Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα!!!

Μαριαλενα εγω τελικα βρηκα πως κοιμαται καλα η μικρη τις νυχτες,ουτε να σκαει ουτε να κρυωνει!Χειμωνιατικες πυτζαμουλες και λεπτα καλτσακια ξεσκεπαστη φυσικα!

Σωστή! Κι εγώ το ίδιο έκανα από χθες αλλά μου έδωσες καλή ιδέα για τις καλτσούλες.

Πάντως ξαναγύρισα κι εγώ στο πάπλωμα μετά το κρυολόγημα που κέρδισα τη νύχτα που το αντικατέστησα με σεντόνι...

Πως σας φαίνεται αυτό το παιχνίδι για τη βεράντα ή θα γίνει χαμός;

http://www.mothercare.com/Early-Learning-Centre-Water-Table/dp/B00314JIBE?ie=UTF8&ref=sr_1_1&nodeId=56507031&sr=1-1&qid=1306911259&pf_rd_r=13Z7MPN7X2YD4HEPJ4AB&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=56507031&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ χτες πηγαμε βολτα στο χαλανδρι μετα τη γιατρο (γιατι εκει ειναι το ιατρειο της) και ήθελα να παρω στην Ιλιανα πεδιλακια αθλητικά, ψαχναμε απο δω, ψάχναμε απο κει, τελος παντων κοιταμε σε ενα μαγαζι, ειχε προσφορες 25 ευρω τετοια παπουτσια (περσινα σχεδια, λίγα νουμερα) με 25 ευρω. Της λεω το νουμερο, μου φέρνει, και της πηραμε ενα πεδιλακι, με καρδουλα που αναβει και ξετρελαθηκε ο Νικος που εχει κολλημα με τα φωτακια στα παπουτσια (αν μπορουσε θα επαιρνε και για τον εαυτό του), και μου εφερε και ενα παπουτσοπεδιλο (αυτα που ειναι κλειστα με ανοιγματα) παλι στα 25 ευρω, και της πηρα και ενα τετοιο για το σταθμο, γιατι εκει δεν θελω να τη στελνω με πεδιλα για να μην χτυπαει τα δαχτυλακια της ετσι οπως λυσσαει

4Rnfp3.png

Σωστή! Κι εγώ το ίδιο έκανα από χθες αλλά μου έδωσες καλή ιδέα για τις καλτσούλες.

Πάντως ξαναγύρισα κι εγώ στο πάπλωμα μετά το κρυολόγημα που κέρδισα τη νύχτα που το αντικατέστησα με σεντόνι...

http://www.mothercare.com/Early-Learning-Centre-Water-Table/dp/B00314JIBE?ie=UTF8&ref=sr_1_1&nodeId=56507031&sr=1-1&qid=1306911259&pf_rd_r=13Z7MPN7X2YD4HEPJ4AB&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=56507031&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5

Ελενη το εχουμε παρει κι εμεις αλλα δεν της το εχουμε ανοιξει ακομα. Η αληθεια ειναι οτι εχω την ιδια ακριβως απορία.

4Rnfp3.png

Η δικιά μου αφού έχασα τα 20 κιλά μου έλεγε εεε καλή είσαι μην χάσεις κ άλλα δεν θα είναι ωραίο το πρόσωπό σου!Κ οι άντρες τις θέλουν με πιασίματα τις γυναίκες....επειδή αυτή είναι 100 φευγα κιλά κάπως πρέπει να παρηγοριέται! :tongue::tongue::tongue:

Αυτό που είπε για τους άνδρες δε είναι και ψέμα, η αλήθεια είναι ότι τα κοκαλιάρικα κορίτσια τα προτιμούν ... "μη άνδρες", όπως π.χ. είναι οι περισσότεροι σχεδιαστές μόδας, εξού και προτιμούν μοντέλα που δεν έχουν πάνω τους τίποτα που να παραπέμπει σε θηλυκό.

Ελενη το εχουμε παρει κι εμεις αλλα δεν της το εχουμε ανοιξει ακομα. Η αληθεια ειναι οτι εχω την ιδια ακριβως απορία.

