Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι! Εγω δεν το καταλαβαινω βεβαια καθολου, καθως ειμαι με εντονη καταρροη, δακρυρροια και λιγο βηχα. Σιγα που θα γλυτωνα και δε θα κολλουσα απο τα παιδια...

Επίσης κι εγώ. Ποιος θα το περίμενε ότι θα μπει ο Ιούνης μ' αυτόν τον τρόπο;

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχθές η Αλεξάνδρα έβλεπε φωτο από ένα αλμπουμ που έχω με τον μπαμπά της από διακοπές. Ηταν και η πεθερά μου εκεί και τις έβλεπε κι αυτή. Η μικρή όπου με έβλεπε έλεγε "μαμά", σε κάποια φάση πετάγετε η πεθερά και μου λέει για μια φωτο που ήμουν με μαγιώ..."μαμά αποχαιρέτα τα κιλά σου" :shock:

Και της λέω "γιατί καλέ 2 κιλά πάνω από το κανονικό μου ήμουν,πριν ξαναμείνω έγκυος". Πωωωω ρε κορίτσια κακία δεν ήταν αυτο?

Άσε που δεν είμαι και άτομο που αφήνομαι γενικώς, αλλα με ψιλοενόχλησε η μπηχτή. Δηλαδή άμα κάνεις παιδιά μετά πρέπει να γίνεσαι φάλαινα? Τι νοοτροπία!!!:rolleyes:

άντε βρε...μην δίνεις σημασία..και η δικιάμου είχε χάσει 25 κιλά σε 20 μέρες...ΜΟΥΣΙΑ!!!!!!

Οκ Χριστίνα να τη χαίρεσαι κ να σας χαίρεται!:D:D:D

Έφτασε λοιπόν κ η μέρα που έφυγε το μηχάνημα οξυγονου από το σπίτι της μαμάς μου....μου χε γίνει συνήθεια που δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου ότι σήμερα ήταν τελευταία μέρα κ μόλις μπήκα σπίτι μου λέει η Ζωή μηχάνημα οτσιγόνο έεεεφυγε!:lol::lol::lol: Μακάρι να μην χρειαστεί να ξαναμπεί ποτέ στο σπίτι το παλιομηχάνημα! ;)

Εντωμεταξύ τι γίνεται μωρέ με τα ελτά??? από τη προηγούμενη εβδομάδα η ουρά είναι έξω από το κατάστημα χαμός...κ δεν έχει κάπου να πάω να ρωτήσω για ένα δέμα που περιμένω...το οποίο δέμα το περίμενα από το πάσχα δεν ήρθε ειδοποίηση επιστραφηκε αγγλία,μου τα ξαναστείλαν από 20/5 κ πάλι δεν έχει έρθει ακόμα ειδοποίηση! Θέλω να πάω κ να γίνει χαμός αλλά κ να περιμένω 30 άτομα ουρά???? Μήπως να τουρλώσω κοιλιά κ να μπω η γκαστρωμένη???? :lol::lol::lol::tongue::tongue::tongue: Αυριο πάντως θα πάω πρωί πρωί μπας κ κάνω δουλειά !:rolleyes:

Άννα με το καλό κορίτσι μου και περαστικά να είναι όλα αυτά...κι εγώ περιμένω κάτι κολώνιες από Αμερική,έχει 1 μήνα που της έστειλαν αυτοί..έτσι λένε..για να δούμε,με την σπάει να περιμενω τόσοsmoutsτο Φιόρε είναι πολύ όμορφο πραγματικά..έχει πράσινο και χώρο και για την μικρή...καλά αποτελέσματα για την Ιλιάνα

Δήμητρα και Μαριάννα περαστικά σας με το μπούκωμα τέτοια εποχή

Δήμητρα πάντα καλά αποτελέσματα κορίτσι μου

εδώ έριξε μια βρόχα σήμερα για κανα 20λεπτο και μετά ήλιος..λίγο δρόσισε,ημικρή με έχει μπερδέψει..έλεγε κακά...τώρα το έκοψε..την καταλαβαίνω εγώ και την πάω στο γιογιο,σ'ημερα σηκωσε τα βρακια της και τα έκανε πάνω της,μετά την έβαλα να κάνει τα υπόλοιπα,είπα στοπ θα την αφήσω και θα ξαναπροσπαθήσω σε κανα μήνα,μετά λέει τα τσίσα...βγάζει την πάνα και πάει στο γιογιό..οπότε θα συνεχίσουμε..ουφ!!!ολο βρακιά

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Βρε Ελενακι πες μας καμμια λεπτομερεια απο τη βαπτιση...ποιες μπομπονιερες πηρες τελικα??

