Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Toτε καντο οταν θα παρεις αποφαση οτι θα εχεις και ατυχηματα.. και οταν θα εισαι σιγουρη οτι δε θα την απογοητευσεις με μια λαθος φραση οταν δεις τσισα στο πατωμα...

Οχι βεβαια αλλα εγω εχω και το θεμα οτι ειμαι σπιτι τα απογευματα,ολη μερα ειναι η μητερα μου αρα...αυτη θα της την κοψει!

Ki εγώ για Άνοιξη λέω Ειρήνη, ετοιμάσου, από θέματα...ουου κάτι θα βρω!

Ειρηνη θα εχεις βρει κατι και για μενα μεχρι να ερθει η ωρα ε???Εχεις 3-4 χρονακια μπροστα σου να σκεφτεσαι!!!!:tongue::tongue:

Λοιπον ακουστε τι παθαμε σημερα...

πηγε ηλιας στο ΕΛΤΑ να πληρωσει λογαριασμους αλλα εγω ειχα κανει το συνολο και του ειχα πει να κρατας τοσα λεφτα...

δε ηξερε ποσους και τι λογαριασμους αναλυτικα του εδωσα..

παει.. τα παει ταμειο

του ειχα πει θα δωσεις για ολα 470

κια του λεει αυτη 570 μα λεει ηλιας νομιζω ειναι 500 λεει μου δωσατε δυο της δεη... (ηλιας παιρνει πισω τον ενα της δεη και πληρωνει τα υπολοιπα γιατι νομιζε οτι κατα λαθος του εβαλα και το λογαριασμο της μανας μου μεσα..)

ΧΑ ομως ελα που αυτη τον εβαλε και πληρωσε ανυπαρκτο λογαριασμο, η τον δικο της, η αλουνου ...παντως δικος μας δε ειναι εχουμε και τους δυο απληρωτους... τωρα τρεχει στο ΕΛΤΑ να βγαλει ακρη...

το ειδαμε και αυτο....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον ακουστε τι παθαμε σημερα...

πηγε ηλιας στο ΕΛΤΑ να πληρωσει λογαριασμους αλλα εγω ειχα κανει το συνολο και του ειχα πει να κρατας τοσα λεφτα...

δε ηξερε ποσους και τι λογαριασμους αναλυτικα του εδωσα..

παει.. τα παει ταμειο

του ειχα πει θα δωσεις για ολα 470

κια του λεει αυτη 570 μα λεει ηλιας νομιζω ειναι 500 λεει μου δωσατε δυο της δεη... (ηλιας παιρνει πισω τον ενα της δεη και πληρωνει τα υπολοιπα γιατι νομιζε οτι κατα λαθος του εβαλα και το λογαριασμο της μανας μου μεσα..)

ΧΑ ομως ελα που αυτη τον εβαλε και πληρωσε ανυπαρκτο λογαριασμο, η τον δικο της, η αλουνου ...παντως δικος μας δε ειναι εχουμε και τους δυο απληρωτους... τωρα τρεχει στο ΕΛΤΑ να βγαλει ακρη...

το ειδαμε και αυτο....

Έλα ρε συ..δεν πρόσεξε τα ονόματα ο άντρας σου, ε? Πωω τα μάτια μας 14. Δηλαδή επίτηδες λες να το έκανε ή μπερδεύτηκε κι αυτη?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Έλα ρε συ..δεν πρόσεξε τα ονόματα ο άντρας σου, ε? Πωω τα μάτια μας 14. Δηλαδή επίτηδες λες να το έκανε ή μπερδεύτηκε κι αυτη?

Απο οτι καταλαβα γιατι ακομα να ερθει.. του εδωσε μονο την αποδειξη του ταχυδρομιου δε του δωσε το στελεχως....κατσε να ερθει να δω αν θα γελασουμε η θα κλαψουμε

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

γεια σας κοριτσακια!!!