Γενικά έχει μια μανία με τα φτυαράκια και τις τσουγκράνες, κάθε μέρα κρατάει μια τσάντα και παίζει με τα χαλίκια στην παιδική χαρά, αλλά εδώ και καιρό πηγαίνει και μου κάνει άνω κάτω τις γλάστρες, τις σκαλίζει και πετάει έξω κοπριά, οπότε σκεφτόμουν μήπως αυτό το παιχνίδι του κόψει τη φόρα, ή απλώς θα καταλάβει το λιγοστό χώρο που έχει απομείνει στο μπαλκόνι (σκηνές, τούνελ, κούνια, όργανα γυμναστικής, απλώστρα, κοκ.);

Διαφημίσεις

Αυτό που είπε για τους άνδρες δε είναι και ψέμα, η αλήθεια είναι ότι τα κοκαλιάρικα κορίτσια τα προτιμούν ... "μη άνδρες", όπως π.χ. είναι οι περισσότεροι σχεδιαστές μόδας, εξού και προτιμούν μοντέλα που δεν έχουν πάνω τους τίποτα που να παραπέμπει σε θηλυκό.

Ναι καλέ αλλά δεν μιλούσαμε γενικά αλλά για μένα που με έχετε δει...αν χάσω 10 κιλά+συν όσα πάρω τώρα στην εγκυμοσύνη θα είμαι μια νορμαλ κοπέλα τώρα τα πιασίματα δεν είναι απλά πιασίματα τα δικά μου! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και καλο μας καλοκαιρι!!!!!!!!!!!!!!

να κανουμε πολλα πολλα μπανια!!!!!!!!!!!!!!!!

μανα και γιος ξυπνησαμε πριν κανα μισαωρο:tongue::tongue::tongue::tongue:

τωρα απολαμβανουμε γαλατακι -καφεδακι και μετα βουρ για δουλειες!!!!!

εχθες δεν καναμε τιποτα

το απογευμα συνηλθα απο τνην μεση μου που ειχε πιαστει...και πηγαμε μονο σουπερ μαρκετ

ασε που καθε απογευμα βρεχει.........

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Ελενη πολυ ωραιο κι εγω σκεφτομουν για κατι αντιστοιχο που ειχα δει αλλα φοβαμαι οτι συνεχεια το μπαλκονι μου θα ναι μεσ την αμμο:confused::confused::confused:

λοιπον... να σας πω για τα καλοκαιρινα μας κατοικιδια???

τα χελιδονια ντε και καλα θελουν να κανουν φωλια πανω στις τεντες μου:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ανεβαζω κατεβαζω την τεντα εκει αυτα!!

βαζω σακουλες

εκοψα απο ενα περιοδικο κατι φατσες και τα κρεμασα να νομιζουν οτι ειναι ανθρωπος αλλα τιποτα

συνεχεια σκουπιζω τα χαλασματα απο τις φωλιες τους..

μα φωλια πανω στην τεντα???

και τα ειχα για εξυπνα πουλια...

στην Περαμο περυσι που χαλασαμε μια φωλια το τι μπομποροζι και ψειρα και διαφορα ζωηφια πεταχτηκαν....μπρρρρ αηδια!! ευτυχως δεν ειχαμε τον μικρο μαζι μασ και ψεκασαμε με αεροζολ!!

τι αλλο να κανω!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Βατραχακι... γενικως βλεπω στασιό δεν έχεις.

Κατερινα, πολυ ωραιες οι φωτο που ανεβασες, αν και τις ειδα απο το κινητο και χανουν πολύ. Καλα αυτη με το Νες, ειναι φοβερή...

Ξέχασα να σας πω. Χτες, αφου πηραμε τα παπουτσια της, μπηκαμε σε ενα μαγαζι που ειχε διαφορες βλακειουλες για να παρει ο Νικος μια καινουργια κουπα του ΠΑΟΚ γιατί η παλιά του χάλασε.

Μπαίνουμε μεσα λοιπον, κατεβαζουμε την Ιλιανα απο το καρότσι και παει και μου φέρνει ενα ροζ ρολογακι χειρός για την ίδια και μου λεει "λολοι μου"...

Ε οπως καταλαβαινετε, απο χτες το απογευμα κοσμεί το χερι της ενα ροζ ρολογακι μπαρμπι (μπλιαχ, ευτυχως δεν φαινεται πολυ η μπαρμπι) και φυσικα με το ζορι καταφερα να της το βγαλω χτες το βραδυ πριν την βαλω για υπνο. Και εννοειται σημερα πηγε στο σταθμο με το ρολοι, το οποιο το θυμηθηκε πρωι πρωι.

Εντωμεταξυ ειχα δει τοσα και τοσα ρολογακια και ολα μου φαινονταν μεγαλα για το χερακι της Ιλιανας. Πώς η ιδια πηγε και το βρήκε και ειναι τοσο μικρο, οτι πρεπει για το μεγεθος του χεριού της... φαινεται οτι το παιδι εχει παρει την λοξα των γονιων του (και των δυο) στα ρολογια

4Rnfp3.png

και επισης εχουμε μυρμηγκια ... πολλα!!!!

