα μαρή Δημητρα? Ειπαμε δεν εισαι καλή με τα cartoons, αλλα ουτε τον tweety δεν ξερεις? Θα με τρελλάνεις....

Εγω ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. πεθανα. Παω τωρα να φρεσκαριστω λίγο (να βάλω λίγη πουδρα που λεγανε παλιά) και να υποδεχτω την κόρη μου που θα μου τη φερουν απο εδω, για να παμε στο μετρο (= τένο, τσαφ τσουφ) για να κατεβουμε στο Κολωνακι για καφε με κατι φιλες μου (που καμια δεν θα παρει το παιδι της, και να δω τι θα κανει το δικό μου μόνο του εκει περα) αλλα ασοψεται που δεν εχω που να την αφησω. Ευκαιρια για window shopping σημερα

χαχα.Οντως tweety το λένε το παπάκι μας.Αλλά δεν ήμουν και σίγουρη,και λέω κάτσε μην πω καμιά βλακεία!Μόνο την minnie και την kitty ξέρω να ξεχωρίζω.

SI5Yp3.png

Καλημέρα.Σήμερα έχει ωραία μερούλα και λέω να μαγειρέχω τώρα το πρωί και μετά να την πάρω να πάμε καμιά βολτίτσα.Τώρα που δεν ξέρω,στα μαγαζιά μάλλον,γιατί δεν την βλέπω να κρατιέται μέσα όλο το πρωί.Κι'εχω ενα σωρό σίδερο να κάνω,σιδέρωσα κι'εχθές το βράδυ αλλά δεν τελείωσα.Τώρα όμως θα τα κάνω το μεσημεράκι που θα την βάλω για ύπνο.

SI5Yp3.png

χαχα.Οντως tweety το λένε το παπάκι μας.Αλλά δεν ήμουν και σίγουρη,και λέω κάτσε μην πω καμιά βλακεία!Μόνο την minnie και την kitty ξέρω να ξεχωρίζω.

Παει, θα με αποτρελανεις εσυ. Παπακι ο tweety?

Την επόμενη φορά σε θέλω πιο διαβασμένη, χαχαχαχα

4Rnfp3.png

Kαλημερα κοριτσια!!!

Αντριανα πολυ γελασα με τις σουρικατες!!!!:D:D:D

Ετοιμαζομαι σιγα σιγα να παω κομμωτηριο!! Πρεπει να βγαλω και γαλα και βαριεμαι.....απορω ως το εκανα με την καρολ 8,5 μηνες!!!:rolleyes::rolleyes:

Γιωτακι κοντα σου θα ειμαι, παμε για καφεδακι μετα?? Οχι, πλακα κανω, ξερω οτι τα Σ/Κ ειναι για οικογενειακες καταστασεις!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...