παλι μπουμπουναει...θα βρεξει

και παλι ποναει το δοντακι μουυυυυυυυυυυ:(:(:(

αχ!!! ποτε θα ερθει το αυριο να παω στον γιατρουλη....:(:(:(:(

το πρωι βγηκαμε βολτιτσα πηρα ενα multi γιατι το αλλο τα κακαρωσε

ντεπον απο το φαρμακειο γιατι τελευταια αν καραμελες τα κατεβαζω...

και βολτιτσα στην πλατεια με τον Νικολα μου!!!

το αλλο σας το ειπα?

την Δευτερα που τακτοποιουσα τα κρεατα στον καταψυκτη ειχα μια σακουλα στον νεροχυτη με κιμαδεσ και τους χτυπησα να ξεκολλησουν (οχι πολυ δυνατα...) και φλαπ φευγει ο μισος πατος του νεροχυτη:shock::shock::shock:

ΟΥΠΣ.....:shock::shock::shock:

ΚΑΙ ΤΩΡΑ???

ε ενταξει ευτυχως ειναι διπλος και πλενω τα πιατα διπλα και καποια στιγμη που θα ξελασκαρει ο αντρας μου απο την δουλεια θα μου περασει εναν..;)

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Εγω εχω μια προταση για την Πολινα!Μου εστειλαν ενα προσκλητηριο με τα δυο μεγαλυτερα αδερφια μπροστα να λενε σε συννεφακι:αυτος ο μικρος μας τα εχει κανει μπαχαλο και ανοιγεις και βλεπεις τον μικρο που βαφτιζεται ντυμενο σουπερμαν να λεει τα δικα του!:tongue::tongue::tongue:μιλαμε για πολυ γελιο!
Κατερινα μου, το θεμα ειναι το μπαχαλο προερχεται απο την καρολ αποκλειστικα!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Ε τότε κανε το ανάποδο, βάλε τον βαγγς και τον βυρωνάκο μπροστά και την καρολ απο πισω ντυμενη σουπεργουμαν να λέει σε συννεφάκι, βαφτίζεται ο αδελφός μου ρίχνοντας την ίδια ωρα την κολυμπήθρα... Πώς σου φάινεται? Πρωτότυπο θα είναι

Χαρά στα κουράγια σου εσύ, να κάνεις προληπτικό σεξ με την κοιλούμπα τούρλα χαχα

αυτο ακριβως σκεφτηκα κι εγω. :tongue::tongue::tongue::tongue:

4Rnfp3.png

Καλησπέρα κι'απο μένα.Τρέχω και δεν φτάνω αυτές τις μέρες και δεν ξέρω γιατί.Ολο δουλειές έχω να κάνω.Σήμερα είχε πάρει ρεπό ο άντρας μου και ήθελε σώνει και καλά να πάμε για καφέ παραλία.Κάτσε του έλεγα,έχω δουλειές,οχι εκείνος ντύσου να φύγουμε.Τελικά καταλήξαμε στην Βάρκιζα να πίνουμε καφέ αλλά δεν το ευχαριστήθηκα μιας και το μυαλό μου ήταν συνέχεια στις δουλειές.Ηθελα να πάω να πάρω κάτι αξεσουάρ να βάλω για την Κυριακή στο πάρτυ της μικρής μας,να΄της πάρω κανένα πρωτότυπο κεράκι γενεθλίων,αλλά δεν έκανα τίποτα.Τ'ωρα αύριο θα τρέχω πάλι μιας και το πρωί θα έρθει μια κοπέλα στο σπίτι να μου φτιάξει τα νύχια και ενα 2ωρο θα το φάμε.

Να ευχηθώ και στη Μαριαλένα να τα εκατοστήσει και να είναι πολυχρονο το κοριτσάκι σου!

Επίσης Αννα δεν ξέρω αν θα μπεις καθόλου και αν σε πρόλαβα αλλά σου εύχομαι καλό ταξίδι και να περάσετε super!

A!Eκανα αλλή μια εξέταση αίματος σήμερα η οποία κι'αυτή καλή μου είπε ο γιατρός.Εχω να κάνω άλλη μια στις 8 του μηνός τελευταία πριν την 2η χημειοθεραπεία.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

το αλλο σας το ειπα?

