Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

39, είναι και από κούραση, είναι και κρυωμένη, βήχει... Κρύωσε στο κολυμβητήριο και φταίω εγώ που την πήρα μέχρι το σπίτι με βρεγμένο μαγιό και μπουρνούζι. Απλώς στο σπίτι ξεκουράζεται το απόγευμα, δεν την πάω πουθενά αυτές τις μέρες, το πρωί είναι καλά κι έπειτα τα ίδια.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε Ελενη περαστικα σας.

Από το μεγαλο κολυμβητήριο μεχρι το σπιτι σου την πηγες με το μαγιο? Περπατουσατε ή με το αυτοκίνητο ήσασταν? Μαλλον απο αυτό θα ειναι. Δεν την κρατας αυριο σπιτι μπας και μπορεσει το παιδακι να παει το Σαββατο στην εκδρομούλα του?

Ειρήνη (μεγαλη) σημερα έλαβα ενα προσκλητήριο που το εχεις φτιαξει εσυυυυ. Πολυ ωραιο είναι. Το ειχα δει και στο φατσοβιβλιο αλλα απο κοντα ειναι πολυ καλυτερο

4Rnfp3.png

Ελενη περαστικα σας!

Ολα καλα με την κατασκηνωση του βαγγελη...εχουμε πολλες κρατησεις για το ταμειο, τουλαχιστον να παιρνουμε κατι πισω ;);)

Και εγω τα προσκλητηρια του βυρωνακου στην ειρηνη θα τα κανω!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εμεις τελικα χθες βολευτηκαμε με τα κρος χωρις καλτσα, κιας μας χτυπησανε λιγο, ετι να γινει αυτα τα ποδαρακια οτι και να φορεσουν ενα σημαδακι θα το κανουν,ξυπολητη να την αφησω??
O Αλεξ χωρίς κάλτσες παπαριάζει στον ιδρώτα... με κάλτσες πάλι το ίδιο. Ολη μέρα κάνουμε αυτή τη δουλειά, βάζουμε παπά με κάλτσες, βγάζουμε παπά, μετά βάζουμε κροκς, βγάζουμε κάλτσες... καταλήγει ξυπόλητος και μετά μου βγάζει ότι βρωμίτσες πάτησε και μου τις δίνει :rolleyes:
Κι εγώ το ένα από τα τρία μπάτσελορ που έκανα στο γάμο μας ήταν τριήμερο στη Μύκονο με τις φίλες μου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Άσε που δεν έχουμε τέτοια θέματα, πάντα κάνουμε κανένα τριημεράκι με κοριτσοπαρέα και αντροπαρέα αντίστοιχα!!!! Απλά του είπα ότι αυτή τη βδομάδα θα τον "κουράσω" λίγο περισσότερο για να εξασθενήσω προληπτικα τις αντοχές του:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:
Χαρά στα κουράγια σου εσύ, να κάνεις προληπτικό σεξ με την κοιλούμπα τούρλα χαχα
Ελενη περαστικα σας!

Ολα καλα με την κατασκηνωση του βαγγελη...εχουμε πολλες κρατησεις για το ταμειο, τουλαχιστον να παιρνουμε κατι πισω ;);)

Και εγω τα προσκλητηρια του βυρωνακου στην ειρηνη θα τα κανω!

Μπράβο Πολ! Αντε Ειρήνη, θα βγάζεις εσύ, να δίνεις και του γαμπρού χαρτζηλίκι :cool:

WN6Op3.png

Re κοριτσια μην το λετε δημοσια οτι ειδατε δουλια μου η οτι θα κανετε δε βλεπετε κεροφυλακτει η πεθερα να μου παρει τα λεφτα για προικα....

Γιωτα χαιρομαι που σου αρεσαν.. ετσι τα ηθελε η μαμα ετσι εγιναν...

Πολινα ΧΑΡΑ ΜΟΥ

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Blog&file=page&op=viewPost&pid=2852

Μια ακόμα ελπίδα...

Κάπου τ' άκουσα,δε θυμάμαι πού, και το κράτησα γιατί μου άρεσε,

«Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σʼ αυτήν…»

Δε ξέρω αν έχει δίκιο. Αλλά δεν έχει σημασία. Εξάλλου τα όμορφα λόγια είναι σαν κάποιους ανθρώπους που συναντάς από το πουθενά. Αν τους γουστάρεις τους κρατάς κι ας μην ταιριάζεις μαζί τους…

Έτσι μοιάζουν οι ελπίδες. Τις δημιουργείς συχνά από το τίποτα. Κι ας η έκβαση των πραγμάτων έχει δρομολογηθεί. Σίγουρα δε χρειάζονται. Κι ίσως να προφυλασσόμασταν καλύτερα αν δεν υπήρχαν, ώστε να μη γινόμασταν έρμαια αυτών των ψευδαισθήσεων…

Είναι όμως γοητευτικές. Γιατί «παίζουν» με το μυαλό. Ισορροπούν ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα. Θυμίζουν κάπως τα ιστορικά μυθιστορήματα που ο,τι περιγράφουν είναι αλήθεια εκτός απʼ την αρχή τους, τη μέση και το τέλος.

Γιατί οι ελπίδες είναι προέκταση της πραγματικότητας. Όπως τα όνειρα είναι προέκταση του εαυτού μας. Τι θα κάναμε χωρίς όνειρα? Πού θα ταξιδεύαμε χωρίς ελπίδες?