Τις έφτιαξα, θα σας τις κρατάω... έτρεξα τόσο πολύ σε συνδυασμό με όλες τις καθημερινές υποχρεώσεις που θα αρχίσω να την θυμάμαι χαρωπά μετά από καμιά δυό ακόμη εβδομάδες.

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής θα ήθελα να μπορούσα να σας είχα καλέσει όλες και στο μυστήριο και στο φαγητό, δεν μου αρκεί να σας περιγράφω...

Ήταν όμορφα, το μυστήριο έγινε με όλη την ιεροπρέπεια που του ταιριάζει. Ο μικρός ξεσήκωσε το σύμπαν από το κλάμα, αλλά έπειτα στο τραπέζι χόρευε και γελούσε. Η νονά δεν τον κράτησε σχεδόν καθόλου, ούτε έβγαλε καμιά φωτογραφία μαζί του. Ήταν γαντζωμένος πάνω μου ή καλύτερα μετά βίας τον κρατούσα να μη φύγει για την Ερμού... Η Σοφία τρισευτυχισμένη κρατούσε τη λαμπάδα, χόρεψε με όλες τις φίλες της σέρνοντας πρώτη το χορό. Και η νονά είχε σαν θέμα τον μικρό πρίγκηπα του Εξυπερύ στα κουτιά, στις λαμπάδες, ο Νικόλας ντύθηκε στα λευκά. Το τραπέζι ήταν σύμφωνα με την κρητική παράδοση και ο λυράρης επίσης.

Μιάμιση βδομάδα έπειτα τρέχω για αλλαγές ...έχουμε πλέον την πιο πλούσια αγορίστικη γκαρνταρόμπα. Αν και τα περισσότερα είναι σε τρία νούμερο και του κάνουν ήδη. Βέβαια δεν τα αλλάζω με το τέσσερα γιατί μου φαίνεται πολύ μεγάλο και μέχρι του χρόνου βλέπουμε. Τώρα έχω να φτιάξω τα άλμπουμ και να τακτοποιήσω πολλά πράγματα ακόμα που έχουν γεμίσει το σπίτι και δεν τα έχω βάλει στη θέση τους.

Σήμερα το απόγευμα καθόμαστε πάλι στο σπίτι. Αυτή την εβδομαδα αναβάλαμε όλες τις απογευματινές δραστηριότητες καθώς η Σοφία επιστρέφει τα μεσημέρια με πυρετό από το σχολείο ο οποίος σε μια δυο ώρες περνά... Άλλο και τούτο!

Διαφημίσεις

Μπραβο Ελενακι, πολυ ωραια ακουγονται ολα, μ' αρεσει ο μικρος πριγκηπας. Καλα, φανταζομαι και το κρητικο γλεντι σουπερ θα ηταν! Να σου ζησει ο κουκλος σου!

Σ' ευχαριστώ και πάλι θα πω ότι θα ήθελα να ήσασταν όλες αλλά...

αχχχχ ποναει το δοντακι μου......:(:(:(:(

εφτασε στο απροχωρητο το θεμα για να το παρω αποφαση να παω οδοντιατρο...την Παρασκευη.

ποιος ξερει τι θα μου πει...μονο απονευρωση δεν θελω:(:(:(

εδω παλι ο καιρος μπουμπουναει για μπορα το παει

βαρεθηκα πια καθε απογευμα βροχη

κοριτσια αν εχετε καμια λυση για μυρμυγκια πειτε μου

το πρωι επεσε ενα κοματακι αχλαδι απο τον μικρο και νααααα τα μαζεητηκαν

η σοδα συνεχιζει να ειναι στο μπαλκονι:confused::confused::confused::confused: αλλα:confused::confused::confused::confused::confused:

εβαλα να κανω και ποτο φραουλα!!!!