την Δευτερα που τακτοποιουσα τα κρεατα στον καταψυκτη ειχα μια σακουλα στον νεροχυτη με κιμαδεσ και τους χτυπησα να ξεκολλησουν (οχι πολυ δυνατα...) και φλαπ φευγει ο μισος πατος του νεροχυτη:shock::shock::shock:

ΟΥΠΣ.....:shock::shock::shock:

ΚΑΙ ΤΩΡΑ???

ε ενταξει ευτυχως ειναι διπλος και πλενω τα πιατα διπλα και καποια στιγμη που θα ξελασκαρει ο αντρας μου απο την δουλεια θα μου περασει εναν..;)

Να γυαλίσεις τα διακοπτάκια για αντιπερισπασμό, μπορεί να μην προσέξει το νεροχύτη :tongue:
Ε τότε κανε το ανάποδο, βάλε τον βαγγς και τον βυρωνάκο μπροστά και την καρολ απο πισω ντυμενη σουπεργουμαν να λέει σε συννεφάκι, βαφτίζεται ο αδελφός μου ρίχνοντας την ίδια ωρα την κολυμπήθρα... Πώς σου φάινεται? Πρωτότυπο θα είναι
Tώρα εσένα σου άρεσε αυτό έτσι; :cool:

WN6Op3.png

Να γυαλίσεις τα διακοπτάκια για αντιπερισπασμό, μπορεί να μην προσέξει το νεροχύτη :tongue:

:cool:

εε μα που τα θυμασαι ολα πια?????

εφυγε ο μισος πατος του νεροχυτη καλεεε δεν γινεται να μην το προσεξεις!!!!

ασε που του πηρα τηλ εκεινη την ωρα και του λεω "το βραδυ που θα επιστρεψεις σταματα στον Κ..... και παρε ενα νεροχυτη:shock::shock::shock:"

και μου λεει το περιμενα οτι θα συνεβαινε κι αυτο μια μερα:tongue::tongue::tongue::tongue:

ευτυχως πηρα αντρα πολυτεχνιτη και δεν φοβαμαι τιποτα!!!!;);););)

αιντε λακο μας βραδυ!!!!

εχω κολλησει με το NIP TAK:x:x και το βαζουν:mad: αργα....

εε μα που τα θυμασαι ολα πια?????

εφυγε ο μισος πατος του νεροχυτη καλεεε δεν γινεται να μην το προσεξεις!!!!

ασε που του πηρα τηλ εκεινη την ωρα και του λεω "το βραδυ που θα επιστρεψεις σταματα στον Κ..... και παρε ενα νεροχυτη:shock::shock::shock:"

και μου λεει το περιμενα οτι θα συνεβαινε κι αυτο μια μερα:tongue::tongue::tongue::tongue:

ευτυχως πηρα αντρα πολυτεχνιτη και δεν φοβαμαι τιποτα!!!!;);););)

αιντε λακο* μας βραδυ!!!!

εχω κολλησει με το NIP TAK:x:x και το βαζουν:mad: αργα....

*καλο ηθελα να γραψω.....

ε αμα βλεπεισ τν και γραφεις αυτα παθαινεις:tongue::tongue::tongue:

ααααα και καλο ταξιδι Αννουλα!!!!

καλα να περασετε και να προσεχετε ε!!!!

και μην μας φετρετε και κανα γαμπρο....απο τα ξενα!!!!:tongue::tongue::tongue:

την νυφουλα μου και τα ματα σας!!!!!

Καλημέρα μανίτσες μου(όταν θα χει ξημερώσει :tongue:)

Καφεδάκι του δεκαλέπτου κ τρέχω γιατί σε μια ώρα αναχωρούμε για αεροδρόμιο! Πολύ βάρβαρη ώρα!

Στο επανιδείν λοιπόν!Σας φιλώ κ εύχομαι να σας βρω κ καλύτερα από ότι σας αφήνω! :D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...