Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α οκ, ενταξει τοτε, γιατι λεω πολυ ανετα το λεει το θεμα μεταθεση, αν και αφου αναφερθηκες μονο στο θεμα αδειας, εκει πηγε το μυαλο μου κατευθειαν, αλλα ρωτοντας η δημητρα αναρωτηθηκα κι εγω

4Rnfp3.png

Καλε δεν ειχα μπει στο face την παρασκευη τρελαμενη απο το σπιτι και σας τα λεγα?πηγα σπιτι και μου λεει η μανα μου της ειπε ο κωστας οτι παιρνει μεταθεση θεσ/νικη...μονο που δεν τον εβριζα ενα 24ωρο χωρις να ξερει γιατι μεχρι που μου ειπε οτι παει ελευσινα!

Αχ φατσακι μου, και μας μας αρεσε πολυ. εσεις θα πατε καπου φετος, ή λογω εγκυμοσυνης δεν? αλήθεια πότε γενάς?

Ειλικρινά δεν ξέρω ακόμα, εγώ θέλω πολύ βέβαια, αφού εχω ΠΗΤ 8/10. Οκ θα εχω μια κοιλιά ναααα αλλά τι πειράζει? Δεν θέλω να κλείσω και την Αλεξάνδρα μέσα φέτος, κρίμα είναι, να κάνει κι αυτή κανένα μπανάκι.

Σκεφτόμασταν για Ευβοια που είναι κοντά, αλλά εχθές είχα και μια πρόταση για Άσπρα Σπίτια κοντά στη Λειβαδειά κάπου στην Αντίκυρα.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

να πατε παντως, ειναι κριμα και για την Αλεξανδρα οπως λες, αλλα και για την οικογενεια ειναι πολυ σημαντικες οι διακοπες. Πρεπει να χαλαρωσετε και να βρεθειτε παλι λιγο ολοι μαζι, γιατι με τα ωραρια που δουλευουμε χανομαστε οσο και να μην το θέλουμε.

4Rnfp3.png

Γεια σας κοριτσια!!

Γιωτα μου ελπιζω να μη χρειαστει τιποτα το δαχτυλακι της Ιλιανας! Παντως κι εγω ξερω εναν πολυ καλο παιδοορθοπεδικο (μπαμπας μιας φιλης και συναδελφου) στο Παιδων (δε θυμαμαι σε ποιο απο τα 2), αν δεν μεινεις ευχαριστημενη.

Το μαγαζι με τα παπουτσια το ξερω...και τα δυο παντως ειναι της ιδιας η του ιδιου, γιατι μια φορα που δεν ειχε το νουμερο που ηθελα στο ενα, πηγε να κοιταξει στο αλλο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πειτε μου ενα καλο και οχι πανακριβο catering σας παρακαλω...εχω ενα απο τη γιωτα, αλλα θελω να παρω 2-3 προσφοορες!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πειτε μου ενα καλο και οχι πανακριβο catering σας παρακαλω...εχω ενα απο τη γιωτα, αλλα θελω να παρω 2-3 προσφοορες!!

Θα ρωτησω το συναδελφο που εχει δουλεψει σε τετοια οταν γυρισει σε λιγο απο μια δουλιτσα και θα σου πω,κυριως για την ποιοτητα του φαγητου.Παντως ενα που ξερω σιγουρα οτι ειναι καλο ειναι το Ελληνικο παραδοσιακο catering!

http://www.epcatering.gr/epcatering.asp?idm=services&m=3

Πηγαίνοντας για το γεύμα μου στο πάρκο σήμερα, είδα μια γιαγιά δίπλα σε ένα παγκάκι να κλαίει με λυγμούς. Σταμάτησα και τη ρώτησα τι συμβαίνει.

Μου λέει: "Έχω έναν σύζυγο που είναι 22 χρονών στο σπίτι μου. Κάθε πρωί μου κάνει παθιασμένο έρωτα και μετά μου φτιάχνει πρωινό με κέικ, αυγά με λουκάνικα, μαρμελάδες, φρεσκοστιμένους χυμούς και καφέ."

Τηςλέω: "Καλά, και γιατί κλαις γιαγιά;"

Συνεχίζει η γιαγιά: "Το μεσημέρι, μου φτιάχνει ζεστή σούπα και τα αγαπημένα μου γλυκά και μετά μου κάνει έρωτα όλο το απόγευμα."

Της ξαναλέω: "Και γιατί κλαις τότε;"

Συνεχίζει η γιαγιά: "Για δείπνο μου φτιάχνει γκουρμέ πιάτα που τα συνοδεύει με εκλεκτό κρασί και τα αγαπημένα μου γλυκά και μετά μου κάνει έρωτα μέχρι τις 2 τα χαράματα

Της λέω: "Και γιατί πανάθεμα σε κλαίς;"

Απάντηση: "Δεν μπορώ να θυμηθώ που είναι το σπίτι μου"

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις κλείσαμε, σας το ειπα νομιζω.

Εδω κλεισαμε www.zantefiorestudios.gr

Πολυ ωραιο φαινεται, και βρισκεται σε πολυ καλη περιοχη.

Θα σου στειλω πμ.

age.png age.png

χαχαχα, κι εγω, αλλα μπορω να βοηθησω τη γιαγιακα να βρει το σπιτι, αλλα μετα θα την κλειδωσω απ' εξω και θα ξεσαλωσω με το συζυγο των 22 χρονων που και καλο σεξ κανει και ωραια μαγειρευει.

Να βρε πωλα, αυτος δεν σου κανει να σου μαγειρεψει αντί για catering? χαχαχαχαχα

4Rnfp3.png

χαχαχα, κι εγω, αλλα μπορω να βοηθησω τη γιαγιακα να βρει το σπιτι, αλλα μετα θα την κλειδωσω απ' εξω και θα ξεσαλωσω με το συζυγο των 22 χρονων που και καλο σεξ κανει και ωραια μαγειρευει.

Να βρε πωλα, αυτος δεν σου κανει να σου μαγειρεψει αντί για catering? χαχαχαχαχα

πολυ καλα και τα 2!!!!! χαχαχαχαχαχα!!!:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...