Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Το δικό μου το μπεμπάκι, μιας και μιλάτε για τροφές, τρώει γύρω στις 7-8 γαλατάκι της μαμάς, γύρω στις 10 το αργότερο 10:30 την φρουτόκρεμά του και αν δεν θέλει του δίνω ρυζάλευρο(γιατί καμμιά φορά το στόμα δεν ανοίγει). Το μεσημεράκι τρώει την χορτοκρεατόσουπά του(πατάτα, καρότο, σέλινο, κολοκύθι προς το παρόν, συνδυασμένο με κοτόπουλο ή μοσχάρι), το απόγευμα φαρίν λακτέ μπισκοτόκρεμα και το βραδάκι πίνει και το τελευταίο(υποτίθεται) γαλατάκι του και κάνει νάνι. Φυσικά έχουμε και κανα 2 εγερτήρια μέχρι τα ξημερώματα για να ξαναπιούμε, όχι πάντα βέβαια και είμαστε εντάξει. Σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλόβολο μωράκι και μπορώ να πω ολίγον υπερκινητικό..(θα με ψοφήσει αργότερα:mrgreen: κοινώς). Δοντάκια δυστυχώς ακόμη δεν έχουμε βγάλει και μια σχετική ψιλογκρίνια υπάρχει... ευελπιστώ να κάνουν κάποια στιγμή την εμφάνισή τους!

PYqip3.png

Καλημερα κοριτσια!

Αννα, να χαιρεσαι τον αντρα σου!

Εγω Μπετουλα δεν κανω τραπεζια, και δε μ΄ενδιαφερει καθολου η γνωμη κανενος. Πριν μεινω εγκυος στον Αντωνη, αποφασισα να κανω τραπεζι στη γιορτη του Φωτη. 25 ατομα ηταν τοτε μονο τα αδερφια και τα ανιψια του (τωρα γιναμε αισιως 30!). Μαγειρευαμε και οι δυο 2 μερες, και τελικα ηρθαν μονο 13 ατομα, γιατι οι υπολοιποι αρρωστησαν! Μοιραζα φαγητα και ειχα κι εγω για μια βδομαδα... Εντωμεταξυ εχω σκολιωση, και με την ορθοστασια εχω πολυ δυνατους πονους. Θυμαμαι οτι καθησα στο τραπεζι και ηθελα να βαλω τα κλαματα, για τοσο φριχτους πονους μιλαω, που εγω εχω και αντοχη.

Φετος λοιπον στη γιορτη του, παιζει και ο ΠΑΟ το απογευμα! Ας παει λοιπον κι αυτος στο γηπεδο, ας ειμαι κι εγω χαλαρη με τα παιδια στο σπιτι, και οποιος θελει να ερθει το βραδακι, γλυκακι και ποτο, και delivery για οποιον μεινει αργα!

age.png age.png

Καλημέρα :D

Ρε κοριτσάκια τα τελευταία 2 βράδια η μπέμπα κοιμάται κατά τις 2 το βράδυ. Τι την έχει πιάσει?Κάνει το σώμα της τόξο και κοπανάει τα ποδαράκια στο στρώμα δυνατά.Δεν είναι από την παλλινδρόμηση πάντως το έχω τσεκάρει! Τα ανεβάζει επάνω και σκάνε με δύναμη στο στρώμα! Εχθές την άφησα στο κρεβατάκι της να κάνει όλες τις διαολιές της και μετά από 2 ώρες την πήρε ο ύπνος. Τα έδωσε όλα μιλάμε!:rolleyes:

Εννοείται ότι το πρωί δεν μπορώ να ξυπνήσω :(

Nadine να σας ζήσει ο Παναγιωτάκης (κι από εδώ!)

Polinaki μήπως κάτι σε πείραξε από αυτά που έφαγες αυτές τις μέρες? Παρακολούθησέ το 1-2 μέρες και μετά πήγαινε για εξετάσεις!

