Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.Μόλις έφυγε και η κοπέλα που μου έφτιαξε τα νύχια.Εκανα ενα ωραίο πρασινάκι που θα ταιριάζει και με το φόρεμα μου την Κυριακή και πολύ μου αρέσει.Μου έβαλε και ενα στεγνωτικό που είναι απίστευτα καλό και δεν χρειάζεται να περιμένεις με τις ώρες για να στεγνώσουν τα νύχια.Τα στεγνώνει αμέσως στο δευτερόλεπτο.

Σήμερα έτρεχα το πρωί να βρώ αξεσουάρ για να βάλω μεθαύριο και πήρα κάτι σκουλαρίκια πολύ ωραία,ενα 30αρι τα πλήρωσα βέβαια αλλά δεν το λέω στον άντρα μου γιατί θα με σκοτώσει.Πλάκα κάνω,σιγά μη μου πει τίποτα.Πάλι καλά έκανες θα μου πει,αλλά εγώ δεν θέλω να χαλάω λεφτά γιατί έχουμε αρκετά έξοδα.Απλως τώρα δεν είχα τίποτα να βάλω μιας κι'εχω να ψωνίσω τέτοια πράγματα κάτι χρόνια.Της πήρα και κάτι κεράκια γιατί δεν βρήκα κανένα πρωτότυπο σχέδιο στο νούμερο 2.Μου είπαν οτι πρωτότυπα βγάζουν μόνο για τα πρώτα γενέθλια.Γιατί καλέ τα άλλα γενέθλια δεν είναι σημαντικά?Εγώ ήθελα να πάρω κατί διαφορετικό αλλά.....

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατ σ' ευχαριστω πολυ...απλα εχω σχεδον αποκλεισει τον στεργιου διοτι θελω και κρεατικα, συνοδευτικα κλπ, τα οποια δεν εχει. Περυσι, που τα ειχα κανει αυτα μονη μου, πηρα και διαφορα απο στεργιου, μια χαρα ηταν!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι πως δεν τα πάω καλά με τα cartoon αλλά θυμάμαι που έχει ενα παπάκι,δεν ξέρω πως λέγεται αυτό,το διάλεξε η μικρή και έχει κάτι κόκκινα σχεδιάκια.Θα σας βάλω φωτό όπως και να χει.Αφού της άρεσε!Πάντως έδειχνε ωραία στη φωτό.Ελπίζω να την κάνουν όπως φαινόταν.

SI5Yp3.png

Κορίτσια εχθές έκανα πεντικιούρ και είχα και την Αλεξάνδρα μαζί να κοιτάει. Τώρα θέλει κι αυτή σχεδιάκια στα νύχια της :tongue::rolleyes:

Ευτυχώς έχω κάποια αυτοκολλητάκια να της κολλήσω και εκείνης, το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι. Ρε τι τραβάμε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εμείς φέτος λέμε να της κάνουμε κάτι με τη hello kitty, αφού το ξεκινήσαμε με τη λαμπάδα να πάει όλη η χρονιά θεματικά όπως πέρσυ με τις γοργόνες:)

εΧΜΜΜΜΜ κι εμεις το ιδιο!!!δε σας πειραζει ετσι????

Μαρια εγω ειδα χθες ενα κοριτσακι σαν τα δικα μας στην παιδικη χαρα με κοκκινο νυχι βαμμενο κανονικα και πεδιλακι!Δε μου χτυπησε ομορφα!!!!Αλλο το αυτοκολλητο αλλα μανο απο τωρα?

Διαφημίσεις

Ναι ρε Κατ, σιγά μη της βάψω τα νύχια, αυτά που κοροϊδεύω, όπως και τα σκουλαρίκια από τώρα που βάζουν σε μερικά μωράκια....μπλιαχ

Έχω αυτοκολλητάκια με λουλουδάκια, να δω πως θα τα χωρέσω στα νυχάκια της χιχιχιχι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ναι ρε Κατ, σιγά μη της βάψω τα νύχια, αυτά που κοροϊδεύω, όπως και τα σκουλαρίκια από τώρα που βάζουν σε μερικά μωράκια....μπλιαχ

Έχω αυτοκολλητάκια με λουλουδάκια, να δω πως θα τα χωρέσω στα νυχάκια της χιχιχιχι!

Συμφωνω απολυτα!!!

Εμεις hello kitty του χρονου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ε, μην κανουμε ολες τα ιδια!:tongue::tongue: Για φετος δεν εχω αποφασισει. Θα παω στο fresh και βλεπουμε :) Για τον βαγγελη μαλλον θα παρω μια τουρτα all star :shock::shock:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...