Η τελική νίκη για όλους δε θʼ αργήσει. Γιατί μια συνομωσία κάπου στο υπερπέραν οδηγεί έτσι τα πράγματα ώστε να νοιώθουμε μακροπρόθεσμα όλοι δικαιωμένοι.

Αυτή η «νίκη» από το πουθενά δεν εξηγείται.

«Είναι μυστήριο» όπως θα έλεγε και ο Τζέφρι Ρας στον «Ερωτευμένο Σαίξπηρ»…

Αλλά πριν το «μυστήριο» αυτό αποτέλεσμα, υπάρχουν ένα σωρό χαμένες μάχες που μέσα τους έχουμε κρύψει τόσες ελπίδες! Γιʼ αυτό ίσως χρειάζονται…

Πάντως δε θα ξεχάσω αυτήν την κουβέντα, έστω κι αν εν τέλει διαφωνώ. Γιατί απλά μου άρεσε.

4u4cp3.png aMppp3.png

Ειρηνουλα εχω μπερδευτει λιγο...το life prints εισαι εσυ??

Η βαπτιση του βυρωνακου (κουκακου τον λεει η καρολ, το κολλησαμε κι εμεις) θα γινει την ανοιξη, εχουμε καιροοοοο!!! Να ειμαστε καλα, πιστευω οτι θα μου κανεις το καλυτερο προσκλητηριο :D:D:D

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ειρηνουλα εχω μπερδευτει λιγο...το life prints εισαι εσυ??

Η βαπτιση του βυρωνακου (κουκακου τον λεει η καρολ, το κολλησαμε κι εμεις) θα γινει την ανοιξη, εχουμε καιροοοοο!!! Να ειμαστε καλα, πιστευω οτι θα μου κανεις το καλυτερο προσκλητηριο :D:D:D

Ναι πολ εγω ειμαι..

Σκεψου εσυ το θεμα... και σιγουρα θα κανουμε το καλυτερο.

Μονο μην μου κανεις και εσυ το παιδι πριγκιπα βατραχο! ΗΜΑΡΤΟΝ

4u4cp3.png aMppp3.png

Ναι πολ εγω ειμαι..

Σκεψου εσυ το θεμα... και σιγουρα θα κανουμε το καλυτερο.

Μονο μην μου κανεις και εσυ το παιδι πριγκιπα βατραχο! ΗΜΑΡΤΟΝ

χαχαχαχαχα, οχι δε νομιζω...κατι σε αεροστατο η ανεμομυλο σκεφτομουν...βεβαια δεν ξερω ποσες γνωμες θα αλλαξω μεχρι τοτε!!!:rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εγω εχω μια προταση για την Πολινα!Μου εστειλαν ενα προσκλητηριο με τα δυο μεγαλυτερα αδερφια μπροστα να λενε σε συννεφακι:αυτος ο μικρος μας τα εχει κανει μπαχαλο και ανοιγεις και βλεπεις τον μικρο που βαφτιζεται ντυμενο σουπερμαν να λεει τα δικα του!:tongue::tongue::tongue:μιλαμε για πολυ γελιο!

Διαφημίσεις

Να ρωτησω κατι?Θελω να ξεκινησω γιογιο στην Τετα,να την αφησω δλδ με το βρακι να γυρναει μεσα στο σπιτι και να της πω οτι οτι θελει το κανει εκει?Λιγο κουλο μου φαινεται,δε θα μου κατουρησει ολο το σπιτι????Κι εγω θα τρεχω απο πισω με την σφουγγαριστρα??????:confused:

Εγω εχω μια προταση για την Πολινα!Μου εστειλαν ενα προσκλητηριο με τα δυο μεγαλυτερα αδερφια μπροστα να λενε σε συννεφακι:αυτος ο μικρος μας τα εχει κανει μπαχαλο και ανοιγεις και βλεπεις τον μικρο που βαφτιζεται ντυμενο σουπερμαν να λεει τα δικα του!:tongue::tongue::tongue:μιλαμε για πολυ γελιο!

Κατερινα μου, το θεμα ειναι το μπαχαλο προερχεται απο την καρολ αποκλειστικα!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Να ρωτησω κατι?Θελω να ξεκινησω γιογιο στην Τετα,να την αφησω δλδ με το βρακι να γυρναει μεσα στο σπιτι και να της πω οτι οτι θελει το κανει εκει?Λιγο κουλο μου φαινεται,δε θα μου κατουρησει ολο το σπιτι????Κι εγω θα τρεχω απο πισω με την σφουγγαριστρα??????:confused:

Δεν ειναι κουλο ...τι αλλο περιμενεις οτι θα γινει δηλαδη? ΚΑντο ολες αυτο θα κανουμε αλωστε

4u4cp3.png aMppp3.png

Δεν ειναι κουλο ...τι αλλο περιμενεις οτι θα γινει δηλαδη? ΚΑντο ολες αυτο θα κανουμε αλωστε

Μωρε το ξερω αλλα με βολευει καλυτερα να τα κανει πανω της και να την αλλαζω παρα να σφουγγαριζω συνεχεια:tongue::tongue:

Μωρε το ξερω αλλα με βολευει καλυτερα να τα κανει πανω της και να την αλλαζω παρα να σφουγγαριζω συνεχεια:tongue::tongue:

Toτε καντο οταν θα παρεις αποφαση οτι θα εχεις και ατυχηματα.. και οταν θα εισαι σιγουρη οτι δε θα την απογοητευσεις με μια λαθος φραση οταν δεις τσισα στο πατωμα...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...