Βλέπω ότι οι περισσότερες πήγατε Zάππειο. Είναι ωραία? Δεν έχω πάει αυτές τις μέρες.:confused:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Tara κι εγώ δεν είμαι για τραπεζώματα! Δεν μπορώ το χαμό που γίνεται στο σπίτι. Αποσυντονίζομαι! Και φυσικά την κούραση πριν με τις ετοιμασίες και μετά με το συμμάζεμα! Πέρυσι που ήμουν έγκυος τη γλύτωσα αλλά φέτος ... για να δούμε! Ο άντρας μου θέλει να έχει κόσμο στο σπίτι σε αντίθεση με μένα(το έχει μάθει από το σπίτι του). Η πεθερά μου δεν κάνει τίποτα άλλο. Κάθε βδομάδα κάποιον θα τραπεζώσει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εμένα πάλι μου αρέσουν τα τραπέζια αλλά θα ήθελα να ήταν με φίλους κ όχι με τους γονείς αλλά τι να κάνουμε που θέλουν να ήμαστε όλοι μαζί τέτοιες μέρες....του χρόνου δεν παίζει κάτι άλλο θα κάνω ή κάπου αλλού θα είμαι...αν δεν είμαι έγκυος πάλι....περίοδος 2 μήνες κ 10 μέρες σήμερα άφαντη!:tongue: Μου φαίνεται θα πάω αύριο για χοριακή για να τηλ αν δεν είμαι κ τον γιατρό για να πάρω κανα χαπάκι να μου ρθουν! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Κι εγώ θα έχω τραπέζι στα πεθερικά, ίσως έρθει και μια θεία του Γιάννη, και φυσικά η αδελφούλα μου (θα έρθει και νωρίτερα για βοήθεια :rolleyes:) Κι εγώ βαριέμαι να κάνω τραπέζι, αλλά το προτιμώ από το να πάω τόσες ώρες στην πεθερά με το μωρό που θα θέλει φαϊ και ύπνο. Οπότε θα έρθουν αυτοί, θα τον ταϊσω και θα πέσει για ύπνο νωρίς και θα είμαι κι εγώ πιο άνετα, γιατί να κοιμηθεί στο σπίτι της πεθεράς μου δεν παίζει...

Χτες φάγαμε λίγο περισσότερο αχλάδι και σήμερα θα δοκιμάσουμε μήλο!

Ρε κορίτσια εσείς το φρούτο στο multi το λιώνετε? Εγώ δεν νομίζω ότι κάνει και πολύ καλή δουλειά... Μήπως καμιά σας έχει κάτι τέτοιο?

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10022331

Δεν θα το λιώνει καλύτερα?

Χτες επίσης αλλάξαμε και ρυζάλευρο αλλά πάλι τίποτα! Δοκιμάσαμε της Nestle... Μετά από αυτό ο Γιάννης πήγε και πήρε ρυζάλευρο από όλες τις μάρκες να δοκιμάσουμε. :tongue: Αν και λέω να του δώσω άλλες 2-3 μέρες μηπως αλλάξει γνώμη... Τι να πώ...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

καλημερα κοριτσια

Συμπεθερα μου τι εγινε με τη βερα ? υπαρχει περιπτωση να την εριξε ο Αντωνης μεσα στη ζυμη και να μην το πηρες χαμπαρι?

Οχι, γιατι ειναι πολυ λεπτη η ζυμη για τα μπισκοτα. Αυριο που εχουμε φασινα, θα αναστατωσουμε το συμπαν...ελπιζω να βρεθει...:rolleyes:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Σοφια εγω μουλτι χρησιμοποιω και το λιωνει μια χαρα. Το δουλευω βεβαια αρκετη ωρα, καθως το σταματω και ανακατευω. Μηπως εχεις το παλιο που εχει μονο δυο λεπιδες?