για να δουμε τι θα βγει?!?!?!

σε 40 μερες...

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

κοριτσια αν εχετε καμια λυση για μυρμυγκια πειτε μου

το πρωι επεσε ενα κοματακι αχλαδι απο τον μικρο και νααααα τα μαζεητηκαν

η σοδα συνεχιζει να ειναι στο μπαλκονι:confused::confused::confused::confused: αλλα:confused::confused::confused::confused::confused:

Εμφανίστηκαν και σε μένα πριν δυο βδομάδες κι άπλωσα παντού ταλκ, μάλιστα ένα με άρωμα white musk από το body shop κι εξαφανίστηκαν. Λένε ότι γλυστράνε και δεν μπορούν να προχωρήσουν.

Καλησπερα. Τι απόγευμα ηταν αυτο...

Η Ιλιάνα από την ώρα που φτάσαμε στο νοσοκομειο, και πριν καν μπουμε μεσα, εκλαιγε γοερα, φωναζε, τσιζιρε, δεν ηθελε νερο, δεν ηθελε μπισκοτο, ηθελε κακα, ζεσταινοταν, ουτε η ιδια δεν ηξερε τι ηθελε. Εντωμεταξυ τους ειχε κοπει το ρευμα κανα 2ωρο το μεσημερι και πηγαν ολα τα ραντεβου πισω, με αποτελεσμα να μας δει γυρω στις 18:30 απο τις 17;15 που ειχαμε ραντεβου. Ο Νικος ως συνήθως αργησε να ερθει και για τρια τεταρτα προσπαθουσα να χειριστω ένα αφηνιασμενο διχρονο που δεν ηξερα ουτε τι θελει, ουτε τι του φταίει, και το κυριοτερο ουτε πως να το ηρεμησω, γιατι τετοια συμπεριφορα δεν ειχε ποτε μεχρι τωρα.

Αφου στο τέλος ειπα στο Νικο, παρε καποιον να την ξεματιάσει (παρολο που σας εχω ξαναπει, το ματι δεν το πιστευω), δεν αντεχω αλλο. Πηρε μια θεια του και πραγματι η Ιλιανα σε ενα 20λεπτο ηταν αλλο παιδι. Ειχε κατσει σε μια καρεκλα κι επαιζε με κατι λεγκο που ειχαν εκει και ηταν ησυχη, μιλαγε, χαιρεταγε, γελαγε. Τι να πω........ Θα αναθεωρησω μαλλον.

Στο θεμα μας τωρα. Το καλό ειναι οτι δεν υπαρχει ανατομικό πρόβλημα στο δαχτυλακι (καναμε ακτινογραφια), και μας ειπε να της κανουμε ασκησουλες ειδικες, μας έδειξε πως και τι, και οτι με αυτό τον τρόπο θα επανελθει, και αν οχι, μπορουμε αν θέλουμε να της κάνουμε μια μικροεπεμβασουλα που δεν θα της σταματησει το περπατημα για περισσότερο απο εκείνη τη μερα και ούτε θα χρειαστεί να βάλει γύψο. Και ο ίδιος πρόσθεσε οτι αυτό μπορεί να γίνει και καθαρά για αισθητικούς λόγους. Εμεις θα αποφασισουμε. Οποτε προς το παρόν ξεκιναμε με ασκησουλες και βλέπουμε.

Τωρα βεβαια ειμαι εξαντλημενη, ουτε μπανιο κανω ουτε τιποτα, αυριο πρωι ολα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Ε αφού έκλεισα χτες το βράδυ το cafe, είπα να το ανοίξω και σήμερα το πρωι.

Μην αναρωτηθείτε γιατί τοσο πρωι. Χτες απο την κουραση κοιμηθηκα απο τις 10, και σημερα φυσικά ξυπνησα απο τις 5. Οπότε βαρεθηκα να στριφογυρναω, σηκωθηκα εκανα το μπανακι μου, τωρα τρωω το πρωινο μου και σε λιγο θα ξυπνησει η φαμιλια να ετοιματούμε για δουλειά.

