Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γιωτα ξεχασα να σου πω. Ο πρωτος μου ξαδελφος ειναι ορθοπεδικος στο ΙΑΣΩ, και οταν τον πηρα για τη γιορτη του τον ρωτησα για τον Κ. Μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ καλος.

Ειναι βεβαιο οτι θα γινει χαμος, αλλα η Γιωτα στον κηπο δε θα εχει προβλημα. Παντως ειναι ωραιο παιχνιδι και θα απασχοληθουν αρκετα!

Για λεγε ποιο ειναι το μαγαζι γιατι κι εγω θελω να της παρω κατι προχειρο.

Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι! Εγω δεν το καταλαβαινω βεβαια καθολου, καθως ειμαι με εντονη καταρροη, δακρυρροια και λιγο βηχα. Σιγα που θα γλυτωνα και δε θα κολλουσα απο τα παιδια...

Περαστικά σου. Μην ξεχνας εχουμε και το "υλικό" από τις λεύκες που τριγυρναει στον αερα και εχουμε μπολικο εδω πανω.

χιχι, πλακα εχει, σχεδον ολο το μηνυμα σου αφορουσε εμενα.

Καταρχην ευχαριστω πολύ που ενδιαφέρθηκες και ρωτησες για το γιατρό. Μου κανει εντυπωση που θυμοσουν και το ονομα.

Για το μαγαζι θα σου πω προς το παρον τα εξής. Σιγουρα λεγετε kid land και ειναι στον ενα απο τους δυο πεζοδρομους, απλα θα δω τη σακουλα το απόγευμα για να σου πω ακριβως το δρομο και το νουμερο γιατι ηταν 2 διπλα διπλα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καταρχην ευχαριστω πολύ που ενδιαφέρθηκες και ρωτησες για το γιατρό. Μου κανει εντυπωση που θυμοσουν και το ονομα.

Να σου πω, το ειπα με μια μικρη επιφυλαξη το ονομα, αλλα μου το επιβεβαιωσε ο ξαδελφος μου! Επισης, μου επιβεβαιωσε οτι υπαρχουν πολυ καλοι ορθοπεδικοι στο παιδων Πεντελης, γιατι συζητουσαμε για την πλατυποδια του Αντωνη.

Για το μαγαζι θα σου πω προς το παρον τα εξής. Σιγουρα λεγετε kid land και ειναι στον ενα απο τους δυο πεζοδρομους, απλα θα δω τη σακουλα το απόγευμα για να σου πω ακριβως το δρομο και το νουμερο γιατι ηταν 2 διπλα διπλα

ΟΚ, ευχαριστω!

age.png age.png

Προφανως εγω δεν επεσα σε καποιον που εδωσε ιδιαιτερη σημασια οταν ειχα παει

Αυτο μαλλον συνεβη. Εγω πηγα συστημενη σε καθηγητη, και εμεινα απολυτα ευχαριστημενη, ειδικα απο τη φιλικη του προσεγγιση.

age.png age.png

Η προσεγγιση ειναι πολυ σημαντική, ειδικα οταν προκειται για παιδακια. εμενα βεβαια η ιλιανα ηταν πολυ μικρη τοτε δεν ηταν θεμα προσεγγισης, απλα ο ανθρωπος βαριοταν ή δεν το θεωρησε σημαντικο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα.Ο βήχας μου συνεχίζεται και σήμερα,το ίδιο και η καταρροή.Μαριάννα,τα ίδια συμπτώματα έχουμε.Περαστικά μας.Σήμερα τρέχω απο το πρωί.Πήγα απο τους γονείς μου να τους φτιάξω κάτι στον υπολογιστή που θέλανε,μετά λαική,τώρα έχω ενα σωρό δουλειές στο σπίτι.Πήρα και τις κουρτίνες του σπιτιού που είχε δώσει ο άντρας μου που δεν με είχε αφήσει να τις πλύνω και πήγε το μαλλί 100 ευρώ.Του το λέω και μου λέει ε δεν πειράζει,εμείς να μαστε καλά.Τι λες παιδάκι μου του λέω.Τόσα λεφτά για πλύσιμο,δεν με άφηνες να τις πλύνω εγώ και να μου μείνει το 100αρικο.Θα σου δώσω άλλο μου λέει.

