Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μμμ τα μυρμυγκακια θελουν και ταλκ μαρκαςςς!!!!

ευαριστω παντως θα το δοκιμασω κι αυτο!!!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Χε, χε είχα χρησιμοποιήσει παιδικό παλιά αλλά κράτησε για λίγο ίσως επειδή η πούδρα του είναι πιο σκληρή από την άλλη, η οποία αρωματίζει κιόλας!

Λενακι, να σου ζησει ο μπεμπης. Να είναι γερός και καλοτυχος. Και μην στεναχωριεσαι για την πρόσκληση. Και μόνο η κουβεντα σου φτάνει. Ειναι σαν να ήμασταν καλεσμενες. Και οπως λεει και η Πωλα, η περιγραφή αρκεί (παρολα αυτα βαλε και καμια φωτο χιχι)

Eίχα βάλει στο φατσοβιβλίο, θα ξαναβάλω για σένα.

ελενακι να σου ζησει ο νεοφωτιστοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τον χαιρεστε και να τον καμαρωνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1637555m71s4o3e13.gif

Τελευταία ο μικρός ξυπνά νωρίς πριν τις επτά και το θέμα είναι ότι δε μ' αφήνει να ετοιμάσω τη Σοφία για το σχολείο, με κυνηγά πρωί πρωί, οπότε του βάζω τους "μικρούς αϊνστάιν" ή τον "μαστοράκο", του δίνω μερικά μπισκότα ή μια μπανάνα και την ετοιμάζω. Δεν είναι σωστό αλλά τί να κάνω;

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

1187247k5267l8xkr.gif

Ευχαριστω για τις ευχες!

Γιωτα χαιρομαι που ειναι απλα τα πραγματα με το δαχτυλακι της Ιλιανας. Οσο για το θεμα της βασκανιας, πιστευω πως ειναι υπαρκτη, αλλα αντιπαθω τα "ματακια", ειδικα οταν πολλες φορες συνδυαζονται με σταυρο.

age.png age.png

Καλημέρα!!!! Μαριάννα να τη χαίρεστε τη συνονόματη!!!!! Πολύχρονη, γερή κι ευτυχισμένη!!!!!!!!!!!

Γιώτα μου μην το συζητάς, εμείς χρόνια τώρα εμπιστευόμαστε τη γιαγιά και τη μαμά μου για ξεμάτιασμα και όπως είπαν και τα κορίτσια, μπορεί να είναι κι από καλά σχόλια απλά όταν είναι "κακό" μπορεί να σε διαλύσει!!!!

Κατά τα άλλα, εχθές είχαμε παιδίατρο, το γοργονίδιο είναι αισίως 92 πόντους και 13,7 κιλά:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Τρέλανε τη γιατρό στην πάρλα και όταν της ετοίμαζε το εμβόλιο της έλεγε:"Κάνε μου Όγλα (δε μπορεί να πει Όλγα το μπερδεύει) το εμπόλιο να μου βάλεις αυτοκολλητάκι:P:p:p:p:p:p:p"

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Καλε ποτε γεμισατε σελιδες εσεις??:shock:

Εγω προσπαθω να συνελθω απο το οδοιπορικο μου, 1 ωρα στο λεωφορειο ορθια,ευτυχως δε λιποθυμησα οπως κατι αλλοι...τραγικη η κατασταση!

Το ματι ειναι το μονο που πιστευω, την εχω πατησει πολλες φορες, ιδιως απο τον μπαμπα μου...και ειναι πολυ παραξενο γιατι καλυτερος ανθρωπος δεν υπηρχε και φυσικα ο,τι έλεγε δεν το ελεγε με καμμια κακια. Δεν μπορω να το καταλαβω :?:

Εμας με τον αδερφο μου μια ζωη ο πατερας μου μας ματιαζε...:confused:

μμμ τα μυρμυγκακια θελουν και ταλκ μαρκαςςς!!!!

ευαριστω παντως θα το δοκιμασω κι αυτο!!!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Λοιπον οπως ξαναπα, εδω στη δουλεια τα εδιωξα με χλωρινη μπολικη που την αφησα να κατσει στο πασο της κουζινας αρκετα και μετα την ξεπλυνα και σπιτι με τις παγιδες του σουπερ μαρκετ (τις εβαλα στα ντουλαπια) ,χλωρινη,τριψιμο κλπ

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι.

Τωρα που το σκεφτομαι δεν ειναι οτι δεν το πιστευω το ματι, απλως δεν ασχολουμαι. Ειναι ελαχιστες (νομιζω μια φορά) που ζήτησα απο καποιον να με ξεματιασει γιατι ημουν χαλια και οντως μετα απο λιγη ωρα ημουν πολυ καλύτερα. Και ειναι η δευτερη φορα για την Ιλιανα.

Απλως αν αισθανομαι χαλια δεν θα το αποδωσω εκει.

Μαριάννα η διευθυνση για το μαγαζί με τα παπουτσια ειναι η Χαιμαντα (το νουμερο ειναι 16 αν θυμαμαι καλα) και ειναι 2 μαγαζακια με την ιδια ονομασια διπλα διπλα. Θα δεις σε πιο λεει προσφορες.

4Rnfp3.png

Γιωτα για παπουτσακια μιλατε ε?Να δω εγω αν θα βρω τιποτα οικονομικο στη γειτονια μου γιατι θελω παπουτσακι για μια βαφτιση που εχουμε την Κυριακη...1 ετους σχεδον ο μικρος και φοραει 22!!Θα μου πεις και η σαγιοναρα της Τετας 24 ειναι....

Παιδιά τί κούραση, τί νύστα είν' αυτή; Επανήλθα στον τοξικό εσπρέσσο, δε με "πιάνει" καθόλου το ελληνικό καφεδάκι...

Αλήθεια, Πόλα διάβασες για το φουράνιο που περιέχει ο νεσπρέσο;

http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=395648

http://www.healthyliving.gr/2011/04/14/%CE%BF-%CE%B5%CF%83%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%83%CE%BF-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%B1/

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Ναι για το μαγαζι με τα παπουτσια. Νομιζω τα συνοικιακά μαγαζακια εχουν καλύτερες τιμές (και προσφορες πολλες φορες) απο τα μεγαλα τυπου μουγερ και κροκοντιλινο. Οχι απαραιτητα βεβαια

4Rnfp3.png

Ναι για το μαγαζι με τα παπουτσια. Νομιζω τα συνοικιακά μαγαζακια εχουν καλύτερες τιμές (και προσφορες πολλες φορες) απο τα μεγαλα τυπου μουγερ και κροκοντιλινο. Οχι απαραιτητα βεβαια

Εγω ειπαμε απο τη γειτονια μου ψωνιζω κυριως βεβαια επειδη δεν μπορω να παω αλλου ,δυο μαγαζακια εχει,το ενα ειναι κροκοντιλινο αλλα και τα δυο κανουν καλυτερες τιμες.

Ασχετο:εγω σημερα γυρω στις 6:30 κρυωνα και μαλιστα με το παπλωματακι,σηκωθηκα σκεπασα και τη μικρη και σε μιση ωρα ξυπνησε και εκαιγε...δεν το ξανακανω!Θα την αφηνω ξεσκεπαστη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...