age.png age.png

Σοφάκι εμένα η πεθερά μου αυτό έλεγε να της αφήσω τη μικρή Πρωτοχρονιάτικα να κοιμηθεί εκεί...εσύ μου λέει να μην κάνεις τραπέζι δουλεύεις! Ναι κ θα έρθω να κάτσω εκεί να ακούω τη φασαρία σου! Όσες φορές πήγαμε πρωτοχρονιά εκεί μας το έβγαλε ξινό γιατί όλο κάτι της βρωμάει....κυρίως ότι θέλουμε να παίξουμε χαρτιά...εκεινη θέλει να καθόμαστε να μιλάμε με τις ώρες κ να λένε τις ίδιες ιστορίες ξανα κ ξανα κ ξανααααα! :shock::shock::shock:

Επίσης αν βάλει ολόκληρο το φρούτο στο μούλτι κ λιγάκι νερό μια χαρά θα σου γίνει...το ίδιο θέμα ειχα κ εγώ αν αυξήσεις την ποσότητα των φρούτων μια χαρά τα λιώνει μην πάς να πάρεις τίποτα άλλο!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Σοφια εγω μουλτι χρησιμοποιω και το λιωνει μια χαρα. Το δουλευω βεβαια αρκετη ωρα, καθως το σταματω και ανακατευω. Μηπως εχεις το παλιο που εχει μονο δυο λεπιδες?

Όχι με 4 λεπίδες είναι, αλλά όπως είπε η Άννα βάζω λίγο φρούτο, μιας και δεν τρώει καν ολόκληρο φρούτο. Αν βάλω όμως νεράκι δεν θα γίνει νερουλό?

Και κανονικά πόσα φρούτα πρέπει να φάει για να αντικαταστήσει όλο το γάλα?

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Όχι με 4 λεπίδες είναι, αλλά όπως είπε η Άννα βάζω λίγο φρούτο, μιας και δεν τρώει καν ολόκληρο φρούτο. Αν βάλω όμως νεράκι δεν θα γίνει νερουλό?

Εγώ Σοφία βάζω 1 αχλάδι, μισό μήλο, μισή μπανάνα και στο τέλος βάζω χυμό πορτοκαλιού όσο πάρει για να μη βγει νερουλό. Αυτό τρώμε τις τελευταίες 2 εβδομάδες και μια χαρά το τρώει, της αρέσει πολύ.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα :D

Ρε κοριτσάκια τα τελευταία 2 βράδια η μπέμπα κοιμάται κατά τις 2 το βράδυ. Τι την έχει πιάσει?Κάνει το σώμα της τόξο και κοπανάει τα ποδαράκια στο στρώμα δυνατά.Δεν είναι από την παλλινδρόμηση πάντως το έχω τσεκάρει! Τα ανεβάζει επάνω και σκάνε με δύναμη στο στρώμα! Εχθές την άφησα στο κρεβατάκι της να κάνει όλες τις διαολιές της και μετά από 2 ώρες την πήρε ο ύπνος. Τα έδωσε όλα μιλάμε!:rolleyes:

Εννοείται ότι το πρωί δεν μπορώ να ξυπνήσω :(

Nadine να σας ζήσει ο Παναγιωτάκης (κι από εδώ!)

Polinaki μήπως κάτι σε πείραξε από αυτά που έφαγες αυτές τις μέρες? Παρακολούθησέ το 1-2 μέρες και μετά πήγαινε για εξετάσεις!

Βλέπω ότι οι περισσότερες πήγατε Zάππειο. Είναι ωραία? Δεν έχω πάει αυτές τις μέρες.:confused:

Η κορη σου μαλλον παιζει. Εσυ βεβαια θα τα παιξεις λιγο, αλλα ειναι φυσιολογικο.

Ωραιο το ζαππειο μου αρεσε πολυ η βολτα.

Και το mall Tara καλο ειναι. Και πολλα παπουτσια θα βρεις.

Αφου κανεις φασινα, να ελεγξεις και τη σακουλα της ηλεκτρικης σκουπας.

Αμα βαλεις πολυ νερο, νερουλο θα γινει.

Βαλε λιγο για να λιωσει το φρουτο.

2-3 φρουτα ειναι αρκετα, αλλα γιατι να αντικαταστησεις ολο το γαλα?

Αν θηλαζεις, δωσε και λιγο γαλα.

Αν δε θηλαζεις, 3 φρουτα ειναι υπεραρκετα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...