Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kαλημέρα!

2864503eu1afkl24h.gif

Αχ βρε Ελενη περαστικα σας.

Από το μεγαλο κολυμβητήριο μεχρι το σπιτι σου την πηγες με το μαγιο? Περπατουσατε ή με το αυτοκίνητο ήσασταν? Μαλλον απο αυτό θα ειναι. Δεν την κρατας αυριο σπιτι μπας και μπορεσει το παιδακι να παει το Σαββατο στην εκδρομούλα του?

Περπατούσαμε...

Την κράτησα σήμερα αλλά και πάλι ίσως είναι υπερβολή να τη στείλω στη εκδρομή αύριο. Θα δούμε...

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!! Κοιτώντας την ατζέντα μου θεωρώ πως θα είναι μια ήρεμη μέρα σήμερα και θα περάσει γρήγορα να πάω στη Τζιά με το γοργονίδιο για τις βουτιές μας:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ, χθες πέθανα στην κούραση, τον τσάκισα το μπόμπο!!!!Μετά από μια τραγική μέρα στο γραφείο,συνεχίσαμε το ξεμπάζωμα με τη Ράνια στην Ηλιούπολη. Κάναμε πολλή δουλειά αλλά η μέση μου με τσάκισε από την ορθοστασία τόσες ώρες. Ξεκαθαρίζαμε τα έπιπλα του σαλονιού (άδειασμα από μπιμπελό κλπ. μ****ς) και τα είδαμε όλα!!!!!! Ήρθε κι άλλος ένας μηχανικός-αρχιτέκτονας να το δει να μας δώσει κι αυτός μια προσφορά και βλέπουμε. Το βασικό μετά από αυτό είνια να βρούμε σπίτι στον πεθερό μου για να μετακομίσει, να αδειάσει αυτό και να αρχίσουμε κάποια στιγμή:P:p:p:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημερα!

Πηρα γιογιο στην Τετα κι ενω στην αρχη χαρηκε και της αρεσε πολυ που ηταν σα βατραχακι αλλα οταν της κατεβασα το βρακι να τα κανει δεν ηθελε να το δει στα ματια της...:-(βεβαια ειχαμε γεμισει και το μπανακι να μπουμε μεσα...:rolleyes:Πολυ καλο αλλα δυσκολο παιδι η δικια μου ρε γμτ.πρωι πρωι βγαλαμε 3 μπλουζες να φορεσει και καμια δεν της αρεσε...

Βατραχι εμενα μπορεις να μου πεις πως εχει γινει ολο χαρακιες και σκασιματα ο νεροχυτης ξαφνικα???Να καηκε απο κατι?Νεροχυτης ειναι ομως,γιατι να καει???

Βρε Μαριαλενα γιατι κουραζεσαι τοσο??Δεν εχεις κανεναν να σε βοηθησει?Μακαρι να μπορουσα να ερθω να σε βοηθησω στην κατασταση σου να κανεις τετοιες δουλειες..

Βρε Μαριαλενα γιατι κουραζεσαι τοσο??Δεν εχεις κανεναν να σε βοηθησει?Μακαρι να μπορουσα να ερθω να σε βοηθησω στην κατασταση σου να κανεις τετοιες δουλειες..

Έχω τη Ράνια που είναι κι αυτή με την κοιλιά τούρλα και κάνουμε παρέα τις δουλειές και από βδομάδα θα έρχεται και η μαμά μου. Εννοείται ότι τις βαριές δουλειές τις κάνουν τα αγόρια (κουβάλημα, πέταμα κλπ.). Απλά στο ξεκαθάρισμα πρέπει να είμαστε πολλή ώρα όρθιες και με πιάνει η πλάτη μου.... Ευχαριστώ πάντως και μόνο που μου το λες είναι σαν να βοήθησες ήδη!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Πολινα μιλησα με το συναδελφο που σου ελεγα για τα catering,το καλυτερο και πιο καθαρο που εχει δουλεψει ειναι αυτο που σου ειπα, το ελληνικο παραδοσιακο αλλα αν δε θες σερβις γιατι δε παιρνεις απο στεργιου μου λεει?δεν ξερω βεβαια,μπορει να εχει και σερβις ο στεργιου..

Διαφημίσεις

Μαριλένα δεν σου μιλάω, ζηλεύω που θα πας Τζια, κλαψ! Θελω κι εγώ βουτιές!:tongue:

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΑΚΙ!!!!!!!!:D

Έλα ρε θα κάνουμε βουτιά και για σένα:P:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μαρια με τη θεια κανονισα για αυριο, παμε αν θες το απογευμα!

Κατσε τωρα γιατι η θεια ηθελε και ποτακι σημερα και της ειπα αν θελει να ερθει σπιτι,αν πει ναι δεν παμε δυστυχως.

Έλα ρε θα κάνουμε βουτιά και για σένα:P:p:p:p:p

Ok καλά, συμβιβάζομαι!:D

Μαρια με τη θεια κανονισα για αυριο, παμε αν θες το απογευμα!

Κατσε τωρα γιατι η θεια ηθελε και ποτακι σημερα και της ειπα αν θελει να ερθει σπιτι,αν πει ναι δεν παμε δυστυχως.

Εμ τότε τι πάμε μου λες..θα τα πούμε αργότερα. Αν δεν σου βγαίνει μην αγχώνεσαι, πάμε άλλη φορά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...