Καταρχήν Μαριάννα να χαίρεσαι τη Μαριαλένα σου. Να είναι παντα καλότυχη και υγιής στη ζωούλα της. Ελπιζω να περασει πολυ ωραία την ημερα της το κοριτσακι σας.

Χτες το βράδυ μας πηρε η θεια του νικου που ξεματιασε την Ιλιανα και μας λεει πως ειναι το παιδι? Της λεει ο Νικος πολύ καλύτερα θεία λίγη ωρα μετα από τοτε που μιλησαμε. Του λεει ηταν φουλ ματιασμενη...

Λενακι, να σου ζησει ο μπεμπης. Να είναι γερός και καλοτυχος. Και μην στεναχωριεσαι για την πρόσκληση. Και μόνο η κουβεντα σου φτάνει. Ειναι σαν να ήμασταν καλεσμενες. Και οπως λεει και η Πωλα, η περιγραφή αρκεί (παρολα αυτα βαλε και καμια φωτο χιχι)

Σας φιλω, να έχετε μια όμορφη και δημιουργική μέρα και θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή στη διάρκειά της.

Καλημερααααααα

4Rnfp3.png

Kαλημερα κι' απο μενα!!!

Μαριαννα να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου!! Πολυχρονη, τυχερη και παντα ευτυχισμενη!!

Πολυ καλα τα νεα της Ιλιανας, μπραβο στο κοριτσακι μας :D:D

Βρε Γιωτα εγω γιατι οτι ωρα και να κοιμηθω δεν μπορω να ξυπνησω το πρωι με τιποτα???:tongue::tongue::tongue: Σημερα σηκωθηκα αναγκαστικα γιατι πηγε ο δημητρης στο ταμειο υγειας μου, μηπως προλαβουμε καμμια θεση για κατασκηνωση (πολλοι πανε απο την προηγουμενη να πιασουν σειρα και βγαζουν ολη τη νυχτα εκει):shock::shock::shock::shock:

Το ματι ειναι το μονο που πιστευω, την εχω πατησει πολλες φορες, ιδιως απο τον μπαμπα μου...και ειναι πολυ παραξενο γιατι καλυτερος ανθρωπος δεν υπηρχε και φυσικα ο,τι έλεγε δεν το ελεγε με καμμια κακια. Δεν μπορω να το καταλαβω :?:

Ορεξη εχω πρωινιατικα εεε??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!

Χρονια Πολλα Μαριαλενα! Πολυχρονη να σαι παντα καλα χαρουμενη και ευτυχισμενη!!!

Μαριαννα να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!

κοριτσια σημερα πρωινες εεεε!!!

Γιωτα το ματι κι εγω το πιστευω αν και οικογενειακος δεν μας πιανει...

Πολα υπαρχουν ανθρωποι που μπορει να ματιασουν και με καλο ματι να πουν κατι με θαυμασμο και με θετικη σκεψη αλλα να ματιασουν...

παρολαυτα εγω εχω ενα ματακι στο καροτσι του Νικολα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τοσο ομορφουλης που ειναι φοβαμαι...:tongue::tongue:

σημερα κοριτσια θα βγουμε αγορα!!!!

βρεχει δεν βρεχει

αμαν αυτος ο καιρος

χθες το απογευμα 2 φορες εβρεξε!!! ελεος

και σημερα παλι τα ιδια

Εμφανίστηκαν και σε μένα πριν δυο βδομάδες κι άπλωσα παντού ταλκ, μάλιστα ένα με άρωμα white musk από το body shop κι εξαφανίστηκαν. Λένε ότι γλυστράνε και δεν μπορούν να προχωρήσουν.

μμμ τα μυρμυγκακια θελουν και ταλκ μαρκαςςς!!!!

ευαριστω παντως θα το δοκιμασω κι αυτο!!!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριαννα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντα υγιησ και καλοτυχη να ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(οπωσ ειδεσ επελεξα κοκκινο χρωμα κ οχι ροζ....)

ελενακι να σου ζησει ο νεοφωτιστοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να τον χαιρεστε και να τον καμαρωνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...