επεσα στο πατωμα και τα παρακολουθουσα απο που ερχοταν

στο παιδικο

και καθε τρυπουλα την εκλεινα με πλαστελινη!!!

την αλλα μερα παλι απο το παοδικο ανεβαιναν απο την πορτα ψηλα που ειχε μια χαραμαδα και εκει πλαστελινη εγω!!!

μετα σταματησαν απο το παιδικο και ερχοταν απο την κουζινα

εεεε μετα βαρεθηκα σταματησα να τα κυνηζω

το Σαββατο ομως που ελεγα στην συννεφαδα μου τα παραπανω μου λειε

ααα απλη ειναι η λυση

βαλε σε ενα μικρο πιατακι σοδα φαγητου και αφησε το στο μπαλκονι τα μυρμηγκια το τρωνε και μετα ψωφουν

ετσι κι εγω το εκανα Κυριακη βραδυ μολις γυρισαμε

Τριτη πρωι τα μυρμηγκια σταμαησαν να μπαινουν απο την κουζινα

Τεταρτη ξανα απο το παιδικο

αλλα λιγα

τωρα θα βαλω και στο παιδικο ενα πιατακι σοδα κατω απο τον καναπε

σοδα φαγητου κοριτσια!!!

εξολοθρευτης μυρμηγκιων!!!

χελιδονια μυρμηγκια τι αλλο να περιμενω φετος!?!?!?!?!?!:-(:-(:-(:-(

Κ εγώ έχω κ πάλι φέτος θέμα με τα μυρμήγκια...ευτυχώς είναι έξω από το σαλόνι αυτή τη φορά η φωλιά τους κ δεν μπαίνουν,ακόμα τουλάχιστον,στο παιδικό...είπα του στεφ να ψεκάσουμε πριν φύγουμε κ να περάσει γύρω γύρω τις κάσες με στόκο μπας κ ησυχάσουμε...:rolleyes: Θα βάλω κ σοδα πάντως μιας κ το είπες συμπεθέρα! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

2851722wfnse3mcgj.gif

Εγω στο ιασω παιδων παω γιατι μου συστησανε εναν κορυφαιο παιδορθοπεδικο δύο μαμαδες ασχετες μεταξυ τους οποτε ειπα να παω.

Γιωτα ξεχασα να σου πω. Ο πρωτος μου ξαδελφος ειναι ορθοπεδικος στο ΙΑΣΩ, και οταν τον πηρα για τη γιορτη του τον ρωτησα για τον Κ. Μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ καλος.

Ειναι βεβαιο οτι θα γινει χαμος, αλλα η Γιωτα στον κηπο δε θα εχει προβλημα. Παντως ειναι ωραιο παιχνιδι και θα απασχοληθουν αρκετα!

Αχ χτες πηγαμε βολτα στο χαλανδρι μετα τη γιατρο (γιατι εκει ειναι το ιατρειο της) και ήθελα να παρω στην Ιλιανα πεδιλακια αθλητικά, ψαχναμε απο δω, ψάχναμε απο κει, τελος παντων κοιταμε σε ενα μαγαζι, ειχε προσφορες 25 ευρω τετοια παπουτσια (περσινα σχεδια, λίγα νουμερα) με 25 ευρω. Της λεω το νουμερο, μου φέρνει, και της πηραμε ενα πεδιλακι, με καρδουλα που αναβει και ξετρελαθηκε ο Νικος που εχει κολλημα με τα φωτακια στα παπουτσια (αν μπορουσε θα επαιρνε και για τον εαυτό του), και μου εφερε και ενα παπουτσοπεδιλο (αυτα που ειναι κλειστα με ανοιγματα) παλι στα 25 ευρω, και της πηρα και ενα τετοιο για το σταθμο, γιατι εκει δεν θελω να τη στελνω με πεδιλα για να μην χτυπαει τα δαχτυλακια της ετσι οπως λυσσαει

Για λεγε ποιο ειναι το μαγαζι γιατι κι εγω θελω να της παρω κατι προχειρο.

Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι! Εγω δεν το καταλαβαινω βεβαια καθολου, καθως ειμαι με εντονη καταρροη, δακρυρροια και λιγο βηχα. Σιγα που θα γλυτωνα και δε θα κολλουσα απο τα παιδια...

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...