Δεν σας είπα,στο χωριό με το πήγαμε,άρχισαν όλοι γνωστοί των γονιών μου να φέρνουν φρέσκα αβγά και το πόσο χάρηκα που θα έτρωγε η μικρή ολόφρεσκο αβγουλάκι δεν λέγεται.Αλλά έμινα με την χαρά.Της είχαν πάρει οι δικοί μου κάτι kinder σοκολάτα και μου πέταξε αναφυλαξία.2 σπυριά στο πρόσωπο,2 στα πόδια και 1 στα χέρια.Για 2 μέρες την είχα καραντί.Πρόσεχα πολύ τι της έδινα και τελικά και με μια αλοιφούλα που της έβαζα της έφυγαν.Ευτυχώς κατάλαβαν και οι δικοί μου οτι μόνο κακό κάνουν στο παιδί τέτοια πράγματα αφού η μικρή δεν έχει συνηθίσει σε τόσο σοκολάτα που έφαγε όλες αυτές τις μέρες και τώρα με την ζέστη την πέιραξε.Το θέμα είναι να δω τι θα κάνω τώρα το καλοκαίρι που τα ανίψια μου έχουν μάθει να ζούνε με τέτοια πράγματα και πατατάκια και κάτι παγωτά γρανίτες που πέρνανε και πέρσυ αλλά πέρσυ εμένα ήταν μικρή και δεν ζήταγε.Φέτος που καταλαβαίνει και θα ζηλεύει τι θα την κάνω?Ξέρω οτι 11/2 μήνα κάτω στο χωριό θα μάθει να τρώει όλες αυτες τις βλακείες.Να δω πως θα την περιορίσω τουλάχιστον.

SI5Yp3.png

Εδω ειμαι προσπαθω να δουλεψω (και να δω τι θα κανω για διακοπες..) αλλα δε με αφηνετε!!!:tongue:

διακοπές Κατερίνα έ?Θυμαμαι που έψαχνες πριν φύγω ακόμα.Δεν βρήκες κάτι τελικά?

SI5Yp3.png

διακοπές Κατερίνα έ?Θυμαμαι που έψαχνες πριν φύγω ακόμα.Δεν βρήκες κάτι τελικά?

Εχω βρει κατι καλο στην Κεφαλλονια:shock: αλλα δεν εχουμε προλαβει να συζητησουμε ακομα με τον Κωστα, εν τω μεταξυ παιρνει μαλλον μεταθεση και δεν ξερει αν θα μπορει να παρει αυγουστο αδεια..χαλια δλδ,ουτε ξερουμε που θα παμε!

Διαφημίσεις

Γεια σου Δημητρούλα, περαστικα σου και να προσεχεις λιγακι περισσοτερο αυτο τον καιρο ενταξει? Ειναι που ειναι και σκατοκαιρος...

Εμεις κλείσαμε, σας το ειπα νομιζω.

Εδω κλεισαμε www.zantefiorestudios.gr

Τα δωματια ειναι πιο καλα τωρα καθως εχουν κανει μια μικρη ανακαινιση, αλλα δεν εχουν ανεβασει φωτο στο site, μονο στη σελιδα τους στο facebook.

4Rnfp3.png

Εχω βρει κατι καλο στην Κεφαλλονια:shock: αλλα δεν εχουμε προλαβει να συζητησουμε ακομα με τον Κωστα, εν τω μεταξυ παιρνει μαλλον μεταθεση και δεν ξερει αν θα μπορει να παρει αυγουστο αδεια..χαλια δλδ,ουτε ξερουμε που θα παμε!

Ωχ,θα φύγετε απο Αθήνα?Και δεν σας έχουν πει σε ποιο μέρος θα πάει?

SI5Yp3.png

Γεια σου Δημητρούλα, περαστικα σου και να προσεχεις λιγακι περισσοτερο αυτο τον καιρο ενταξει? Ειναι που ειναι και σκατοκαιρος...

Εμεις κλείσαμε, σας το ειπα νομιζω.

Εδω κλεισαμε www.zantefiorestudios.gr

Τα δωματια ειναι πιο καλα τωρα καθως εχουν κανει μια μικρη ανακαινιση, αλλα δεν εχουν ανεβασει φωτο στο site, μονο στη σελιδα τους στο facebook.

Γιώτα πολύ ωραίο φαίνετε.Και πράσινο αρκετό.Και τα δωμάτια ευρύχωρα.Αντε σιγά-σιγά να ετοιμαζόμαστε για διακοπούλες!

SI5Yp3.png

Ο Κωστας τωρα ειναι Ταναγρα, η μεταθεση θα ειναι Ελευσινα αρα καλυτερα!Και οχι Θεσσαλονικη που ακουσε η μητερα μου οταν της το ειπε και ημουνα με 25 πιεση 2 μερες μεχρι να αποφασισει να μου το πει κι εμενα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...