Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

πολυ ωραιο παιχνιδι και λιγη αμμος στο μπαλκονι τι πειραζει?

Ειλικρινά δεν ξέρω ακόμα, εγώ θέλω πολύ βέβαια, αφού εχω ΠΗΤ 8/10. Οκ θα εχω μια κοιλιά ναααα αλλά τι πειράζει? Δεν θέλω να κλείσω και την Αλεξάνδρα μέσα φέτος, κρίμα είναι, να κάνει κι αυτή κανένα μπανάκι.

Σκεφτόμασταν για Ευβοια που είναι κοντά, αλλά εχθές είχα και μια πρόταση για Άσπρα Σπίτια κοντά στη Λειβαδειά κάπου στην Αντίκυρα.

φυσικα και να πας διακοπες, απλα καλο ειναι να εισαι σχετικα κοντα.

Γεια σας κοριτσια!!

Πειτε μου ενα καλο και οχι πανακριβο catering σας παρακαλω...εχω ενα απο τη γιωτα, αλλα θελω να παρω 2-3 προσφοορες!!

σου προτεινω ανεπιφυλακτα αυτο που συνεργαζομαι

εχω παρει μενου σε παιδικο παρτυ της δεσποινας που περιελαμβανε 7 διαφορετικα πιατα και τουρτα (φτιαγμενη απο τον ντομινικ περο, η καλυτερη που εχω φαει ποτε) και ηταν μολις 12 ευρω το ατομο.

καταπληκτικο φαγητο και πιο πρωτοτυπο απο τα κλασικα σφολιατοειδη, ωστε αρεσε πολυ και στους μεγαλους.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα,

Να τα εκατοστήσεις μικρή Μαριαλένα μας, πάντα γερή να είσαι!

Κι εμείς θέλουμε παπουτσάκια και παντοφλάκια(Γιώτααααα), ακόμα δεν πήραμε, με τα καλτσάκια κυκλοφορεί στο σπίτι η Αλεξάνδρα.

Σήμερα έχω πεντικιούρ, να βάλω επιτέλους τα σανδάλια μου, έσκασε το πόδι μου.

Ο Αλέξης θα δουλεύει πρωί βράδυ σήμερα και αύριο.Πφφφ :-( , αλλα ΣΚ θα είναι ελευθερος και σίγουρα θα κανονίσουμε να πάμε κάπου. Για καμιά βόλτα εννοώ, όχι τίποτα άλλο.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εμάς ο μπαμπάς μας το ΣΚ θα είναι στο μπάτσελορ ενός φίλου στη Μύκονο οπότε εγώ θα πάρω τη Λένα και θα πάμε Τζιά με τους δικούς μου:P:p:p:p:p

Και μπατσελορ και στη μυκονο????Πολυ ανοιχτομυαλη σε βρισκω!Να δουμε πως θα σου γυρισει!Ο κουνιαδος μου ειχε γυρισει μαστιγωμενος απο το μπατσελορ του κωστα...:rolleyes:

Εμεις τελικα χθες βολευτηκαμε με τα κρος χωρις καλτσα, κιας μας χτυπησανε λιγο, ετι να γινει αυτα τα ποδαρακια οτι και να φορεσουν ενα σημαδακι θα το κανουν,ξυπολητη να την αφησω??Παντως Μαρια προσεχε τι θα παρεις, εγω προχθες πηρα σαγιοναρα με πιασιμο και πισω και με τη διχαλα τα δαχτυλακια γινανε κατακοκκινα και μετα απο μια ωρα μυξοκλαιγε και πηγαινε σα χεσ....

Και μπατσελορ και στη μυκονο????Πολυ ανοιχτομυαλη σε βρισκω!Να δουμε πως θα σου γυρισει!Ο κουνιαδος μου ειχε γυρισει μαστιγωμενος απο το μπατσελορ του κωστα...:rolleyes:

Καλή και η Μύκονος (δεν έχω πάει ποτε :tongue:), αλλα η Τζια μου ακούγετε πιο καλή!Καλά να περάσετε!!! Αν κάνετε μπάνιο κάντε και καμια βουτιά για μένα please, το έχω ανάγκη :D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ το ένα από τα τρία μπάτσελορ που έκανα στο γάμο μας ήταν τριήμερο στη Μύκονο με τις φίλες μου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Άσε που δεν έχουμε τέτοια θέματα, πάντα κάνουμε κανένα τριημεράκι με κοριτσοπαρέα και αντροπαρέα αντίστοιχα!!!! Απλά του είπα ότι αυτή τη βδομάδα θα τον "κουράσω" λίγο περισσότερο για να εξασθενήσω προληπτικα τις αντοχές του:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κι εγώ το ένα από τα τρία μπάτσελορ που έκανα στο γάμο μας ήταν τριήμερο στη Μύκονο με τις φίλες μου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Άσε που δεν έχουμε τέτοια θέματα, πάντα κάνουμε κανένα τριημεράκι με κοριτσοπαρέα και αντροπαρέα αντίστοιχα!!!! Απλά του είπα ότι αυτή τη βδομάδα θα τον "κουράσω" λίγο περισσότερο για να εξασθενήσω προληπτικα τις αντοχές του:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα σωστη!!!;););)

Εμεις τελικα χθες βολευτηκαμε με τα κρος χωρις καλτσα, κιας μας χτυπησανε λιγο, ετι να γινει αυτα τα ποδαρακια οτι και να φορεσουν ενα σημαδακι θα το κανουν,ξυπολητη να την αφησω??Παντως Μαρια προσεχε τι θα παρεις, εγω προχθες πηρα σαγιοναρα με πιασιμο και πισω και με τη διχαλα τα δαχτυλακια γινανε κατακοκκινα και μετα απο μια ωρα μυξοκλαιγε και πηγαινε σα χεσ....

΄

Καλά θα κάνει ρε συ και θα πάει ο άνθρωπος, ούτε εγώ θα είχα πρόβλημα!

Όχι δεν σκέφτομαι για διχάλα,αν και πολύ μου αρέσει, θα προτιμήσω κάτι πιο σταθερό! ;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Θα γίνω γραφική αλλά θα στο πω, εμένα μέσα στο σπίτι κυκλοφορεί μονίμως ξυπόλητη (όπως κι εγώ άλλωστε) :tongue::tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Πάλι με πυρετό γύρισε η μικρή και το θέμα είναι ότι το Σάββατο θα πάνε ολοήμερη εκδρομή με το σχολείο, ποιος της λέει τώρα ότι εκείνη δεν...;

Ποσο πυρετο εχει βρε Ελενη?Μηπως ειναι απο την κουραση,τη ζεστη και δεν ειναι πυρετος?Δεν την πας στο γιατρο να δει τουλαχιστον αν εχει λαιμα τιποτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...